2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın canlarım 3 gün çok yorulmuştum ama deydi cumartesi gecelik bakmaya gittik neyse girdik içeri ooo bunlar çok açık dedim kız herhalde yaniş diyooo:1::1::1::1::1::1: nişanlımda yanımdaydı bak dedim sen bak işte diyoo :17::17::17::17::17::17: nyse begendin bitane bu güzel dedim işte bugüzel bunu al dedi aldıkk sonra yatak örtüsü aldık uyku seti aldıkkk :9::9::9::9::9::9::9::9: işte böle çok yorulmuşummm

Güle güle kullan canım kocişinle:1::1::1:

günaydın canlarım 3 gün çok yorulmuştum ama deydi cumartesi gecelik bakmaya gittik neyse girdik içeri ooo bunlar çok açık dedim kız herhalde yaniş diyooo:1::1::1::1::1::1: nişanlımda yanımdaydı bak dedim sen bak işte diyoo :17::17::17::17::17::17: nyse begendin bitane bu güzel dedim işte bugüzel bunu al dedi aldıkk sonra yatak örtüsü aldık uyku seti aldıkkk :9::9::9::9::9::9::9::9: işte böle çok yorulmuşummm

Güle güle kullan canım kocişinle:1::1::1:

tatlım süslerin çok güzel olmuş nereden aldın su damatlık gelinlik motifini bende takı kurdelası yapmak istiyorum da nerden bulcam bılemedım

tesekkur ederım cnm ıncık boncuk satan yerlerde vardır kumas gelın damat deyınce verırler ama bnm aldıgım yerde tek satılmıodu mesela 50lı paketlerdeydı. o yuzden tek bulmak ıcın bıraz ugrasman gerekebılır sanırım

Canım aldıkalrını güle gülee kullan, senin düğünee daha 4 ay varr, benim 1 ayım var ama henüzz evimin tadilatı başlamadı bilee acele etme yani en fazla 2 aya biter. Ev yenilemekk çok güzel bişi yaa

Canım benim evim baya kırılcak dökülcek
Mutfak dolapları
Banyo dolabı
Yerler parke-taş olmaıs gereken yerler taş olcak
Ducarlar saten olcak
Doğal gaz döşencek
Boya yapılcak
Ayy daha unuttuklarım vardır:1::1::1:

Canım seninde bişi kalmamış eksik olarak ama en önemli iki eksiği bir an önce halletmelisin, gelinlik ve kına yeri. Ben kına yerini 2 ay önce tuttumuştum istediğim gün bile tutamadım doluydu tarihler. Kına yerini ayarla kaporasını ver aklından çıksın.
Senin ev hazırdı dimi, eşyalarını diğer evle ilgili herşeyini yapabilirsin, ne güzel. Bizim ev işi henüz belli olmadığından düğünle ilgili herşeyimizi tamamlayalım sonra ev işini yoğunlaşalım diyee, herşeyde erken hareket etmeye çalıştık.

kına için çok büyük bir şey düşünmüyorum kadınlar arasında eğlenip kına yakabileceğimiz bi boş dernek vs tutucam birazda ondan acele etmedim ama mayıs ayı içerisinde onuda halletmem lazım ki davetiyeler basılsın evimiz tamam canım eşyalar alındı yatak odası oturma odası kuruldu salonun koltuklarının renklerini değiştirdiğimiz için 20 gün süre verdiler gelmesini bekliyoruz beyaz eşyalarda tamam geldi sadece servis çağrılıp bağlatılacak hepsi ama ankastre setin yeri uymadı orası tekrar yapılıp tezgah değişiyo kayınvalidem umrede mayısın 6 sında gelecek geldiği gibi gelinlik kınalık işini halledicez tül perde halıda basit bi günde gidilip hepsi seçilir kayınvalidem teslim alır takar zaten salon tutuldu nikah işlemlerini hallettik balayı rezervasyonu yapıldı başkada bişi kalmadı şükür

bende iyi ve çok yorgunum canım,bütün tatil olmak üzere 2 gündür ev bakıyoruz ama bulamadık yaa yeni evleri kiraya vermiyolar verilenler 750 ve yukarı cok pahalı,eskilerinde içleri eski yaa üzülüyorum ev bulamıycaz galiba:43::43::43:

bizimde eksiklerimiz çook fazla ya ceyiz annem sağolsun evden cıkmadıkca bıseyler yapıyo ugrasıyı canım annecım,gelinlik kına kıyafeti kına yeri düğün salonu balayı,mobilyalar tamam,damatlık,kına yakılırken gıyılecek kıyafet,kına malzemeleri,nişan carsısı,bulasık mkınası,fırın,portmanto,elektrik süpürgesi ve mutfak için küçük eksikler var hala yaa ev bulsak perde halı onları alcaz ılk ama ev bulamıyoruz yaa:43::43::43:

Benimde en büyük korkum bu..hiç kiralik ev yok..hep satılık var...olanlarda ya ok pahalı ya da evin içi çok kötü...zaten 2-3 tane anca kiralık oluyor... :18::18:

sıkmayın canınızı kızlar Allah evlenene yardım eder bulursunuz inşallah gönlünüze göre bir yer

Son düzenleme:

Hafta sonu ve pzt yine alışveriş tutkunuydum
Ayy bizim kiracı çıkmıyor evden
Babam da demesin mi daha çok var diye
Baba dedim tadilat yapılcak
Ben harıl harıl çeyiz diziyorum adam daha evini taşıyacak
O değil önümüzdeki hafta nişanlım konyaya gidiyor
Kiracı çıksa da yine nişanlımı beklemek zorunda kalacağım tadilata karar verirken 1hafta da öyle geçicek
Mayısın ortası oluyor
Halı perde baktım
Halı beğenemiyorum beğendiklerimde 2000-3000:53::53::53:
Ayak ucu pufu aldım istikbalden
Eki Görüntüle 398620

Tupperden almak istediklerim vardı onlarıda aldım

Eki Görüntüle 398622 Eki Görüntüle 398623 Eki Görüntüle 398624 Eki Görüntüle 398625 Eki Görüntüle 398626 Eki Görüntüle 398627

Polodan şunları aldım
Tepsi ve mutfak havlusu
Puanım vardı
Eki Görüntüle 398621 Eki Görüntüle 398629

Nişanlımın doğum günü şu ayakkabıyı aldım
Eki Görüntüle 398630

nişanlımda bana çok istediğim ama alamadığım şu terlikleri almış:16::16::16:
Eki Görüntüle 398631

Ve yatak odama şunu almayı çok istedim ama 700 Tl
Salonada berjer almak istediğim için bunu en son düşüneceğim
Eki Görüntüle 398635

Aldığınız şeyleri güle güle kullanın tatlım...tuğçe ayak ucu pufun harika çok beğendim..berjeri bencede sona bırak..bu aarada nişanlının doğum günü kutlu olsun..nice güzel senelere ikinizede :46::46:
Madam burcuya gittik tatlım..altı güpür olan gelinlik çok yakıştı bana :21::21: nişanlım bayıldı..bir yer daha var gideceğimiz..orayada bakıcaz..ikisi arasında karar vericez inş :32:

Benimde en büyük korkum bu..hiç kiralik ev yok..hep satılık var...olanlarda ya ok pahalı ya da evin içi çok kötü...zaten 2-3 tane anca kiralık oluyor... :18::18:

artık bende cok korkuyorum dolaşmadığımız sokak kalmadı iş için durag yakın olması lazım uzaklada bıle yok,bizim sokakta vardı bı tane eski bina annem cok istiyo uzaga gıtmeyım yemek yapmazsam bızde yerım dıye baktık eve odaları cok guzel genıs parkede yaptırmıslar am mutfak ve banyo ıle korıdor eskı fayans ve dolaptan halbukı ben en cok oralara dıkkat ederım bu gıdşle orayı tutucaz mecbur tabı orasınıda kaybetmezsek kirası ıyı cunku 500 imiş bide kiler gibi bi odası var yerleri ınce halı ıle kapasam banyo acık mutfak dolabı eskı yaa bılemıyorum cok takıyorum kafaya:50::50::50:

Aldığınız şeyleri güle güle kullanın tatlım...tuğçe ayak ucu pufun harika çok beğendim..berjeri bencede sona bırak..bu aarada nişanlının doğum günü kutlu olsun..nice güzel senelere ikinizede :46::46:
Madam burcuya gittik tatlım..altı güpür olan gelinlik çok yakıştı bana :21::21: nişanlım bayıldı..bir yer daha var gideceğimiz..orayada bakıcaz..ikisi arasında karar vericez inş :32:

Arayacaktım dün seni
Sabah 11deevden bi çıktım 12 de geldim eve vakit olmadı:1::1::1:

Foto çekebildin mi canım??

