2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
YARIN NÖBETTTTT İPTALLLLLLL...HASTA YOKMUŞŞŞŞŞ...Çok mutlu oldum....3 gün tatilim yuppiiii
Tuğçe bağcık olmasın mesale önü açık oluyoe ya biraz dik duruyıor o tarz bişi alırsın sende..ama bence çok şık bir model

senin gelin çiçeğin pempe değil mi?

yok tatlım kurkuaz mavisi

kıs maşallah ben dayanamıyom hemencik arıyorum korkulur kıs sendennn

kızlar buda benim ayakkabım ayağımdan rahatsız olduğum için özel yaptırdım şatafatlı bişey istemedim özel günlerde giyebileyim die

Tatlım ayağından rahatsız isen en rahat edebileceğin ayakkabıyı seçmen senin için en doğru karfar olmuş...bu renkte birde eline çiçek olursa çok şık durur

Biz de küstük sabah hala aramadı.
Geç uyanıyomuşum.

2. gerçekten güzelmişş.

kızlar buda benim ayakkabım ayağımdan rahatsız olduğum için özel yaptırdım şatafatlı bişey istemedim özel günlerde giyebileyim die

Güle güle giy canım. O gün rahatlık herşeyden önemli.

YARIN NÖBETTTTT İPTALLLLLLL...HASTA YOKMUŞŞŞŞŞ...Çok mutlu oldum....3 gün tatilim yuppiiii

Ohh hayırlı olsunn

yok tatlım kurkuaz mavisi

kıs maşallah ben dayanamıyom hemencik arıyorum korkulur kıs sendennn

valla öle olması gerekiyodu cnm bnm kaynanam yüzünden kavga ettikkkk anlasın oda beniiii sırnaşır akşam eve giderken yüz vermiycemmmmmmmm

Kızlarr napıyonuzzz nişanlımın flash belleği bendeydi ne varmış içinde bakıyim dedim nişanımızın kamera dvd kaydını koymuş sabahtan beri onu izliyorummm

Son düzenleme:

canım bende kesinlikle platform düşünüyorum

kavga mı ettiniz Bizde etmiştik ama barıştık

anammmmmm bizde ufak çaplı atıştık az önce. dün akşam ödemeli attığım halde aramadı. saat 11de aramış beni. bende erken uyudum görmedim. çok yorulunca top atsalar duymuyorum, sabah gördüm mesaj attım bende aramışsın duymadım diye.cevap yok. konturum yok ödemeli atıyorum aramıyor. bişey oldu sandım. aradım iş yerinden izin alıp. trip atıo bana. neden mesaj atmadın aramıosun falan diyorum belki uyuyosundur ondan aramadım mesaj atmadım diyor. hayatım iş yerinde uyumam mümkün değil dedim . 2 dakkada sinirlendim yaaaa..

ahhh bu erkekler erkekler ...asıl benim kızmam gerekirken akşam geç aradığına o bana kızıyor

:) bu benim gelinliğim :) bunu diktiriyorum ama arkası direk saten olacak çok gözü yormasın die duvaktada aralara güpür attıracam yakası daha kapalı ve uzun kollu olacak

canım sırt ve eteğinin arka kısmını beğendim ama önden beğenmedim ben çok karışık geldi bana, kızma sakın, tabi birde üstünde görmek lazım güle güle giy canım

kesinlikle 2. derim ben bayıldım

Son düzenleme:
valla öle olması gerekiyodu cnm bnm kaynanam yüzünden kavga ettikkkk anlasın oda beniiii sırnaşır akşam eve giderken yüz vermiycemmmmmmmm

sen daha iyi bilirsin canım

Tatlım zaten ayakkabı altta kaldığı için rek tonu değişiyor ışktan falan çok sırıtmaz yanii..Aynı renk olması önemli olan 1-2 ton belli olmaz

yani bende öyle düşündüm bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya inşş güzell olurrrrr ortası mavi kenarlarına krem yaprak yapacaklar maci kurdale ile fiyonk yapılacakkkk heyecanlandım bak şimcikkk

Kızlarr napıyonuzzz nişanlımın flash belleği bendeydi ne varmış içinde bakıyim dedim nişanımızın kamera dvd kaydını koymuş sabahtan beri onu izliyorummm

ne kadar güzelllll bende resimlerimize bakıyorum aradaa

aynı yaa benimkide böyle ararım açmaz o aradığında ben eğer açmazsam kızıyoo ben trip yapyorum açmadın die sonra bi bakıyorumki o benden fena triplerdeeeee deli ediyo beniiii.

Son düzenleme:

Anlaşılıyorkiiiii bütün erkekleerrrr aynııııı.... Benimkide böyle

ya ban kıyamıyorum ama napım arada öle oluyo akşama masum masum durur ben dayanamam ona anlasın beni yaw özledim dün görmedim yaa ondann

Ohhh izle kuzucum...yine döktür hatta

Valla tam tepemde kamera olmasa karşımdaki kapıda camdan olup içersi gözükmese oynardım kendi kendime

resimlere bende bakıyorum ara ara ama videoyu ilk defa adam akıllı izledim valla ya ailece yada misafirlerle izledik daha önce babamdan da utandım zaten hiç bişi anlamamıştım iyi oldu bu

ohhh canım ne güzel sende bendensin iyi dinlenmeler

Tatlım zaten ayakkabı altta kaldığı için rek tonu değişiyor ışktan falan çok sırıtmaz yanii..Aynı renk olması önemli olan 1-2 ton belli olmaz
:128::128::128::128:

iyi seyirler canım, bende akşama izliycem aklıma getirdim şimdi iyi oldu, nostalji yapalım

Anlaşılıyorkiiiii bütün erkekleerrrr aynııııı.... Benimkide böyle

ayyyy aynı demekki ben sadece benim ki öle sanıodum, akşama konuşuruz dedi bakalım , ne tripler yapacak

Modokoya gittiğimizde bu yemek masasını görmüştüm 5 sandalye + puf vardı 7bin 500 demişlerdi.

Çok güzeller canım, aşkla kullan.
ayy kızlar pc gitti tam zamanında.. evet canım tam o gördüğün yerden aldık bizde..koltuk takımı ve orta sehpa zigon dahil peşin 9500 aldık canım... mimarları evimize geldi baktı tam salona göre ölçülü yapacaklar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…