2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet takı koyabiliriz,anca sığar ya ben bayılıyorum takı almaya:1:nişanlım sesini çıkarmıyor artık,zaafım olduğunu anladı çocukcağız:1:bi yere giriyoruz bakıyorum çok pahalı,hepsini de almak istiyorum,ben de napim indirim zamanı yine geliriz diyorum,ay çok tasarruflu bi kız oldum çıktım zaten normalde de öyleydim de daha bi arttı evlenmek zor:1:Allah yardımcımız olsun.. bu arada Chnhn,nişan bohçası tarzı birşey yaptıysanız nerden aldınız,neler aldınız,ya ben evin ilk gelini olucam nasipse,kayınvalidem de bilgili değil,benle nişanlım da..ama birşeyler almamız lazım,annem alınmayacak mı acaba diye üzülüyor,bol çeşit,uygun fiyat ve kalite bulabileceğimiz yerler nereleri olabilir bi fikrin var mı malum ist.u bilmiyorum.mahmutpaşada gezerken çeyizci dükkanları ve toptancılar gördüm ama..gitsek mi oralara sence? ne alındığını da yazar mısın canım,her topikte başka bi liste görüyorum,olmazsa olmazlar nelerdir kız ve erkek bohçaları için?çok teşekkürler şimdiden..

güle güle kullan LEyla,nerden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?

abartısız şıklık..hayırlı olsun canım:34:

tatlım burda bir pazar var...oradan aldım 30 tl. 6 tabak ve bardğı var canım..

canım ayakkabıların özel yapım mı?ataköy ayakkabıcı lafı geçmiş de anlamadım..ben de uygun fiyata ayakkabı yaptırabileceğim bir yer arıyorum da bilgin var mı acaba?
hayırlı olsun ayakkabıların,güle güle giy..

canım ayakkabılarım özel yapım değil, ataköy ayakkabının markası, iyi dileklerin için teşekkürler :71: umarım sende gönlüne göre bir ayakkabı bulursun:16:

canım ayakkabılarım özel yapım değil, ataköy ayakkabının markası, iyi dileklerin için teşekkürler :71: umarım sende gönlüne göre bir ayakkabı bulursun:16:

anladım canım teşekkür ederim:34:

tatlım burda bir pazar var...oradan aldım 30 tl. 6 tabak ve bardğı var canım..

sağol canım,çok sade ve hoşlar.ben de günlük kullanıma bu tarz birşey alabilirim.
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler:10:

bende çatak kaşık takımımı sonunda aldım kızlar:16::16:

Eki Görüntüle 404049

Hayırlı olsun canım,
korkmaz'ın ürünü sanırım, güle güle kullanın,
bende araştırıyorum henüz alamadım:25:
araştırdıkça karıştırmaya başladım, en son annem karar verir oldu,
ne yapsın artık bana kalırsa hiç toparlayamayacağım
korkmaz'ın balık çatalı ekli takımları var aklımdan geçiyor ama bakalım kısmet...

ohhhhh ayakkabı resimleri paylaşılmış ne güzel :16: özendimmmm bende kına gecem için aldığımız ve gelinlik ayakkabılarımı paylaşayım :21: inşallah o günümüz çok rahat geçer kızlar, ben biraz heyecan yada sıkıntı yaptığımda ayak parmaklarıma çok kötü kramp giriyor topuklu ayakkabıyı geçtim düz ayakkabı ile dahi yürümek kabus gibi oluyor :26: gün içerisinde bende düz ayakkabı kullanmayı düşünüyorum salona giderken giyeriz topukluyu:46::52:

Güle güle giy canım,
şık modeller, burnu kapalı olanın platformu çok güzel kapanmış hoşuma gtti :16:

ataköy ayakkabıcıyı çok methediyorlar zaten. bende bakacağım bir oraya.
çok güzeller canım güle güle giy inşallah:34:
teşekkürler canım, topuklu olmasına rağmen ayakkabılar oldukça rahat birde özellikle bilekten bağlamalı tercih ettim ben, normal ayakkabıda yürüdükçe ayakkabılar ayağımdan kayıyor gibi oluyor :17: alışık değilim die herhalde :9: inşallah sende gönlüne göre bir ayakkabı bulursun canım :71:

