- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #21.101
Evet tatlım bakalım nasıl olucak merak ettim
Evimde olayım artıkkkk
bakalım bende bursadanım cumhuriyet caddesinde royal halı varmış kayınvalidem gitmiş bakmış çok güzel halılar var diyor gidip bakalım bakalım nasıl olucak :))
Olsun tatlım vardır bir hayır diyelim bizde
Ama halıların çok güzel zevkli hatunsun vesselam![]()
saol tatlım:))) bız valla hıc dolasmadan aldık ılk gırdıgımız yerden. cumhurıyet caddesınde evet bır suru halıcı var cıkmızken dolasma ımkanında olur.
CANIM ÇOOOOK GÜZELLER GÜLE AŞKLA KULLAN İNŞALLAH
yanlız hak veriyorum sana bende aldığım halılara internette baktım resimlerde çok soluk kötü çıkıyo yakından seçerken dediğin gibi taparak alıyo insan![]()
tesekkur ederım cnm :))) mesela salon halım sımlı ama resme bakınca bunu mu aldım bn ya falan dedım hatta :)))
vaowwww
canım bu acı kahve turkuaz uyumuna bende bayıldım valla
hayırlı olsun canım. çeyiz sandığı almak gerekiyr miki yaaa almasak olmazlı acaba, hurçlayıp bohçada götürsek:44::44::44:
cnm bızde adet söle kayınvalıde alır ceyız sandıgını ceyız alınmadan bı hafta once falan getırır. ıcıne sana verıcegı seylerı koyarak. sonra sen evdekı el yapımı esyalarını ıcıne doldurur öle goturursun onu. hatta ceyız alma sırasında sandıgın ustune bırı oturur para falan ıser vermek ıcın.
bu arada bnımde alında pek sandık koyucak yerım yok ama el ıslerını ıcıne koyup kaldırmak rahat olucak dıye. ıstedım elbet bı yere konur:)))