2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hoşbulduk canım :16::16::16::16::16:
bende rahatladım şimdi:46::46::46::46:

naber nasılsınız neler yaptınız bakalım?

ben yokken çok aradın beni biliyorum, yazdıklaırnı gördüm hep, geldim çok şükür
:8::8::8::8:

hoşbulduk canım :16::16::16::16::16:
bende rahatladım şimdi:46::46::46::46:

naber nasılsınız neler yaptınız bakalım?

ben yokken çok aradın beni biliyorum, yazdıklaırnı gördüm hep, geldim çok şükür
:8::8::8::8:

hemde nasıl aradım kuzum...sırf sana ulaşmak için yeni kullanıcı açtım..
sen naptın gelinliği asıl haber sende :)

hemde nasıl aradım kuzum...sırf sana ulaşmak için yeni kullanıcı açtım..
sen naptın gelinliği asıl haber sende :)

sağol canım benim, bende de hiçbirinizle irtibata geçeceğim bir yer yoktu yeni kul adı aldım , uzaktan takip etmek çok zor yaaa çok üzüldüm üyelik iptalimizi göründe:43::43:hepinizi o kadar özledim ki buruk kaldım resmen:14:

ama geldim çok şükür. :46::46::46:

sağol canım benim, bende de hiçbirinizle irtibata geçeceğim bir yer yoktu yeni kul adı aldım , uzaktan takip etmek çok zor yaaa çok üzüldüm üyelik iptalimizi göründe:43::43:hepinizi o kadar özledim ki buruk kaldım resmen:14:

ama geldim çok şükür. :46::46::46:

aynen canım yaaaa...evlilik takvimimi yıpıştıramadım bir türlü...kilo-doğum takip çıkmıo bende...kopyalayamıyorum :(

hemen izlenimlerime geçiyorum:1:

dün sabahtan akşama kadar fatih ve fetihteydim
:1::1:, çok güzel bir gün geçirdim. tüm gelinlikler

sanki hepsi gel giy beni diyordu. ama 3 tane ancak deneyebildim. resimlerini bilgisayara atım ,siz görün diye albümüme

eklicem ki çaktırmadan çektim , sorun olmasın bulurlar falan ondan
:34:

istediğim gelinlik için ve giydiğim gördüğüm gelinlikler için ortamala fiyatlar 2000-2500 arasında hep.

bir kaç yer 1500-1800 fiyat verdi ama dikişlerini pek beğenmedim bir yerdeki kadında çok sıcak samimi gelmedi bana,

bizimle ilgilenmek yerine habire telefonu çaldı onla baktı baya agrasifti falan ama iyi fiyat verdi.1500-1800 arası oda.

ama çok karasız kaldım diktirmek istediğim modelle giydiğim modeller arasında. bir kaç kere daha gidip bakıcam fatihe
:46::46:

hemen izlenimlerime geçiyorum:1:

dün sabahtan akşama kadar fatih ve fetihteydim
:1::1:, çok güzel bir gün geçirdim. tüm gelinlikler

sanki hepsi gel giy beni diyordu. ama 3 tane ancak deneyebildim. resimlerini bilgisayara atım ,siz görün diye albümüme

eklicem ki çaktırmadan çektim , sorun olmasın bulurlar falan ondan
:34:

istediğim gelinlik için ve giydiğim gördüğüm gelinlikler için ortamala fiyatlar 2000-2500 arasında hep.

bir kaç yer 1500-1800 fiyat verdi ama dikişlerini pek beğenmedim bir yerdeki kadında çok sıcak samimi gelmedi bana,

bizimle ilgilenmek yerine habire telefonu çaldı onla baktı baya agrasifti falan ama iyi fiyat verdi.1500-1800 arası oda.

ama çok karasız kaldım diktirmek istediğim modelle giydiğim modeller arasında. bir kaç kere daha gidip bakıcam fatihe
:46::46:

süper canım çok sevindim güzel geçmesine..2500 dedilerde sen onu rahat 2200'e alırsın kuzum..
o ilgilenmeyen kadın daha ilk gelen müşterisi ile öyle ilgilendiğine göre provalarda da öle olur kuzum salla orayı.
biraz daha gez bakalım..kimlerle gittin.