Kardeşimin düğününde burnu açık tek bantlı taşlı bir ayakkabı giymiştim kızlar,
ve düğünün orasında kayan ayaklar, morararan başparmaklarım canımı çok yakmıştı,
o zaman bilmiyordum amam bu tarz ayakkabılar için silikon yastıklar varmış,
ayakkabının içine konuluyor ayak kaymıyor,sürtünmüyor süper ya aklınızda bulunsun,
birde ayakkabının taşları elbisemin eteklerine takılıp çekmişti ona bir çözüm bulan varsa sevinirim

evet takı koyabiliriz,anca sığar ya ben bayılıyorum takı almaya:1:nişanlım sesini çıkarmıyor artık,zaafım olduğunu anladı çocukcağız:1:bi yere giriyoruz bakıyorum çok pahalı,hepsini de almak istiyorum,ben de napim indirim zamanı yine geliriz diyorum,ay çok tasarruflu bi kız oldum çıktım zaten normalde de öyleydim de daha bi arttı evlenmek zor:1:Allah yardımcımız olsun.. bu arada Chnhn,nişan bohçası tarzı birşey yaptıysanız nerden aldınız,neler aldınız,ya ben evin ilk gelini olucam nasipse,kayınvalidem de bilgili değil,benle nişanlım da..ama birşeyler almamız lazım,annem alınmayacak mı acaba diye üzülüyor,bol çeşit,uygun fiyat ve kalite bulabileceğimiz yerler nereleri olabilir bi fikrin var mı malum ist.u bilmiyorum.mahmutpaşada gezerken çeyizci dükkanları ve toptancılar gördüm ama..gitsek mi oralara sence? ne alındığını da yazar mısın canım,her topikte başka bi liste görüyorum,olmazsa olmazlar nelerdir kız ve erkek bohçaları için?çok teşekkürler şimdiden..

güle güle kullan LEyla,nerden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?

Ben de ilk gelinim kayınvalidemde bizde bilmiyoruz. :31:
Ben arkadaşlarımdan, sizlerden fikir alarak nişanlımla halletmeye çalışıyorum. Çok daha iyi oluyo.:ssz:
Mahmutpaşa, eminönü gibi yerlere gidiceksen pasaj içinde olan toptancıları tercih et. Seçenek fazla ve fiyat diğerlerine göre makul. Çoğunuda begendim kumaş ve kalitesi güzel.:34:
Çok fazla bilmiyorum ne alınır ne alınmaz ne kadar alınır olmazsa olmazlar nedir.
Kemer-cüzdan takımı, pijama takımı, terlik, traş makinası, bakım seti, iç çamaşır, gömlek vs. Aklıma çok fazla bişey gelmedi şuan ama genel olarak bunun üzerinde ilerliyo. Ana maddeler diyebiliriz. :9:

ayy çok şekerrrrr,nerden aldın ben de almak isteriiiiiiiiiiimm:16::16:

Gittigidiyordan aldım canım. :34:

Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)

Eki Görüntüle 404000

Güle güle kullan canım. Ben de markafoniden galata serisini almıştım. :16:

Bgalatacamset-s2.jpg

ben günlük kullanacağım çatal bıçak takımımı alcam. şimdi günlük olacağı için fazla para vermemek mi gerekiyo yoksa sürekli kullanılacağı için çabuk eskimemesi paslanmaması bozulmaması için çok kaliteli bişey mi olması gerekiyo? hangi markalar olabilir hangi modeller olabilir alan bilen varsa fikir verebilir misiniz kızlar :)

ben günlük kullanacağım çatal bıçak takımımı alcam. şimdi günlük olacağı için fazla para vermemek mi gerekiyo yoksa sürekli kullanılacağı için çabuk eskimemesi paslanmaması bozulmaması için çok kaliteli bişey mi olması gerekiyo? hangi markalar olabilir hangi modeller olabilir alan bilen varsa fikir verebilir misiniz kızlar :)

Slm canım,
bende araştırıyorum aynı konuları,
genelde jumboyu tavsiye ediyorlar, en kaliteli ve kalın çeliği türkiyede o kullanıyormuş,
bide günlük kullanımda kaybolma parça eksilmesi durumunda adet olarak bulunuyormuş jumbo da
böylece takımın bozulmuyor, parlak ve mat seçenekleri günlük için altınlılarıda misafir için tavsiye ediyorlar,
hergün kullanılacağı içinde pişman olmayacağımız birşey olsun diye düşünüyorum, bazı takımları kampanyada
650 biraz altı üstü gibi günlüğe uygunlar, tabii diğer modeller 4500e kadar uzanıyor, senin fikirlerinide öğrenmek isterim.

