- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.541
Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olursanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum
Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olursanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum
Süper canım ömrünün en güzel günlerini geçirirsin inşallah :) ben sürekli antalyaya gittiğimden ordaki kalabalığı tahmin ediyordum bu defa değişiklik yaptım marmariste balayını ayarladımm antalyaya göre biraz daha sakin ve havası daha serin diye
canım bizde 9 ekimde orada olacağız o tarihte egeye fazla güvenemediğimizden burası güzel olur diye düşündük...
öyle deme canım allahın izniyle bu gelip geçici sıkıntılar düzelecek ve sende buna böyle inan mevzu nedir anlatacakmısın ;?
tatlım noldu seni niye bu kadar üzdüler
bi dur hemen öle karamsarlığa kapılma
amanınnnnn..
Yavrum sen neden sıkıyorsun canını hiç üzme kendini.
Hepsi düzelir herşey yoluna girer..
Yine de dualarım seninle tatlım.. İnşallah hakkında hayırlısı olur...
liberte nişanlığını çok beğendim canım üzülme inş herşey yolun girer sıkma canını gelinliğinide merak ettim çok yakışmıştır canım sana
Telefon çekimi olduğu için belli değil kızlar...birde elektrikler gitmişti..spotların bazıları patladı..o yüzden karanlık bit görüntü var.. bu hafta sonu gidip daha net foto çekicem inş..
evet canım eylülde ege soğuk olur ben temmuz 1 de gidicem ve antalyayı hiç çekemem o tarihlerde hadi bakalım hepimiz için güzel olur inşallah...
Sağolun kızlar...desteğiniz için..
kayınvalidem beni istemiyor...nişanlıma tercih yapmasını yazmış mektupla..ben uygun olan kişi değilmişim..nişanlım evi terk etti akşam...büroda kalıyor artık...
kayınvalidem beni istemiyor...nişanlıma tercih yapmasını yazmış mektupla..ben uygun olan kişi değilmişim..nişanlım evi terk etti akşam...büroda kalıyor artık...
Tatlım benim canım şimdi sen olan biteni tam anlat bakalım bizde sana yardımcı olalım istişare çok önemli mesela kayın validenin böyle davranması için bir sebep oluştumu ona ters bir davranışın neden bu şekilde davranıyorsen az çok tahmin ediyorsundur.... ve şunu bil nişanlın seni seviyorsa ailesinede seni kabul ettirir öyle yada böyle sizi ayırmasını kafandan çıkart...
neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...
neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...
kayınvaliden seni kıskanıyor....
Boşver sen takma kafana hepsi yoluna girer inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?