2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlaaar haftaya perşembe nikahımız oluyo..
doğumgünümde soyadını alcaaaam
buarada ben nişanda dış mekan yaptım öünkü prof makinem var kardeşimde çekti çıkartmaya gittiğim fotocu uzman çekti sandı
düğündede öyle yapcam bana maliyeti 160milyon oldu çıkması ve albümü

kızlar dün bunu giyindim çizdiğim yer mendil etek tarzındaydı bide bel öle 3 parça yayılmıyo tek bi dal gibi etege iniyo sadece nişanlım bayıldı bunu al dio sizce nasıl

Eki Görüntüle 410692

kızlar dün bunu giyindim çizdiğim yer mendil etek tarzındaydı bide bel öle 3 parça yayılmıyo tek bi dal gibi etege iniyo sadece nişanlım bayıldı bunu al dio sizce nasıl

hayırlı olsun nikahınız canım, düğününde hemencecik gelir inş.

Gelinlik çok güzelmiş nişanlında beğenmiş daha ne olsun

kızzz şaştım valla, taş düştü galiba sen hiç tatlı canını sıkma. hizaya geliyor yavaş yavaş, annenlere de daha söyleme boşver :)

bende bende burdayım ohhh :)
03 Kasım

hoşgeldin canım

işte biraz sıkkınım bugun ben sanırım bi psikologa gidicem

zaman zaman bende düşünmüyor değilim. ama napıcak psikolog yaaa sorunları çözecek değil.

Tuğççeeee nerdesin? Okumadınmı gelişmeyiii :44::44::44:

Canım engelliyor beni
Yazdıklarını şimdi girdim okudum
Hotmailden yazcaktım ama sana bakmazsın diye belki yazmadım
Şaşırdım doğrusu ne diyecğeimi bilemedim
Ara yapmayada çalışıyor olabilir:44::44::44:
Ayy kafam karıştı ya

Yapacak birşeyimiz yok canım ben onlar için sevdiğimden vazgeçemem bulucaz bir yol düğünü atlatalım herşey zamanla yola girecek

Sen napcan ki ailesi sonuçta kendini çok ezdirmeden çok yüz göz olmadan devam edeceksin :)

Ben de bohçaya hazır pike takımı sardırdır fistolu annemin emek verdiği dantellere kıyamadım iyi ki de yapmamışım gitmiş görümceme çeyiz diye ayırmış kullanmıyo..

Kızlar fotografcınızla anlaştınız mı?

dış çekım yaptıranlar ne kadara anlaştı? :18:

biz de dış cekım yaptırıca zıns,burda buldum fotoğrafcıyı dıs cekım 1-2 satt boyunca otağtepede cekım yapılcak,panaromık album aılelere vermek uzere10 ar resim normal cep albumu muzıklı slayt ve tüm resimlerin cdsi olacak,400 e anlastık 50 sı mekana gırıs parasıymıs,aynı bayan kına gecemede gelecek oda 150 ye anlastık

evet canım en 4 ay evvel hallettim o işi hazır benımkı fatihten aldık,hasret modadan

ohhh ne güzel canım halletmişsin o işi sevindim valla bana dert oldu gelinlik yaa
bi kına yerine bi gelinliğe takmıştım kına yerini ayarladım gelinlik kaldı inş. bu haftasonu hallolur oda

hayırlı olsun nikahınız canım, düğününde hemencecik gelir inş.

Gelinlik çok güzelmiş nişanlında beğenmiş daha ne olsun

aaaaaaaay inş canım ama daha çook var
gelinliği giydgmde bnde çok begendim ama çıkartınca acabba daha güseli çıkarmı demeye başladım ama nişanlımda melek gibiydin bu olsun dio

yuhh yaa görümcene mı vermıs ben de ılerde torunlarına verır dıe dusunuyorum vermek ısemıyorum ama annem tutturmus ayıp dıye,o yaptırmayınca ayıp olmuyoda ben yaptırmayınca mı ayıp bakalım bohçalar gelsın anlıycaz ne kadar degerlıymısım kayınvalıdemın ve görümcelerimin gözünde cunku o yapamaz tamam ama kızlarının bunca zamandır yapması ya da yaptırması ıcın annelerıne yol gostermesı gerekırdı

ohhh ne güzel canım halletmişsin o işi sevindim valla bana dert oldu gelinlik yaa
bi kına yerine bi gelinliğe takmıştım kına yerini ayarladım gelinlik kaldı inş. bu haftasonu hallolur oda

olur olur merak etme canım ben bı tane gıydım hemen almaya karar verdım ıcıne gırınce cok guzel hıssedıyosun kendını resımde ben begenmedım mesela ama gecen gıdınce yıne cok sevdım gelınlıgımı

çok iyi anlaşmışsınız canım nerde bu fotoğrafçı?

aaaaaaaay inş canım ama daha çook var
gelinliği giydgmde bnde çok begendim ama çıkartınca acabba daha güseli çıkarmı demeye başladım ama nişanlımda melek gibiydin bu olsun dio

erkeklere hepsi güzel canım, ben nişanlımın yanında hangi gelinliği giysem çok güzel dedi hep bayıldı sonunda dedi ki :)

hangisini alırsan al her gelin çok güzel olur sen daha da güzel olucan :)

canım hayılrı olsun

benimde nikahıma 83 gün kaldı

Eki Görüntüle 410692

ben çok beğendim nişanlına katılıyorum canım

işte umut fakirin ekmeği sanırım biraz eğlenmeye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…