2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
:ssz::3::3:günaydın kızlar bugün anakarad hava kapalı yağmurlu nedenseee böle ya düğünede az kaldı yağmur çok yağıyo dün ev bakmaya gittik adam 370 verdik biz adamda 375 dedi kardeşi almanyadaymış işte nebilim konuscam kardeşimle dedi benmkide kapora +kiranı verim dedi adam gitti bugün ayarlıyck bakalım dua edin kızlar inş. şu evi tutarıs kaynanmı aradım dün zorla anne die çıktı ağzımdan aman utanıyorum aslında seviyorum da bilmyorum nolcakkkkkkkk dua edinnn forevercim napalım nişanlımızdada bişi yok ama yapacakta bişey yok baban üstüne almış bazı şeyleri başka şeylerinizi alırsınız o paraylada bi nebze rahatlarsınnn:24::24::24::24::24::24::24:

inşş gönlünüze göre ev bulursun canımm inşş hayırlıs olur kuzumm:16::16::16:

GÜNAYDINNN KIZLAR

Forevırım babandan allah razı olsun insan bu zamanlarda destekçi çok arıyor
nişanlında sende inşallah huzurlu olursunuz hep
allahım bize yardım etsin önce sizin huzurunuz olsun herşey olur

günaydın canım hoşgeldinn:3:

Günaydın tatlımmm
Artık huzurlu olduğum günler geri gelsinnnnnnnnnn

Kirada ev bulmak zor ya

allahım inşş eskisinden dahada mutlu olursun kuzumm
inşş kızlar hepimiz çokk çokk mutlu oluruz:16::16::16::16::16:

Mayıs 29 1 yıl olcak canımmm:1::1::1::1:

O nasıl yapılıyormuş???

anam sizin az mış ya elinizi çabuk tutmuşsunuz siz biz 4 yıl sevgili idik

kiraz detoksu şöle 3 bölümden oluşuyo
hergün 3 öğün sadece kiraz su bitki çayı içiyorsun
ve tüm ödemlerden şişliklerden kurtuluyorsun

kiraz detoksunu ilk defa duydum.

ahmet marankinin tavsiyelerini bende dinliyorum, ama hiç yapmadım..:34:

deneyecem valla canım şişkinlik göbek kalmıyormuş

millet senin derdinden anlmyo ev buluyosun işi gücü para adam dün diyoki bize siz işte 1500 sen alsan 1500 eşin alsa adam benm paramın kahyasımısın nesin bende öle iş yeri varsa buyur hemn işimi bırakıp girim dedim millet benm paramın kahyası olmuş ya sanki o çalışıyo size dokunmaz 400 diyo bende dedim sen öle san dedim millet kiracının parasına çalıştığın EMEĞİNE GÖZ DİKMİŞLER YA EN FAZLA OTURURUM 8 AY YA BÖLE OLMAZ ANACIM YAAA 500 KREDİ ÖDERİM KENDİ EVİME YAAA ÇOK SİNİRLENDİM DÜNNN:47::47::47::47::47:

aman boşver canım sinirlenme.
senin keseni kimse anlamaz zaten.bence de elalemin evinde oturacağına kendi evini alırsın daha 500 tl verip
.

günaydın kızlarrr...

günaydın cnm hoşgeldin:34:

anam sizin az mış ya elinizi çabuk tutmuşsunuz siz biz 4 yıl sevgili idik

kiraz detoksu şöle 3 bölümden oluşuyo
hergün 3 öğün sadece kiraz su bitki çayı içiyorsun
ve tüm ödemlerden şişliklerden kurtuluyorsun

deneyecem valla canım şişkinlik göbek kalmıyormuş

bende 6,5 yılı devirdim valla:124::124::124::124:

şu kiraz detoksunu deneyim yaaa bende de baya şişkinlik oluyor

günaydın kızlarrrr nasılsınız?

bugün son 28 gün kaldı nikahımda 12 gün sonraaaaa:10::10::10::10:

:8::8::8::8: hadi bakalım az kaldı kuzum hazırlıklar bitmiştir heralde çeyiz ne zaman gidecek canım:34:

öle cnm benm ya bu milletin dini imanı para olmuş ya ne paracı millet amca yeni evlenecez sende ucundan tut diyoruz yok diyooo:47::47::47::47:

millet senin derdinden anlmyo ev buluyosun işi gücü para adam dün diyoki bize siz işte 1500 sen alsan 1500 eşin alsa adam benm paramın kahyasımısın nesin bende öle iş yeri varsa buyur hemn işimi bırakıp girim dedim millet benm paramın kahyası olmuş ya sanki o çalışıyo size dokunmaz 400 diyo bende dedim sen öle san dedim millet kiracının parasına çalıştığın EMEĞİNE GÖZ DİKMİŞLER YA EN FAZLA OTURURUM 8 AY YA BÖLE OLMAZ ANACIM YAAA 500 KREDİ ÖDERİM KENDİ EVİME YAAA ÇOK SİNİRLENDİM DÜNNN:47::47::47::47::47:

aman boşver canım sinirlenme boş insanlar işte anlayışsız gözü dünmüş paradan başka bişi bilmezler en iyisi dediğin gibi 100 tl fazla ver kendi evini almış olursun canım sıkma canını:34:

günaydın kızlarrr...

