- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.521
ne güzel ya bugün hepimiz çok mutluyuz
bizde cumartesi sevgili sevgilimlen balayı için rezervasyon yaptırdıkk......
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem
Günaydın kızlar
Güzel bir hafta geçirelim inşallahhh
Aramızda bugün size sürpriz yapcak biri var
Liberte11
Heycanla bekliyorum Leyluşummmmmmm
Kızlar haberi Leylacım versin size
Günaydın kızlar
Liberte11
liberte kıyafrin çok güzel güle güle giy cnm
ikiniz içinde çok heyecanlı bir hafta
Günaydın kızlar
Liberte11
ne güzel ya bugün hepimiz çok mutluyuz
bizde cumartesi sevgili sevgilimlen balayı için rezervasyon yaptırdıkk......
günaydın canların nasılsınız
hiç bir mobilyacıyı rakip görmyorlar lazzoniyle denkmiş hemen hemen işte walla artık sitelere gidip bakıcam bir arkadaşımın tanıdığı bi yermi varmış ne hem perdeci hemde mobilyacıya yönlendircek hayırlısıyla bakalım
çok sevindim cnımm hayırlısı olsun inşş
canım voyage sorgun
Süper nereye gidiyorsunuz :) ben erken rezervasyondan faydalanalım die nişandan önce balayını ayarlamıştm
canım hayırlı olsun, bak ne güzel bitti ev sıkıntın
günaydın
ayyy çok heyecanlandım, süprizz varrr
rabbim inşş hayırlısını verir hepimiz içinn çok güzel heyecanlar
günaydın canım inşş hepimiz için güzel bir hafta olurrhaberide merakla bekliyoruz
çok güzel canım nereye gideceksiniz
günaydın canımm
hayırlısı canım
sitelere giderseniz kc diye bir mobilyacı var adamların hem fiyatları çok uydun hemde malları çok kaliteli vede şöyle bir güzellikleri varmış mimarları geliyo evine bakıyor ona göre beraber bir dizayn yapıyormuş..
biz 2-3 hafta önce ATO da mobilyacılar fuarı vardı oraya gittik ve sitelerdeki firmların nerdeyse hepsi oradaydı bizde orada gördük ve çok beğenmiştik... aklında olsun bir fikirr..
Süper nereye gidiyorsunuz :) ben erken rezervasyondan faydalanalım die nişandan önce balayını ayarlamıştm
libertem üzülme canım, düzelecek inşallah hayırlısıyla az kaldı sabret, gelinliğini de bekliyoruz en kısa sürede
nişanlığına bayıldım canım, eğer resimdeki sensen çok güzel olmuşsun
liberte kıyafetin çok güzelmiş güle güle giy
canını sıkma herşey düzelir inşallah..
Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olursanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum
canım hayırlı olsun, bak ne güzel bitti ev sıkıntın
günaydın
ayyy çok heyecanlandım, süprizz varrr
rabbim inşş hayırlısını verir hepimiz içinn çok güzel heyecanlar
günaydın canım inşş hepimiz için güzel bir hafta olurrhaberide merakla bekliyoruz
çok güzel canım nereye gideceksiniz
günaydın canımm
hayırlısı canım
sitelere giderseniz kc diye bir mobilyacı var adamların hem fiyatları çok uydun hemde malları çok kaliteli vede şöyle bir güzellikleri varmış mimarları geliyo evine bakıyor ona göre beraber bir dizayn yapıyormuş..
biz 2-3 hafta önce ATO da mobilyacılar fuarı vardı oraya gittik ve sitelerdeki firmların nerdeyse hepsi oradaydı bizde orada gördük ve çok beğenmiştik... aklında olsun bir fikirr..
antalya voyage sorgun tatlımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?