2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Arkadaşlar biz burada kimin ne zaman doğum yaptığını görebiliyor muyuz? Ben öyle bir veri girmedim ama sizin bebeklerin kaç günlük olduğunu görebiliyorum. Aydınlatın beni lütfen 😅
Yukarda Hesabınız bölümüne tıklayın. Sonra Hesap detayları ve aşağılarda Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yerine doğduğu günü yazarsanız sizin de çıkar.

Kızlar bebeğim 5-6 civarı uyku sıkıştırıyor ve ağlayıp memeyi almıyor biberonla mama veriyorum 15cc en fazla 30cc içip dalıyor gibi oluyor meme veriyorum bu sefer alıp uyuyor. Yani sebep açlık değil biberon ile mama yerine nasıl memeyi verebilim sizce

Kızlar bebeğim 5-6 civarı uyku sıkıştırıyor ve ağlayıp memeyi almıyor biberonla mama veriyorum 15cc en fazla 30cc içip dalıyor gibi oluyor meme veriyorum bu sefer alıp uyuyor. Yani sebep açlık değil biberon ile mama yerine nasıl memeyi verebilim sizce
Akşam saatleri süt üretimi azalıyor yavaşlıyor diye biliyorum, ondan biraz memnuniyetsiz oluyorlar sanırım bence bir saat de olsa kestirebilirseniz memeleriniz daha çok dolar belki etkili olabilir

Şimdi emzirme danışmanından geldik. Yavrum günlük 30'ar gramını almış. Bundan önceki görüşmemizde almamıştı. Demek ki her zaman aynı oranda kilo artışı olmayacak. Daha uzun vadede değerlendirmek lazım. Sen de öyle bakarsın 🤗 Bu arada mama konusunu gündeme getirdiğimde danışmanın gözleri yerinden fırlayacak gibi açıldı. Kesinlikle böyle bir şeye ihtiyacı yok, gerekirse emzirme yöntemini, sıklığını, stratejisini değiştiririz de mama vermeyiz dedi. Peki dedim, nezaketen karşı çıkmadım ama bu mama karşıtlığını da açıkçası pek anlayabilmiş değilim. Sanki siyanür verelim dedik 😏
Yaniiii biz mama veriyoruz ne olacak bebeklerimiz farklı mi büyüyecek saçmalık yaaa sütü az olan hiç gelmeyen, emzirmeyen anneleri daha çok üzmekten başka bişey değil yaptıkları, Instagram da da aman anne sütü yok çok önemli aman mama demeyin yok bilmem ne , ne yapalım var da biz mi vermiyoriz arkadaş, ayrıca da olup da vermek istemeyen anneler de var ne yapalım yani ben o annelere de saygı duyuyorum, memelerim bozulcak diye emzirmek istemeyenler var ya kiiii bizene ben o anneye de saygı duyarım

Hanımlar aşılar sizde de uyku yaptı mı? Ateşi yok ama uyumadığı kadar uyudu bugün
Evet benim kızımda 2 3 gün çok halsizdi kafasını kaldıramadı hep uyudu ama sonra bi kendine geldi , dönüşüm muhteşem oldu dedi 😃 iki gündür asla uyumuyor hele bugün artık başımın ağrısından sağ tarafımı hissetmiyorum 😭 çok yoruldum asla uyumadı hep ayakta duralım istiyor

Kabullenmiştim artık değiştirmeye çalışmayacaktım ama damarıma basan kavgayı başlatan kendisi oldu bu sefer… Hele şu nankör kelimesi beni o kadar tetikleyen bir kelime ki… Tabi ben de öyle olunca susamıyorum. Kavga etmeyi özlemiş galiba. Bir sürü güzel planlarımızı her şeyimizi iptal ettik. Hatası apaçık ortada ama asla kabul edip de geri adım atıp tek kelime edip özür dilemez. Biliyorum 3 gün sonra gidip laf atan arayı ısındıran yine ben olurum, düzeltmeye çabalarım. 10 yıldır olan durum bu.

Eşimle çok büyük kavga ettik. 3 gündür tatil için hazırlanıyorum azıcık güzel kelime duymak istedim diye yine nankör ilan edildim. Tatil matil bize yaramaz gitmiyoruz bir yere. Gerçekten bu erkekler niye böyle? Allah bize sabır versin.
Bazen diyorum bende bizmi doğurduk onlarmı bilmiyorum aşırı tripli ve nazlılar 🤦🏻‍♀️

Kabullenmiştim artık değiştirmeye çalışmayacaktım ama damarıma basan kavgayı başlatan kendisi oldu bu sefer… Hele şu nankör kelimesi beni o kadar tetikleyen bir kelime ki… Tabi ben de öyle olunca susamıyorum. Kavga etmeyi özlemiş galiba. Bir sürü güzel planlarımızı her şeyimizi iptal ettik. Hatası apaçık ortada ama asla kabul edip de geri adım atıp tek kelime edip özür dilemez. Biliyorum 3 gün sonra gidip laf atan arayı ısındıran yine ben olurum, düzeltmeye çabalarım. 10 yıldır olan durum bu.
Keşke iptal etmeseydin canım en azından tatilde biraz kafa dinlerdin belki modunuz yükselirdi

Back
X