Fiyatlar nasıl konuştuğumuz gibi mi?

Bu arada naıslsın canım???

Son düzenleme:
ya kızlar bn yetıstıremıcez dıye cok korkuyorum. bnm dugun hazıran 30 da ama sınavlar falan var arada o yuzden evın herseyının mayıs 25de bıtmıs olması gerekıyor. sınvlardan sonrada bn anca ceyızı goturup yerlestırırım. ama sankı yetısemıcek gıbı gelıo bı ay bısı kaldı. bızım boya olcak, lamınant olcak, avıze, perde, halı, dekorasyon malzemelerı( vazo cerceve vs), damatlık, kına alısverısı, davetıye, gelınlık ayakkabısı, bindallı ayakkabısı, ufak ceyız alısverıslerı sımdılık aklıma gelenler bunlar sanırım bıtmıcek yada yetısmıcek öle gelıo bana uykularım kacıyo.

Arayacaktım dün seni
Sabah 11deevden bi çıktım 12 de geldim eve vakit olmadı:1::1::1:

Foto çekebildin mi canım??

Fiyatlar nasıl konuştuğumuz gibi mi?

Bu arada naıslsın canım???

Tatlım fiyatlar dediğim gibi..satılık 1600 dediler..istediğim değişiklikleri yapacaklar..kiralık ise 1400 dediler..
foto çektirmediler...2 satış elemanı ilgilendi...biri nöbetçi bekledi yani :9::9::9:
Şükür iyiyim tatlım ama çok yoğunuz yaa..bu akşam ölü gibi gidicem eve kesin :44::44: sen nasılsın tatlım?

gunaydın kızlar. nasılsınız bakalım. dun tatıldı carsıya cıktım bnde haftasonu dugun varonun ıcın elbıse baktım. kardesımedugun ıcın elbıse baktık ama fıyatlar ne kadar ucmus ya.

tesekkurler tatlım

tatlım bnde bursalıyım. bız zas teras düğün salonunu tuttuk. sen ne yaptın ?

tesekkur ederım cnm :))) aslında kınayı baglamak bnmde aklıma gelmıstı ama vazgectım sonra:))

günaydın kızlar
biz akasya düğün salonunu tuttuk canım

Hafta sonu ve pzt yine alışveriş tutkunuydum
Ayy bizim kiracı çıkmıyor evden
Babam da demesin mi daha çok var diye
Baba dedim tadilat yapılcak
Ben harıl harıl çeyiz diziyorum adam daha evini taşıyacak
O değil önümüzdeki hafta nişanlım konyaya gidiyor
Kiracı çıksa da yine nişanlımı beklemek zorunda kalacağım tadilata karar verirken 1hafta da öyle geçicek
Mayısın ortası oluyor
Halı perde baktım
Halı beğenemiyorum beğendiklerimde 2000-3000:53::53::53:
Ayak ucu pufu aldım istikbalden
Eki Görüntüle 398620

Tupperden almak istediklerim vardı onlarıda aldım

Eki Görüntüle 398622 Eki Görüntüle 398623 Eki Görüntüle 398624 Eki Görüntüle 398625 Eki Görüntüle 398626 Eki Görüntüle 398627

Polodan şunları aldım
Tepsi ve mutfak havlusu
Puanım vardı
Eki Görüntüle 398621 Eki Görüntüle 398629

Nişanlımın doğum günü şu ayakkabıyı aldım
Eki Görüntüle 398630

nişanlımda bana çok istediğim ama alamadığım şu terlikleri almış:16::16::16:
Eki Görüntüle 398631

Ve yatak odama şunu almayı çok istedim ama 700 Tl
Salonada berjer almak istediğim için bunu en son düşüneceğim
Eki Görüntüle 398635

canım aldıkların çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah:nazar::nazar:
ayak ucu pufu ve gösterdiğin gibi bi koltuk bende çok istedim yatak odama ama sığmaz o yüzden vazgeçtim:44:

