• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım sen bakınsan katalogtan falan beğensen turkuaz model fabrikasından getirtirler aslında

aaa ne güzel evlendinmi hayırlı olsun canım Allah mutluluğunu daim etsin gerçi bende 1 ay sonra nikah yapıcam ama düğün eylülde

nasıl bi duygu evlilik gerçi herkes bu soruyu soruyodur ama ;)

good hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret :36::36::36::1::1:

bizimki yarı yarıya nasıl dersen benim herşeyimi babam alıyo bana kuruş harcatmıyo babam onun alması gereken herşeyi nişanlım tek başına alıyo pek adil değil ama onun tek alması demek zaten evlenince benim ödemem olduğundan :D

:) aynen Allah kolaylık versin gerçekten nişanlın için zor olduğunu biliyorum çünkü benim nişanlımda aynısı

:) aynen Allah kolaylık versin gerçekten nişanlın için zor olduğunu biliyorum çünkü benim nişanlımda aynısı

ne kadar çok ortak noktamız varmış yıllardır bir başına ayakların üstünde durman aileninde nişanlının ve ailesininde yanında olmaman herşeye koşturup kendini yalnız hissetmen yoksa sen benmisin :P

ne kadar çok ortak noktamız varmış yıllardır bir başına ayakların üstünde durman aileninde nişanlının ve ailesininde yanında olmaman herşeye koşturup kendini yalnız hissetmen yoksa sen benmisin :P

:):) yada sen benmisin

bende hep derdim acaba ben gibi olan varmıdır yoktur die ama varmış gerçekten

aaa ne güzel evlendinmi hayırlı olsun canım allah mutluluğunu daim etsin gerçi bende 1 ay sonra nikah yapıcam ama düğün eylülde

nasıl bi duygu evlilik gerçi herkes bu soruyu soruyodur ama ;)

canım çok çok guzel bir duygu çok farklı bişey bu hiçbirşeye benzemiyoo rabbim herkese nasip etsin inşş:16::16::16:

good hearttan öğrendiğimiz kadarıyla temizlik ve yemekten ibaret :36::36::36::1::1:

:1::1::1::9::9::9:güldürdün kıs beniii ben seviyorum kuzumm ihtiyaçtır :34::34::34:

:):) yada sen benmisin

bende hep derdim acaba ben gibi olan varmıdır yoktur die ama varmış gerçekten

başlarda çoğu şeyi dert ediyordum herkes el üstünde tutulmak kendini özel değerli hissetmek borç harç altına girmeden evlenmek ister ama bu olmuyo o yüsden allahtan hayırlısını istemek ve tevekkğl etmenin en önemli şey olduğu kanaatine vardım sonuçta bende çalışıyorum nişanlımda allahın izniyle tez zamanda borcumuz biter ondan sonrada gönlümüze göre yaşarız bakıyorum işime karışan yok herşey benim istediğim gibi oluyor onun ailesinin yardımı olsaydı onlarında söz hakkı olacaktı bende utangacım çekinirim onların yanında he derim sonra pişman olurum falan fişmekan ama şimdi napıyorum bana soruyo annemlere sölimmi gelsinler beraber halı perde mobilya alalım die bende gerek yok nede olsa sen alıyorsun diyorum biz kendi zevkimize göre seçelim diyorum o da hak veriyor :D yoksa yardımları olsa bunu diyemezdim dimi

canım çok çok guzel bir duygu çok farklı bişey bu hiçbirşeye benzemiyoo rabbim herkese nasip etsin inşş:16::16::16:

:1::1::1::9::9::9:güldürdün kıs beniii ben seviyorum kuzumm ihtiyaçtır :34::34::34:

gıcık hatun bi günde yemek ve temizlikten başka evllie dair bi cümle kursan ölmen ya :D arkamı dönüp kaçasım geliyo :21::21::21:

Bennnnn 30hazirann:))

hoşgeldin canım:16::16::16:

kesinlikle oyle biz hepsini yaparken cok keyif aldık bir sürü güzel anımız oldu kısa bir zamanda

kütahyadan istanbula canım nişanlım afyonkarahisarlı
hiç birtane bile dostumun tanıdığımın olmadığı bir şehre gidiyorum hem seviniyorum hem üzülüyorum

sen nereye gidiyorsun tatlım

adapazarına canım:34::34:

küçük bi odam var ikimize oturma odası yaptık küçükte bi düz kırmızı köşe koltuk aldık beyaz üzerine kırmızı gri siyah halkaları olan yastıkları var ona uygun olarakta şu halıyı aldım
Eki Görüntüle 423591

