- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.601
Çok sevindim canım hayırlısı olsun
Nerde bu gelınlıkçi? Ben daha çıkmadım gelınlık bakmaya araştırma yapıyorum şuan.
Ne oldu kuzucum naptı
Bilmiyorum canım arık herşey yanlış geliyor bana....nişanlanmamız bile yanlışmış sanki
Çok teknolojikmiş senin kaynanazaten son moda faceden laf sokuşturma.. takma kafana tatlım yaa teyzesi de olumlu şeyler söylemiş, annene söylesen hemen tepki koyar mı bilemedim.. Ama ben olsam anlatırdım anneme o herzaman yapacağını bilir.. Bizim de tüm sorunlarımızı bilir annem yeri gelir tavrını koyar yeri gelir beni sakinleştirir.. Anneler bitanedir
canım ben çok beğendim ama nişanlın da haklı sen bilirsin, ama biraz mağazaları gez çok güzel modeller çıktı yeni sezona.. Ben de kına için iki abiye beğendim ama kararsızım, biri kırmızı biri toz pembe.. Şirin kız mı olsam pembeler için de yoksa bir kına klasiğiyle kırmızılara mı bürünsem :26:
Şimdi tatlım annemle gittim perdeciye bizim bir tanıdıktı zaten, annem beni biraz gaza getirdi iyisi olsun güzeli olsun diye ben de abarttım sanırım çünkü benim camım çok.. 8 cam var.. şunun gibi sipariş verdim 2salon camını bir yatak odasına bu mekanizmalardan
Eki Görüntüle 410562
diğer camlara da normal yaptırdım tabi güneşliklerde yapıldı.. hepsini normal mi yaptırsaydım diyorum şimdi baya pahalı oldu öyle
şirineeee hoşgeldin :) nasılsın canım hala düğün fotonu eklemedinmi bak merakla bekliyoruz
tatlım bnmm salon perdem böle mekanızmalı, oturma odam yere kadar duz tulu hafıf sedeflı uzerınde de ara ara damaks desenler var. aynı tulun fonundan da yanlarda toplamalı fonlar var. ıkısının altında da stor var. mutfagım sedeflı beyaz zebra, yatak odamda krem rengı pılelı zebra hepsı toplam 1900 tl tuttu
günaydın canım , ne şanslısın gerçekten, hadi bakalım diktirde görelim hemen
tatlım bız daha baslardayken bnm babam kayınpederıme bızde kız tarafı oturma odasını alır, beyaz esyayı alır, mutfak ve evın evır zıvır gereclerını alır, kucuk ev aletlerını alır bıde supurge alır dıe söledı.yanı halı perdeye normal sartlar altında karısmaz. neyse bunu söledık ondan da gectım bugune kadrkayınvalıdem nısan dugun le ılgılı ne alınıcak dıe konusma zahmetınde bıle bulunmadı gelıp hep bn bısıler sordum ondan ses cıkmayınca. beyaz esya alındı hıc bıze bısı sormadan danısmadan kafalarına gore aldılar otekını sız alın hesabı yaptılar mesela.
neyse nısanlım tekrar sölemıs onlar perde almıcak dıe. tam babamın yanından cıkıcam kaynanam aradı tam bır mahalle agzı ıle eee sız perde almıcakmısınız nasıl olcak o dedı bnde anne bızımde öle adet hatta yengemle konustum oda sen oturma odasını alıyorsun mutfak ıvırzıvırlarını alıyorsun falan falan dedı dıe analatıodum kı lafımı kesıp ne dese begenırsınız mutfak esyasını kız tarafı alır oldu canım tencereyıde ben alcaktım ben resmen soka gırdım. sana al dıyen yok yengemın dedıklerını anlatıyorum cumlemın bıtmesını bı beklersen dedım. neyse bnde alabıldıgım kadarını alırım napalım ıyıaksamlar dedı kapattı telı. babamda tabı sıgortalar attı o kım kı senınle oyle konusma hakkını kendınde buluyo dıye. kayınpederımı arıodu bn zor tuttum.
neyse bız nısanlımla bulustuk ama bn otobuste gıdene kadar tansıyonum degısık hallere gırmeye basladı sınırden.neyse gelınlıkcıye gıttık gelınlıgımın cogu bıtmıs azı kalmıs gıydım ama nedense ne begendım ne begenmedım bısı hıssetmedım bıle neyse gelınlıge tas falan sectık cıktık. perdecıye kayınpederımde gelıcektı hesabı halletmeye tam perdecıde aradık nerdesın senı beklıoz dıe bn gelmıcem sız hesaplatın yarın gıderım dedı kapattı telı. tam sakınlesmısken ben basladım tıtremeye yıne.
neyse begndık butun perdelerı bn mutfagın kını ayrı da hesaplattım bılmek ıcın toplamda butun ev 1900 tuttu mutfakta 300 tl begendım ama ne tat vardı ne tuz sızın anlıcagınız
babamda sımdı aradı bn uc kurusluk sey ıcın sana laf söyletmem onlar bnm ıyı nıyetımı kotuye kullanıyorlar bısı dıcek olurlarsa konusmayın daha fazla alcam de sustur dedı
Selam kızlar , ben geldim....
Valla bilmiyorum, sabah sağlık ocağında kan aldılar, sonra verem savaşa akciğer filmine gönderdiler.. Sizden neden istemediler acaba..
Güzeldir insanı oraların, ben düğünümü Karasu da yapacağım..
tatlım bız daha baslardayken bnm babam kayınpederıme bızde kız tarafı oturma odasını alır, beyaz esyayı alır, mutfak ve evın evır zıvır gereclerını alır, kucuk ev aletlerını alır bıde supurge alır dıe söledı.yanı halı perdeye normal sartlar altında karısmaz. neyse bunu söledık ondan da gectım bugune kadrkayınvalıdem nısan dugun le ılgılı ne alınıcak dıe konusma zahmetınde bıle bulunmadı gelıp hep bn bısıler sordum ondan ses cıkmayınca. beyaz esya alındı hıc bıze bısı sormadan danısmadan kafalarına gore aldılar otekını sız alın hesabı yaptılar mesela.
neyse nısanlım tekrar sölemıs onlar perde almıcak dıe. tam babamın yanından cıkıcam kaynanam aradı tam bır mahalle agzı ıle eee sız perde almıcakmısınız nasıl olcak o dedı bnde anne bızımde öle adet hatta yengemle konustum oda sen oturma odasını alıyorsun mutfak ıvırzıvırlarını alıyorsun falan falan dedı dıe analatıodum kı lafımı kesıp ne dese begenırsınız mutfak esyasını kız tarafı alır oldu canım tencereyıde ben alcaktım ben resmen soka gırdım. sana al dıyen yok yengemın dedıklerını anlatıyorum cumlemın bıtmesını bı beklersen dedım. neyse bnde alabıldıgım kadarını alırım napalım ıyıaksamlar dedı kapattı telı. babamda tabı sıgortalar attı o kım kı senınle oyle konusma hakkını kendınde buluyo dıye. kayınpederımı arıodu bn zor tuttum.
neyse bız nısanlımla bulustuk ama bn otobuste gıdene kadar tansıyonum degısık hallere gırmeye basladı sınırden.neyse gelınlıkcıye gıttık gelınlıgımın cogu bıtmıs azı kalmıs gıydım ama nedense ne begendım ne begenmedım bısı hıssetmedım bıle neyse gelınlıge tas falan sectık cıktık. perdecıye kayınpederımde gelıcektı hesabı halletmeye tam perdecıde aradık nerdesın senı beklıoz dıe bn gelmıcem sız hesaplatın yarın gıderım dedı kapattı telı. tam sakınlesmısken ben basladım tıtremeye yıne.
neyse begndık butun perdelerı bn mutfagın kını ayrı da hesaplattım bılmek ıcın toplamda butun ev 1900 tuttu mutfakta 300 tl begendım ama ne tat vardı ne tuz sızın anlıcagınız
babamda sımdı aradı bn uc kurusluk sey ıcın sana laf söyletmem onlar bnm ıyı nıyetımı kotuye kullanıyorlar bısı dıcek olurlarsa konusmayın daha fazla alcam de sustur dedı
Biz yoğun olucaz belli tatlım...
dün kayınvalidem facebooka yazmışta yazmış...
işte hayatın beni istemyene hoşçakal derim..başkaları tarafından yönetilen insanların başkalarını nasıl yönettiğini görüyorum falan filan...böyle 10 satırlık bişiler yamış sürüsüne..akşam akşam sinirlerim bozulduface'den engellicem artık...görmek istemiyorum yaniii
esenlerde canım fiyatlarıda uygun geldi bana
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
bi gelinlikçi buldum kaliteli malzemesi var işçiliği güzel hatta orda bi gelinlik bile beğendim demiştim ya
işte orası kayınpederimin bi tanıdığıymışşşşşş ne şanslıyım yaa
bu cumartesi gelinliğimi almaya gidicez inşallah aksilik çıkmaz kızlar dua edin
ayrıca tül perde halı da bakıcaz bunları halledersek evin işi bitiyor şimdilik sadece kına kıyafetim bindallım davetiye ve damatlık kalıyor Allahın izniyle
canım teyzesi öyle dediyse o zaman annene daha söyleme , kadının bir bildiği vardır. sonuçta kardeşini daha iyi tanır o.
