2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evet kır düğünüm olucak ınsallah tam ona biçilmiş kaftan gibi bayıldıımm :23:

Canım ben Tekirdağdayım ama nişanlım Bakırkoy de, yanı Fatıh Kadıkoy Bakırkoy mayısta başlıyorum talan etmeye, hazır arıycam ama bulamazsam dıktırmeye karar verıcem zaman geçmeden, 22 eylul düğünümüz.

bak canım gez dolaş heryere sor içine sinsin tatlım diktireceğin yerr :34::34::34:

good_heart canım geçmiş olsun, stresten çıkmıştır o ağız yaraları bende de çıkıyor genelde ayda bir alıştım artık:34:
gelinliğin de bitmiş çok güzel :46::46:, sepetini beğendim tam dolap içine koymalık, güle güle kullan canım

saol canım ya bendede her ay çıkıyo zaten ama bu daha farklı 20lik dişim çıkabilir belki:31::31::31: :30:

Kızlar krıstalın kampanyaları varya 1 yorgan alana 1 bedava.

Alan var mı memnun kaldınız mı?

Ben aldım ama şuan yolda bekliyorum canım
Gelince söylerim sana

canım ben aldım o kristal yorganlarından çeyizlerim kısmında da var zaten ekledim.
iş yerinde de arkadaşlarım aldı ve kullandılar gayet memnunlar,bende memnunum.:34:

bak canım gez dolaş heryere sor içine sinsin tatlım diktireceğin yerr :34::34::34:
saol canım ya bendede her ay çıkıyo zaten ama bu daha farklı 20lik dişim çıkabilir belki:31::31::31: :30:

ayyy benimde 20lik dişlerim çürümüş zaten sonradan farkettim, çektircem yaaa:50::50:

öncelikle nerde otoruyosun canım fatihde gelinlikciler dolu ama güvenilir dersen hasret moda evi, nüans ve gelinlik 21 canım :34::34::34:

aynen hasret, nüans ve gelinlik 21 canım, birde nihan gelinlik var onuda iyi diyorlar:34:

ayyy benimde 20lik dişlerim çürümüş zaten sonradan farkettim, çektircem yaaa:50::50:

aynen hasret, nüans ve gelinlik 21 canım, birde nihan gelinlik var onuda iyi diyorlar:34:

yaa çok ağrıyomu çıkarken ben ilk kez böyle bir ağrı yaşadım :18::18::18::18: ilk kez dişçiye gittim ve ben çok korkarımm :31::31::30::30:

yaa çok ağrıyomu çıkarken ben ilk kez böyle bir ağrı yaşadım :18::18::18::18: ilk kez dişçiye gittim ve ben çok korkarımm :31::31::30::30:

canım kişiden kişiye değişiyo o aağrılar ben mesela 20 lik dişim çıkarken benim hiç fark etmemiştimm ama daha sonradan benim çenem küçük olduğu için biraz sıkıntılarım olmuştu....

valla zor bir olay ama ağrısı olmayanlarda oluyor..

kızlar bugün anneme polaristen ayakkabı aldım anneler günü için hem benim nikahımda giyer die düşündüm :16: ihtiyacı olan bişi olmuş oldu sizce nasıll :16::16:

aa kimse kalmamış hadi bende çıkayım ozaman

herkese iyi hafta sonları çalışan gelinciklerede kolay gelsin :44:

güzel bir haftasonu geçirmek dileğiyle bizlere :5: :5: :5:

:3: :3: :3:

ay kızlar uğrayamadım ne zamandır, geçmişi okumaya çalıştım ama ne kadar yetişebildiysem artık :)
hazırlıklar hızla devam ediyo bende de, geçen hafta eminönündeydik, yarın da gidicez. baya bi hallettik ıvır zıvırları.

Kızlar kına gecesi yada düğün organızasyonunu yapmış olan var mı? Mısafırlerınıze güzellikler yaptınız mı bıleklıkler tefler taçlar vs. ? :1:

ben geçen hafta eminönünden hazır süslü kına paketleri, halay mendilleri ve kuruyemiş keseleri aldım, herkese dağıtılmak üzere. genç kızlara kırmızı duvaklar ve püsküllü, süslü mumlar aldım. hediye olarak da kendi hazırladığım minik parfümler dağıtıcam :)

Eki Görüntüle 401205 Eki Görüntüle 401206

kizlar bi cok davetiye eelediik en son bu ikisi kaldii :) sizce hangisini yaptirsam ? ikiside cok guzel benim icin

biz de iki davetiye arasında kalmıştık, ikisini de yaptırdık :)) 250 adet bastırcaktık, 100'ünü birinden, 150'sini diğerinden yaptırdık, içimizde kalmadı :))

Back
X