- Konu Sahibi bal_bocegi
- #16.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HErkese günaydın![]()
çok heyecanlıyımmmmmmmmbalayından sonraki hfta burdayım kıslarrrr 14 mayıs beni bekleyinn
kızlrr resim çekmek hiç aklıma gelmedii nişanlımada bi yakıştıki manken gibi olduuama netten bakınırım resme
günaydın güzel gelinlerr son 5 günnnn![]()
kızlar damatlık buna benziyo siyah papyon ve kuşak aldık içinesarar baktık hep aynı modeller damattan aldık 570 tl tuttu
![]()
günaydın kızlar. bende bu gün kimse gelmez sanıyorum
güle güle kullansın canım eşin, son 5 günn ayyyy çok heyecanlı , sen kuaför falan ayarladın mı canım?![]()
kızlar cumartesi günü nişanlımla alışverişe gittik eminönüne cok güzel geçti cok şükür ama herseyi alamadık yarın tekrar gıdıcez gıysı felan almadık daha,dükkan ismi sormustum size ama bi dükkana girdik herseyi nerdeyse ordan aldık iyimi yaptık bilmiyorum toptan foyatına verıyorum dedi adam bize ,bohçalarım gelsin göstericem ins sizlere![]()
kızlar sizede bir soruyım dedim. hafta sonu nişanlımla esse ye gittik. kazanlı ütü vardı. 300 tl yanında masası ve çamaşırlık askısı yanında hediye.
ütü 5 bar 160 buhar çıkışı var. sıcakken su ekleme yeri var. ama markası esse işte o yüzden kararsız kaldım. sizce alınırmı?
kaynanayla oturma konusunda da ben kaynanamla oturacağım bunu okadar kafama takmıyorum evet zor bir olay bende çok istemezdim ama yapacağımız birşey yok haklısınız çok bir özelimiz olmayacak ama napalım kadın caz hasta şeker hastası artı demans (alzheimer) başlangıcı var ve tek kalması tehlikeli yediğini falan hatırlamıyor bazen bakıma ihityacı var ee bakım evine vermek olmaz Allah göstermesin kendi annem o durumda olsa kıyamam nasıl yaparım.E kardeşleri de çok ilgilenmediler bakım evine verelim falan dediler onun için ilk başta bana bişey diyemedi soramadı bile sevgilim ama ben canım sen nasıl rahat edeceksen öle yapalım dedim ben isterim beraber oturmak sıkıntı yok dedim huzur evi fikri hoşuma gitmedi ama diyince sevindi.Bide annesi duymuş gelmiş bigün beni sendemi göndermek istiyorsun huzur evine demiş çok kötü oldum..
yani lafın kısası ewet özelimiz olamayabilir ama biz birbirimizi sevdikten sonra inşAllah Allahım bunun mükafatını verir napalım bakıma ihtiyacı var kadının....
benimde içim ondan rahat ve kafama takmıyorum inşAllah hep mutlu oluruz.Zaten kadının ağzı var dili yok çalışıyorum ve evlendikten sonrada çalışacağım ama bir yol bulup bir düzene sokacağız. inanıyorum buna
kızlarrr... bugün eksik kalan fırınımızı ve buzdolabımızı aldık..tüm beyaz eşyalarımız halloldu:))) birde tatil için çekilişe katıldık hadi bakalım çıkacak mı???![]()
hayırlı olsun,darısı başımıza
oyy çok pahalı yaacayip beğendim senle pakizenin kaftanlarınızı..ben de giymek istiyorum..lütfen kızlar hazirana kadar uygun fiyatlı güzel kaftanlar gören duyan olursa bana da haber verin
bu arada converse'leriniz hayırlı olsun canım.
kıssss Chnhn,nerden alıcan netten mi? bana da haber ver belkim ben de alırım çok uçuk değilse..