süper canım çok sevindim güzel geçmesine..2500 dedilerde sen onu rahat 2200'e alırsın kuzum..
o ilgilenmeyen kadın daha ilk gelen müşterisi ile öyle ilgilendiğine göre provalarda da öle olur kuzum salla orayı.
biraz daha gez bakalım..kimlerle gittin.

sağol canım benim.

bende öyle düşünüyorum yaaaa, o kadın daha ilklerde böyle ise diğerlerinde nasıl olur bilmiyorum paramızla rezil olmayayım dimi:34:

kızkardeşlerim ve arkadaşımla gittim :8::8:

bir arkadaşım daha var çok yakın o da 25 Ağustosta evlenecek hem o denedi bende denedim süper oldu, ama çok yorulmuşum, yüzüm falan güneşten yandı hep:10:

sağol canım benim.

bende öyle düşünüyorum yaaaa, o kadın daha ilklerde böyle ise diğerlerinde nasıl olur bilmiyorum paramızla rezil olmayayım dimi:34:

kızkardeşlerim ve arkadaşımla gittim :8::8:

bir arkadaşım daha var çok yakın o da 25 Ağustosta evlenecek hem o denedi bende denedim süper oldu, ama çok yorulmuşum, yüzüm falan güneşten yandı hep:10:

Eevet kuzum çok eğlenceli oluyor..
birde şöyle birşey farkt ettim..kız kıza gidince önemsemiyorlar seni...bunlar bakmaya gelmiş almaya değil diyorlar galiba..ben arkadaşımla gittiğimde hiç ilgilenmeyenler, 5 kuruş indirim yapmayanlar annemle gittiğimde çok farklı davrandılar...annenle gittiğinde sende göreceksin :)

Eevet kuzum çok eğlenceli oluyor..
birde şöyle birşey farkt ettim..kız kıza gidince önemsemiyorlar seni...bunlar bakmaya gelmiş almaya değil diyorlar galiba..ben arkadaşımla gittiğimde hiç ilgilenmeyenler, 5 kuruş indirim yapmayanlar annemle gittiğimde çok farklı davrandılar...annenle gittiğinde sende göreceksin :)

bende bir dahakine halamla gidicem zaten o sıkı pazarlık yapar:1::1: nişan içinde onla gitmiştik:34: nişanlıma biraz pahalı geldi tabi fiyatları bilmeyince:1::1: birde bizim burdan bak istersen öle karar ver dedi, kırmak istemedim bende, ordan bakıcam ona göre karar veririm artık bu hafta yada önümüzdeki hafta:34:

bende bir dahakine halamla gidicem zaten o sıkı pazarlık yapar:1::1: nişan içinde onla gitmiştik:34: nişanlıma biraz pahalı geldi tabi fiyatları bilmeyince:1::1: birde bizim burdan bak istersen öle karar ver dedi, kırmak istemedim bende, ordan bakıcam ona göre karar veririm artık bu hafta yada önümüzdeki hafta:34:

bende gelinliğe verilen çok paraya acıyorum doğrusu...belki kiralayabilrimde...koyacak yer bulamıcam gibi geliyor..üstelik her yıl kuru temizleme yapılmazsa sararıyor...kararsız kaldım...

bende gelinliğe verilen çok paraya acıyorum doğrusu...belki kiralayabilrimde...koyacak yer bulamıcam gibi geliyor..üstelik her yıl kuru temizleme yapılmazsa sararıyor...kararsız kaldım...

ya bende bazen öyle düşünüyorum ama ne bilim içime sinen olmadıktan sonra daha uyguna alsam sen olur, bir kere giyeceğim sonuçta. kararsız kaldım bende şimdi:44:

mrb kızlar aranıza yeni birisini kabul edermisiniz

teşekkür ederim benimde kınam 7 temmuzda dügünüm 14 temmuzda olucak :17:

canım aramıza hoşgeldin:16:
hoşburduk isyan baksana tam 5 ayım kalmışşş:46::46::46::46:

Selamm Herkese ,,
mutlu günler

günaydın canım, sana da mutlu günler, nasılsın?

tam 5 ay kaldı süper yaaaa, bak geçecek demiştik sana geçti çok şükür

Son düzenleme:
Back
X