2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım evimin orda bi gelinlikçi kadın 20 yıldır bu işi yapıyormuş izmirden gelmiş çok tatlı dilli biriydi kullandığı kumaşlar tüller çok güzeldi kaliteliydi tam olarak kafamda bişi yok sadece prenses etek istiyorum üst kısmınıda anlaşmaya gittiğimiz gün seçerim güzel gelinlikler vardı ama şu kayınvalidem bi gelse halledelim biran önce istiyorum yaa bu haftasonu geliyor Allah'ın izniyle:16:

oh ohhh süperrr walla çok sevindim gözümüz aydın:) bende gelin ayakkabımı yaptırmıştım aldım normalde yanında tül fiyonk vardı hiç güzel olmadı söktüm onu nasıl süslicem bilmiyorum ben ayakkabıyı çekip size yollim bana tavsyede bulunun :(

ben bunun krem rengini istiorm kızlar :))

Eklentiler

• $köşe.webp
    $köşe.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 40
kızlar nişanlımın doğum günü önümüzdeki cuma gününe denk geliyor.
doğum ben diyorum ki perşembe gecesi arkadaşlarıyla buluşsak saat tam 12 de pastası gelse nasıl olur sizce..
hediye olarak da keten gömlek almayı düşünüyorum sizce bu fikir iyi mi???
daha değişik fikirleri olan varsa paylaşabilirmisiniz???

canım gayet güzel düşünmüşsün :16::16:

ben geldimmm... iyi tatiller kızlar....ya acaip canım sıkılıyo benim yaaa bu güzel tatil günü evde kös kös oturuyorum napsam acaba :S

ohh ne güzel ben evde olsamda yatsamm:31::31:

offf ben çalışıyorum kimse çalışmıyooo yawwwwwwwwwwwwww:1:

canımm bende çalışıyorumm:23::23:

kızlar madem forumda kimse yok bende dedim bulduğum bir kaç şeyi sizinle paylaşayım.

Eki Görüntüle 403677 Eki Görüntüle 403676 Eki Görüntüle 403678 Eki Görüntüle 403679 Eki Görüntüle 403680 Eki Görüntüle 403681 Eki Görüntüle 403682 Eki Görüntüle 403683

özellikle bu çatal bıçak kaşıkları koyma yerine bittim çok güzel:16::16::16:

çok güzel canımmm çokda kullanışlı bende seviyorum o çatal kaşık yerlerini benim mobilyamda yok :24::24::24:

çatal bıçak kaşık gö<ükmüyo canım ben salona avangard chester mı ne diolar o koltuk takımlarından almak istiyorum ama çok kararsızım şunun gibi bişi meselaEki Görüntüle 403697 Eki Görüntüle 403698

bunlar nasıl ??

benim mobilyalarım avangard canım çok güzel duruyo ama daha kullanışlı bişi al canım:34::34:

KIZLAR MERHABAAAAA

galiba gelinlikçimi buldum kızlar çok mutluyummmm

hadi bakalım hayırlısı gelinliğinin resimlerinide bekliyoruz :16:

kızlar ben geldim.nasılsınız kaç gündür okuyamadım.benim çok güzel geçti ALLAH'A şükür.nişanlımla mobilyalarımızı beğendik daha doğrusu bi kaç model beğendik ailelerimizle gidip bakıcaz bu ay kızlar. o kadar çok özlemişimki çok ii oldu.geçmişi okumaya başlıcam birazdan kızlar sizlerde ne var ne yok çok merak ediyorum.:21::21:

ay canım çok sevindim :12::12: aldığınızda resimleri eklersin canım:16:

Chnhn canım salon koltuk takımında yani avangart almiim mi çok kararsızım nişanlım her seçimi bana bırakıyo salondada çok spor bişi istemiyorum sen hangi takımdan basediyorsun köşemi avangart mı ?

canım bak böyle bişi düşünürmüsünn :34:

Eklentiler

• $102-yakut-koltuk-takimi-d1.webp
    $102-yakut-koltuk-takimi-d1.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $inci1-koltuk-takimi-d1-179.webp
    $inci1-koltuk-takimi-d1-179.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 39
canım gayet güzel düşünmüşsün :16::16:

ohh ne güzel ben evde olsamda yatsamm:31::31:

canımm bende çalışıyorumm:23::23:

çok güzel canımmm çokda kullanışlı bende seviyorum o çatal kaşık yerlerini benim mobilyamda yok :24::24::24:

benim mobilyalarım avangard canım çok güzel duruyo ama daha kullanışlı bişi al canım:34::34:

hadi bakalım hayırlısı gelinliğinin resimlerinide bekliyoruz :16:

ay canım çok sevindim :12::12: aldığınızda resimleri eklersin canım:16:

canım bak böyle bişi düşünürmüsünn :34:

birincisi güzel canım çok spor birşey istemiyorum zaten oturma odasına spor brşeyler alcam çekyat tarzı gelen misafirler yatsın die salonda daha klasik olsun dedim ama çok kararsızım köşe takımlarındada gözüm var amannnnn :) bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :S $01052012297.webp

birincisi güzel canım çok spor birşey istemiyorum zaten oturma odasına spor brşeyler alcam çekyat tarzı gelen misafirler yatsın die salonda daha klasik olsun dedim ama çok kararsızım köşe takımlarındada gözüm var amannnnn :) bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :SEki Görüntüle 403749

canım çok güzel ön kısmına tül tarzı bişeyden fiyonk yapabilirsin :34::34::32::32:

canım çok güzel ön kısmına tül tarzı bişeyden fiyonk yapabilirsin :34::34::32::32:

ya ben modeli internetten buldum ayakkabıcımda yaptırdım orjinalinde güzel fiyonk bi tül vardı hatta yaptırmaya gitmeden burda danıştım en çok bu ayakkabı beğenildi :) de ya tülü istediğim gibi yapamadı ayakkabıcı söktüm bende şimdi napabilirim bilmiyorum :)nette beğendiğim model bu canım $imagesCAHOGPRT.webp

Son düzenleme:
canım evimin orda bi gelinlikçi kadın 20 yıldır bu işi yapıyormuş izmirden gelmiş çok tatlı dilli biriydi kullandığı kumaşlar tüller çok güzeldi kaliteliydi tam olarak kafamda bişi yok sadece prenses etek istiyorum üst kısmınıda anlaşmaya gittiğimiz gün seçerim güzel gelinlikler vardı ama şu kayınvalidem bi gelse halledelim biran önce istiyorum yaa bu haftasonu geliyor Allah'ın izniyle:16:

prenses etek çok güzel bende öyle istiyorum, canım hayırlı olsun şimdiden:34:

Chnhn canım salon koltuk takımında yani avangart almiim mi çok kararsızım nişanlım her seçimi bana bırakıyo salondada çok spor bişi istemiyorum sen hangi takımdan basediyorsun köşemi avangart mı ?

dedğim bu bak benim.

Eki Görüntüle 403767

gayet spor ve hoş :34:

birincisi güzel canım çok spor birşey istemiyorum zaten oturma odasına spor brşeyler alcam çekyat tarzı gelen misafirler yatsın die salonda daha klasik olsun dedim ama çok kararsızım köşe takımlarındada gözüm var amannnnn :) bilmiom tatlım ya ben gelin ayakkabımı fotosunu çektim yollimde bi bakın canım nasıl bi süs yapabilirim :SEki Görüntüle 403749

bence hiçbir süs yapma yada sadece bağcık yerine kurdaleden fiyonk falan yap o kadar:34:

Son düzenleme:

dedğim bu bak benim.

Eki Görüntüle 403767

gayet spor ve hoş :35:

bence hiçbir süs yapma yada sadece bağcık yerine kurdaleden fiyonk falan yap o kadar:34:

şuan ayakkabının önüne lastik yaptırdım gelinliğin altında tül fiyonk olsun diye düğün snrası o lastiği söküp saten kurdela ile gündelik kullancam zaten :) içimi okumuşun sanki sadece gelin ayakkabısı olarak biraz daha mı süslü olsa dediydim.canımcım o tarz köşe takımlarına bitiyorum ama dediğin gibi kendi evinde geniş salonun olcak ona göre alcan :) ben bakim mobilyacıdaki ruh halime göre avangart mı alcam köşemi alcam sizinlede paylaşırım :D benim sağım solum belli olmaz ömrümce istediğimi almamışımdır ayakkabı almaya gidip elbise alan saat almaya gidip gözlük alan biriyim yani anlıycağın

