2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
selam kızlar bugün hiç giremedim pc arızalıydı
zaten pek de keyfim yoktu azıcık nişanlımla atıştık
geçmişi okumaya çalıştım ama ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle yahuu

Çatalkaşık bakıyorum canım yaa bi jumboa bi nehire....
Kararsız kaldım hangisini alsam...
Alışveriş sitelerine bakıyorum ev malzemelerine..
öle işte

jumbo al canım daha iyi bende ondan aldım yemeğe misafir gelirse onları kullanıcam günlük karacanın aldım

jumbo al canım daha iyi bende ondan aldım yemeğe misafir gelirse onları kullanıcam günlük karacanın aldım
Canım şu an oturacağım ev çok küçük misafir odam olmayacak...
Günlük almayı düşünmüyorum direk jumbo alıp kendim de misiafire de aynısını kullanmayı düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum ????

arkadaşlarrr bu arada memleketten bana çeyiz geldi :) 3 koca bavul :) aksam eve gitsemde baksam artık bende içinde neler var hiç bilmiyorum

canım hayırlı olsun canım

çatalkaşık bakıyorum canım yaa bi jumboa bi nehire....
Kararsız kaldım hangisini alsam...
Alışveriş sitelerine bakıyorum ev malzemelerine..
öle işte

ben korkmaz aldım canım, kuzenimde var aynısı çok memnun.

bak dediğin olabilir, jumbo baya pahalı ben alamadım
Ama ileride maddi durumumuz iyi olursa bu korkmazlarımı günlüğe geçirip jumbo alıcam

bak dediğin olabilir, jumbo baya pahalı ben alamadım
Ama ileride maddi durumumuz iyi olursa bu korkmazlarımı günlüğe geçirip jumbo alıcam

Korkmazın seti çok güzel ve kaliteli değiştirmene gerek bile olmaz kı tatlım

Ben günlük setimi bim den aldım 45 liraya goren herkes karaca falan mı dıyo

misafır ıcın aldıgım karaca setimle de çok benzıyo yanı hiç boşuna o kadar para vermeye değmez bence

ne bilim öyle heveslendim bende ama belli olmaz benim kararım

Kimisi jumbolara kıyamadığını söylüyor
Bu yüzden günlük alıyorlarmış jumboyu miisafire kullanmak için yani
Ben jumboyu kendim de kullanmak istiyorumm ya belki de fikrim değişecek bilmiorum ama
Gerçi jumbo alacağım da kesin değil nehir de alabilirim güzelmiş çeliği onun da......

selam kızlar, şirkette çok yoğun olduğum içim gündüz giremiyorum, akşam da hepiniz kaçıyosunuz hep kendi kendime konuşup gidiyorum valla..

ahahha, ne kadar benziyomuşuz senle, kendi yazdıklarımı okur gibi oldum :))

Kızlar fotografcınızla anlaştınız mı?

dış çekım yaptıranlar ne kadara anlaştı? :18:

canım benim daha mekan bile belli değilken, ilk ayarladığım şey fotoğrafçıydı :) bence düğüne dair eeeen önemli şey. benim hikaye fotoğrafçım var, sabah evden çıkıştan itibaren yanımda olcak, ta ki nikah kıyılıp ilk dans yapılana kadar. arada dış çekim de var. hepsi için 1800 tlye anlaştık. ama ankarada, istanbuldakiler 2500 civarlarında oluyo.

jumboda fiyatlar nasıl yaa, ben hiç bakmadım çok pahalıdır diye? uçuk mu?

ayyyynen sankim fake hesap açmış aramıza yeni bi kimlikle gizlice sızmışsın gibi
evet geceleri de girin yaw

bu arada aryıldız markası da çok iyiymiş,illa jumboya takılmayın kızlar,ikisi de aynı fabrikadanmış,bi ara gezip araştırırken öğrenmiştim,hatta satıcının biri jumbo'Nun adı var ama emin olun aryıldız daha kaliteli,daha dayanıklı demişti...

fotoğrafçı benim de en önem verdiğim şeydi,hatta fotoğrafçımı düğünüme göre değil,düğünümü fotoğrfçımın uygun tarihine göre ayarladımçünkü malesef profesyonel fotoğrafçılar aylaaaar öncesinden doluyor,biz de ayarlayalı bayağı oldu,ben arayıp bulmuştum,görüşmediğim adam kalmamıştı nerdeyse..herkes içine sinen biriyle anlaşır inşaallah..

ay bugün nasıl yorgunum ya,acayip uykum var,gözlerim kanlanmış anlamadım neden..pff..

aaa yavruum geldiğin gibi gittin mi yaaa

Fotoğrafçı benim için de çok önemli kesin dış çekim fotğrafçısıyla anlaşmam lazım kaldı düğüne 3 ay ama hala anlaşmadım......

Jumboda en az 1100 falan yaa çatal kaşık bıçak...
Tencere 800 civarı...
Aryıldız da iyi ama eğer çok para vereceksem gider jumbo alırım gibime geliyo sonuçta adı var ya
Kendine has bi havası var jumbonun

aaa yavruum geldiğin gibi gittin mi yaaa

yok yok burdayım canım,ya konu altına bakıyorum benden başka kim var diye,sürekli okuyanlarda sadece kendi adım oluyo,ben de bastım gittim dermişim ay topik karıştırıyorum,girip çıkmadığım yer kalmadı forumda..perdeler konusunda inanılmaz cahilim,şimdi de oralara bakınıyorum..ne nedir diye..
mekanizmalı perdeler varmış,biliyordum da adından haberim yoktuçok kullanışsız diyorlar onlara..bi de benim takıntım var,dışardan kimse içeriyi görmesin diye,inanılmaz rahatsız olurum.öyle bakınıyorum ben de.

bi de gelin yatağı diye birşey hazırlanıyormuş onu da yeni öğrendim,gereksiz bişeymiş,sen hayatta yapmazsın biliyorum da,olur ya yazıyı okuyan başka gelincikler yararlansın diye yazıyorum.ilk geceden sonra o tonla para verilen nevresimler örtüler kaldırılıp yıllarca dolap bekliyormuş..

bi de arada dert-tasa okuyorum,sanki az derdimiz varmış gibibazen de eğlenceli şeyler oluyo,gülüyorum naannnnn,ben forumdan çıkamaz oldum bağımlı olmuşum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…