2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
eğlenceli karikatürler buldum:34:

$kiz isteme.webp $417745_336901876345214_123397317695672_818278_344469696_n.webp $evlenme-teklifi1.webp

kızlar nişanlımın doğum günü önümüzdeki cuma gününe denk geliyor.
doğum ben diyorum ki perşembe gecesi arkadaşlarıyla buluşsak saat tam 12 de pastası gelse nasıl olur sizce..
hediye olarak da keten gömlek almayı düşünüyorum sizce bu fikir iyi mi???
daha değişik fikirleri olan varsa paylaşabilirmisiniz???

ben geldimmm... iyi tatiller kızlar....ya acaip canım sıkılıyo benim yaaa bu güzel tatil günü evde kös kös oturuyorum napsam acaba :S

kızlar nişanlımın doğum günü önümüzdeki cuma gününe denk geliyor.
Doğum ben diyorum ki perşembe gecesi arkadaşlarıyla buluşsak saat tam 12 de pastası gelse nasıl olur sizce..
Hediye olarak da keten gömlek almayı düşünüyorum sizce bu fikir iyi mi???
Daha değişik fikirleri olan varsa paylaşabilirmisiniz???

gayet güzel fikir bence :34:

ben geldimmm... Iyi tatiller kızlar....ya acaip canım sıkılıyo benim yaaa bu güzel tatil günü evde kös kös oturuyorum napsam acaba :s

selam canım. Evde oturmak çalışmaktan iyidir keyfini çıkar bence:16::16::16::16:

kızlar madem forumda kimse yok bende dedim bulduğum bir kaç şeyi sizinle paylaşayım.

Eki Görüntüle 403677 Eki Görüntüle 403676 Eki Görüntüle 403678 Eki Görüntüle 403679 Eki Görüntüle 403680 Eki Görüntüle 403681 Eki Görüntüle 403682 Eki Görüntüle 403683

özellikle bu çatal bıçak kaşıkları koyma yerine bittim çok güzel:16::16::16:

çatal bıçak kaşık gö<ükmüyo canım ben salona avangard chester mı ne diolar o koltuk takımlarından almak istiyorum ama çok kararsızım şunun gibi bişi mesela $EylulAvangardeKoltuk3250Katalog.webp $kelebekavgkoltuk34001.webp

bunlar nasıl ??

toz pembe canım :s yada üçlüler toz pembe tekliler daha koyu olacak şekilde ve en çok ortadaki o pufu seviyorum ama kiraya çıkacam ya acaba öyle ağır bişi almasammı diyorum çok arada kaldım modern takımlara göre bunlar daha pahalı

toz pembe de çok güzel olur:8::8:
Canım bende bir ara düşünüyordum ama fiyatları dediğin gibi çok pahalı, bir de kiracı olduğumuzu düşünürsek böyle bir takım yerine daha uygun fiyatlı bir şey almak en iyisi:34:

toz pembe de çok güzel olur:8::8:
Canım bende bir ara düşünüyordum ama fiyatları dediğin gibi çok pahalı, bir de kiracı olduğumuzu düşünürsek böyle bir takım yerine daha uygun fiyatlı bir şey almak en iyisi:34:

:S ne bilim işte yaaa içimde kalırmış gibi geliyo o zamanda bakim arkadaşımın sitelerde mobilya tükanı var ona gidicem o yapamasada tanıdıkları var yönlendircek uygun bi fiyata bulursam avangart alcam ya avangart almasamda salona büyük bi köşe dşünüyorum onunda fiyatı yüksek :D bunun gibi mesela $9Gold57503.webp $kugukosekoltuk42501Custom.webp

kızlar ben geldim.nasılsınız kaç gündür okuyamadım.benim çok güzel geçti ALLAH'A şükür.nişanlımla mobilyalarımızı beğendik daha doğrusu bi kaç model beğendik ailelerimizle gidip bakıcaz bu ay kızlar. o kadar çok özlemişimki çok ii oldu.geçmişi okumaya başlıcam birazdan kızlar sizlerde ne var ne yok çok merak ediyorum.:21::21:

:s ne bilim işte yaaa içimde kalırmış gibi geliyo o zamanda bakim arkadaşımın sitelerde mobilya tükanı var ona gidicem o yapamasada tanıdıkları var yönlendircek uygun bi fiyata bulursam avangart alcam ya avangart almasamda salona büyük bi köşe dşünüyorum onunda fiyatı yüksek :d bunun gibi meselaEki Görüntüle 403710 Eki Görüntüle 403711

ayyy bu soldaki ev görün mobilyası bende çok seviyorum onu, yakındanda gördüm :16:
Ama kullanışlı değil işte küçük evler için , büyük yada müstakil evin olacak böyle bir koltuk takımı alacaksın, zevkle oturacaksın valla:34
:

kızlar ben geldim.nasılsınız kaç gündür okuyamadım.benim çok güzel geçti allah'a şükür.nişanlımla mobilyalarımızı beğendik daha doğrusu bi kaç model beğendik ailelerimizle gidip bakıcaz bu ay kızlar. O kadar çok özlemişimki çok ii oldu.geçmişi okumaya başlıcam birazdan kızlar sizlerde ne var ne yok çok merak ediyorum.:21::21:

hoşgeldin canım. Neler beğendiniz bakalım resimleri var mı?

hoşgeldin canım. Hangisiymiş bakim gelinlikçin. Nasıl model beğendin?

canım evimin orda bi gelinlikçi kadın 20 yıldır bu işi yapıyormuş izmirden gelmiş çok tatlı dilli biriydi kullandığı kumaşlar tüller çok güzeldi kaliteliydi tam olarak kafamda bişi yok sadece prenses etek istiyorum üst kısmınıda anlaşmaya gittiğimiz gün seçerim güzel gelinlikler vardı ama şu kayınvalidem bi gelse halledelim biran önce istiyorum yaa bu haftasonu geliyor Allah'ın izniyle:16:

canım evimin orda bi gelinlikçi kadın 20 yıldır bu işi yapıyormuş izmirden gelmiş çok tatlı dilli biriydi kullandığı kumaşlar tüller çok güzeldi kaliteliydi tam olarak kafamda bişi yok sadece prenses etek istiyorum üst kısmınıda anlaşmaya gittiğimiz gün seçerim güzel gelinlikler vardı ama şu kayınvalidem bi gelse halledelim biran önce istiyorum yaa bu haftasonu geliyor Allah'ın izniyle:16:

hadi hayırlı olsun canım..
izmir gelinlikçileri bu işin ustası...
Bursadan bir çok arkadaşım gelinlik için izmire gitti almaya...
bak senin ayağına gelmiş hemde 20 yıldır işin içinde....
mutlu bir gelin ol tatlım inşallah :)

Chnhn canım salon koltuk takımında yani avangart almiim mi çok kararsızım nişanlım her seçimi bana bırakıyo salondada çok spor bişi istemiyorum sen hangi takımdan basediyorsun köşemi avangart mı ?

Back
X