2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

biz her konuyu konuştuk tatlım kararlarımızı aldık çok bilmişiz biz

tü tü tü tüüüü maşallah allah tamamına erdirsin 9 yıllık bir birliktelik sen kaç yaşındasın bakim ?

Arkidişlerr ben son sayfaya giremiyorum neden ki acaba anlamadım bişi

ben geçen bi resim paylaşmıştm sonrada silemedim nasıl siliyorsunuz ??

ben son sayfayı hiç göremyecekmiyim acaba walla bişi anlamadım nolduysa böyle varım ama yoğum

evet tatlım bekliyoruz bak resimlerini telefonum güzel resim çekiyomuş bende yeni öğrendim o resimleri pc e atmam bi zaman aldı program yükledim bide sonra sizinle paylaştım sitede bide resimleri silemedim tam komiktim yani gelinliği ben neden içime sindiremiyorum bi anlayamadım aklım fikrim öbür gelinlikte

öbürü nasıldı tatlım varmı resim falan nette benzer bişey..fikir verelim sana...ama önemli olan senin tercihin..

öbürü nasıldı tatlım varmı resim falan nette benzer bişey..fikir verelim sana...ama önemli olan senin tercihin..

bütün gün aradım intte yok o modelin resmini bulamadım kadın söyledi model adını ama o an ben gelinlikle aşk yaşıyordum hiç bi şeyi duymuyordum
o daha çok içime sindi yaa yalan değil bu da güzel ama benim için değil benim için deli dolu kıpır kıpır gelinlik istiyorum

kaç kişisiniz bi sayfayı dolduramadınız pehhhhhh walla iş çıkmaz sizden hah şükür sonunda dolmuş

Son düzenleme:

hareketli bir gelinlikti yanii...atlım hangisi sana daha uygunsa onu tercih et birtanem...
Öpüorum kızlar sizi iyi geceler... ben kaçtım...

hareketli bir gelinlikti yanii...atlım hangisi sana daha uygunsa onu tercih et birtanem...
Öpüorum kızlar sizi iyi geceler... ben kaçtım...

allaha emanet olunn canlar benimde uykum yok ama yatağa geçiim bugün 5 saat şantiyedeydim sersem gibiyim açıkçası :S sizinle muhabbete daldım iyi bi yarın tatil ve ben bi başımayım off offf

çok heyecanlıyımmmmmmmm balayından sonraki hfta burdayım kıslarrrr 14 mayıs beni bekleyinn

fotosunu çekmeyi unutma sonra bizimlede paylaşırsın... fikir olur

kızlrr resim çekmek hiç aklıma gelmedii nişanlımada bi yakıştıki manken gibi olduu ama netten bakınırım resme

Günaydın kızlar

HErkese günaydın

günaydın güzel gelinlerr son 5 günnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…