2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende kına için bir abiye bulamadım ya

Bulursun canım daha vakit var ben bile daha bulmayı bırak aramadım bile:1:
bu arada 3 gün sonra 6 aydan da düşmeye başlayacak senin maşallah:nazar:

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım :emir_bebek:

selam canım iyidir seni sormalı

kızlar yaa sabahtan beri süpürge arastırıyorum bıseye karar veremedim,aldıgınız vaya etrafta iyi oldugunu duydugunuz markalar neler çok pahalı olmasa ıyı olur,sulu ıstemıyorum temız ama tak cıkar dök cok yorucu bızım evde var torbasız fıltrelı olanlardan arıyorum.

canım henüz kullanmadım ama samsung toz torbasız aldım ben aldığım mağaza onu önerdi inşallah güzeldir gerçi ben alalı 1 seneden fazla oluyo borcu bitti çünkü belki daha yeni modeller çıkmıştır

$ELEKTRİK SÜPRGEM.webp

kızlarrrr ben geldim, sabahtan ağ bağlantımız gitti, türk telekomda arıza olmuş burada,
anca gelebildim.:64::64: bakalım ben yokken neler konuşmuşsunuz:52::52:

Ne oldu tatlım..ağlamana sebep ne? Lütfen üzülme...seni üzmelerinede izin verme

ah canım benim kafama takmıyayım diyorum ama olmuyoo çok kötüyümmm sabah işe geldimm burdada ağladım:5::5::5:

biraz karışan bi kayınvalidem var ama genel olarak herşey benim isteğime göre yapıldı yinede gerçekten çok iyiler çok uğraşıyorlar bizim için sağolsunlar

evet baya düzeldi canım çok şükür eski halimize döndük bekliyorum zaten annem demesede o gelmeden gitmezdim ben

allah bozmasın canımmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım noldu sen neden ağladın da kurtulmak istiyorsun?

pazar günü çeyiz götürdük artık hiçbi hevesim kalmadııı kızlarrrrrr:5::5::5::5::19::19::14::14::14:

son 10 günü kalan sonunda gelinliğinin üst kısmı tamamlanmış olan mutlu gelinden hepinize günaydınlarrrrrrrr..... :)))

biraz işlerimi hafifletiyim, sonra muhabbete gelicem kızlar ;)

özledim sizi yaaahuu :16::16:

ohh maşşalahhh senden sonra inşş sıra bendee :30:

Günaydınn kızlarrrr,
Yaa evlilik takvimimdeee 1 ayy 4 haftaaa gözüküyooo
1 ayy var düğünümee halaa inanamıyorummmmmmmm :32::32:

az kalmış canım seninde hadi hayırlısıı :16:

Hafta sonu ve pzt yine alışveriş tutkunuydum
Ayy bizim kiracı çıkmıyor evden
Babam da demesin mi daha çok var diye
Baba dedim tadilat yapılcak
Ben harıl harıl çeyiz diziyorum adam daha evini taşıyacak
O değil önümüzdeki hafta nişanlım konyaya gidiyor
Kiracı çıksa da yine nişanlımı beklemek zorunda kalacağım tadilata karar verirken 1hafta da öyle geçicek
Mayısın ortası oluyor
Halı perde baktım
Halı beğenemiyorum beğendiklerimde 2000-3000:53::53::53:
Ayak ucu pufu aldım istikbalden
Eki Görüntüle 398620

Tupperden almak istediklerim vardı onlarıda aldım

Eki Görüntüle 398622 Eki Görüntüle 398623 Eki Görüntüle 398624 Eki Görüntüle 398625 Eki Görüntüle 398626 Eki Görüntüle 398627

Polodan şunları aldım
Tepsi ve mutfak havlusu
Puanım vardı
Eki Görüntüle 398621 Eki Görüntüle 398629

Nişanlımın doğum günü şu ayakkabıyı aldım
Eki Görüntüle 398630

nişanlımda bana çok istediğim ama alamadığım şu terlikleri almış:16::16::16:
Eki Görüntüle 398631

Ve yatak odama şunu almayı çok istedim ama 700 Tl
Salonada berjer almak istediğim için bunu en son düşüneceğim
Eki Görüntüle 398635

canımm güle güle kullan hepsiniii inşş :16::16:

kızlarrrr ben geldim, sabahtan ağ bağlantımız gitti, türk telekomda arıza olmuş burada,

hoşgeldin canım benimde hiç keyfim yoktuu girmedim ama dayanamadım bi bakınayım dedim :16:

hoşgeldin fazla bi muhabbet yok benimde canım sıkıldı zaten

ah canım benim kafama takmıyayım diyorum ama olmuyoo çok kötüyümmm sabah işe geldimm burdada ağladım:5::5::5:

allah bozmasın canımmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

pazar günü çeyiz götürdük artık hiçbi hevesim kalmadııı kızlarrrrrr:5::5::5::5::19::19::14::14::14:

ohh maşşalahhh senden sonra inşş sıra bendee :30:

az kalmış canım seninde hadi hayırlısıı :16:

canımm güle güle kullan hepsiniii inşş :16::16:

hoşgeldin canım benimde hiç keyfim yoktuu girmedim ama dayanamadım bi bakınayım dedim :16:

canım hevesin niye gidiyo daha kına var düğün var bunlara sakla heyecanını hevesini sülaleme ağlıyorum falan gibi bişiler yazmıştın noldu çeyizde laf falanmı ettiler?

