- Konu Sahibi bal_bocegi
- #19.601
Selam kızlaar,geçmişi okuyana kadar herkes kaçıyor ya:)
good-heart canım hoşgeldin,her günün balayı tadında geçsin inşaallah.sen de dualarını eksik etme ve bize yardımcı ol yeri geldikçe olur mu?herşeyin güzel geçmesine çok sevindim
ya noluyoooooo yaa,buldunuz garibi yüklenin,ayol gelincikler,good heart'tan önce esmerşirine geldi,bekliyorum bekliyorum belki biri konuyu açar diye,ben sormaya çekiniyorum ama kimse sormuyor!ona hiçbirşey sormadınız zavallı kız gelir gelmez aaalaf aramızda ben de çok merak ediyorum ama bi yerde de haklı,bu yazdıklarımızı Allah bilir kimler okuyor.kızlar bence çok özel şeylerimizi yazmayalım,valla belki haset bir insan gelip tüm nazarını üzerimize boşaltıp gidiyor da olabilir ben çok inanıyorum çünkü bazne dikkat ediyorum bi ark. gelip çok mutluyum şunu bunu aldım diyince 1-2 güne kalmaz nişanlısıyla filan arası bozulabiliyor.çok dua edelim kızlar,Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun.
ben de bohça yapmadım henüz ama flormar hem kaliteli hem uygun hem de yerli malı yurdun malıtabi makyaj kültürü fazla olan ark.lar daha iyi yorumlar ben pek kullanmıyorum ama flormar fena değil.
saol canım allah razı olsun darısı başınıza inşş
canım tebrik ederim ömür boyu böyle mutlu olun![]()
saol tatlımmmmhepberaber inşş
Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim
caanımmmmm bayıldım gelinliğinee çok güzelll bir ömür yüzündeki gülücük eksik olmasın rabbim hayırlısıyla giymeni nasip etsin![]()
Son düzenleme: