• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Eylülde düğünümün güzel geçmesinden sonra 2.dileğim kızım düğün gününü beklerken Ajda Pekkan kadar enerjık olabılmek :8::8:

yada şöyle düzeltelım estetıksız ama az kırışıklı, mumkunse kırısıksız gibi ve ruhen çıtır kalabılmek :36:

idafe süper kıss nerden buluon benzetmeleri böyle :9::9::9::9:

tabiki tatlımmm benimm sen şimdi ıvır zıvırları bitir vaktin var hepimiz öyle yaptık
3 ay kala başlarsın gelinlik bakmaya :21::21::21::21:
Üzme kendini çok güzel bi gelin olcaksın eminim:16::16::16:

tuğçe sen kendi günlerini bıraktın nerdeyse ben mutlu olayım diye benim günlerimi sayacaksın canım benim :54::54:

aynen öyle kızlar aldıklarınızı kullanın kullanmıcağınız birşeyide almayın bizim çocuklar daha neleeeer neler çıkarr :32::32::32::32:

sana da hayırlı olsun diyemedim canım bu arada çetvelinden çok etkilendim taze gelinim benim :17::17:

tatlım çok geçmiş olsun....

çok teşekkür ederim canım

tuğçe sen kendi günlerini bıraktın nerdeyse ben mutlu olayım diye benim günlerimi sayacaksın canım benim :54::54:

sana da hayırlı olsun diyemedim canım bu arada çetvelinden çok etkilendim taze gelinim benim :17::17:

çok teşekkür ederim canım

Canım burda aile gibi olduk hepimizin
birimiz mutluluğu hepimizin mutluluğu canım

Eylülde düğünümün güzel geçmesinden sonra 2.dileğim kızım düğün gününü beklerken Ajda Pekkan kadar enerjık olabılmek :8::8:

yada şöyle düzeltelım estetıksız ama az kırışıklı, mumkunse kırısıksız gibi ve ruhen çıtır kalabılmek :36:

Wooowwww harikasın kuzum yaaaa...inş böyle oluruz :9::9::9:

]

Kuzucum stresi atıyoruz kenara..valla sen şu anda benim durumumu bir bilsen oturup ağlarsın...ama ben şunu anladım herşey olacağına varıyor...değilmi TUĞÇEEE...STRES YOK, SIKINTI YOK, AĞLAMAK YOK...herşey olacağına varıyor kızlar :16::16::16:

haklısın ama bugunlerde geçicek güzel günler bizi belkiyor.
ay fatmagül dizisinde çalmıştı ya

BENİM HALA UMUDUM VAAR :16::16::16::16::16:

Back
X