2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aldıgım ayakkabıların yarın resmını ceker koyarım tatlım. converse duz beyaz olanlardan aldım cnm daha sonra yazında gıyebılmek ıcın nısanlımınkınle takım oldu ıste:)))

bende incili alıcam yaaa çok güzeller , sonra çıkarıp incilerini giyerim napim:34: güle güle giyin canım

günaaydın canımm iyi allaha şükür sen nasılsın yorgunluktanmı canım

dün gerçektende çok güzeldi benim için kocişimle alışveriş yaptık evimizee :16::16::16::16:

Baya yürüdük güya arabayla çıktık ama hem maç hem pazar günü trafigi felaketti. :31:
Anneler günü için hediye aldık birazda kendimize cici aldık. :9:
Güle güle kullan aldıklarını. :54:

Günaydın bayanlar....

güzel bir hafta...

geri sayımın bittiği beklenen günün artık geldiği bir hafta.

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin...
Allah utandırmasın.

Aminn.
Herşey güzel geçer umarım.:16:
Heyecan büyüktür şimdi. :18:

günaydın canım, güzel geçmesine sevindim.neler yaptın bakalım düğün alışverişi mi?

Yok canım anneler günü alışverişi yaptık. Kısmetse o da olucak. :16:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

Hayırlı olsun canım.
Huzurla oturun inşAllah. :nazar:

Allah dağına göre kar verir. Nişanlın yanında ve kimin haklı olduğununda farkında. Sizi üzmesine fırsat vermeyin. Kaç kere nişanlı olabiliceksiniz. Tıkayın kulaklarınızı. Yazıldığı kadar kolay değil biliyorum ama senin anlattıklarında kolay değil canım.:50:
Allah sabır versin.
Üzme kendini.
Nişan kıyafetin çok yakışmış.
Güle güle giy.:54:

canım olay bitmiş gibi nişanlın arkanda seni seviyor sahipleniyor sana olan sevgisinden ailesine rest çekebiliyor senin dert etmen gereken birşey yok oda kıvrancak kıvrancak sonra yola gelecek çalışıyordumda anca geçmişi okuyabildim ama ağla açılırsın :) yarın öbür gün zaten haline güleceksin buna inanıyorum

süpersin canım ben önümüzdeki haftadan sonra maratona girerim memleketten annemin aldığı eşyalar gelcek bursadanda ablamın aldığı eşyalar gelcek neyim var neyim yok anlayıp alışveriş sezonunu açıcam ben bugn daha mutlu bakıyorum çünkü nişanlımla cumartesi geldiğinde birazda olsa sonunda konuşabildim durumumu netçe izah ettim daha dikkatli olur umarım bundan sonra rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

Evet tatlım..dün akşam birlikteydik..hatta karışamaz dedi ve gittik gelinliği aldık...benim beğendimi aldı..annesinin haberi bile yok bundan :19::19:

:52::52::52: çok heyecanlıyım elim ayaağıma dolanıyoo :52::52::52::52:

Ayy bende rüyamda gördüm düğüne 1 haftamız kalmış nasıl mutluyduk nişanlımla:1::1:dün akşam niaşnlım bizdeydi güldük eğlendik falan mutlu uyudum ondan öyle gördüm herhalde:1:

Günaydın kızlarrr.
Dün çok güzeldi ama geldiğim gibi yığıldım.
Nasılsınız??

günaydın canım bende dün nişanlımla ailesini ağırladım çooook yoruldum ama değdi:16:

Günaydın bayanlar....

güzel bir hafta...

geri sayımın bittiği beklenen günün artık geldiği bir hafta.

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin...
Allah utandırmasın.

günaydın canımmmmm ayyy dediğin gibi Allah utandırmasın sonuna kadar hiç birimizi heyecanda tavan dimi:9:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

günaydın canımmm bak sen o evi temizle yerleştirmeye başla eksikleri gördükçe nasıl bizim gibi alışveriş canavarı olacaksın:1: çok sevindim bu arada hayırlı uğurlu olsun canım:nazar:

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta geçirelim inşallahhh

Aramızda bugün size sürpriz yapcak biri var
Liberte11
Heycanla bekliyorum Leyluşummmmmmm:16::16::16:

Kızlar haberi Leylacım versin size:16::16::16:

günaydın canım

İnşallah hayırlısı olsun canım cumartesi günü pek iyi değildi nişanlım her zamanki gibi beni sinir etmeye devam etti o gelmeden 1 gün önce internette bi evi çok beğendik nişanlım ev sahibini aradı yarına kadar kiraya vermeyin yarın gewliyorum muhtemelen tutacAZ dedi cumartesi nişanlım geldi adamı aradık kiraya verdim dedi öyle kötü oldumki bütün moralimde sıfır oldu o tam istediğim gibi bir evdi bakımlı gardolabı vestiyeri vardı kısmet değilmiş pazar günü bu eve baktım tam istediğim gibi bi yerdi diyemicem ama fena değildi işte artık bi evimiz olsun istedik işte :)

içinde çooook mutlu günler geçirin inşallah hayırlı olur canım benim:nazar::nazar:

Cümnemiz inşallah canım hayırlısı olsun bakalım haftada bir gün geliyo artık bi hafta mobilya bakarız bi hafta beyaz eşya sırayla gider zaten düğüne anca yetişir :)

sen en önemli işi hallettin tatlım : gelinlik... gerisi bi gnde beğenilip alınacak şeyler

ne güzel bakalım artık dün bizde bi mobilyacıya girdik soloboss diyemi ne meğer büyük bir mağazaymış fiyatlarda pek bi tuzlu beğendim ama nişanlıma ağır gelir diye beğendiğimi söyleyemedim çocukcağaz herşeyi tek başına yapıyo bende normalde çok kararsız değilim hemen karar veririm nişanlımında zevki berbat öle şeylerin seçimini bana bıraktı tek başınada insan çekiniyor :) ona mağazadan çıkınca soruyom nasıl beğendinmi neden hiç yorum yapmıyorsun die biliyorsun ben çok zevkli değilim dedi söleye söleye adama kabullendirmişim sonra pek güldüm :D ve gelinlik provama gittim çok hoşuma gitti bu defa işte gelinlik giydiğimi hissettim :D ama ne yalan sölim çok ayağım birbirine dolanmadı şaşkınlıktan heyecanı yaşayamadım yada 19 mayısta gelinliğim hazır olacakmış :D

ne güzel yaa provalar yapılıyo gelinlikler bitmek üzere off anam off benim çok canım sıkılıyo bu işe çok geç kaldık gelinlik için yaa

ne güzel ya bugün hepimiz çok mutluyuz

bizde cumartesi sevgili sevgilimlen balayı için rezervasyon yaptırdıkk...... :21:

hadi hayırlı uğurlu olsun canım:nazar:

günaydın canların nasılsınız :16:

günaydın canım iyidir seni sormalı?

Günaydın Kızlar...
Sürpriz yapmak çok isterdim ama çok kötü şeyler oldu...gelinliğimiz almıştık ama kayınvalidemle fenayız hemde çok fena..o yüzden bu mutsuz günümde gelinliğimi paylaşmak istemiyorum..lütfen anlayın beni..konuşacak durumda bile değilim :43::43:
ama nişanlığımı ekliyorum kızlar...biraz bol...
ALINTI YAPMADAN YORUMLAYIN SONRA SİLİCEM KIZLAR...

Telefon çekimi olduğu için belli değil kızlar...birde elektrikler gitmişti..spotların bazıları patladı..o yüzden karanlık bit görüntü var.. bu hafta sonu gidip daha net foto çekicem inş..

