• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Canım dış çekimde ve salona giriş ilk dansda uzun duvak kalcak nikah bitene kadar sonra
oyun oynamaya başlayınca çıkarcam uzun duvağı:32::32::32:

anladım canım güzel olur tabi öyle

kızlarrrr albüm olarak ekledim merak edenler için :34::34::34: ama sadece arkadaşlarım görebilir

baktım canım evin gerçekten çok güzel olmuş güle güle huzurla oturun inşallah ama yatak odanı göremedim bi yatak başı var sadece:ssz:

aynen bende senin gibiyim
kolyeler künyeler alırdım kendime hep kıyafet çanta ayakkabı
özlüyorum alışveriş yapmayı artık ne alsam evime alıyorum:31::31::31:

nişanlandığımdan bu yana ilk kez evlenmeden 1 hafta önce pierre cardin bi ayakkabı aldım arada alıyordum bişiler ama bende özledimmm :12::12::12:

çok güzel canım bende salonda hep istediğim toz pembe- kremdi son an nasıl olduysa turkuaz -kreme karar verdim :) allah huzurla oturmayı nasip etsin tatlım

saol canım allah razı olsun senin mobilyalarında çok şık görmüştüm ve yazmıştım sana :32::32: güle güle inşş ağız datıydala kullanalım :34::34:

nişanlandığımdan bu yana ilk kez evlenmeden 1 hafta önce pierre cardin bi ayakkabı aldım arada alıyordum bişiler ama bende özledimmm :12::12::12:

saol canım allah razı olsun senin mobilyalarında çok şık görmüştüm ve yazmıştım sana :32::32: güle güle inşş ağız datıydala kullanalım :34::34:

cnm evin çok güzel olmuş begendimmm huzrla mutlulukla oturun tuğçem süper olmuşssuunnnnn :1::1::1:

Günaydın kızlar,nasılsınız ne var ne yok?

kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık:31::31:

ya ben göremedim ya,sabahın köründe eklemişsin kıss Allah seni ne etmesin:1:kızlar bu tarz şeyleri ya albüm yapalım ya da çoğu kişinin birlikte olduğu saatleri seçelim,çok merak ediyorum,arkadaş olarak ekledim cnm seni.:34:

bende istiyorum hediye banada hiç gelmiyo ne düşüncesiz akrabalarım var yaa:27:
evet ya bize de bize dee:1:

kıss sana özel mesaj yollayamıyorm doldurmuşsun posta kutunu fazlalıkları sil bakım :))))

sildim kuzumm :1::1:

annemlerden ve nişanlımdan gizli alıyorum yoksa bu düğün arefesi ne altın alıyon die kızıyolarda bende kendimi ödüllendirmesem kimse ödüllendirmiyo para ne iindir harcamak için:21:

ohh ne güzel tabi alın kızlarr ben bu aralar hiçççç alamam borcum var halaa:50::50:

anladım canım güzel olur tabi öyle

baktım canım evin gerçekten çok güzel olmuş güle güle huzurla oturun inşallah ama yatak odanı göremedim bi yatak başı var sadece:ssz:

yatağımı çekmedim canım başlığıma duvağıma serdim :32::32:

cnm evin çok güzel olmuş begendimmm huzrla mutlulukla oturun tuğçem süper olmuşssuunnnnn :1::1::1:

saol canım allah razı olsun :16:

Günaydın kızlar,nasılsınız ne var ne yok?

ya ben göremedim ya,sabahın köründe eklemişsin kıss Allah seni ne etmesin:1:kızlar bu tarz şeyleri ya albüm yapalım ya da çoğu kişinin birlikte olduğu saatleri seçelim,çok merak ediyorum,arkadaş olarak ekledim cnm seni.:34:

evet ya bize de bize dee:1:

kabul ettim kuzum seni bakabilirsin artık :34::34:

good-heart-> canım evine bayıldım! ağzınızın tadı bozulmasın,yuvanız hep aşk dolu huzur dolu olsun,kalpleriniz birbirinize hep ilk günkü gibi bağlı kalsın inşaallah:nazar::nazar::nazar::nazar: canım bu arada birşey sorucam,bizde öyle bi adet yok yada varsa ben görmedim de ondan soruyorum:kapılara havlu örtme neden yapılır,yeni gelinsin diye mi? bu arada birşey daha,yatağını çekmemiş olman ayrıca hoşuma gitti,1 haftalık gelinsin ama mahremiyete dikkat etmen o kadar güzel ki,eminim yatak odanız da evin kadar güzeldir.hee bi de duvağı sen kendin istediğin için mi örttün yoksa öyle bi adet daha mı var,ay ne kadar bilgisizim adetler konusunda,ama hoşuma gitti belki ben de yaparım:34:

forever1212-> gelinliğini mutlulukla,huzurla giy inşaallah,herşey gönlünce olsun,hayırlı olsunavatarına çok benziyor,aklında olanı bulman güzel olmuş:34:

good-heart-> canım evine bayıldım! ağzınızın tadı bozulmasın,yuvanız hep aşk dolu huzur dolu olsun,kalpleriniz birbirinize hep ilk günkü gibi bağlı kalsın inşaallah:nazar::nazar::nazar::nazar: canım bu arada birşey sorucam,bizde öyle bi adet yok yada varsa ben görmedim de ondan soruyorum:kapılara havlu örtme neden yapılır,yeni gelinsin diye mi? bu arada birşey daha,yatağını çekmemiş olman ayrıca hoşuma gitti,1 haftalık gelinsin ama mahremiyete dikkat etmen o kadar güzel ki,eminim yatak odanız da evin kadar güzeldir.hee bi de duvağı sen kendin istediğin için mi örttün yoksa öyle bi adet daha mı var,ay ne kadar bilgisizim adetler konusunda,ama hoşuma gitti belki ben de yaparım:34:

forever1212-> gelinliğini mutlulukla,huzurla giy inşaallah,herşey gönlünce olsun,hayırlı olsunavatarına çok benziyor,aklında olanı bulman güzel olmuş:34:

canım yeni gelinlerin evlerinde bizim oralarda kapılarına ve mutfak çekmecelerine havlu asılır her odamın kapısındada var:1::1: duvağımı ben kendim sermek istedim yatak başlığıma koyabilecek biyer bulamadım bende sereyim dedim hoşumada gitti öyle durmasıı:16::16::16::16:

Günaydın kızlar.. Kaymak tadında bir günümüz olsun bugün :46:

sana şunu tavsiye edim canım fondoten pudra allık ve göz altı kapatıcını pahallıda olsa kaliteli birşey al dior lancome helena rubinstein shiseido ben clinique ve lancome karışık almıştım bunlar ama renkli kozmetikte çok pahallı birşey olmasada olur mesela far ve ruj flormar max factor loreal olabilir...

Olabilir aslında canım Cilt önemli konu iyi birşey olması şart Teşekkür ettim :54:

Ben makyaj malzememi bi firma buldum ordan alıcam organikmiş deneyelim bakalım..
Çünkü makyaj malzemeleri bana çok alerji yapıyor yüzüm hassas özellikle de gözlerim çok yanıyor açamıyorum bile...
Göz kalemi bile sürsem ertesi gün uyanamıyorum gözüm açılmıyor çünkü..
Eee düğün günü de zırıl zırıl gözüm yaşarsın yansın istemiyorum:1:

Aynı ben herhangi birşey süreyim ya gözüm şişiyor yanda sivilce çıkıyor... Ama özeniyorumda o yüzden iyi bir marka almam lazım :51:

kızlaaaaaaaaar..özlemişim buraları okumayı yaa... yeni evlilere mutlulukllarr.. zamanı az kalana da sabırlar:1: yeni evliler her daim bilgi bekliyoruz sizden ya.. buna gerek yok bunu alın falan flan diyee

bnm hazırlıklar durdu malesef.. işten çıktım.. evde işlerimi yaptım bu sürede annemin kontrollerini tamamladım.. ev kızı nasıl oluyomuş onu öğrendim:1: falan filan derken artık çok daraldım.. istedğim gibi iş bulamıoyorum.. bütün eksklerim yarım kaldı.. okdar şeyim eksikki.. offfffff kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama berbat haldeyim...hayrlısıyla güzel bi iş bulup eksiklerimi tamamlamak istiyorum artık... düşünmekten hastalancam yaaa:5::5:

Rabbim ev kurana yardım eder tatlım. Umarım herşey gönlünce/gönlümüzce olur.... :53:

baglacolanki kullanıcısından alıntı
Hahah sen yazsan ben okusam. Her yazdığına gülüyorum. Mizah anlayışın tam benim kafadan. :9:
Cam kenarı olsun tekerlek üstü olmasın. :10:
Çok yapmasanda cildine uygun şeyler al.
Sephora ve pastel öneririm.
Yves Rocher harikadır ama fiyatları azcık tuzlu. :21:

Ben bi araştırayım bakalım :34:
utanma duygularım uzun zamandır depreşmemişti :17: Ama teşekkür ederim iltifatın için :54:

Büyüklerimden hep aynısını duydum ve gerçekten inanıyorum.
Mutlu olmak için okadar çok şey varki.
Biz hep kendimizde olmayana baktığımız için tatminsiziz.
Bu günlerimize şükürler olsun. :nazar:
[/QUOTE]

Çok şükür çokk inşallah hepimizi tatlı kaymaklı günler bekliyordur :))

Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim:1::1::1::1::1:

foreverim senin yedi cücelerin nerde bakim :ssz:
Sakın düğünde elma filan yeme yoksa zehirlerler ben seni uyarayım :52:
Şaka bir yana mükemmel olmuşsun çok güzel çok beğendim tek kelimeyle bayıldım bayıldım....
Hep yüzün gülsün hayatınızda gelinliğin kadar masum olsun canım :5:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,nasılsınız ne var ne yok?

Ya ben göremedim ya,sabahın köründe eklemişsin kıss allah seni ne etmesin:1:kızlar bu tarz şeyleri ya albüm yapalım ya da çoğu kişinin birlikte olduğu saatleri seçelim,çok merak ediyorum,arkadaş olarak ekledim cnm seni.:34:

Evet ya bize de bize dee:1:

günaydın canımmm

kızlar yeni bişiler buldum
nasıl bu klozet takımları

en çok turkuaza bayıldım :16::16: Fiyatları da 25 tl miş :)

$BANYO~1.webp $banyo4~1.webp $banyo2~1.webp $banyo3~1.webp

Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim:1::1::1::1::1:
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297

Canım harika olmuşsun bayıldım :16: :nazar:

Duvak gelinlik model harikaa :7:

kızlar yeni bişiler buldum
nasıl bu klozet takımları

en çok turkuaza bayıldım :16::16: Fiyatları da 25 tl miş :)

Eki Görüntüle 416388 Eki Görüntüle 416387 Eki Görüntüle 416389 Eki Görüntüle 416390

Çok güzeller fiyatları da pek uygunmuş :36:

Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı) :6:

Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı) :6:

kuzu ben phılıps azur serisi aldım 4860 süper ütülüyo kendime aldım şimdi fıyatıda düştü biraz daha ama süper ütülüyo tavsiyem resimi bulmadım şimdi vatım yok internetten bak cnmmm

Back
X