2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

al ıste dun aksam tel ggusel gusel anlatıom lafımı kestı '' mutfak esyasını kız alır oldu tencereyıde ben alcaktım'' dıyıverdı ne dıcegımı bılemedım.
ya bıde ne var mubarek ınsan sen ılk gelınınle kavga etmıssın oglun almıs basını gıtmıs bununla ıyı gecın ders almadın mı sen nasıl bırısın nasıl bı mantıktasın ya

en ıyısını yapmıssın cnm. polıtık ol boswer. onun elıne koz verme sakın sakın sonra duydusomuruyle bırlıkte cok gusel kullanıyorlar valla. ıkı ayaılıp bayılıyo hop kurtarıyo olayı bunlar

hmm o zaman ben baya ucuza almışım, İstanbuldayım ben canım akrabamıza yaptırıyoruz bu işi yapıyorlar.. ama normal de de 2200 gibi bişey tutacaktı indirim yaptı.. Geçen ay yatak odasına benim yaptırdığım gibi incili mekanizmalı tülü 1000tl ye yaptırmış komşumuz annem sormuş bugün

Nişanlında biliyor ailesini, baban gidip ödese ne olucak parasını, kadın diyecek ki açtım telefon verdim ağızlarının payını gidip ödediler nasıl ödettim :) valla bak bu kadar mahalle ağzıyla konuşabilen kadın anca bunu düşünür.. Ben derim siz sınırlarınızı koyun yapmanız gerekenleri yapın gerisini kestirip atın.. İstediklerini yaptığında daha kıymetli olmayacaksın..

İnsan gibi konuşmayı bilselerdi zaten şimdiye herşey sorunsuz ilerlerdi..

evet ya dogru soyluyosun valla. bn sımdı gıdıp halı alcaktım sınırle ama dogru dedın bak soylenınce nasıl aldı olcak almıcam hıc bısı ya dugun nasıl yapılıomus anlasınlar.
bıde bızım dugun normalde seneye olcaktı bana yalvardılar babama yalvardılar erken olsun dıye en sonunda kabul ettık. bu yalvarmada nerdeyse 8 10 ay surdu dusun. madem sıkısıktınız nıye erkende erken dıye tuttturdunuz. ama bu lafıda sölıcem ona konusu bı acılsın

cgdm16 allah sana kolaylık versin.sizi okudukça tırsıyorum.çoğunluk karşı taraftan değilde kendi annemden...

ya korkma canım bu tarz seyler ınsanların kalıtesıyle ılgılı bısı. ayrıca sunu da hıc unutmakı genelde kız tarafı haklıdır . erkek tarafı hep ısıne geldıgı gıbı dawranır sen her dedıgıne tmm demıceksın.

kıss ben okumadım

Buyur canımmmmm...şok şok

Kızlar kayınvalidem aradı beni...hiçbirşey yokmuş gibi canım yaa bir hastam var ultrason çektircez ayarlayabilirmiyiz dedi bu neydi şimdi...tokat yemiş gibi oldum...bişide diyemedim
Valla ilk aradığında nasıl davrancağımı bilemedim..ilk önce duvar gibi konuşuyordu..anne bişeymi istedin deyinde...canım ya hastam var dedi ben şoklardayım..tamam anne ayarlamaya çalışayom dedim...ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemedim...çok soğukta davranıp eline koz vermek istemedim..nişanlıma ben aradım liverteyi bana soğuk davrandı diyemesin istedim inş doğrusunu yapmışımdır...

Son düzenleme:

ezdirme canım sakın kendini ki nişanlın buna fırsat vermiyor çok şükür

gönlüne göre olsun bir an önce, Allah bir an önce giymeyi de nasip etsin hepimize

amin canım inşallah

tövbe tövbe çok afedersin ama dengesiz diye cidden böylelerine diyorlar hee hangi yüzle arıyo anlamadım sen iyi konuşmuşsun boşver koz verme ama çokta samimi olma yine ararsa

bende bende burdayım ohhh :)
03 Kasım

hoşgeldin aramızaaaaaaaa hayırlı olsun
hazırlıklar ne durumda?

bende bende burdayım ohhh :)
03 Kasım

Hoşgeldin canım aramıza

yok tatlım artık bir mesafe girdi...bundan sonra o mesafe aşılamaz..ben saygısızlık yapıp koz vermicem eline..ama öyle samimide olmıcam

işte biraz sıkkınım bugun ben sanırım bi psikologa gidicem

İyi yapmışsın canım, yeri gelir sen bana neler ettin ben yine saygımı bozmadım senin hastalarınla ilgilendim dersin Aranız biraz düzelse o bile kafi canım, inş. herşey tatlıya bağlanacak..

