2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

canım hayırlı olsun, bak ne güzel bitti ev sıkıntın

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta geçirelim inşallahhh

Aramızda bugün size sürpriz yapcak biri var
Liberte11
Heycanla bekliyorum Leyluşummmmmmm

Kızlar haberi Leylacım versin size

günaydın

ayyy çok heyecanlandım, süprizz varrr

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Liberte11

Günaydın Kızlar...
Sürpriz yapmak çok isterdim ama çok kötü şeyler oldu...gelinliğimiz almıştık ama kayınvalidemle fenayız hemde çok fena..o yüzden bu mutsuz günümde gelinliğimi paylaşmak istemiyorum..lütfen anlayın beni..konuşacak durumda bile değilim
ama nişanlığımı ekliyorum kızlar...biraz bol...
ALINTI YAPMADAN YORUMLAYIN SONRA SİLİCEM KIZLAR...

Telefon çekimi olduğu için belli değil kızlar...birde elektrikler gitmişti..spotların bazıları patladı..o yüzden karanlık bit görüntü var.. bu hafta sonu gidip daha net foto çekicem inş..

libertem üzülme canım, düzelecek inşallah hayırlısıyla az kaldı sabret, gelinliğini de bekliyoruz en kısa sürede
nişanlığına bayıldım canım, eğer resimdeki sensen çok güzel olmuşsun

ikiniz içinde çok heyecanlı bir hafta

rabbim inşş hayırlısını verir hepimiz içinn çok güzel heyecanlar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

çok sevindim cnımm hayırlısı olsun inşş

Günaydın kızlar

Liberte11

günaydın canım inşş hepimiz için güzel bir hafta olurr haberide merakla bekliyoruz

ne güzel ya bugün hepimiz çok mutluyuz

bizde cumartesi sevgili sevgilimlen balayı için rezervasyon yaptırdıkk......

çok güzel canım nereye gideceksiniz

günaydın canların nasılsınız

günaydın canımm

hayırlısı canım

sitelere giderseniz kc diye bir mobilyacı var adamların hem fiyatları çok uydun hemde malları çok kaliteli vede şöyle bir güzellikleri varmış mimarları geliyo evine bakıyor ona göre beraber bir dizayn yapıyormuş..

biz 2-3 hafta önce ATO da mobilyacılar fuarı vardı oraya gittik ve sitelerdeki firmların nerdeyse hepsi oradaydı bizde orada gördük ve çok beğenmiştik... aklında olsun bir fikirr..

günaydın

Çok çok teşekkürler canlarım ya hafta sonu sizi özledim ya aklıma düştünüz bi iki defa girdim kimsecikler yoktu çıktım liberti canım rabbim dermansız dert vermesin inşAllah bunlar geçici sıkıntılar ve hepimizin yaşadıkları birbirine çok benziyor üzülme lütfen kendimizi çok yıpratıyoruz zaten bu dönemlerde...darkangel bende fuara gittim öyle güzel şeyler vardıki ama orda birsürü şey beğendim hepsinden kart aldım şimdi hangisi ne bilemedim karıştırdım tam adresi varsa söylediğin yerin bana özelden yazabilirmisin ??

liberte kıyafetin çok güzelmiş güle güle giy

canını sıkma herşey düzelir inşallah..

Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olur sanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum

günaydın kızlar...
Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah...
İş konusunda nişanlımla bazı sorunlarımız vardı. Hallettik çok şükür...
Babamın yanına haftada 3-4 gün gelip çalışacağım :)))

Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olur sanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum

amanınnnnn..
Yavrum sen neden sıkıyorsun canını hiç üzme kendini.
Hepsi düzelir herşey yoluna girer..
Yine de dualarım seninle tatlım.. İnşallah hakkında hayırlısı olur...

günaydın

antalya voyage sorgun tatlımm :))

Süper canım ömrünün en güzel günlerini geçirirsin inşallah :) ben sürekli antalyaya gittiğimden ordaki kalabalığı tahmin ediyordum bu defa değişiklik yaptım marmariste balayını ayarladımm antalyaya göre biraz daha sakin ve havası daha serin diye

liberte nişanlığını çok beğendim canım üzülme inş herşey yolun girer sıkma canını gelinliğinide merak ettim çok yakışmıştır canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…