gunaydın canım:3:

kısslarrr bu liberte nerde:31:

elfmm,saliha,my_everything,sehker,pakize,cgdm,tuti adını şu anda unutuğum:17::17: ve aramıza yeni katılan arkadaşlar gelin yahu nerdesiniz:52::52:

Son düzenleme:
:8::8::8::8: hadi bakalım az kaldı kuzum hazırlıklar bitmiştir heralde çeyiz ne zaman gidecek canım:34:

aman boşver canım sinirlenme boş insanlar işte anlayışsız gözü dünmüş paradan başka bişi bilmezler en iyisi dediğin gibi 100 tl fazla ver kendi evini almış olursun canım sıkma canını:34:

YA SORMA DELİ OLUYORUMMMMM:47::47::47::47::47::47:

elfmm,saliha,my_everything,sehker,pakize,cgdm,tuti adını şu anda unutuğum:17::17: ve aramıza yeni katılan arkadaşlar gelin yahu nerdesiniz:52::52:

Annnuuuuvvv yokluğumuda fark etmişşşşş :16::16::16:

Çok sinirliyim kızlar şu anda :47::47::47::47::47: şirket mail atmış...ayda bir .ctesi geliyorduk..bundan sonra ayda bir c.tesi-pazar gelcekmişiz....çok sinirliyim yaaaa :47::47::47::47: ne sanıyorlar kendilerini bunlar...verdikleri maaşa bakmıyorlar galiba birde eşşek gibi çalıştırmaya çalışıolar...:47::47::47::47:

günaydın canım, çok az kaldı gerçekten:46::46::46::46:
nasıl hazırlıklar, bitti mi?

canım çeyizimde birkaç eksik var yatakodasının halılarını ve tül perdesini ben yaptırıcam bu haftasonu hallederim inş. onundışında yorgan alıcam 1 tane kirli kutusu çekmece içi kaşıklık bide birkaç plastik kap alıcam o kadar düğün hazırlığı olarakta kına malzemelerim kaldı sadece

bitti sayılır canım Beatiful_Life1907 ye yazdım eksikleri:32: düğünden iki hafta önce gidecek 1 hafta kalada yerleştiricez canım

burdayımmm yorgan bakıyorum bana yorgan önerin kızlar kampanya falan varmı?

Son düzenleme:
maşşalah canım allah birlikte yaşlanmayı nasip etsin inşallah:16::16::16::16:

AHMET MARANK : Kiraz DetoksuVİRÜSBalad!
burdan inceleyebilirsin ben
kilo veriyim yeter ki bir ay kiraz yerim
:1::1::1::1::1:

amin canım hepimize inşallah:16::16::16::16:

inceliyorum baya detaylı bir detoksmuş bu yaaa:34:
haziranın 15 inde başlayalım beraber
ama Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli
diyo yaaa , biz insan değilmiyiz şişkinlik olamaz mı bizde yaaa:26::26::26::26:

Çok sinirliyim kızlar şu anda :47::47::47::47::47: şirket mail atmış...ayda bir .ctesi geliyorduk..bundan sonra ayda bir c.tesi-pazar gelcekmişiz....çok sinirliyim yaaaa :47::47::47::47: ne sanıyorlar kendilerini bunlar...verdikleri maaşa bakmıyorlar galiba birde eşşek gibi çalıştırmaya çalışıolar...:47::47::47::47:

amin canım hepimize inşallah:16::16::16::16:

inceliyorum baya detaylı bir detoksmuş bu yaaa:34:
haziranın 15 inde başlayalım beraber
ama Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram kiraz tüketmeli
diyo yaaa , biz insan değilmiyiz şişkinlik olamaz mı bizde yaaa:26::26::26::26:

:1::1::1::1::1:
sen kaç kilosun canım ben kesinlikle allah bir hastalık göstermez ise başlıyorum

aman canım bu işverenler hepsi böyle:19::19:

Neden canım renie famodin lansor gibi ilaçlardan içtin mi

yok canım içmedim:26::26:

canım çeyizimde birkaç eksik var yatakodasının halılarını ve tül perdesini ben yaptırıcam bu haftasonu hallederim inş. onundışında yorgan alıcam 1 tane kirli kutusu çekmece içi kaşıklık bide birkaç plastik kap alıcam o kadar düğün hazırlığı olarakta kına malzemelerim kaldı sadece

bitti sayılır canım Beatiful_Life1907 ye yazdım eksikleri:32:

burdayımmm yorgan bakıyorum bana yorgan önerin kızlar kampanya falan varmı?

hım ben görmedim kuzum kaçırdım heralde:26::26::26::30::30::30:

Son düzenleme:
Back
X