2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

pelishh canım hayırlı olsun çok tatlılar yaaa... yazıları da enfes yaneeee..... :))

kızlar merhaba ben 2011 hazıran annesıyım ılk 2 ay doktorlar kısa kollu gıyılmesını onermıyorlar bebekler ıcın bıde kucuk olan yenıdogan kıyafetlerden cok almayın cok cabuk buyuyorlar bıde bedenler tutmuyo 3 aylıkken 4-5 aylık kıyafetlerı gıyıyorlar mesela benım oglum suan 6 aylık 9-12 aylık kıyafetlerı gıyıyor genelde aklınızda bulunsun bızım elımızde cok fazla hıc gıyılmemıs kıyafet kaldı kucuklerı cok az gıyıyorlar en uzun surelı gıydıklerı beden 6-9 aylıklar iç zıbın 1 tane olsa yeter fazla almayın ben 4 tane almıstım 1 tanesını gıydı sadece cıtcıtlı badı daha cok kullanılıyor paylasmak ıstedım ıhtıyacınız olabılır ara ara ben gırer yazarım yıne aklıma gelenlerı ben gecen sene cok faydalandım kk dan

bu bilgiler çok faydalı oldu teşekküler.. demek ki alışverişte kendimizi 0-3 ay diye sınırlamıyoruz

bu bilgiler çok faydalı oldu teşekküler.. demek ki alışverişte kendimizi 0-3 ay diye sınırlamıyoruz

evet cnm bende hep 3-6 6-9 ay fln o tip aldımm 0-3 ay onlara zıbın setleri fln yetiyo hepp

pelincim cok tatlılar kuzum pembiş pembişş yerim onlarıı
civildenmi aldın ordan aldıysan bulabilirsem bende gidicem oraya bi ara

Evet hayatım hepsi civilden acayip ucuzdu yaaa git mutlaka

maşallah maşallah
güle güle kullansın ela kızımız
leoparlı kıyafetlerde bekliyoruz senden pelishh

Oda olucakkkkk

gene döktürmüşsüüün cok tatlılar
sen hangi markadan alıyorsun canım ?
özellikede önceki alışverişinde su tulum gibi vardı ya cıtı pıtı onu cok begenmıstım ?

canım valla öyle belli bi marka almıyorum bunları kipadan aldım marketten yani ama çok cizellerdi napiim dayanamadım o tulum az kalın ama çok beğendim dayanamadım aldım valla ama akşam serin oluyo bizim bura dışarı falan çıkarırsam giydiririm artık

offf bunlar cok guzel yaa bade sultan gule gule gıysın hepsını

teşekkürler teyzesii

çok güzeller cnm ancak hep pembe alma arada başka renklerde al cıvıl cıvıl olsun...gelinimi renkli bir insan yap ona göre haaa

o penbişleri babası beğendi alcam ben bunu dedi ben böyle rengarenk bişey bulmuştum beğenmedi bende o turunculu yeşilliyi aldım böyle badi alıyorum şimdilik çünkü elbise almaya cesaret edemiyorum

merhaba kızlar ne güzel cicler almışsınız hepside harika benimde cinsiyet belli olur olmaz atacağım kendimi alışverişe

canım annem almış benim bi tanıdık 6 ay kullanmış vericek yer arıyomuş yepyeni annem alıp getirdi bana 6 aya kadar kullanabiliyomuşsun en fazla çünkü hareketlenmeye falan başlayınca düşme olasılığı yükseliyomuş falan filan ama sabitlenirse 1 yaşına kadar kullanabilirsin çünkü içi baya geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…