- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.641
esenler dörtyol meydan da nazlı gelinlik var canım orda biliyormusun orayı?
evet canım bılıyorum orayı ıpek mobılyanın yan tararfı değilmi güle güle gıyersın ıns
Eki Görüntüle 410692
kızlar dün bunu giyindim çizdiğim yer mendil etek tarzındaydı bide bel öle 3 parça yayılmıyo tek bi dal gibi etege iniyo sadece nişanlım bayıldı bunu al dio sizce nasıl
Buyur canımmmmm...şok şok
Kızlar kayınvalidem aradı beni...hiçbirşey yokmuş gibi canım yaa bir hastam var ultrason çektircez ayarlayabilirmiyiz dedi bu neydi şimdi...tokat yemiş gibi oldum...bişide diyemedim
Valla ilk aradığında nasıl davrancağımı bilemedim..ilk önce duvar gibi konuşuyordu..anne bişeymi istedin deyinde...canım ya hastam var dedi ben şoklardayım..tamam anne ayarlamaya çalışayom dedim...ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemedim...çok soğukta davranıp eline koz vermek istemedim..nişanlıma ben aradım liverteyi bana soğuk davrandı diyemesin istedim inş doğrusunu yapmışımdır...
bende bende burdayım ohhh :)
03 Kasım
işte biraz sıkkınım bugun ben sanırım bi psikologa gidicem
Tuğççeeee nerdesin? Okumadınmı gelişmeyiii :44::44::44:
Buyur canımmmmm...şok şok
Kızlar kayınvalidem aradı beni...hiçbirşey yokmuş gibi canım yaa bir hastam var ultrason çektircez ayarlayabilirmiyiz dedi bu neydi şimdi...tokat yemiş gibi oldum...bişide diyemedim
Valla ilk aradığında nasıl davrancağımı bilemedim..ilk önce duvar gibi konuşuyordu..anne bişeymi istedin deyinde...canım ya hastam var dedi ben şoklardayım..tamam anne ayarlamaya çalışayom dedim...ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemedim...çok soğukta davranıp eline koz vermek istemedim..nişanlıma ben aradım liverteyi bana soğuk davrandı diyemesin istedim inş doğrusunu yapmışımdır...
evet canım orası sen hallettinmi gelinlik işini?
yaa valla artık cok korkuyorum evlılıkten yaa dün arakadaşıma gıttım son gunlerın tadını cıkar asla boyle rahat olamayacaksın dedı kayananasını anlattı valla bin pişman oldum bu işlere girdiğime yaa,
sizinkiler daha da betermıs canlarım yaa bu ne yuzsuzluk anlamadım ben benımkını sorumsuz dusuncesız dıye kızıyordum sizinkiler aşmış artık valla,
biizmkilerde hep 4 ayda olsun dedıler dugunu annem 1 seneden once olmaz dedı,iyiki demiş ekimde 2 yıl olacak sözleneli hala yaptıkları bısey yok,deemkki krediye güvenmişler hep,banada sözde carsıya cıkıldı bı tk ıc camasır canta ayakkabı esarp fean alındı elbıseyle sonra nısanda bız yapamıycaz sımdı dedıler,tamam dedık ne dıyebılırız kı ve bekleye bekleye daha gecen hafta cıktık carsıya kımseyı götürmedim aldıgım hersey pıerre cardın hıc acımadım paraya da madem gıdıyo o para bari kaliteli olşsun dedım,ama hala bohcayı goturmedıler annesı bıde nısanlıma havlu bohca nıye almadınız dedı,sasırdım dantellı havlumu dedım hazır fıstolu varya dedı bana zahmet edıp 4 kızından bırıne bı dantellı havlu yaptıramamıs lafta cok sevıyo benı bıde kendım alacakmısım haazır havluyu herkes alır,benım annem delımıkı 4 abla 1 kayınvalıde 1 babaanneye hep dantel yapıyo,
ama yemın ettım eger bana herkes gıbı dantellı bı takım yaptırmadıysa ben asla annemın sardıgı takımı vermıycem ona kendım kullanırım onada hazır nevresım koyarım enayi değiliz annemın emeklerını veremem göz göre göre
Kızlar fotografcınızla anlaştınız mı?
dış çekım yaptıranlar ne kadara anlaştı? :18:
evet canım en 4 ay evvel hallettim o işi hazır benımkı fatihten aldık,hasret modadan
hayırlı olsun nikahınız canım, düğününde hemencecik gelir inş.
Gelinlik çok güzelmiş nişanlında beğenmiş daha ne olsun
Yapacak birşeyimiz yok canım ben onlar için sevdiğimden vazgeçemem bulucaz bir yol düğünü atlatalım herşey zamanla yola girecek
Sen napcan ki ailesi sonuçta kendini çok ezdirmeden çok yüz göz olmadan devam edeceksin :)
Ben de bohçaya hazır pike takımı sardırdır fistolu annemin emek verdiği dantellere kıyamadım iyi ki de yapmamışım gitmiş görümceme çeyiz diye ayırmış kullanmıyo..
ohhh ne güzel canım halletmişsin o işi sevindim valla bana dert oldu gelinlik yaa
bi kına yerine bi gelinliğe takmıştım kına yerini ayarladım gelinlik kaldı inş. bu haftasonu hallolur oda
biz de dış cekım yaptırıca zıns,burda buldum fotoğrafcıyı dıs cekım 1-2 satt boyunca otağtepede cekım yapılcak,panaromık album aılelere vermek uzere10 ar resim normal cep albumu muzıklı slayt ve tüm resimlerin cdsi olacak,400 e anlastık 50 sı mekana gırıs parasıymıs,aynı bayan kına gecemede gelecek oda 150 ye anlastık
aaaaaaaay inş canım ama daha çook var
gelinliği giydgmde bnde çok begendim ama çıkartınca acabba daha güseli çıkarmı demeye başladım ama nişanlımda melek gibiydin bu olsun dio
kızlaaar haftaya perşembe nikahımız oluyo..
doğumgünümde soyadını alcaaaam
buarada ben nişanda dış mekan yaptım öünkü prof makinem var kardeşimde çekti çıkartmaya gittiğim fotocu uzman çekti sandı
düğündede öyle yapcam bana maliyeti 160milyon oldu çıkması ve albümü
kızlaaar haftaya perşembe nikahımız oluyo..
doğumgünümde soyadını alcaaaam
buarada ben nişanda dış mekan yaptım öünkü prof makinem var kardeşimde çekti çıkartmaya gittiğim fotocu uzman çekti sandı
düğündede öyle yapcam bana maliyeti 160milyon oldu çıkması ve albümü
Eki Görüntüle 410692
kızlar dün bunu giyindim çizdiğim yer mendil etek tarzındaydı bide bel öle 3 parça yayılmıyo tek bi dal gibi etege iniyo sadece nişanlım bayıldı bunu al dio sizce nasıl
kızzz şaştım valla, taş düştü galiba sen hiç tatlı canını sıkma. hizaya geliyor yavaş yavaş, annenlere de daha söyleme boşver :)
hoşgeldin canım
zaman zaman bende düşünmüyor değilim. ama napıcak psikolog yaaa sorunları çözecek değil.
Eki Görüntüle 410692
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?