canım güle güle giy ben çok beğendim

günaydın kızlar...
Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah...
İş konusunda nişanlımla bazı sorunlarımız vardı. Hallettik çok şükür...
Babamın yanına haftada 3-4 gün gelip çalışacağım :)))

günaydın canım çok sevindim canım halletmenize daha da iyi olur inşallah aranızz:nazar::16::16:

kızlar cadıca da evlendiya kocişinin koynunda yatıyo cumartesş günü kuaför + fotografçıyı hallettik şükür sonra pazar günüde çamaşırlık ıvır zıvırları aldım plastik kullanılacak şeyleri çok yoruldum goodeart 6 günün kaldı heyecan bastımı artıkkk:1::1::1::1:

hadi hayırlı olsun onlarda çıkmış aradan:16::16: bende kapı önü paspasımı aldım dün:1:

canım benim kendi yaptığından utansın o sen üzme canını hem nişanlında yanında ve sizi anlayanlarda var yanınızda artık sıkma canını :34:

dün bizde nişanlımla ıkeadan mum çerçeve felan aldıkk :16::16::16: çoookkk güzel bir duyguu kızlarr rabbim utandırmasın inşş:16::16::16:

aldın sonunda mumlarını hayırlı olsun canım:9:

yi yapmışsıncnm çünkü biyandan toparlanmak gerekiyooo ay odamda yer kalmadı ya koy koyy :1:

aynen yaa bizim bütün ev öyle yer kalmadı hatta yan binamızda teyzem var onun bi odasınıda doldurduk:1:

Günaydın sekerler :3: herkese mutlu haftalar :16::16:

günaydın canımmmm:16::16:

Canim seni çok iyi anlıyorum bendede var fana bı kaynana :19: hiç üzülme dicem olmucak insan en mutlu anlarını böyle yasayinca çok üzülüyor elinde degil biliyorum :25: sakın kendinden taviz verme ben bi basiret bağlanması yasadım anlık istediğim gelinliği alamadım çünkü kaynanam denecek en son sözü dedi ama cok pişmanım sakın baskasının istegini alma ne derse desinler çünkü gelin sensin tatlim sonra benim gibi olma umarım sorunları atlatirsiniz tatlim :31:

canım sen gelinliğimi artık seviyorum diyordun ama pek öyle değil gibi ama

canım olay bitmiş gibi nişanlın arkanda seni seviyor sahipleniyor sana olan sevgisinden ailesine rest çekebiliyor senin dert etmen gereken birşey yok oda kıvrancak kıvrancak sonra yola gelecek çalışıyordumda anca geçmişi okuyabildim ama ağla açılırsın :) yarın öbür gün zaten haline güleceksin buna inanıyorum

süpersin canım ben önümüzdeki haftadan sonra maratona girerim memleketten annemin aldığı eşyalar gelcek bursadanda ablamın aldığı eşyalar gelcek neyim var neyim yok anlayıp alışveriş sezonunu açıcam ben bugn daha mutlu bakıyorum çünkü nişanlımla cumartesi geldiğinde birazda olsa sonunda konuşabildim durumumu netçe izah ettim daha dikkatli olur umarım bundan sonra rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

inş. düzeltir kendini canım yaa iyi olmanıza ev tutmanıza heyecanının gelmesine çoook sevindim:16::16:

benim odamda küçüldükçe küçüldü:) walla neyse evi tuttuk temizletirsem bundan sonra herşeyi yavaş yavaş oraya koycam çünkü yardım edecek kimse yok yavaş yavaş yapmak zorundayım birde size birşey danışcam iyimi kötümü yaptım bilmiyorum ama nişanlımın ailesinin yardımının olmadığını sölemişimdir size bi kaç yüz defa şimdi evi tutunca mobilya bakmaya başlıcaz nişanlımda görümcemi sivastan çağırayımmı oda gelsinmi mobilya bakmak için dedi bende gerek yok onların bir yardımı olsaydı maddi onlarsız alsak hoş olmazdı gelsinler derdim ama nede olsa herşeyi sen yapıcaksın senle benim bakmamız kafi dedim oda aslında biraz erindi sonra toparlamaya çalıtım hem onada boş yere sıkıntı olmasın dedim sivastan ta buraya gelmesine gerek yok zaten ev dizilince gelecek dedim kötümü yaptım sizce ?? ama napim içim dışım aynı ben haha hihi yapamam

bence haklısın iyide yapmışsın gerek yok:37:

Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olur :43::43: sanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum :43::43:

Sağolun kızlar...desteğiniz için..
kayınvalidem beni istemiyor...nişanlıma tercih yapmasını yazmış mektupla..ben uygun olan kişi değilmişim..nişanlım evi terk etti akşam...büroda kalıyor artık...:43::43:

neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...:43::43:

Onu daha önce denedim tatlım daha kötü oldu...ben karışmıyorum artık hiç...nişanlım direk giriyor...off ne yapacağımı hiç bilmiyorum..gece hiç uyumadım..dün nişanlımım yanında sıktım kendimi onunda moralini bozmamak için...ama bugün tutamıyorum kendimi...:43::43::43:

Bunu bir anlasa herşey hal olacak..dün teyzesi ile beraberdik..o da çok sinirlendi yazdıklarını okuyunca..sonuna kadar arkanızdayım ne olursa olsun dedi :43::43:

Nişanlım hep yanımda..zaten onun desteği olmasa ben yapamazdım..zaten çekilecek gibide değil...ama nişanlım o kadar saf seviyorki beni kıyamıyorum..
her zaman yanımda..dün ben ağlamayım diye çırpındı durdu..kendi üzüntüsünü kenara koydu bana destek olmaya çalıştı..aynen bende ona o şekilde :43::43: biz ayrılamayızki :43::43:

Tatlım 4 ay daha çekicez..nişanlıma kararımız bu 4 ayda düzelmezse ve düğünümüze gelmezse ömür boyu kapımızı tamamen kapatacağız..biz 9 yıldır uğraşıyoruz..nişanlılık dönemimiz mahvoldu..ama evliliğimizi mahvetmesine izin vermicez..nişanlım kendi istiyor bunu..

Ailemin bişeyden haberi yok bir öğrenseler..babam kıyametleri koparır...en çok ondan korkuyorum :18::18:

Elimde değil kızlar üzülmemek...Tamam gelmesin düğüne..ama ailem bunları duyunda ne tepki verir bilemiyorum..zaten annem hasta daha beter olur kadıncağız :43::43:
Nişanlımda çok kötü durumda...çok korkuyorum..sakin olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum :43::43:

canım birincisi nişanlın yanında onun için üzülme seni çok seviyor ki sende öyle ayrıca birbirinize çok düşküsünüz ayıramayacağını anlamamışmı oğlu resti çekince burnu sürtülür geri adım atar ama anlamadığım şey seni neden istemiyor?

gunaydın kızlar. nasılsınız bn cok mutluyum cumartesı gunu gelınlık ayakkabımı hallettım hemde acayıp ıcıme sındı bayıla bayıla aldım ayakkabımı. gelınlık camasırı da halledıp gelınlıkcıye gıttık nısanlımla kadın daha ılk prova olmasına ragmen tamamen astar gıydırdı bana. yanı ustunun yaka boylarını etek boyunu kuyruk boyunu herseyı ayarladık. yanlız ek kuyruk ıstıyordum gelınlıge ama vazgectık ondan konusurken. acayıp bı duygıuymus astar halıne bıle asık oldum gelınlıgımın. nısanlım bunu bu halde alıp cıkabılırız bıle harıka gorunuyosun dedı :)))) ayrıca bıde gelınlık altına converse aldık tabı nısanlıma da aldık bı tane o klasık ayakkabıya pek alıskın degıldır nısanda ayaklarını vurmus ve kayıyo dıye altları duzgun oynayamamıs yıne öle bısı olursa oda converse gıyıcek ıkımızde aldık bırer tane :)))) sonra 2 tane bındallı gıyıcektım ya onların altınada ayakkabı aldık onlarda halloldu. yukler yıne hafıflemeye basladı. mutfak alısverısımde suan ıtıbarıyle bıtmıs bulunmakta. son eksıklıklerıde hallettık mutfakla ılgılı kafam rahatladı suan. gerıye sadece ve sadece sunlar kaldı....

