- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #18.801
jumboda fiyatlar nasıl yaa, ben hiç bakmadım çok pahalıdır diye? uçuk mu?
Kuşum, güneşlik almasam da, sadece kalın perdeler mi alsam diyorum da... o zaman da tülden içerisi görünmesin diye, öndeki kalın perdeleri sürekli kapalı tutmam gerekecek diyorum. ama ben, tüllerin iki yanında dursun istiyorum o çiçekli keten perdeler. o yüzden bi güneşlik şart olcak galiba.
döşemelik kumaştan perde olmaz sanırım ama vallahi atmış olmayım, diken yere bi sor bence kuzum, bilemedim?
jumboda fiyatlar nasıl yaa, ben hiç bakmadım çok pahalıdır diye? uçuk mu?
hmm şimdi anladım..ee şimdiki güneşlikler de çok modern bildiğim kadarıyla,senin odanın tarzına uymayacak şekilde..ama araştırsan bence vardır senin eve de uygun tarzda güneşlikler,herkes modern tarz üretmiyor ya sürekli,evini bu tarz döşemeyi seven insanlara da satış yapmak isterler sonuçta,bence bulursun birşeyler..
yok ya o kumaş acayip kalındı,ama ne yapılabilir,bir parça örnek alırım mesela o kumaştan,perdecilerde ona çok garip düşmeyecek şekilde birşey bulabilirim,tıpatıp aynı olmak zorunda değil ya,hem zaten sadece pufta kullansam daha iyi olur,oda da fazla çiçek böceğe boğulmamış olur.
Selam canım,
ben bakmıştım kampanyalı takımları var Jumbonun ortalama 650 gibiler ama lüks takımlarıda var 4400 e kadar gidiyordu fiyatlar
hisar'ın yaldızlı mamba ile jumbo altınlı bir model arasında kaldım, karar verince yazarım kızlar.Bu arada italyan bir firma var cristoffer gibi bişeydi
onunda modelleri süper fakat parça bulma meselesi beni düşündürüyor, üreticisi türkiyede yoksa bulmak zor olur gibi geliyor, gerçi
herkes garanti veriyorda arkasında dururmular muamma,düz takımlar hisar la jumbo yakın fakat altın yaldızlılar jumboda çok fark fiyatta var,
sebebi gerçek altınmış,bu kısmı zevk ve bütçe meselesi ama çeliği kaliteli olsun garantili olsun dersen,özellikle günlüğe jumbo kampanyalılar
iyi bence,araştırmak lazım
Kimisi jumbolara kıyamadığını söylüyor
Bu yüzden günlük alıyorlarmış jumboyu miisafire kullanmak için yani
Ben jumboyu kendim de kullanmak istiyorumm ya belki de fikrim değişecek bilmiorum ama
Gerçi jumbo alacağım da kesin değil nehir de alabilirim güzelmiş çeliği onun da......
bizim evdekilerden misafir takımı jumbo yaldızlı, jel deterjan düşük sıcaklıkta yıkıyoruz canım bişey olmuyor zaten ama
yaldızlılar misafirden misafire lazım, haftada bir olsa yine sadece onları elde yıkarız olmaz mı, olmadı yıkatırız eşlerimize
sarımsak ve badem yağı çok iyidir canım, ben dökülen kirpiklerimi badem yağıyla çıkarmıştım. bence sen devam et, elbet faydasını görürsün.
ben iki takım aldım jumbo dan her şeyi içinde çay takımı tencere takımı cezve takımı falan çokta severek aldım günlük için olanı annem beğenmiş almış ben görmeden tamm dedim ama daha görmedim güzeldir diye düşünüyorum
benim kirpiklerimde döküldü onada mı sürsem kulak çöpüylemi sürdün canım ama fena kokuyo yaaa walla midem kalktı inan
sarımsak ve badem yağı çok iyidir canım, ben dökülen kirpiklerimi badem yağıyla çıkarmıştım. bence sen devam et, elbet faydasını görürsün.
evet canım, bence de döşemeyi çiçekli yapıyosan perdeyi ona uygun düz bi şey yap. döşemen düz olsaydı, yastık-minder ve perdeleri çiçekli yapardım (ki ben böyle kullanmayı düşünüyorum) evi boğmaya gerek yok, ferah olsun evceğizlerimiz :))
fiyatları nedir canım?
