- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #21.221
Selam sekerler
En son nerelerde kaldım hatırlamıyorum ama burda zaman geçirmeyi acayip özledim
Son durumumu anlatayım kısaca
Yorgunum yorgunum yorgunum dinlenmek mümkünse kafamı dinlemek ve atık o bu be durumda doye düşünmek isteniyorum
Cuma gunü damatilik teslim alinicak hafta sonu menü seçilecek ve oturma yeri planı teslim edilecek yarın kargoyla davettiyelet adreslere teslim ediliyor onlar isimlenip dağıtılacak yarın kina abiyesi almaya gidicem nişanlım muhtemelen deliricek bugun düğün yerindeydik o bu derken bir süre extira çıktı bitirdin beni dediğini cok net hatırlıyorumsonraaaa gelinlik artık teslim alınacak durumda sanırım aradılar duymamıştım çünkü az ısımız var gibi sıkılip sinema kaçamagi yaptık bugun
bu isler neden birmiyor site bugun bide birbirimize sardık ben onun yüzünden diyorum o benim yüzümden diyor stresleyim yorgunum sıkıldım imdaaaat modundayim
bu arada nişanlım beni abimin Nisaninda o kadar sinir ettiki o gece onu oldurebilirdim aileme şükretsen
![]()
dans operasyonuyla baristirildik
Sizler neler yaptınız cok merak ediyorum fırsat bulduğun ilk anda kaldığım yerde gecmisi olucam
Ayy ben bağımlımı oldum buraya ne gercekte arıyorum burayı
O kadar iyi geliyormuş birası bana desarj oluyormuşum sohbet etmeyi özledim sizlerle
Herkese mutlu günler sekerler![]()
hoşgeldin canım epey yol katettin bu hafta sonu süper bu arada nişan fotolarınıda bekliyorum :)