Tabi hayatım yaa ilkten bende senin düştüğün hataya düştüm, bana sözde aceleye geldi dediler biz sana tekrar yapıcaz dediler beni alışverişe götürmeden kendi kafalarına göre bohça düzmüşler ki biz aradık dedik bohça istemiyoruz 1 kere yaparız tam yaparız düğüne yakın yaparız dedik..

Sonra bunlardan ses çıkmadı, biz bohçamızı yapıyoruz getirecez dedik yine ses yok ben de biraz utansınlar diye çok iyi hazırladım bohçaları annanesine kadar yaptım.. Sonra ne oldu biliyor musun tatlım -- yapacaklar tabi bizde yaptık dendi -- inan yaptıkları bohçayı görsen üzerinde 1,5 tl etiketi olan iç çamaşırı bile vardı, havlular lekeydi, aldıklarının etiketlerini bile sökmemişlerdi.. Ama benim yaptığım bohçaya denk tutuldu bir daha da bana bohça yapmadılar..

Bunun gibi bir sürü şey var Geçende kayınvalidem annemle bana diyor süpürgenin iyisini alın baharat takımın porselen olsun bilmem ne bilmem ne akıl veriyor.. Ben de tutamadım kendimi biz bilmiyor muyuz iyisini yapmasını dedim.. Siz ne yapıyorsunuz ki ben annemleri borca sokacam sen demiyor muydun çalışmıyorsun diye çalışmıyorum ben birşey aldıramam anneme dedim..

Alsan da görünmeyecek yani canım hiç kendinizi sıkıntıya sokmayım..

Hoşgeldin canım aramıza

yok tatlım artık bir mesafe girdi...bundan sonra o mesafe aşılamaz..ben saygısızlık yapıp koz vermicem eline..ama öyle samimide olmıcam

en güzeli canım saygını bozma mesafeni koru aslında senin ki çok daha fazlasını hakediyorda neyse

Hoşgeldin canım

yaa valla artık cok korkuyorum evlılıkten yaa dün arakadaşıma gıttım son gunlerın tadını cıkar asla boyle rahat olamayacaksın dedı kayananasını anlattı valla bin pişman oldum bu işlere girdiğime yaa,

sizinkiler daha da betermıs canlarım yaa bu ne yuzsuzluk anlamadım ben benımkını sorumsuz dusuncesız dıye kızıyordum sizinkiler aşmış artık valla,
biizmkilerde hep 4 ayda olsun dedıler dugunu annem 1 seneden once olmaz dedı,iyiki demiş ekimde 2 yıl olacak sözleneli hala yaptıkları bısey yok,deemkki krediye güvenmişler hep,banada sözde carsıya cıkıldı bı tk ıc camasır canta ayakkabı esarp fean alındı elbıseyle sonra nısanda bız yapamıycaz sımdı dedıler,tamam dedık ne dıyebılırız kı ve bekleye bekleye daha gecen hafta cıktık carsıya kımseyı götürmedim aldıgım hersey pıerre cardın hıc acımadım paraya da madem gıdıyo o para bari kaliteli olşsun dedım,ama hala bohcayı goturmedıler annesı bıde nısanlıma havlu bohca nıye almadınız dedı,sasırdım dantellı havlumu dedım hazır fıstolu varya dedı bana zahmet edıp 4 kızından bırıne bı dantellı havlu yaptıramamıs lafta cok sevıyo benı bıde kendım alacakmısım haazır havluyu herkes alır,benım annem delımıkı 4 abla 1 kayınvalıde 1 babaanneye hep dantel yapıyo,
ama yemın ettım eger bana herkes gıbı dantellı bı takım yaptırmadıysa ben asla annemın sardıgı takımı vermıycem ona kendım kullanırım onada hazır nevresım koyarım enayi değiliz annemın emeklerını veremem göz göre göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…