aayy canım ya tek tek model mi araştırdın netten,Allah razı olsun

canım bunlar bana göre çok şatafatlı ya,hem de pahalı..saten şık birşey ama pahalı olmayan birşey almak istiyorum,bulurum herhalde ya bakınayım biraz daha.çok sağol.sen de ütü sormuşsun,biz de geçen gün netten sipariş verdik bi tane tefal'in,modle bilmiyorum,bi sorun çıkmaz da gelirse bakim neymiş yazayım.nişanlım anlıyo bu elektronik ürünlerden biraz,ben kazanlı çok iztemiştim,ütü takıntım var,iyi olsun istiyorum,en çok değer verdiğim eşyalardan biri,çok kıyafetim var çünkü,çok ütü yaparım,ama o da dedi ki istediği kadar kazanlı yok bilmem neli olsun,kireçlenmeyen ütü hemen hemen hiç yok piyasada,o yüzden ömürleri aşağı yukarı aynı oluyor dedi.bi de dijital ütü almadık biz,çünkü dijital göstergeli eşyalar bi süre sonra ısıya dayanamayıp kafayı yiyo,pc.lerimiz bile ısınınca görüyoruz ne olduğunu,bu yüzden elle çevirmeli olan tarzlar gibi mekanik olanlardan aldık,bunlar daha geç bozuluyormuş,senin de aklında olsun buna dikkat et canım.buhar miktarına bak onları karşılaştır,kendini temizliyor mu,otomatik kapanıyor mu filan.yeter bu kadar,çok da uçmaya gerek yok çünkü ömürleri hemen hemen aynı..
forever bu indirmlerin belli bi sezonu-zamanı var mı,20 tl hem de özdilek çok iyiymiş ya,ben de almak isterim.fransız güpürlü tk.nı görmüştüm,bana göre çok süslü ama güzeldi,güle güle kullan da kız oturmadı mı içine o kadar para vermişsin,ben olsam hiç kıyamazdım ya,banyoya girene ay dikkat basmayın filan derdim hehehe
sağol cnm,fiyatlar hakkında bilgim yoktu,dışarda 30dan başlıyorsa 25 tl iyiymiş,forever'in dediği gibi bi indirim yakalarsak o da güzel olur
seni anlıyorum,hiç kolay değil,Allah yardımcın olsun..ama nişanlının fıtratı böyleyse değiştiremezsin ki..benim de bazen nişanlıma bazı konularda kızdığım olmuştu,neden böyle yapmıyor diye,sonra baktım o onun kişiliği-fıtratı,değiştiremem hem kişiliğe yönelik eleştiriler de unutulmuyor,nişanlın çook kırılır böyle düşündüğünü öğrenince.kendini suçlu hisseder neden dediği gibi olamıyorum diye,ama kişiliği öyleyse,sen yıllarca onu öyle sevmiş-kabul etmişken birden bire başka bir adama dönüşmesini istiyormuşsun gibi gelir,çok incinir,dikkat et canım.