Son düzenleme:
kızlar bunlar sizler için :32::32::32::32: Chnhn çekim için olanlarda varr fikir olur kızlarr

Eklentiler

• $304228_10150957040510063_290942455062_21448397_824169742_n.webp
    $304228_10150957040510063_290942455062_21448397_824169742_n.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $file_18_27.webp
    $file_18_27.webp
    6 KB · Görüntüleme: 50
  • $1279_b.webp
    $1279_b.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 53
oyyy organize ettim çok şükür :))
Sağolsun nişanlımın kuzeni pasta ve yeri bana bırak yingeee dedi :1:
Yine sağolsun nişanlımın en yakın arkadaşlarından biri ben bizimkilere haber veririm gece 11:30 da orada oluruz dedi :32:
Şimdi bana kaldı sadece sevdiğimiz bir kaç yakın arkadaşıma daha haber vermek :ssz:

U.S.E. polo da çok güzel lakos tarzı tişörtler var ordan onu alıcam ...
Birtane keten gömlek alıcam...
Bir tane de değişik birşey istiyorum hiç unutamasın hep aklında kalsın ne yapsam acaba:69:

Son düzenleme:
şuan ayakkabının önüne lastik yaptırdım gelinliğin altında tül fiyonk olsun diye düğün snrası o lastiği söküp saten kurdela ile gündelik kullancam zaten :) içimi okumuşun sanki sadece gelin ayakkabısı olarak biraz daha mı süslü olsa dediydim.canımcım o tarz köşe takımlarına bitiyorum ama dediğin gibi kendi evinde geniş salonun olcak ona göre alcan :) ben bakim mobilyacıdaki ruh halime göre avangart mı alcam köşemi alcam sizinlede paylaşırım :D benim sağım solum belli olmaz ömrümce istediğimi almamışımdır ayakkabı almaya gidip elbise alan saat almaya gidip gözlük alan biriyim yani anlıycağın

bence gayet güzel canım. hiç bir süs ekletme:34: ya da kurdela kullan işte.
gelin gelinin içini okurmuş:1::1:

mobilyaları mutlaka paylaş :34:

Yine sağolsun nişanlımın en yakın arkadaşlarından biri ben bizimkilere haber veririm gece 11:30 da orada oluruz dedi :32:
Şimdi bana kaldı sadece sevdiğimiz bir kaç yakın arkadaşıma daha haber vermek :ssz:

Bir tane de değişik birşey istiyorum hiç unutamasın hep aklında kalsın ne yapsam acaba:69:

albüm yapabilirsin canım sizin için özel olan resimlerinizden :34::34:

hadi hayırlı olsun canım..
izmir gelinlikçileri bu işin ustası...
Bursadan bir çok arkadaşım gelinlik için izmire gitti almaya...
bak senin ayağına gelmiş hemde 20 yıldır işin içinde....
mutlu bir gelin ol tatlım inşallah :)

evet canım yaa dikimi kalitesi çok hoşuma gitti üstelik fiyatlarıda çok uygun ben ordaki iki model arasında kaldım bana dediki sana özel dikime gerek yok yıllardır bu işin ustasıyım baktığım zaman anlarım burdaki modellerin hepsi sana tam oturur özel dikime gerek yok ne aşırı zayıfsın nede kilolusun dedi bende eğer öyle olursa kiralama ne kadar dedim 850 ye düştü fiyatıda çok makul yaa hayırlısı olur inşallah çok takılmıştım gelinlik yetişmeyecek diye:18:

oh ohhh süperrr walla çok sevindim gözümüz aydın:) bende gelin ayakkabımı yaptırmıştım aldım normalde yanında tül fiyonk vardı hiç güzel olmadı söktüm onu nasıl süslicem bilmiyorum ben ayakkabıyı çekip size yollim bana tavsyede bulunun :(

ya ben modeli internetten buldum ayakkabıcımda yaptırdım orjinalinde güzel fiyonk bi tül vardı hatta yaptırmaya gitmeden burda danıştım en çok bu ayakkabı beğenildi :) de ya tülü istediğim gibi yapamadı ayakkabıcı söktüm bende şimdi napabilirim bilmiyorum :)nette beğendiğim model bu canım Eki Görüntüle 403768

sağol canım benim bak resimdeki gibi fiyonk yapabilirsin yada tülden yada incecik dantelden bağçıklarını değiştirebilirsin

resimdeki renkte güzelmiş kremde güzel durur canım güle güle kullan:3:

hadi bakalım hayırlısı gelinliğinin resimlerinide bekliyoruz:16:

çok sağol canım inşallah alalımda çeker resmini koyarım:16::16:

sağol canım amin prenses etek gelinlik istiyorum pembe ayakkabıdanda vazgeçtim nişan ayakkabılarımı giyicem tam gelinlik altına göre kremdi ayakkabılarım ne gerek var bi daha almaya tarzım değil abiye ayakkabı zaten bi daha giymiycem nede olsa

kızlar bunlar sizler için :32::32::32::32: Chnhn çekim için olanlarda varr fikir olur kızlarr

bunların hepsi çok güzel yaaa, şu converselere bayılıyorum zaten , emeğine sağlık canım:34:

organize tamam ohh ne güzel:32::32::32:
hayırlı yaşlar şimdiden:34:
aklıma geldi birden aşk kavanozu yap, bende evlilik hediyesi olarak yapıcam karar verdim :46::46::46:

canımsın yaa walla size çok alıştımmı ne :)

bende çok alıştım buraya valla:32::32::32: sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi oluyor bazen:34:

evet canım yaa dikimi kalitesi çok hoşuma gitti üstelik fiyatlarıda çok uygun ben ordaki iki model arasında kaldım bana dediki sana özel dikime gerek yok yıllardır bu işin ustasıyım baktığım zaman anlarım burdaki modellerin hepsi sana tam oturur özel dikime gerek yok ne aşırı zayıfsın nede kilolusun dedi bende eğer öyle olursa kiralama ne kadar dedim 850 ye düştü fiyatıda çok makul yaa hayırlısı olur inşallah çok takılmıştım gelinlik yetişmeyecek diye:18:

sağol canım benim bak resimdeki gibi fiyonk yapabilirsin yada tülden yada incecik dantelden bağçıklarını değiştirebilirsin

sağol canım amin prenses etek gelinlik istiyorum pembe ayakkabıdanda vazgeçtim nişan ayakkabılarımı giyicem tam gelinlik altına göre kremdi ayakkabılarım ne gerek var bi daha almaya tarzım değil abiye ayakkabı zaten bi daha giymiycem nede olsa

benimde nişan ayakkabılarım krem çokda rahattı turkuaz mavisi die tutturdum ama şimdi el çiçeği bulamıyorumm :43::43::43::43::43: daha doğrusu istediğim gibi bulamıyorumm:5::5:

canım zaten yukrda paylaştım ben bu ayakkabıyı götürdüm ayabbakıcıya yaptırdım:) tülünüde yaptı fakat bunun gibi güzel durmadı söktüm benbu modeli nette beğendim yaptırdım :36::36::36:

bunların hepsi çok güzel yaaa, şu converselere bayılıyorum zaten , emeğine sağlık canım:34:

organize tamam ohh ne güzel:32::32::32:
hayırlı yaşlar şimdiden:34:
aklıma geldi birden aşk kavanozu yap, bende evlilik hediyesi olarak yapıcam karar verdim :46::46::46:

bende çok alıştım buraya valla:32::32::32: sanki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi oluyor bazen:34:

böyle bişey düşünebilirsin resim çekilirken converse düğünde babet tarzı gün içinde tapukluu :32::32::34::34:

al bendende o kadar kızlar çok alıştım sizleree :16::16:

doğru söylüyorsun aslında, gereksiz masraf.nişan ayakkabında uygunsa giyilir tabi, bende mi öyle yapsam yaaa:44::44:

resmi var mı canım, nasıl ayakkabın

Son düzenleme:
böyle bişey düşünebilirsin resim çekilirken converse düğünde babet tarzı gün içinde tapukluu :32::32::34::34:

al bendende o kadar kızlar çok alıştım sizleree :16::16:

şekerlerim ballı kaymaklarım :) ben bi hava alim bunaldım walla belkim kına ayakkabısı bakarım kendime hoş ne renk nasıl bişi alacağımı bilmiyorum hem süslü hem az topuklu hemde önü kapalı :D mümkünmüdür sizce

Back
X