yatıştırır ortalığı öyle söylersin, sakin ol skma canını ksss kızcam şimdi heeee, sabrın sonu selamet bak göreceksin
sağol canım;
sibel gürünayı çok duydum benb bu sitede . önümüzdeki ay bende bir konuşacağım bakalım
çok güzel canım, hayırlı olsun
Ne oldu kuzucum naptı
Bilmiyorum canım arık herşey yanlış geliyor bana....nişanlanmamız bile yanlışmış sanki
Benim salonda 5metre ve 4 metre mekanizmalı tül, yatak odam da 2,65 m mekanizmalı tül 3 tane 2,5 - 3 metreli küçük odalara kısa normal tül ama ne deniyor hiç anlamıyorum da desenleri var parıl parıl.. mutfağa da 1 m yeni çıkan bişey modeli yine mutfağa zebra alamadım ben, ocak çok yakın cama yıkanmıyor zebralar kullanamam dedim.. bir de 3 metrelik 2 tane güneşlik,2,5 metrelik 4 güneşlik hepsi 1750 tl tuttu.. Çok gibi geldi bana ama annem ucuza bile aldık diyor..
Seni çok iyi anlıyorum tatlım...hep böyle en güzel anları mahvetmeyi iyi biliyorlar...dişimizi sıkıcaz artık...
Kızlar kayınvalidem aradı beni...hiçbirşey yokmuş gibi canım yaa bir hastam var ultrason çektircez ayarlayabilirmiyiz dedibu neydi şimdi...tokat yemiş gibi oldum...bişide diyemedim
Bizimkiler siz ne yapacaksınız diye sormadılar bile, siz baştan söylemişsiniz madem o zaman deselermiş perdelere de yardım edin diye ...sıkma canını canım en azından baban arkan da.. insan da heves bırakmıyorlar az kaldı düğününe bunları düşünme , senin düğününün olduğu gün nişanlımın memleketinde benim de kınam olacaktı güya yan çizdiler sonra da sen istersen yaparız dediler.. sanki başta isteyen ben değilmişim gibi ben de istemem artık dedim..
bizim ikimizin babası da hiç birşeye karışmıyor, Benim babam kalp rahatsızı sinirlenmemesi lazım biz hiç bişey çaktırmadan herşey yolunda hallediyoruz modundayız, Zaten bir bilse sorun var size kız mız yok der kesip ataronun babası da ilgilenmiyo..
Seni çok iyi anlıyorum tatlım...hep böyle en güzel anları mahvetmeyi iyi biliyorlar...dişimizi sıkıcaz artık...
Kızlar kayınvalidem aradı beni...hiçbirşey yokmuş gibi canım yaa bir hastam var ultrason çektircez ayarlayabilirmiyiz dedibu neydi şimdi...tokat yemiş gibi oldum...bişide diyemedim
gerçekten tam mahalle ağzı konuşması sen birçok geline göre yine iyi çeyiz yapıyorsun bide söyleniyo yaa
valla ben mutfak ıvır zıvırından ayrı oturma odasının sadece halısını aldım bide bulaşık makinemi ankastre fırın ocak davlumbaz setimi aldım durumum olsa çamaşır makinemide alacaktım ama alamadım bide yatak odasının mobilya hariç herşeyini yapıyorum halı tül perde vs. ben nişanlıma nişanda giyeceği takımı bile almadım bizde adet değil diye ama kimse sesini çıkaramadı bu ne biçim basit konuşmalar böle tatlım senin kayınvaliden hepmi böyleydi aranızdaki tartışmadan sonramı böle davranmaya başladı?
gercekten ucuza almıssınız cnm sen hangı sehırdeydın bızım 4 tane cam var yatak odasındakı camımız kucuk bıle hatta ona ragmen 1900 tutttu cnm
tek söyleyebılecegım kelıme dengesiz + bencil. babam bugune kadar aman tatsızlık cıkmasın bılmem ne dedı hep alttan aldı kızdıgı seyler oldu sabır cektı. bn sınırlendım benı yatıstırdı boswer dedı hep ama bu sefer bıre bır cırkın konusmayı duyunca kıyamadı. ne kadar acız ınsanlarmıs yarabbı nelerle karsılastırıyosun sınıyo musun bızı falan dedı kendı kendıne hep.