Son düzenleme:
kızlar size daha öncede bahsetmiştim hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama mobilya bakmaya ailemle gidersek 1-2 günde beğenmek zorunda kalıcam demiştim ya,ben biraz önce uçak biletimi aldım cmt sabahtan gidiyorum inşallah pzt öğleden sonra dönücem inşallah hayırlı bi karar vermişimdir hem nişanlımın doğum günü hemde ikimiz rahatça gezeriz die düşünüyorum inşallah herşey güzel olur kızlar.

canım henüz kullanmadım ama samsung toz torbasız aldım ben aldığım mağaza onu önerdi inşallah güzeldir gerçi ben alalı 1 seneden fazla oluyo borcu bitti çünkü belki daha yeni modeller çıkmıştır

Eki Görüntüle 398728

o cetvel 3 ayı bir gösterse çok mesut olucam bak bir ay da demiorum şuan 3 ay bile beni mutlu edicek :1::1::1: 265 ile başlamış şuan 186 gün var buna da şükür :1::1::1:

anlatmak istiyorum ama kendimi tutamam yine die korkuyorum ağlamak istemiyorum iyice kötü olurum yoksa :14::14::14::14::14:

canım üzüldüm böyle olmana evet kendin önce bi sakinleş gerçi biraz durul kendi içinde sonra paylaşmak istersen anlatırsın,aslında hayatta herşey olcağına varıyo su akar yolunu bulur.sen sakin olmaya çalış.

kızlar size daha öncede bahsetmiştim hatırlar mısınız bilmiyorum ama mobilya bakmak için daha önce kendim gidip nişanlımla bakmak istiyodum bugün uçak biletimi aldım hem nişanlımın doğum gününede denk geliyo.umarım doğru bi karardır hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallahhhhhhh

kızlar size daha öncede bahsetmiştim hatırlar mısınız bilmiyorum ama mobilya bakmak için daha önce kendim gidip nişanlımla bakmak istiyodum bugün uçak biletimi aldım hem nişanlımın doğum gününede denk geliyo.umarım doğru bi karardır hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallahhhhhhh

Bencede en doğru karar olmuş tatlım..daha rahat gezersiniz ve herşeye daha rahat karar verirsiniz..birde orğum günüyöüş harika olur herşey inş.

inşallah canım erken değilmi mobilya için senin benimle aran çok yok zaman olarak

anlatmak istiyorum ama kendimi tutamam yine die korkuyorum ağlamak istemiyorum iyice kötü olurum yoksa :14::14::14::14::14:

tamam canım önce bi ruh halin düzelsin sakinleş anlatırsın ama bu kadar üzülme canım biliyorsun bende teyzem yüzüne yerin dibine girdim daha kimsenin yüzüne bakamam dedim ama düzeliyo senin sorunun ne tam olarak biliyorum kendimle kıyaslamadım yanlış anlama sadece çok köt bi durumdaydım o bile düzeldi onu diyorum

kızlar size daha öncede bahsetmiştim hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama mobilya bakmaya ailemle gidersek 1-2 günde beğenmek zorunda kalıcam demiştim ya,ben biraz önce uçak biletimi aldım cmt sabahtan gidiyorum inşallah pzt öğleden sonra dönücem inşallah hayırlı bi karar vermişimdir hem nişanlımın doğum günü hemde ikimiz rahatça gezeriz die düşünüyorum inşallah herşey güzel olur kızlar.

güzel olur canım nişanlınada süpriz olur o enerjiyle iyi mobilyacı gezersiniz siz:1:

o cetvel 3 ayı bir gösterse çok mesut olucam bak bir ay da demiorum şuan 3 ay bile beni mutlu edicek :1::1::1: 265 ile başlamış şuan 186 gün var buna da şükür :1::1::1:

olur olur bak 7. aydan düşüşün bile dün gibiydi derken 5-4-3-2-1-DÜĞÜNNNNNNNNNNNN:52::52::52::52:

kızlar dayanamadım ama kısaca şöyle anlatyım;

heryerde şu adet aynıdır heralde aileler tanışır erkek tarafı gelir kız tarafına sonra kız tarafı gider erkek tarafına. benim ailem yani sülalem kalabalık biraz hala amca yence felan filen neyse benim istemem çok ilginç oldu erkek tarafı geldi tanışı sonra niştemi ab memleketime gidilde babam köyde olduğu için orda istendi konuşuldu gün verildi nişan oldu. nişandan sonra beni annemi babamı eniştemi ablamı erkek tarafı yemeğe davet etti olması gerekende bu aslında ama benim sülalem yediremedi neden bizide çağırmadılar die yani halamları amcamları yengemleri nie çagırmamışlar ben
neden söylememişim halamları çağıralım yemeğe sizce böyle bir şansım varmı daha tam anlamıyla girmemişim o aileye emrivaki nasıl yapabilirim kiiiii venim nişanımda aile arasında oldu sadece yakınlar neyse yüzükler takıldı ikramlar yapıldı artık resimler çekilyo ailecarsında benim benim sülalemden hiçkimse çekmek benimle resim çekilmeye gelmediği gibi benim onalrı çağırmamı beklediler ben arabadan indim kimse yüzüme bakmadı (yani halamlar amcamlar yengemler) kimse istemedi benimle resim çektirmeyi.. benim çağırmamı beklemişler neyse bunlarda tamam ben gittim tek tek çağırdım resim çekildik sonra toplu benim ailemle resim çektik. bu arada erkek tarafıylada resim çektiryorum ben elbette erkek tarafıda toplu resim istediler ki ilk ve tek gelinyim ben. sonra nişanlım elimden tututu o sırada halm çağırdı gel dedi bende tamam kaynvalidemlerle toplu çekineyim gelecem dedi tam giderken çekti beni bende sinirlendim kolumu çekti ve gittim kayınvalidemlerim yanına nlar beyse herşey bitti tam eve gidecez el öpüyoruz ve halam okadar insanın içinde nişanlıma ben bu nişanı bozarım dedi ben şok oldum herkez bianda birbirine bakmaya başladı biz nişanlımla gülerken bianda yüzümüz düştü ve ne olduğunu anlayamadık başımızdan kaynar sular dökünldü:14::14::14::14::14: sonra nişanlım hala bu burda söylen:14:ilecek söz değil müsait bir zamanda konuşalım dedi. olanlar böyle başladı ve her gün bir pürüzlük çıkartıyolar benim sülalem (annem babam küçük ve ortanca ablam bu olayların dışında ) ve benim üstümde hakkı olmayan insanlar herşeye burnunu sokuyolarrr çeyiz asma günümde rezillik çıkartıpp beni ve o insanları üzdüler annemi üzdüler dünden bu yana ağlamaktan gözlerim şiştiii

canım üzüldüm böyle olmana evet kendin önce bi sakinleş gerçi biraz durul kendi içinde sonra paylaşmak istersen anlatırsın,aslında hayatta herşey olcağına varıyo su akar yolunu bulur.sen sakin olmaya çalış.

rabbim hayırlısını versin yazdım biraz ama hepsi bu değill daha neler yaptılarr artık sabrım taştııı

heryerde şu adet aynıdır heralde aileler tanışır erkek tarafı gelir kız tarafına sonra kız tarafı gider erkek tarafına. benim ailem yani sülalem kalabalık biraz hala amca yence felan filen neyse benim istemem çok ilginç oldu erkek tarafı geldi tanışı sonra niştemi ab memleketime gidilde babam köyde olduğu için orda istendi konuşuldu gün verildi nişan oldu. nişandan sonra beni annemi babamı eniştemi ablamı erkek tarafı yemeğe davet etti olması gerekende bu aslında ama benim sülalem yediremedi neden bizide çağırmadılar die yani halamları amcamları yengemleri nie çagırmamışlar ben
neden söylememişim halamları çağıralım yemeğe sizce böyle bir şansım varmı daha tam anlamıyla girmemişim o aileye emrivaki nasıl yapabilirim kiiiii venim nişanımda aile arasında oldu sadece yakınlar neyse yüzükler takıldı ikramlar yapıldı artık resimler çekilyo ailecarsında benim benim sülalemden hiçkimse çekmek benimle resim çekilmeye gelmediği gibi benim onalrı çağırmamı beklediler ben arabadan indim kimse yüzüme bakmadı (yani halamlar amcamlar yengemler) kimse istemedi benimle resim çektirmeyi.. benim çağırmamı beklemişler neyse bunlarda tamam ben gittim tek tek çağırdım resim çekildik sonra toplu benim ailemle resim çektik. bu arada erkek tarafıylada resim çektiryorum ben elbette erkek tarafıda toplu resim istediler ki ilk ve tek gelinyim ben. sonra nişanlım elimden tututu o sırada halm çağırdı gel dedi bende tamam kaynvalidemlerle toplu çekineyim gelecem dedi tam giderken çekti beni bende sinirlendim kolumu çekti ve gittim kayınvalidemlerim yanına nlar beyse herşey bitti tam eve gidecez el öpüyoruz ve halam okadar insanın içinde nişanlıma ben bu nişanı bozarım dedi ben şok oldum herkez bianda birbirine bakmaya başladı biz nişanlımla gülerken bianda yüzümüz düştü ve ne olduğunu anlayamadık başımızdan kaynar sular dökünldü:14::14::14::14::14: sonra nişanlım hala bu burda söylen:14:ilecek söz değil müsait bir zamanda konuşalım dedi. olanlar böyle başladı ve her gün bir pürüzlük çıkartıyolar benim sülalem (annem babam küçük ve ortanca ablam bu olayların dışında ) ve benim üstümde hakkı olmayan insanlar herşeye burnunu sokuyolarrr çeyiz asma günümde rezillik çıkartıpp beni ve o insanları üzdüler annemi üzdüler dünden bu yana ağlamaktan gözlerim şiştiii

Ne biçim bir sülaleymişi bu yaaa...hem aile tanışma yemeğinde onların ne işi var yani..dayı, amca, hala onlar uzak kalıyorlar artık bu meselede..bence senin babanda suç var canım..demesi lazım kız benim kızım size laf düşmez diye yani..nasıl karışabiliyorlarki..hele halan kim oluyorda nişanı bozabiliyor..çok saçma yanii..Annenle bana etrafını biraz susturmalı senide boşuna üzmemelliler yani...hiç takkma tatlım düğünün olsun herkeze mesafeni koy anlasınlar...

Eki Görüntüle 398728
iyi cnm ne olsun skıntı bitmiyo :19:

tamam canım önce bi ruh halin düzelsin sakinleş anlatırsın ama bu kadar üzülme canım biliyorsun bende teyzem yüzüne yerin dibine girdim daha kimsenin yüzüne bakamam dedim ama düzeliyo senin sorunun ne tam olarak biliyorum kendimle kıyaslamadım yanlış anlama sadece çok köt bi durumdaydım o bile düzeldi onu diyorum

güzel olur canım nişanlınada süpriz olur o enerjiyle iyi mobilyacı gezersiniz siz:1:

olur olur bak 7. aydan düşüşün bile dün gibiydi derken 5-4-3-2-1-DÜĞÜNNNNNNNNNNNN:52::52::52::52:

ben ailem diyordum aile denilince ne gelir akla anne baba kardşler ama benim öyle değildi işte aile deyince tüm hala amca yenge enişte geliyo ben toz konduramazken ne yaparlarsa yapsınlar hep onları savunurken bu son olaylarda savunamadımm artık yeter dedirttiler. 2 aile arasında kaldım allah razı olsun kayınvalidemler görümcemler bu güne kadar her ne istersem yaptılar sıfr ben üzlmeyeyim die hep beni ilk göz ağrım die sevdiler haklarını yiyemem onların kesinlikle ama işte ben ailem yine yaptılar yapacaklarınıı

ahhh ahhhh nerde o günlerr :1::1:

canım sıkma canını ya işte aileler ilk etap da sanırım pürüz yaşatıyorlar ben hiç yaşamadım allaha şükür ama seni anlayabilirim umarım herşey gönlünce olur canım bak düğüne az kalmış bence onu düşün ve motive et kendini:1::1::1:

canım bizimkide değişik oldu yani önce ailece tanışmaya geldiler sonra hala amca yenge toplanıp istemeye geldiler babam bi kere daha getirtecekti düşünelim diyecek ti ama kader işte ağzı dili bağlandı o gün verdi beni hatta söz yüzüğü bile takıldı biz nişanlıma yemeğe yine ailece gittik ne hala ne teyze kimse gelmedi ama isteme günü şöyle bişi geldi benim başımada erkekler demiş ki biz bilmeyiz siz konuşun çarşı işini kayınvalidem adettendir sordu altın işini annemin ağzını açmasına fırsat vermeden halam 5 tane 20 gr bilezik istedi sonra babam duydu bunu köpürdü halama halam babamdan büyüktür babamda ona saygısızlık etmez ama konu hassas olunca bağırdı sonra yemeğe gidildiğinde bu konu tekrar açıldı ailem tarafından halam adına kusura bakmayın ne yaparsanız kendi şanınız biz şu kadar altın bu kadar bilezik demiyoruz ayıptır dendi olay kapandı yani kısacası gerçi baya uzun oldu ama:1: hala teyze bilmem kim hikaye senin ailen seni erkek tarafınada kendi akrabalarına da ezdirmesin benim kızım karışmayın diyip laf ettirmesin yeter sen üzülme sakın tıka kulaklarını sayılı günlerinin tadını çıkar

iyi cnm ne olsun skıntı bitmiyo :19:

hayırdır canım noldu seni sıkan?

Son düzenleme:
Back
X