Kızlar selaam :) dün geldim, geçmişi okuyodum daha, bilgisayarım kilitlendi, bi daha da kendine gelemedi. bi gün elimde kalcak bu bilgisayar ama hala zorluyorum zavallıyı :)
eylüşüm arada bana yazdıkların var mı, geçmişi atlaya zıplaya okudum, kaçırmış olabilirim. gelin buketi için, kadına yalvar yakar olarak, kargo parasını ödemek ve baktıktan sonra hemen geri göndermek koşuluyla ortancalardan bi küçük örnek göndermeye ikna ettim. bugün kargoladılar, ama ptt kargo ile göndermişler, en erken cuma geçer elime. bi tane ortanca çiçeği göndercekler, ben de dokusuna falan bakıcam gerçekçi mi diye. kadının söylediğine göre güllerden daha doğalmış ortancalar, o yüzden ortanca istedim. geldikten ve kontrol ettikten sonra sana da haber vericem.
gelin hamamı yapıcam ben bi de, ama onun için hediyelik falan almamıştım henüz. dün teyzecim sağolsun, sen hiç kafana takma, bu işi bana pasla, ben halledeyim dedi. ben giderim çıkrıkçılar yokuşuna (ankaranın mahmutpaşası :)), her misafire dağıtmak üzere peştemaller, hamam tasları, defne sabunları, keseler alırım dedi :)) çok mutlu oldum, böylece bu iş üzerimden kalkmış oldu. yaani, gelin buketimin de siparişini verince, geriye sadece bekarlığa veda partimin konseptinde kullanacağım ufak tefek şeyler kalıyor. bi de partiyi yapacağım tekneyi görmedim daha, fotoğraflarını gördüm sadece. içim rahat etsin diye gidip yakından görücem, o kadar. sonra işlerim bitiyo :))
programım şu şekilde:
19/20 mayıs cumartesi/pazar: sevgilim geliyo izmirden, onla gezer tozarız.
26/27 mayıs cumartesi/pazar: dubaiye gidiyorum, 1 hafta yokum.
2/3 haziran cumartesi/pazar: dubaiden yeni dönmüş ve çook yorgun olucam. bu haftasonunu arkadaşlarımla görüşerek ve dinlenerek geçiririm.
9/10 haziran cumartesi/pazar: arkadaşlarımla birlikte izmire gidicez sevgilimi basmaya :)) 2 günlük bi mini tatil yapıcam düğün öncesi :)
16/17 haziran cumartesi/pazar: bekarlığa veda partimiz vaaar

cumartesi eğlencez, pazar da dinlencez :)
23/24 haziran cumartesi/pazar: rahat geçireceğimiz son haftasonu. son rötuşlarımızı yaparız, kilyos sahillerine yüzmeye gideriz sonra da :)
30 haziran cumartesi: pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya yola çıkarııızz :)
4 temmuz çarşamba: gelin hamamım
5 temmuz perşembe: kına gecem
6 temmuz cuma: masaj, cilt bakımı, spa keyfi ooohh :))
7 temmuz cumartesi: gelin oluruuumm :)
nekkaaa planlı programlı bi hatunum ehehehe :) işlerimi erkenden bitirdiğim için, son ay ayaklarımı serip oturacağım keh keh :) aralarda reçellerimizi kavanozlara koyup süslemek, kınada dağıtacağım parfümleri şişeleyip süslemek, davetiyeleri postalamak, geri bildirimleri toplamak, bi oturma planı hazırlamak, bekarlığa veda için şarkılar seçip, indirip cd'ye çekmek falan var ama bunları haftaiçi akşamları, işten geldikçe de yavaş yavaş yaparım. oooh dünya varmış :)