ya konusmaya gelmedınız adam gıbı ondan da gectım bu konu son anada telde mı konusulur ınsan olunda gelın bı gece nasıl yapcaz gucumuz nelere yetıo kım ne alabılıo konusalım da tatsızlık cıkmasın. ama yok ınsanlık nere bunlar nere. ondan da gectım tel ettın hadı kızım ya alamıcanız mı bızde cok sıkısıcaz en azından bıraz yardım edebılseydınız falan dıe konus be kadın resmen mahalle kavgasında gıbı hıssettım kendımı konusmasından hatta o kadr kotu oldum kı masaya tutundum basımdan asagı kaynar sular dokuldu. hıc bızım aılenın tarzı olmayan sey bu tarz konusmalar.
nısanlıma dedım ama gece bn babama sölıcem perde de alcak halıda ben 5 10 sene sonra 3 kurusluk seyın kafama kakılmasını ıstemıyorum dedım. oda sen alsanda onlarıcı o her turlu lafyapcaklar. almasan almadı dıcekler alsan zorla yaptılar dıcek o yuzden bırak alsınlar bn sana hıc bı zaman laf söyletmıcem dedı. ama bakalım babamın cok tepesı atarsa onlardan habersız gıder perdecıye hepsını oder onlarda para odemeye gıdınce soka gırerler belkı o zmn utnamayı bılırler.
Belki bu vesile olur da aranız düzelir tatlım sen yine de çok katı davranma..
Bence de tatlım sen çok bile yapıyorsun, Bizimkiler bir beyaz eşya yatak odası ve mutfak ıvır zıvırları yapar.. Baktım onun ailesi hiç bişeye el sürmüyo ben de bizimkilere yaptırmadım.. Sanki bir akıllı onlar herşeyi nişanlım yapıyor ailesi destek olmuyor, kızın ailesi destek olsun yok öyle şey.. Ben sadece çeyizimle gidiyorum mutfak eşyası nevresimi pikesi süpürge küçük ev aletler falan.. Bence sizin kıymetinizi bilsinler.. Sen de çok alttan alma yapamam de geç, sanki derdini anlatacan da dinleyecek mi?
gerçekten tam mahalle ağzı konuşması sen birçok geline göre yine iyi çeyiz yapıyorsun bide söyleniyo yaa
valla ben mutfak ıvır zıvırından ayrı oturma odasının sadece halısını aldım bide bulaşık makinemi ankastre fırın ocak davlumbaz setimi aldım durumum olsa çamaşır makinemide alacaktım ama alamadım bide yatak odasının mobilya hariç herşeyini yapıyorum halı tül perde vs. ben nişanlıma nişanda giyeceği takımı bile almadım bizde adet değil diye ama kimse sesini çıkaramadı bu ne biçim basit konuşmalar böle tatlım senin kayınvaliden hepmi böyleydi aranızdaki tartışmadan sonramı böle davranmaya başladı?
inş. kuzucum hemen alayım gelinliğimi yaa çok bekledim yeter yanidiktirmeyebilirim canım ordaki dikili bi modeli çok beğendim hatta bel işlemeler falan daha bitmemişti gelinliğin tam bedenimede oturdu onu alıp çıkabilirim hemen
ay gaza geldim alıp çıkıyorum hemen baksanaeklemeler yaptıracağım ona bi kat daha tül attırıp eteğini biraz daha kabarttıcağım ama bunlar basit işler yeterki kesinleşsin
ayyyy sinirlerim bozuldu benim...kriz geldiii
günaydın naber canım dün akşam iş mesaim bitti hemen çıktım
aa canım bende esenlerdeym nerden alıyosun gelinliği merak ettm
günaydın canım maşallah işler yolunda gibi gözüküyor inşallah da bi aksilik çıkmaz
Belki bu vesile olur da aranız düzelir tatlım sen yine de çok katı davranma..
Bence de tatlım sen çok bile yapıyorsun, Bizimkiler bir beyaz eşya yatak odası ve mutfak ıvır zıvırları yapar.. Baktım onun ailesi hiç bişeye el sürmüyo ben de bizimkilere yaptırmadım.. Sanki bir akıllı onlar herşeyi nişanlım yapıyor ailesi destek olmuyor, kızın ailesi destek olsun yok öyle şey.. Ben sadece çeyizimle gidiyorum mutfak eşyası nevresimi pikesi süpürge küçük ev aletler falan.. Bence sizin kıymetinizi bilsinler.. Sen de çok alttan alma yapamam de geç, sanki derdini anlatacan da dinleyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?