vaaovvv süper olmuş tatlım güle güle huzurla oturun ufak odanızda :D
Benim nişanlım hiç istemedi ufak oda boş kalsın dedi onun yerine başka birşeyler alalım evimize dedi ama malum kombili ev..
Koca salonu ısıtmak demek ayrıyetten para demek...
Ev almayı da düşünüyoruz bir yandan salon koltuklarım yatak olmuyor. hem köşe olsun hem bazalı olsun hemde yatak olsun istedim çok şükür Allah'ım gönlüme göre verdi.
Şimdi eksiklerimi tamamlıyorum ...
Halı perde olayı sıktı beni bilmiyorum nasıl olucak bitecek...

başlarda çoğu şeyi dert ediyordum herkes el üstünde tutulmak kendini özel değerli hissetmek borç harç altına girmeden evlenmek ister ama bu olmuyo o yüsden allahtan hayırlısını istemek ve tevekkğl etmenin en önemli şey olduğu kanaatine vardım sonuçta bende çalışıyorum nişanlımda allahın izniyle tez zamanda borcumuz biter ondan sonrada gönlümüze göre yaşarız bakıyorum işime karışan yok herşey benim istediğim gibi oluyor onun ailesinin yardımı olsaydı onlarında söz hakkı olacaktı bende utangacım çekinirim onların yanında he derim sonra pişman olurum falan fişmekan ama şimdi napıyorum bana soruyo annemlere sölimmi gelsinler beraber halı perde mobilya alalım die bende gerek yok nede olsa sen alıyorsun diyorum biz kendi zevkimize göre seçelim diyorum o da hak veriyor :D yoksa yardımları olsa bunu diyemezdim dimi

aynen tevekkül etmek ve sabır gerçekten çok öenmli ve burda aslında bize çok büyük görev düşüyor diye düşündüm hep nişanlım zaten stresli bir süreç içerisinde ve bu dönemde hep alttan aldım çok şükür hiç kırılmadım ama her istediğimde oldu çünkü karışanımız yok hadi şuna bakalım diyoruz beğeniyoruz bir bakmışız alıvermişiz :) çok güzel duygular hernekadar zor olsa güzel Allah bundan sonrasınada ağız tadı versin inşallah...

adapazarına canım:34::34:[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım hakkında ;)

İyi akşamlar yarın görüşürzz:3::3::3::3:

İYİ AKŞAMLAR CANIMMM GÖRÜŞMEK İZERE YARINN KENDİNE İYİ BAK:16::16:

aynen tevekkül etmek ve sabır gerçekten çok öenmli ve burda aslında bize çok büyük görev düşüyor diye düşündüm hep nişanlım zaten stresli bir süreç içerisinde ve bu dönemde hep alttan aldım çok şükür hiç kırılmadım ama her istediğimde oldu çünkü karışanımız yok hadi şuna bakalım diyoruz beğeniyoruz bir bakmışız alıvermişiz :) çok güzel duygular hernekadar zor olsa güzel Allah bundan sonrasınada ağız tadı versin inşallah...

hayırlısı olsun canım hakkında ;)[/QUOTE]

MAŞALLAH NE KADAR GÜZELL:16::16::16:

hayırlısı olsun canım hakkında ;)[/QUOTE]

sağol canım hepimizin inşallah:16::16::16:

Merhabaaa herkeseeee :3:
Epey kaynatmışsınız gelincikler bi yandan okuyup bi yandan yazayım bari:34:

Bu yeni çıkan halılar yıkamaya verilmiyo diye duymuştum hepsi mi öyle acabaa??
Ben yıkanabilir almak istiyorum yaa o kadar para verip de bi de her yıl kuru temilemeye para dökemem yani:19:

Bi de seramik tava alacam ama teflonla aynı özellikte mi oluyo bu tavalar:26:
Teflonda köfte falan pişiriliyo ya aynısını bunlarda da yapabiliyoruz dimi kızlar?????
Benim alacağım diğer şey de döküm tencere çok kararlıyım mutlaka alacam:36:

O meşhur yatak örtüsünü ben de merak ettim yav bi resmi olaydı iyiydi:9:

Şaka maka bugün tam 90 gün kaldı düğünüme hee:1:
Aynı saliha gibi ben de hiç geri sayım yapmıyorum istemiyorum pek sanki:14:
Bugün tesadüfen hesaplama oldu 21 bugün ya:50:
İçim buruk güya evlenecem:14::14::14:

Back
X