- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #15.161
sehker sen daha eklemedin mi gelimliğini?bende görmek istiyorum gelinliği nerden bakıcam
Valla tam tepemde kamera olmasa karşımdaki kapıda camdan olup içersi gözükmese oynardım kendi kendime
resimlere bende bakıyorum ara ara ama videoyu ilk defa adam akıllı izledim valla ya ailece yada misafirlerle izledik daha önce babamdan da utandım zaten hiç bişi anlamamıştım iyi oldu bu
ohhh canım ne güzel sende bendensiniyi dinlenmeler
:128::128::128::128:
iyi seyirler canım, bende akşama izliycem aklıma getirdim şimdi iyi oldu, nostalji yapalım
ayyyy aynı demekki ben sadece benim ki öle sanıodum, akşama konuşuruz dedi bakalım , ne tripler yapacak
ayy kızlar pc gitti tam zamanında.. evet canım tam o gördüğün yerden aldık bizde..koltuk takımı ve orta sehpa zigon dahil peşin 9500 aldık canım... mimarları evimize geldi baktı tam salona göre ölçülü yapacaklar inşallah..
Tmam Canim ben çok baktım bulamadım benim gelinliğin modelini
ya düşündüm aslında foto çekimlerinde orjinal duruyor
mesela benim düğün kır düğünü
süslemeyide böyle mavi seçerim
gelin çiçeğimde mavi beyaz gül olur
ayakkabıda böyle mavi renk ama bu bahsettiğim tukuaz mavisi hoş durur
ama gönllüm bunlardan yana
Eki Görüntüle 396188 Eki Görüntüle 396189 Eki Görüntüle 396190
kızlar buda benim ayakkabım ayağımdan rahatsız olduğum için özel yaptırdım şatafatlı bişey istemedim özel günlerde giyebileyim die
Ekleyemedim tatlim geziyorum daha
Telefondan giriyorum pc yok yanımda Çeşme ye geldim salı gunü anca eve gidicem o zaman eklicem tatlim
çok güzel miş bende pembe düşünüorum pembe ayakkabı pembe çiçek ama nişan da krem giymiştim ben elbiseyi altına aldığım ayakkabı da tam gelinlik ayakkabısı boşuna para vermesem mi diyorum
Hayır tatlim o degilneden yok ki bu modeli
çok güzel miş bende pembe düşünüorum pembe ayakkabı pembe çiçek ama nişan da krem giymiştim ben elbiseyi altına aldığım ayakkabı da tam gelinlik ayakkabısı boşuna para vermesem mi diyorum
Hayır tatlim o degilneden yok ki bu modeli
ayy kızlar pc gitti tam zamanında.. evet canım tam o gördüğün yerden aldık bizde..koltuk takımı ve orta sehpa zigon dahil peşin 9500 aldık canım... mimarları evimize geldi baktı tam salona göre ölçülü yapacaklar inşallah..
bende bulamadım yaaa
sana özel mesaj attım bakar mısın?
içine sindiyse gelinlikle birlikte verme tabi boşuna para derim
kızlar bu modako dediğiniz nerde benim nişanlımda modakoya bakalım diyoda biçok şehirde var mı acaba
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz ALLAH'IN izniyle
tekrar olmuşşşş
canım modoko istanbulda anadolu yakasında dudulluda:)) nasıl bir tarif oldu ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?