evet canım kuaförümü fotoğrafcımı ayarladım
herzamanki kuaförüme gidecem canım
bugün kimsecikler yokumuu
![]()
çok heyecanlıyımmmmmmmmbalayından sonraki hfta burdayım kıslarrrr 14 mayıs beni bekleyinn
kızlrr resim çekmek hiç aklıma gelmedii nişanlımada bi yakıştıki manken gibi olduuama netten bakınırım resme
günaydın güzel gelinlerr son 5 günnnn![]()
kızlar damatlık buna benziyo siyah papyon ve kuşak aldık içinesarar baktık hep aynı modeller damattan aldık 570 tl tuttu
![]()
gnydnnnnnn :)) ve şimdiden çoookkk mutluluklar :))
Günaydın kızlar....
Bugün işçi bayramı ve işteyim... bursa da hava kapalı ...
ve ben sersem gibiyim.
Sizler nasılsınız
Günaydın canlarımm..
tatlım damatlık tam benim nişanlığımın istediği gibi..çok şıkmış..güle güle giyinsin inş.
hayılrı olsn canım bekliyoruz resimleri senden
esse markasını bende duydum ama ütüsü nasıl bilmiyorum
canım benim seni tebrik ve takdir ettimçok zor bir karar, Allah sevabını kat kat verecektir, nasıl kendi annemize kıyamayacağımız gibi onlara da kıyamayız tabi, onlarda sonuçta annemiz.
canım ben netten buldum aysel düğün nişan malzemeleri yazınca çıkıyor. bir arkadaş paylaşmıştı burada.linkini sana mesaj attım canım. yeni ayakkabılar çıkmış çok cicilerfiyatı 70 tl falandı
Eki Görüntüle 403588 Eki Görüntüle 403589 Eki Görüntüle 403590
hayılrı olsn canım bekliyoruz resimleri senden
esse markasını bende duydum ama ütüsü nasıl bilmiyorum
canım benim seni tebrik ve takdir ettimçok zor bir karar, Allah sevabını kat kat verecektir, nasıl kendi annemize kıyamayacağımız gibi onlara da kıyamayız tabi, onlarda sonuçta annemiz.
canım ben netten buldum aysel düğün nişan malzemeleri yazınca çıkıyor. bir arkadaş paylaşmıştı burada.linkini sana mesaj attım canım. yeni ayakkabılar çıkmış çok cicilerfiyatı 70 tl falandı
Eki Görüntüle 403588 Eki Görüntüle 403589 Eki Görüntüle 403590
canım sende istanduldaydın galiba merak ettim hangi kuaförü arayladın diye.
bugün kimsecikler yok evet, bi ben varım![]()
gnydnnnnnn :)) ve şimdiden çoookkk mutluluklar :))
Günaydın canlarımm..
tatlım damatlık tam benim nişanlığımın istediği gibi..çok şıkmış..güle güle giyinsin inş.
kimsecikler yok bugün..bende evdeyim çıkmıcam dışarı falan...elim kolum kalkmıyor zaten...
kimsecikler yok bugün..bende evdeyim çıkmıcam dışarı falan...elim kolum kalkmıyor zaten...
hayırdır canm rahatsızmısın
boşver dinlen canım, en iyisini yapıyorsun![]()
moralim hala çok bozuk ama dünkü gibi değilim..nişanlım akşamda eve gitmedi..kaınvalidem kardeşine arattırmış nişanlımı..laf aramış..nişanlımda morali gayet düzgün gibi konuşmuş..akşam kesin haber uçurmuştur teyzesi annesine..
canım üzülme , kaynanan hatasını anlayıp düzelecektir inşallah. dualarımız seninle![]()
moralim hala çok bozuk ama dünkü gibi değilim..nişanlım akşamda eve gitmedi..kaınvalidem kardeşine arattırmış nişanlımı..laf aramış..nişanlımda morali gayet düzgün gibi konuşmuş..akşam kesin haber uçurmuştur teyzesi annesine..
canım benim üzülme inşş artık inşş herşey yoluna girecekk![]()