gunluk yatak ortusu
2 tane yastık
banyo takımı
masa örtüsü takımı
tost mak
sarjlı supurge
supurge
vileda
duvar saatı
vazo cerceve vs

canımmmmm hayrlı olsun inşallahhhhh ben sana cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım galiba baya bişi halletmişsiniz ne güzel şu gelinlik çok kafama takılıyor darısı başıma yaa

benim odamda küçüldükçe küçüldü:) walla neyse evi tuttuk temizletirsem bundan sonra herşeyi yavaş yavaş oraya koycam çünkü yardım edecek kimse yok yavaş yavaş yapmak zorundayım birde size birşey danışcam iyimi kötümü yaptım bilmiyorum ama nişanlımın ailesinin yardımının olmadığını sölemişimdir size bi kaç yüz defa şimdi evi tutunca mobilya bakmaya başlıcaz nişanlımda görümcemi sivastan çağırayımmı oda gelsinmi mobilya bakmak için dedi bende gerek yok onların bir yardımı olsaydı maddi onlarsız alsak hoş olmazdı gelsinler derdim ama nede olsa herşeyi sen yapıcaksın senle benim bakmamız kafi dedim oda aslında biraz erindi sonra toparlamaya çalıtım hem onada boş yere sıkıntı olmasın dedim sivastan ta buraya gelmesine gerek yok zaten ev dizilince gelecek dedim kötümü yaptım sizce ?? ama napim içim dışım aynı ben haha hihi yapamam

yok tatlım en iyisini yapmışsın aynı şehirde olsanız belki ama ayrı sehirlerde olmanız güzel bir tesadüf olmuşş..

televizyonuda allcz ben alcaktım nişanlım dedi koltuk takımı alcz sen nakiti ver bana dedi ben tv taksitle alırım dedi bakalım

my_everything hala aklım diğer gelinlikte tatlim resimlere baktikca yakışmamış gibi geliyor belkide aklım diğer gelinlikte olduğu içindir bilemiyorum :25: gelinlik icin burdaki arkadaslarım hep guZel yorumlar yaptı burdaki arkasaslarim fikirleriniz cok onemli benim icin herkes cok aamimi cok icten yorum yapti bende sevdim ama heyecanım yok ki diğer gelinlik icimi heyenlandiriyordu sabırsızlık vardı bu gelinlik böyle bı Sey yapmadı hiç bende :25:

my_everything hala aklım diğer gelinlikte tatlim resimlere baktikca yakışmamış gibi geliyor belkide aklım diğer gelinlikte olduğu içindir bilemiyorum :25: gelinlik icin burdaki arkadaslarım hep guZel yorumlar yaptı burdaki arkasaslarim fikirleriniz cok onemli benim icin herkes cok aamimi cok icten yorum yapti bende sevdim ama heyecanım yok ki diğer gelinlik icimi heyenlandiriyordu sabırsızlık vardı bu gelinlik böyle bı Sey yapmadı hiç bende :25:

canım şidi vazgeçip diğerini alma imkanın yokmu? bizim yada kayınvalidenin beğenmesini geç dediğin gibi senin heyecanlanman lazım giydiğinde içine sinmesi lazım

canım şidi vazgeçip diğerini alma imkanın yokmu? bizim yada kayınvalidenin beğenmesini geç dediğin gibi senin heyecanlanman lazım giydiğinde içine sinmesi lazım

Gelinliğin ücretinin büyük bir kısmını ödedik Canim sanmıyorum geri versinler zaten 1 ay kaldı kaporayi vermesinler o da sorun degil bakalım diğer gelinlik duruyormu bı de o var o yüzden ciddi ciddi kaynanamdan nefret ediyorum yüzünü görmeyi geçtim sesini duymaya tahammülüm yok bide gelinlikcide öyle bı laf ettiki bana herkes nerden geldigini şaşırdı burda yazamiyorum cok dangalakcaydi :19:

canım vazgeçme bence de. çok güzel olmuştu sana. herkes böyle diyorsa bir bildiğimiz vardır elbet:34:

yok tatlım en iyisini yapmışsın aynı şehirde olsanız belki ama ayrı sehirlerde olmanız güzel bir tesadüf olmuşş..

canımmmmm hayrlı olsun inşallahhhhh ben sana cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım galiba baya bişi halletmişsiniz ne güzel şu gelinlik çok kafama takılıyor darısı başıma yaa

