- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.141
senin gelin çiçeğin pempe değil mi?
korksun anacım dayamaz arardım bu sefer çok kızdım aramadım zaten adet olmştum karnım ağrıyodu akşam udşa giroim rahat rahat film izledim kıvranmıştır geceeee nie aramadı dieeee bundan sonra böle evlenincede kuzu kuzu gelcek nasılsa canıda başka şeyler isteyecegine göre o zmn kuzu kuzu gelcek banaa
kızlar buda benim ayakkabım ayağımdan rahatsız olduğum için özel yaptırdım şatafatlı bişey istemedim özel günlerde giyebileyim die
Tatlım ayağından rahatsız isen en rahat edebileceğin ayakkabıyı seçmen senin için en doğru karfar olmuş...bu renkte birde eline çiçek olursa çok şık durur
ya düşündüm aslında foto çekimlerinde orjinal duruyor
Mesela benim düğün kır düğünü
süslemeyide böyle mavi seçerim
gelin çiçeğimde mavi beyaz gül olur
ayakkabıda böyle mavi renk ama bu bahsettiğim tukuaz mavisi hoş durur
ama gönllüm bunlardan yana
Eki Görüntüle 396188 Eki Görüntüle 396189 Eki Görüntüle 396190
kızlar buda benim ayakkabım ayağımdan rahatsız olduğum için özel yaptırdım şatafatlı bişey istemedim özel günlerde giyebileyim die
YARIN NÖBETTTTT İPTALLLLLLL...HASTA YOKMUŞŞŞŞŞ...Çok mutlu oldum....3 gün tatilim yuppiiii
yok tatlım kurkuaz mavisi
kıs maşallah ben dayanamıyom hemencik arıyorum korkulur kıs sendennn
çiçeğimin siparişini verdim tatlım inşş oda yapılıyorrbirebir renk bulamıyolar ama bi ton açığı olcak
Kzılar şöyle bir bilgi vereyim
eğer topuklu ayakkabı giyen biri değilseniz benim gibi
Platformlu ayakkabılar tercih edin
Platformsuz ayakkabılar ayaklarınızın altını acıtabilir
Örn şöyle bir ayakkabı
Bu ayakkabının üstü düz olanını istiyorum ben
Eki Görüntüle 396185
kızlar bu hafta fotocu ve kuaförü bulcam inş.
haftaya filanda gelinliklere bekcaz artık barışmadık dün aramamıştım oda aramadı sabah msj attı ne yapmaya çalışıyon die bana bende senin yaptıgını yapıyorum dedim ohhh olsunnn onaaaaaa
kavga mı ettinizBizde etmiştik ama barıştık
:) bu benim gelinliğim :) bunu diktiriyorum ama arkası direk saten olacak çok gözü yormasın die duvaktada aralara güpür attıracam yakası daha kapalı ve uzun kollu olacak
ya düşündüm aslında foto çekimlerinde orjinal duruyor
Mesela benim düğün kır düğünü
süslemeyide böyle mavi seçerim
gelin çiçeğimde mavi beyaz gül olur
ayakkabıda böyle mavi renk ama bu bahsettiğim tukuaz mavisi hoş durur
ama gönllüm bunlardan yana
Eki Görüntüle 396188 Eki Görüntüle 396189 Eki Görüntüle 396190
Kızlarr napıyonuzzz nişanlımın flash belleği bendeydi ne varmış içinde bakıyim dedim nişanımızın kamera dvd kaydını koymuş sabahtan beri onu izliyorummm
valla öle olması gerekiyodu cnm bnm kaynanam yüzünden kavga ettikkkk anlasın oda beniiii sırnaşır akşam eve giderken yüz vermiycemmmmmmmm
Tatlım zaten ayakkabı altta kaldığı için rek tonu değişiyor ışktan falan çok sırıtmaz yanii..Aynı renk olması önemli olan 1-2 ton belli olmaz
Kızlarr napıyonuzzz nişanlımın flash belleği bendeydi ne varmış içinde bakıyim dedim nişanımızın kamera dvd kaydını koymuş sabahtan beri onu izliyorummm
canım bende kesinlikle platform düşünüyorum
anammmmmm bizde ufak çaplı atıştık az önce. dün akşam ödemeli attığım halde aramadı. saat 11de aramış beni. bende erken uyudum görmedim. çok yorulunca top atsalar duymuyorum, sabah gördüm mesaj attım bende aramışsın duymadım diye.cevap yok. konturum yok ödemeli atıyorum aramıyor. bişey oldu sandım. aradım iş yerinden izin alıp. trip atıo bana. neden mesaj atmadın aramıosun falan diyorum belki uyuyosundur ondan aramadım mesaj atmadım diyor. hayatım iş yerinde uyumam mümkün değil dedim . 2 dakkada sinirlendim yaaaa..
ahhh bu erkekler erkekler...asıl benim kızmam gerekirken akşam geç aradığına o bana kızıyor
canım sırt ve eteğinin arka kısmını beğendim ama önden beğenmedim ben çok karışık geldi bana, kızma sakın, tabi birde üstünde görmek lazım güle güle giy canım
kesinlikle 2. derim ben bayıldım
ne kadar güzelllll bende resimlerimize bakıyorum aradaa
aynı yaa benimkide böyle ararım açmaz o aradığında ben eğer açmazsam kızıyooben trip yapyorum açmadın die sonra bi bakıyorumki o benden fena triplerdeeeee deli ediyo beniiii.
Ohhh izle kuzucum...yine döktür hatta
ne kadar güzelllll bende resimlerimize bakıyorum aradaa
aynı yaa benimkide böyle ararım açmaz o aradığında ben eğer açmazsam kızıyooben trip yapyorum açmadın die sonra bi bakıyorumki o benden fena triplerdeeeee deli ediyo beniiii.
YARIN NÖBETTTTT İPTALLLLLLL...HASTA YOKMUŞŞŞŞŞ...Çok mutlu oldum....3 gün tatilim yuppiiii
:128::128::128::128:Tatlım zaten ayakkabı altta kaldığı için rek tonu değişiyor ışktan falan çok sırıtmaz yanii..Aynı renk olması önemli olan 1-2 ton belli olmaz
Anlaşılıyorkiiiii bütün erkekleerrrr aynııııı....Benimkide böyle
çok merak ediyorum kodu ne bakayım ben?
Model kodunu 1040 yazıyor tatlim
ayy kızlar pc gitti tam zamanında.. evet canım tam o gördüğün yerden aldık bizde..koltuk takımı ve orta sehpa zigon dahil peşin 9500 aldık canım... mimarları evimize geldi baktı tam salona göre ölçülü yapacaklar inşallah..Modokoya gittiğimizde bu yemek masasını görmüştüm 5 sandalye + puf vardı 7bin 500 demişlerdi.
Çok güzeller canım, aşkla kullan.
Tamam bakacağım şimdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?