- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.781
bende alışana kadar istemiyorum 1 yılı bulurda nişanlım hemencik istiyormuş bilmiyordumtabi muhtemelen sizler benden küçüksünüzdürde geldi nişanlım dediki sen 29 ben 32 yaşındayım 1-2 yıl beklersek yaşımız kaç olacak falan filan ama ben birşeyleri oturtmadanda çocuğum olsunda istemiyorum amannnnnn offff sizler nişanlınızla konuştunuzmu bu konuları ?
Bir ara gider net resim çekerim tatlım benim... hahhaha evet senin resimler çok netti maşallah...gelinliğine bayılmıştım ahhh ahh...seninde içine siner inş kuzum..
Tatlım nişanlımın okulu var biz 9yıldır birlikteyiz...inş bitiyor artık ayrılık..çok zor bir dönemden geçiyoruz inş atlatabiliriz...
Bir ara gider net resim çekerim tatlım benim... hahhaha evet senin resimler çok netti maşallah...gelinliğine bayılmıştım ahhh ahh...seninde içine siner inş kuzum..
Tatlım nişanlımın okulu var biz 9yıldır birlikteyiz...inş bitiyor artık ayrılık..çok zor bir dönemden geçiyoruz inş atlatabiliriz...
tü tü tü tüüüü maşallah allah tamamına erdirsin 9 yıllık bir birlikteliksen kaç yaşındasın bakim ?
ben geçen bi resim paylaşmıştm sonrada silemedim nasıl siliyorsunuz ??
Kızlar giremiyorum 1679. sayfaya yahu...bişeyler engelliyor...hadi hemen atlatın o sayfayı...
evet tatlım bekliyoruz bak resimlerinitelefonum güzel resim çekiyomuş bende yeni öğrendim o resimleri pc e atmam bi zaman aldı program yükledim bide sonra sizinle paylaştım sitede bide resimleri silemedim tam komiktim yani gelinliği ben neden içime sindiremiyorum bi anlayamadım aklım fikrim öbür gelinlikte
öbürü nasıldı tatlım varmı resim falan nette benzer bişey..fikir verelim sana...ama önemli olan senin tercihin..
bütün gün aradım intte yok o modelin resmini bulamadım kadın söyledi model adını ama o an ben gelinlikle aşk yaşıyordum hiç bi şeyi duymuyordum
o daha çok içime sindi yaa yalan değil bu da güzel ama benim için değil benim için deli dolu kıpır kıpır gelinlik istiyorum
hareketli bir gelinlikti yanii...atlım hangisi sana daha uygunsa onu tercih et birtanem...
Öpüorum kızlar sizi iyi geceler... ben kaçtım...
hareketli bir gelinlikti yanii...atlım hangisi sana daha uygunsa onu tercih et birtanem...
Öpüorum kızlar sizi iyi geceler... ben kaçtım...
allaha emanet olunn canlar benimde uykum yok ama yatağa geçiim bugün 5 saat şantiyedeydim sersem gibiyim açıkçası :S sizinle muhabbete daldım iyi bi yarın tatil ve ben bi başımayım off offf
iyi geceler canım hoşcakal
hayırlı olsun,darısı başımıza
aneemm,ayyy ne heyecanlıııııhadi hayırlısı,düğünden sonra bekliyoruz bak! darısı başımızaaaaaaaaaaa amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
oyy çok pahalı yaacayip beğendim senle pakizenin kaftanlarınızı..ben de giymek istiyorum..lütfen kızlar hazirana kadar uygun fiyatlı güzel kaftanlar gören duyan olursa bana da haber verin bu arada converse'leriniz hayırlı olsun canım.
kıssss Chnhn,nerden alıcan netten mi? bana da haber ver belkim ben de alırım çok uçuk değilse..
fotosunu çekmeyi unutma sonra bizimlede paylaşırsın... fikir olur
Ayyy ne güzel canım...inş çok güzel geçmiştir. foto bekliyoruz tatlım...mutsuzluğumu sizlerin güzel haberleri biraz unutturuyor..
Tşekkür ederim tatlım..inş bende herşeyin güzel olması için dua ediyorum..9 yıldır bir çaba verdim ve vazgeçmicem canım...
Günaydın kızlar
HErkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?