- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.181
:) bu benim gelinliğim :) bunu diktiriyorum ama arkası direk saten olacak çok gözü yormasın die duvaktada aralara güpür attıracam yakası daha kapalı ve uzun kollu olacak
nişan kıyafetim pudra pembesi ayakkabımda kremdi bende almayayım dedim çokda rahat ayakkabılar ama farklı bişey olsun istedim yaptırdım canım o gün benim günümmmm
Baktım tatlim cevap attım geldimi :44:
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz ALLAH'IN izniyle
canım zaten gelinlikte ben bir sürü değişiklik yaptırıyuorum ön saten kısmı yan drape olacak ve çapraz açılacak çok karmaşık bende sevmiyorum aşırı tüllü güpürlüde sevmiyorum arkasını daha sade yaptıracam hepsi 3. provada belli olacak inşallah ve bu pazartesi kına elbisem için kumaşım bursadan geliyor :)
canım o çiçrği el yapımı daha şık bi çiçek yaptırcam ben o kadar acıkta sevmediğimden yaka kısmı güpürle kapatılcak ve uzun kollu yaptırcam daha az kabarık yaptırabilirim ama arka kuyruğu sırt kısmı çok hoşuma gitti bakalım nasıl bir gelinlik ortaya çıkacak :) canım bu gelinliği katalogtan beğendim 6-7 gelinlikçi gezip fiyat aldım 3500-1600 arası fiyat aldım ben yaptırdığım yerde ilk 1800 fiyat verdi ben 1300 e yaptırıyorum da işte arkadaki güpürü iptal ettirdim onun için düz satep olacak arkası...aa o zaman sende gördüm demekki..canım kaça diktiriyosun.. gelinliğin üstünde oynamalar yaptıırcam zaten bende güpürleri çok kabarık ve önündeki çiçek çok basit duruyo onları değiştiircem...
canım hatırlıyorum galiba ben nişan kıyafetini paylaşmıştın dimi bizimle
geldi canım
güle güle canım görüşürüz
ooo zaman süper bir gelinlik olacak:128::128:
canım o çiçrği el yapımı daha şık bi çiçek yaptırcam ben o kadar acıkta sevmediğimden yaka kısmı güpürle kapatılcak ve uzun kollu yaptırcam daha az kabarık yaptırabilirim ama arka kuyruğu sırt kısmı çok hoşuma gitti bakalım nasıl bir gelinlik ortaya çıkacak :) canım bu gelinliği katalogtan beğendim 6-7 gelinlikçi gezip fiyat aldım 3500-1600 arası fiyat aldım ben yaptırdığım yerde ilk 1800 fiyat verdi ben 1300 e yaptırıyorum da işte arkadaki güpürü iptal ettirdim onun için düz satep olacak arkası...
çok teşekkürler canım inşallah hepimizin ki
canım hatırlıyorum galiba ben nişan kıyafetini paylaşmıştın dimi bizimle
geldi canım
güle güle canım görüşürüz
ooo zaman süper bir gelinlik olacak:128::128:
ayy bugun bi tuhaflık var bende elımı kaldıracak halım yok baygınlık geliyo hayırdır inşallah:26::26::26:
Huuu kızlar sesiniz çıkmıyorr
kıslar bende çıkıyorum, görüşmek üzere, iyi tatiller herkese
canım hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin inşallah.
ne zamandı senin düğün?
hoşgeldin canım düğün ne zaman
hoşbuldum canımmm2 ay 3 haftam var daha düğünüme 13 temmuz kına gecem 14 temmuz düğünüm senin çok az zaman kalmış canım inşallah herşey gönlüne göre olur, harika bir gelin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?