2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

benimkide çıkamaz melesef giderse bedelini ağar ödüyo hoşuna gitmiyo pek merkete bile izin almadan giderse parçalarım

hangisi içine siniyorsa onu al canım yaa sen kullancan sonuçta annenle konuş bence

benimkide çıkamaz melesef giderse bedelini ağar ödüyo hoşuna gitmiyo pek merkete bile izin almadan giderse parçalarım

yok o kadar diil yaaaa abooo senden korkulur canım kök söktürürsün adama walla bizimkide benden korkuyo ama neden bu habire beni kırıyo incitiyo sonra ben ciddi ciddi onunla konuşmaya başlıyorum beyfendinin işine gelmiyor öyle alakasız saçma bir soru sorup konu dğiştirmeye çalışıyorki ben daha sinirleniyorum ona patlıyorum korkmuş benden normal şeyleri söyleyemiyo halbuki ben hiç sinirli değilim aşırı sabırlıyım ama doldurup taşırmış beni onunla oturup adam gibi konuşma imkanım olmadığından sorunlarıda çözemiyor ve ben dolu bir bardak gibi taşıp duruyorum...

hangisi içine siniyorsa onu al canım yaa sen kullancan sonuçta annenle konuş bence

o kadar çok konuştumki canım bu onun huyu kendisi evlenirkende sırf masraf olmasın die babamlardan bişi istememiş ne alınsa en ucuzunu almış.... al babaannemin en az sevdiği gelinlerindendirki annemin gösterdiği sevgi saygıyı alakayı diğer gelinleri göstermiyor..... yani karşındakini ne kadar çok düşünsen o kadar değersiz oluyorsun. hak bu değil ben isterimki ben düşününce değerim artsın ama yok öle değil azıık ezecen falan anca kendilerine geliyorlar...

SEHKER
bugü yazıklarından çıkardığım kadarı ile gelinlikte hala şüphelerin var senin..ben çok beğenmiştim ama eğer içine sinmedi ise daha geç olmadan değiştir tatlım..ömür boyu pişmanlığını yaşama..ben bile bu durumda vazgeçmicm gelinliğimden...

bende sınırlarını zorluyorum kabul ediyorum ama bi şekilde eğitim alması gerek yoksa nasıl alışıcak evlenince evde karısı olduğuna. taviz vermiyorum o yüzden o konuda

tatlım doğru söylüyorsun hala ısınmadı için bi gelinliğe o benim gelinliğim bile diyemiyorum gıcık kaynanam işte cmrts günü izmire gidince konuşucam gelinlikciyle bu arada bu konuda destek olduğun içinde çok teşekkür ederim canım :13::13::13::13:

bende sınırlarını zorluyorum kabul ediyorum ama bi şekilde eğitim alması gerek yoksa nasıl alışıcak evlenince evde karısı olduğuna. taviz vermiyorum o yüzden o konuda

tebrikler afirim şekerimde annem bana dediki kızım çok fazla üzerine gitme adam bi gün dolar patlar falan evlenince şimdi iyi hoş nişanlısın alttan alır alır ama dolup taşarsa üzülen sen olursun dedi ben kıvamında sözümü geçirtiyorum

sen kaçıncı provaya girdin gelinlik ne durumda şuanda ? zaten ilk 2 provada beden ölçüsü alınıyo senmodeli değiştirebilirsinki

Tatlım rica ederim..git tabi konuş çok geç kalmadan kuzum..bir kez giinceksin...herkezin zevki farklı...benimki karışırsa eğer bir daha al istediğini kendin giy benim düğünümde dicem..bu sinirle herşeyi sölerim...

ben öyle üzülmem de kolay kolay onun için çok kötüsün diyo bana sözümüzü geçiremezsek ilerde çok zor olcak bizim ben onun için nerelere gitmeyi göze aldım o da değerini bilcek

o an bi sabır geliyo basiretin bağlanıyo bi şey diyemiyosun cidden ben başkası öyle bi şey dicek karışcak parçalarım yolarım ama bi şey oluyo sesin çıkmıyor gelinlik sersemliği sanırım o da

senin gelinliğinde çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook merak ediyorum bir an önce paylaş lütfen

ben öyle üzülmem de kolay kolay onun için çok kötüsün diyo bana sözümüzü geçiremezsek ilerde çok zor olcak bizim ben onun için nerelere gitmeyi göze aldım o da değerini bilcek

sende haklısın canım ben göze alamadım sivasta şantiyedeydi evi vardı rahatı yerindeydi orda yönetici pozisyonundaydı yalvardı yakardı gideyim diye bende ankaradan ayrılmam dedim korktum daha bi evliliğe alışmadan yerimden yurdumdan uzağa gitmeye çekindim ilk başta ankaraya gel bir iki yıl alışalım birbirimize ondan sonra daha uygun şartlarda iş imkanları olsa seninle gelirim dedim benimde hani öyle sevip tamamen aşık olarak bi evlenme değildi arkadaş aracılığıyla tanıştırıldık tanıştıktan sonra 3 defa 1 er günlük görüştük 4. görüşmede annesiyle geldi tanıştırdı 5. de istemeye geldiler ve söz kesildi 6. da nişan yapıldı bizim hani çok görüşme imkanımız olmadı hiç halada yok belki sırılsıklam aşık olup evlensem fizana giderdim ama bu şartlarda o daha aşık ve sevdiğinden benim sözüm geçiyor o da şimdilik

sizin de baya çabuk olmuş canım tabi haklısın o konuda senin istediğini yapması çok doğru olmuş umarım mutlu olursun herşey istediğin gibi olur evlikiğinde aşkı yaşarsın ileride
senin düğünün ne zaman tatlım ?

tatlım gelinlik zaten çok belli değil..değişecek yerleri çok fazla var...giydiğim gelinlik 40 beden..bizim memleketin hatunları balık etli olunca en düşük beden 38 oluyor o bile bol geldi bana...yani paylaşsam bile hiç hoş durmuyor şu anda

26 hazranda kına 29 haziranda düğün ( 27 mayısta resmi nikah )

anladım tatlım olsun biz yinede merak ediyoruz nerden aldın gelinliğini memleketin neresi tatlım bu arada adın ne biz tanışmadık ben ebru

bişi sorcam canım sen şuan nişanlımısın yoksa nişanın dha yapılckmı bi foto paylaştın nişanlığındı o dimi :S yoksa kına elbisesimiydi kafam karıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…