Canım senin artık gelinlik kına işlerini halletmen lazım çok az kaldı yaa

ALLAH hepinizi mutlu huzurlu etsin arkadaşlar

amin canım sağol:46:

Canım benim evim baya kırılcak dökülcek
Mutfak dolapları
Banyo dolabı
Yerler parke-taş olmaıs gereken yerler taş olcak
Ducarlar saten olcak
Doğal gaz döşencek
Boya yapılcak
Ayy daha unuttuklarım vardır:1::1::1:

maşallah canım Allah kolaylık versin baya iş varmış:27:

günaydın canım hayırlı olsun aldıkların:3:

ya kızlar bn yetıstıremıcez dıye cok korkuyorum. bnm dugun hazıran 30 da ama sınavlar falan var arada o yuzden evın herseyının mayıs 25de bıtmıs olması gerekıyor. sınvlardan sonrada bn anca ceyızı goturup yerlestırırım. ama sankı yetısemıcek gıbı gelıo bı ay bısı kaldı. bızım boya olcak, lamınant olcak, avıze, perde, halı, dekorasyon malzemelerı( vazo cerceve vs), damatlık, kına alısverısı, davetıye, gelınlık ayakkabısı, bindallı ayakkabısı, ufak ceyız alısverıslerı sımdılık aklıma gelenler bunlar sanırım bıtmıcek yada yetısmıcek öle gelıo bana uykularım kacıyo.

banada gelinlik öyle yetişmeyecek yetişse bile uyduruk olacak gibi geliyo korkuyorum yaa:43:ayrıca benimde perde, halı,damatlık, kına alısverısı, davetıye, gelınlık ayakkabısı, bindallı ayakkabısı, kına yeri, kına elbisesi ve bindallı var ayarlanacak

Son düzenleme:
Tatlım fiyatlar dediğim gibi..satılık 1600 dediler..istediğim değişiklikleri yapacaklar..kiralık ise 1400 dediler..
foto çektirmediler...2 satış elemanı ilgilendi...biri nöbetçi bekledi yani :9::9::9:
Şükür iyiyim tatlım ama çok yoğunuz yaa..bu akşam ölü gibi gidicem eve kesin :44::44: sen nasılsın tatlım?

Çok merak ettim şimdi :38::38:

Benimde önümde baya bir iş var
Ve çok yorgunum uyusam şimdi ohhhh :21::21::21:

onlar mı yardım etti giyerken ? Çekseydin kabinde deseydim Tuğçe merak eder diye:1::1::1:

Bende iyiym canım saol
Bugün eltim doğum yaptı(4.) onun haberinide aldım daha mutlu oldum

Adını Buse koyuyorlar benimde kız kardeşimin adı buse
Beni atladınız bütün aile fertlerini dizdiniz dedim gülüyo :))

Son düzenleme:
Çok merak ettim şimdi :38::38:

Benimde önümde baya bir iş var
Ve çok yorgunum uyusam şimdi ohhhh :21::21::21:

onlar mı yardım etti giyerken ? Çekseydin kabinde deseydim Tuğçe merak eder diye:1::1::1:

Evet tatlım onlar giydiriyorlar..zaeten kendi başına giymen mümkün değil...arka tarafı falan bağlıyorlar...biri çıktığında diğer kabinde duruyor :9::9: dedim tuğçe çatlar diye ama çatlasında patlasın dediler :9:

Bebeğinizinde yaşı uzun olsun tatlım...Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inş...süt kokar şimdi o ohhh misss gibi. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Evet tatlım onlar giydiriyorlar..zaeten kendi başına giymen mümkün değil...arka tarafı falan bağlıyorlar...biri çıktığında diğer kabinde duruyor :9::9: dedim tuğçe çatlar diye ama çatlasında patlasın dediler :9:

Bebeğinizinde yaşı uzun olsun tatlım...Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inş...süt kokar şimdi o ohhh misss gibi. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Aşk olsun hıhhhh
Bende gelinlik bakmaya gittiğimde göstermem sana hıhhhhhhhhh

Saol canım bende 4.kez yenge oldum
Gerçi yenge demiyorlar
Abla diyolar :1::1:

Back
X