Arkadaşlar bişi daha sorcam ya :) nişanlımla konuşurken böyle kalabalık aileden bahsetti ben mesela ev içinde çok kalabalığı sevmem 5 yıl neredeyse yalnız kaldım ailem yılda 4 ay yanımdaydı hemen hemen nişanlımla otururken cumartesi geldi dediki işte evlenince annelerimiz gelir kalır daima falan filan ikidir aynı şeyi dio ben bizimkileri biliyorum gelseler 15 günden öte kalmazlar yanımda onun ailesinide bilmiyorum acaba zeminmi hazırlamaya çalışıyordu anne babasıı arası kötü boşanmayı bile düşünüyorlar bunu tabi ben tek biliyorum annemlere sölemedim bende rahatsız oldum ben şahsen sürekli kalınmasını sevmem kalabalık aile hoşuma gitmiyor dedim kendilerini özletmesinlerde bıktırmasınlarda dedim yok çocuk olunca bi ay senin annen kalsa bi ay benim annem kalsa ne güzel falan dedi bende çocuğuma ben bakarım çocupum olunca zaten çalışmaı düşünmüyorum dedim ama bu tavrı çok rahatsız etti onlar sivasta işte hepsi bir arada falan ama ben kalabalığı sevmiyorum heleki evlendiğimde eşimle özelim olsun istiyorum ne o öle dioki daima kalsalar bahsettiği aylarca bir süre bende direk istemem sevmiyorum dedim yarın öbürgün hani bana sıkıntı olurmu bilmiyorum düşüncemi öğrensin istedim.... bugün ben hiç bi faydalarını görmezken yani vicdanım istemedi öle bişiyi sırf önünü kesmek için kendi ailemi bile uzun istemediğimi ima ettim bu hususta haksızmıyım ???

Gelinliğin ücretinin büyük bir kısmını ödedik Canim sanmıyorum geri versinler zaten 1 ay kaldı kaporayi vermesinler o da sorun degil bakalım diğer gelinlik duruyormu bı de o var o yüzden ciddi ciddi kaynanamdan nefret ediyorum yüzünü görmeyi geçtim sesini duymaya tahammülüm yok bide gelinlikcide öyle bı laf ettiki bana herkes nerden geldigini şaşırdı burda yazamiyorum cok dangalakcaydi :19:

Allah Allah ne dediki öle:44: yanlız varya benim teyzemede böyle yapmışlar 24 sene önce hal söyler durur içimde kaldı diye:59:

Arkadaşlar bişi daha sorcam ya :) nişanlımla konuşurken böyle kalabalık aileden bahsetti ben mesela ev içinde çok kalabalığı sevmem 5 yıl neredeyse yalnız kaldım ailem yılda 4 ay yanımdaydı hemen hemen nişanlımla otururken cumartesi geldi dediki işte evlenince annelerimiz gelir kalır daima falan filan ikidir aynı şeyi dio ben bizimkileri biliyorum gelseler 15 günden öte kalmazlar yanımda onun ailesinide bilmiyorum acaba zeminmi hazırlamaya çalışıyordu anne babasıı arası kötü boşanmayı bile düşünüyorlar bunu tabi ben tek biliyorum annemlere sölemedim bende rahatsız oldum ben şahsen sürekli kalınmasını sevmem kalabalık aile hoşuma gitmiyor dedim kendilerini özletmesinlerde bıktırmasınlarda dedim yok çocuk olunca bi ay senin annen kalsa bi ay benim annem kalsa ne güzel falan dedi bende çocuğuma ben bakarım çocupum olunca zaten çalışmaı düşünmüyorum dedim ama bu tavrı çok rahatsız etti onlar sivasta işte hepsi bir arada falan ama ben kalabalığı sevmiyorum heleki evlendiğimde eşimle özelim olsun istiyorum ne o öle dioki daima kalsalar bahsettiği aylarca bir süre bende direk istemem sevmiyorum dedim yarın öbürgün hani bana sıkıntı olurmu bilmiyorum düşüncemi öğrensin istedim.... bugün ben hiç bi faydalarını görmezken yani vicdanım istemedi öle bişiyi sırf önünü kesmek için kendi ailemi bile uzun istemediğimi ima ettim bu hususta haksızmıyım ???

