2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

izle canımm

aynılar canımm çocuk gibi ilgi istiyolarrr

modokodanmı aldın canım benim mobilyalarımda modokodan aldık geldiler ölçü aldılar benimde evimin ölçüsüne göre yaptılar

kızlar buda benim ayakkabım ayağımdan rahatsız olduğum için özel yaptırdım şatafatlı bişey istemedim özel günlerde giyebileyim die

çok güzel miş bende pembe düşünüorum pembe ayakkabı pembe çiçek ama nişan da krem giymiştim ben elbiseyi altına aldığım ayakkabı da tam gelinlik ayakkabısı boşuna para vermesem mi diyorum

Ekleyemedim tatlim geziyorum daha
Telefondan giriyorum pc yok yanımda Çeşme ye geldim salı gunü anca eve gidicem o zaman eklicem tatlim

yaa biz salıya kadar nasıl bekleyelim ama

çok güzel miş bende pembe düşünüorum pembe ayakkabı pembe çiçek ama nişan da krem giymiştim ben elbiseyi altına aldığım ayakkabı da tam gelinlik ayakkabısı boşuna para vermesem mi diyorum

Canım eğer pembe giymek içinde kalmayacaksa alma tabiki nişan ayakkabında uygunmuş ne güzel

Hayır tatlim o degil neden yok ki bu modeli

bende bulamadım yaaa

sana özel mesaj attım bakar mısın?

içine sindiyse gelinlikle birlikte verme tabi boşuna para derim

Hayır tatlim o degil neden yok ki bu modeli

bende bulamadım yaaa

sana özel mesaj attım bakar mısın?

içine sindiyse gelinlikle birlikte verme tabi boşuna para derim

nişan kıyafetim pudra pembesi ayakkabımda kremdi bende almayayım dedim çokda rahat ayakkabılar ama farklı bişey olsun istedim yaptırdım canım o gün benim günümmmm

kızlar bu modako dediğiniz nerde benim nişanlımda modakoya bakalım diyoda biçok şehirde var mı acaba

tekrar olmuşşşş

canım zaten gelinlikte ben bir sürü değişiklik yaptırıyuorum ön saten kısmı yan drape olacak ve çapraz açılacak çok karmaşık bende sevmiyorum aşırı tüllü güpürlüde sevmiyorum arkasını daha sade yaptıracam hepsi 3. provada belli olacak inşallah ve bu pazartesi kına elbisem için kumaşım bursadan geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…