Slm canım,
genelde jumboyu tavsiye ediyorlar, en kaliteli ve kalın çeliği türkiyede o kullanıyormuş,
bide günlük kullanımda kaybolma parça eksilmesi durumunda adet olarak bulunuyormuş jumbo da
böylece takımın bozulmuyor, parlak ve mat seçenekleri günlük için altınlılarıda misafir için tavsiye ediyorlar,
hergün kullanılacağı içinde pişman olmayacağımız birşey olsun diye düşünüyorum, bazı takımları kampanyada
650 biraz altı üstü gibi günlüğe uygunlar, tabii diğer modeller 4500e kadar uzanıyor, senin fikirlerinide öğrenmek isterim.

jumbo üründen öte marka satıyor ve fiyatları aşırı yüksek onun yerine hisara bakmanıda tavsiye ederim oda kendini kanıtlamış bir marka ve fiyatları daha uygun

canım biz nişanlımın alışverişini eminönünden yaptık çoğunu. mahmutpaşa yokuşunda hürriyet çarşısı var sor herkes bilir, girişin bir alt katında hemen solda bir dükkan var ufak. adını unuttum şimdi ama karaca pijama-gecelik ürünleri falan satıyor.
röpteşambr+pijama takımı almıştık çok uygundu 90 tl falan.

nişanda bohçaya ;

röpteşambr+pijama takım
terlik
iç çamaşırı
cüzdan
kemer
gömlek
çorap
polo t-shirt
kutu içerisinde kullandığı traş malzemelerini almıştım parfüm v.s.
birde seccadeli şase takımı aldık içerisine havlu, takke, tesbih falan koyduk.

bence bohça için emin önü çok uygun bir adres, orada birde kürkçü han var yine mahmutpaşa yokuşunda. oraya da bir bakın :34:

nişan için benim bohçamı da kayınvalidemle birlikte gene eminönünden aldık şeker dediğim yerlerden

6'lı gecelik takımı
terlik
iç çamaşırı takımı
çorap
benim kullandığım makyaj malzemelerini daha önceden sipariş vermiştik, ufak sandığa onu koyduk,parfüm. göz kalemi,yüz temizleyici,far falan
normal pijama takımı
elbise
ayakkabı

sonra kayınvalidem bohçaya ekstra şeyler koymuş, yer yörede olmazmış bu , özenmiş koymuş kadın onlarda bunlar

pike takımı
bornoz takımı
bir sürü havlu
bir sürü yemeni
seccade
patik
salon için dantel takımı

eğer kartını bulabilirsem sana mesaj atacağım hürriyet çarşısındaki o dediğim dükkanın adresini

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım,
korkmaz'ın ürünü sanırım, güle güle kullanın,
bende araştırıyorum henüz alamadım:25:
araştırdıkça karıştırmaya başladım, en son annem karar verir oldu,
ne yapsın artık bana kalırsa hiç toparlayamayacağım
korkmaz'ın balık çatalı ekli takımları var aklımdan geçiyor ama bakalım kısmet...

sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah :16:evet korkmazın ürünü. ringa 89 parça. benim kuzenimde bundan kullanıyor ve çok memnun.korkmaz hep duyduğum bir marka o yüzden onu seçtim. bende ringa, şile ve asos arasında kaldım. en sonunda buna karar verdim

Slm canım,

canım ben resmini paylaştığım korkmaz ringa 89 parça olanı aldım. memnunum daha kullanmadım tabi ama ilk izlenim iyi, zaten kuzenimde kullanıyor ondan, oda memnun.