bence haklısın canım sende bunu her fırsatta söyle taviz verme

bu arada şkercim gelinlik gerçekten çok yakışmıştı sadece insanın içine birşey düşünce hep o daha iyiymiş gibi gelir ama belki o bunun kadar yakışmıyordu bile içini ferah tut tatlım

Allah Allah ne dediki öle:44: yanlız varya benim teyzemede böyle yapmışlar 24 sene önce hal söyler durur içimde kaldı diye:59:

bence haklısın canım sende bunu her fırsatta söyle taviz verme

Yani ne bilim canımcım öyle bi düşüncede hoş gelmedi işte ben annemler bile uzun aradan sonra geldiğinde kendi kanım canım bunalıyorum ben sanırım yalnızlığa alıştım evlenmeye bile zor alışacakkken birde onlar uzun süreli kalsa ben hani özlettirmedinde bıktırmasnda diyince çok bozuldu ne güzel dedi kalabalık aile neden öyle düşünüyorsun dedi sesi ciddileşti bende kalabalık aile sevmediğimi söyledim benim eşimle çocuğumla bir özelim olmalı dedim baş tacı onlar allah onların eksikliğini vermesin tabi gelip kalıcaklar dedim ama ne bilim onun tavrına gıcıkta kaptım yok çocuk olsa bi bizimkiler bi onun annesi kalsınmış benim annem zaten öyle uzun kalmaz ben biliyorum ama onun ailevi sorunları olduğundan bi an ürktüm sonra kendimi kötü gelin gibide hissettim ama yapacak bişi yok olmadığım gibi gösteremem ...

içine sinmyosa değiştir yıllarca içinde kalacağına değiştirdim dersin sen değiştir düğünde görsün ler şok olsunlar anacım bidaha evlenmeyeceksinkiiii:1::1::1::1:

kızlar cumartesi günü nişanlımla alışverişe gittik eminönüne cok güzel geçti cok şükür ama herseyi alamadık yarın tekrar gıdıcez gıysı felan almadık daha,dükkan ismi sormustum size ama bi dükkana girdik herseyi nerdeyse ordan aldık iyimi yaptık bilmiyorum toptan foyatına verıyorum dedi adam bize ,bohçalarım gelsin göstericem ins sizlere:1::1::1:

Yani ne bilim canımcım öyle bi düşüncede hoş gelmedi işte ben annemler bile uzun aradan sonra geldiğinde kendi kanım canım bunalıyorum ben sanırım yalnızlığa alıştım evlenmeye bile zor alışacakkken birde onlar uzun süreli kalsa ben hani özlettirmedinde bıktırmasnda diyince çok bozuldu ne güzel dedi kalabalık aile neden öyle düşünüyorsun dedi sesi ciddileşti bende kalabalık aile sevmediğimi söyledim benim eşimle çocuğumla bir özelim olmalı dedim baş tacı onlar allah onların eksikliğini vermesin tabi gelip kalıcaklar dedim ama ne bilim onun tavrına gıcıkta kaptım yok çocuk olsa bi bizimkiler bi onun annesi kalsınmış benim annem zaten öyle uzun kalmaz ben biliyorum ama onun ailevi sorunları olduğundan bi an ürktüm sonra kendimi kötü gelin gibide hissettim ama yapacak bişi yok olmadığım gibi gösteremem ...

sonradan kötü olmaktansa baştan ol canım bek benim kayınvalidemlerle de aram fazla yok yürümeye kalksan zor bi minibüse binmek lazım 3-4 km var aramız bende (bazen saflığım tutuyo) nişanlıma dedim olsun çok uzak değil n egüzel hergün annen gelir ben giderim bana dediki saçmalama öyle bir şey olmayacak ben evde düzen istiyorum ailemdir canımdır ama alıştırma o şekilde cılkı çıkmasın lütfen dedi dondum kaldım ama sonra düşndüm haklı bu arada benim nişanlımda sivaslı sizinki neresinden?:))

Back
X