aaa nasıl sürdün anlatır mısın?ben forumda hintyağını okumuştum,dikkat edin dediler sürerken,cidden gözüme kaçınca bulanık görmeye başladım vazgeçtim.kirpiklerim uzasın istiyorum ya çok kısayeni çıkan karışık yağlar varmış aktarlarda satılan,onlar nasıldır acaba?
yok canım yanlış anlattım herhalde,sadece minik bi pufu olacak eğer son dk. vazgeçmezsek,işte onda çiçekli kumaş var,benim çok hoşuma gidince köşenin bi kısmında da kullanabilir miyim dedim..orda kullanırsam perdem düz olur.ama perdemi çiçekli istiyorum daha çok,o yüzden sadece pufta olur sanırım..ya oturma odasında çiçekli perde abes durmaz demi,rahat bi odamız olsun istiyorum böyle ferah ferah..salonum avangarde,o da çok hoşuma gidiyor ama oturma odasını daha spor daha cicili bicili istiyorum.sen gördün mü böyle çiçekli böcekli oturma odası miskacan??
ayyy Allah'ım üşütüyorum galiba,buralar akşamları buzzz gibi,kaloriferleri pek yakmıyorlar artık,donuyoruz resmen.siz yaz yaşıyorsunuz tabi,biz 1600 m rakımdayız,şaşırmayın..ben iyi hissetmemeye başladım,uykum da geldi kaçıyorum.miskoşum eğer yazarsan yarın okurum cevabını.çok öperim herkesi babayy
hepsi 4000-5000 tl arası bi şey tuttu sanırım canım 2010 da almıştım ama dediğim gibi şekerliği cezvesi 12 kişilik çay takımı cezvesi tencere takımı 2 takımda çatak kaşık bıçak var
Kuşum, güneşlik almasam da, sadece kalın perdeler mi alsam diyorum da... o zaman da tülden içerisi görünmesin diye, öndeki kalın perdeleri sürekli kapalı tutmam gerekecek diyorum. ama ben, tüllerin iki yanında dursun istiyorum o çiçekli keten perdeler. o yüzden bi güneşlik şart olcak galiba.
döşemelik kumaştan perde olmaz sanırım ama vallahi atmış olmayım, diken yere bi sor bence kuzum, bilemedim?
Selam canım,
ben bakmıştım kampanyalı takımları var Jumbonun ortalama 650 gibiler ama lüks takımlarıda var 4400 e kadar gidiyordu fiyatlar
hisar'ın yaldızlı mamba ile jumbo altınlı bir model arasında kaldım, karar verince yazarım kızlar.Bu arada italyan bir firma var cristoffer gibi bişeydi
onunda modelleri süper fakat parça bulma meselesi beni düşündürüyor, üreticisi türkiyede yoksa bulmak zor olur gibi geliyor, gerçi
herkes garanti veriyorda arkasında dururmular muamma,düz takımlar hisar la jumbo yakın fakat altın yaldızlılar jumboda çok fark fiyatta var,
sebebi gerçek altınmış,bu kısmı zevk ve bütçe meselesi ama çeliği kaliteli olsun garantili olsun dersen,özellikle günlüğe jumbo kampanyalılar
iyi bence,araştırmak lazım
yaa ben de altın rengi kaplamalı sapları olan bi set istemiştim ama makinede yıkanmıyomuş, anında vazgeçtim :)) makineye girmeyen hiçbi şeyle işim olmaz, tembel bi gelinim de650 iyi yaa, ben 1000-1200'e kadar çıkarım iyi bi set için. bi bakmak lazım.
günaydın şekerlerrr
Günaydın canımmmm
Günaydın canımmmm
günaydın şekerlerrr
İyi mesailer kuzucuklar...yarın haftanın son günü
dün gece çok geç uyudum...hava berbattı burada...yağmur, gök gürültüsü...ben ömrümde böyle gökr gürültüsü duymadım..evler sallandı hep :18::18::18: korktuk valla..hastanede herkez bunu konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?