jumbo tabi en iyi marka çatal kaşıkta bizim evde var 20 yıldır daha ilk günkü gibi inanmassın:1: ama çok pahalı :52:

gönlünüze göre bulursunuz inşallah kızlar :34:

sağol canım..
sabret az kaldı azzz,ne güzel kocişinle güzel bi tatil yapıcaksın ve inşaallah tüm bu yorgunluklarına değecek:34:

inşallah canım çok ihtiyacım var :31::31:

slm kızlar annem evde oturmadı..gittik eşofman falan aldık..çamaşır aldık çeyizime..
salon için aksesuar eşyaları beğendim..çok güzeldi ama çok pahalıydı..biraz daha bakıcam..sizlerde baya kaynatmışınız :)

aldıklarını güle güle kullan canımm inşş istediğin gibi aksesuar bulanilirsin :34::34:

bir kaç yerden fiyat al canım bendece.

evet bak öyle yapabilirim tabi dediğn gibi hoş olurlar. daha çok var ya bir sürü fikrim değişir benim:1::1::1:
canım skmma canını güzel geçecek inşallah, kınan düğünün herşey Allah'ın izniyle

canım o incili modellerde var sana attığım sitede bak hepsine.

öyle masalara ve büfelere bayılıyorum, iyi akıl etmişler valla hem yer tasarrufu:34:

eşarp koyarım demiştim ama sığmaz canım ona eşarp bende takı toka koyacam karar verdim:34:

aynen canım. bu şekilde bulabilirsin:34: aramıza hoşgeldin.

daha var canım daha ne güzel fikirler bulursun inşş herşey gönlümüze göre olurr :16::16::16::16:

Şu çay bardaklarından aldık..tabakları benim mor renkte..çok hoşuma gitti kaçırmadım :)

Eki Görüntüle 404000

çok güzel cnım güle güle kullan :32::32:

bende çatak kaşık takımımı sonunda aldım kızlar:16::16:

Eki Görüntüle 404049

korkmaz dimi:34::34: benim modelime benziyoo :16::16::16:

ohhhhh ayakkabı resimleri paylaşılmış ne güzel :16: özendimmmm bende kına gecem için aldığımız ve gelinlik ayakkabılarımı paylaşayım :21: inşallah o günümüz çok rahat geçer kızlar, ben biraz heyecan yada sıkıntı yaptığımda ayak parmaklarıma çok kötü kramp giriyor topuklu ayakkabıyı geçtim düz ayakkabı ile dahi yürümek kabus gibi oluyor :26: gün içerisinde bende düz ayakkabı kullanmayı düşünüyorum salona giderken giyeriz topukluyu:46::52:

çok güzeller canım hayırlı olsun:34:

ben 2 takım aldım biri karaca biri korkmaz canım :34::34::34: tercih senin canım ama korkmaz derim ben:23:

Günaydın canlarım...kimsecikler gelmemiş daha...kalhvaltımı yapıosunuz kuşlar bakalım :3::3:

günaydın gelin kıslarrrrr

günaydın güzel gelinler:123:
nasılsınız kızlarrrrr bende ne haberler varr dün sinirlerim iyice gerildiii :41::41::41:

inşallah canım çok ihtiyacım var :31::31:

aldıklarını güle güle kullan canımm inşş istediğin gibi aksesuar bulanilirsin :34::34:

daha var canım daha ne güzel fikirler bulursun inşş herşey gönlümüze göre olurr :16::16::16::16:

çok güzel cnım güle güle kullan :32::32:

korkmaz dimi:34::34: benim modelime benziyoo :16::16::16:

çok güzeller canım hayırlı olsun:34:

ben 2 takım aldım biri karaca biri korkmaz canım :34::34::34: tercih senin canım ama korkmaz derim ben:23:

günaydın güzel gelinler:123:
nasılsınız kızlarrrrr bende ne haberler varr dün sinirlerim iyice gerildiii :41::41::41:

Ne oldu kuzucum düğüne günler kala..kim bozdu sinirini...gelip dövebilirim valla :41::41::41: bütün sinirlerimi alır yani :9::9: bananda iyi gelir :9::9:

Back
X