2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

görümcem almis bunlari Arasimiza

Eklentiler

• $1.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $2.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $3.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 55
kızlar ben izmirde bulunmaktayım bu "dokuz aydır içerideydim"yazılı tulumlar çok tatlı bütün mağazaları dolaştım bulamadım gören alan ya da alabileceğim yeri bilen var mıdırr????

Ay çok güzel hepsi yaaa :)))

bende aldım oğluşuma ciciler ama ekleyemedim bi türlü kızlar. Nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum

Gule gule giysin kiziniz cicilerini, hepsi cok guzel.
Birsey sorcaktim, zibin aldiniz mi, zibin badilerin icine giydirilen birsey midir, ne ise yarar?

zıbın hastane cıkısının ıcınde vardı ıkı tane,annem de aldı ıkı tane,yeter dort tane diye dusunduk,yaza denk gelecegı ıcın cok uzun sure kat kat gıydıremeyecegız,ince bi kumastan yapılmıs alttan giydiriliyoröus :)

herkese merhabalar ALLAH hepimizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin bende haziran annesi olucam kısmetse daha alışerişe çıkıp pek bişi alma fırsatımız olmadı port bebe takımı aldık bi iki adet beşiğimiz pusetimiz bide bebek arabamiz hediye geldi onun haricinde ananesi ve babannesi bol bol örgü örüyor iznim olsun gidip birsürü kıyafet alıcam kızçeme

kızlar selam bende dün oğluşuma kıyafet baktım, henüz hiçbişeyi yok, ama 0-3 ay kıyafetleri bana çok küçücük geldi, siz bu zıbınları pijamaları v.s. 0-3 ay mı alıyorsunuz yoksa 3-6 ay mı ona göre bende alışverişe başlayacağım artık...

ben genelde 3-6 ay alıyorum. 0-3 ay bikaç tane aldım. çok küçük geldi. bi de bebeğin nasıl doğacağı belli değil. biraz iri olursa 0-3 ay olmaz sanki.

ben genelde 3-6 ay alıyorum. 0-3 ay bikaç tane aldım. çok küçük geldi. bi de bebeğin nasıl doğacağı belli değil. biraz iri olursa 0-3 ay olmaz sanki.

bence 0-3 ay da lazım
ha bence de 3 ay giyemez ama 2 aya yakın giyiyorlar
ve büyük büyük giydirince çirkin duruyor
ben aldım valla 0-3

bizim de sadece hastane çıkışlarımız var yeni doğan 0-3 ay olarak
gözüme çok küçük göründükleri için diğer bodyleri 3-6 aldım

mantıklı düşünürsem benimkiler minik doğacaklar..:44: sanırım 0-3 ay almam gerekir daha benim

kızlar oğluşuma aldıklarım daha yeni yeni cesaret ediyorum badilerden ve arabasından başladık

Eklentiler

• $Fotoðraf0410.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $Fotoðraf0411.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fotoðraf0412.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoðraf0413.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf0414.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoðraf0415.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoðraf0416.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Fotoðraf0417.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $imagesCAFH8PVE.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $images.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…