- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #20.341
yok be kızlar büyüklerin bişiden haberi yok nişanlılık süresiylede ilgisi yok bizim kendi huysuzluğumuz işte
dün ben doktora gittim ya nasıl gittiğimide söyledim size teyzemin kızı geç kaldın git biran önce demişti öyle gittim ama bunla konuşurken doğal olarak onunda gelmesini istedim ben normalde öle oraya buraya yanlız gidip işini halledip gelen biri değilim kaybolurum burdaki bi arkadaşın önerdiği bi hastaneye gidecektim tanımadığım bilmediğim bi yerde işte neyse onunda gelmesini istedim mırın kırın etti tamam haklı amcasının yanında çalışıyo daha geçen hafta gelinlik almaya gittiğimizde izin aldı sürekli izin alamıyor bende iyi tamam dedim ama baştan işte ben gelmesem vs dedi bende çiftler böyle bi yere beraber gidiyo sonuçta sadece beni ilgilendiren durum değil demiştim ona takılmış beyfendi laf sokmuşum ben neyse o hastaneden vazgeçtim evmin orda bi hastaneye gittim işim bitincede eve geçtim işte mesajda haber veriyorum işim bitti diye bana diyo "sabah sabah o kadar sıkıntıya girecek bişi varmıymış yada benim gelmeme?" demiş bende "yokmuş" dedim sadece vurdum kafayı yattım uyudum ama çok kızdım yani huyumu biliyo yanlız bi yere gitmeye çekindiğimi biliyo evimin orda gitmeye karar verince ben ona tripte yapmadım yani gayet güzel konuşurken bana laf sokuyo neyse doğru düzgün konuşmadık bana demin diyo müsaitsen arıycam ara dedim aradı sitem ediyo işte milletin lafıyla böle yapıyon şöle yapıyon sıkıntı yapıyon bende kapattım suratına bide ona kızdı ya gönlümü alacağına hala çemkiriyo bunu hep yapıyo yaa hiç gönlümü almayı bilmiyo
Hepsi aynı ya ben hep bu dediğini yaşıyom :)