pelinnn bodylere bayılddddımmmm vallaa bende istiyooom
kızlar merhaba ben 2011 hazıran annesıyım ılk 2 ay doktorlar kısa kollu gıyılmesını onermıyorlar bebekler ıcın bıde kucuk olan yenıdogan kıyafetlerden cok almayın cok cabuk buyuyorlar bıde bedenler tutmuyo 3 aylıkken 4-5 aylık kıyafetlerı gıyıyorlar mesela benım oglum suan 6 aylık 9-12 aylık kıyafetlerı gıyıyor genelde aklınızda bulunsun bızım elımızde cok fazla hıc gıyılmemıs kıyafet kaldı kucuklerı cok az gıyıyorlar en uzun surelı gıydıklerı beden 6-9 aylıklar iç zıbın 1 tane olsa yeter fazla almayın ben 4 tane almıstım 1 tanesını gıydı sadece cıtcıtlı badı daha cok kullanılıyor paylasmak ıstedım ıhtıyacınız olabılır ara ara ben gırer yazarım yıne aklıma gelenlerı ben gecen sene cok faydalandım kk dan
bu bilgiler çok faydalı oldu teşekküler.. demek ki alışverişte kendimizi 0-3 ay diye sınırlamıyoruz
pelincim cok tatlılar kuzum pembiş pembişş yerim onlarıı
civildenmi aldın ordan aldıysan bulabilirsem bende gidicem oraya bi ara
maşallah maşallah
güle güle kullansın ela kızımız
leoparlı kıyafetlerde bekliyoruz senden pelishh
alış veriş yaparken BADEmede almadan olmaz didiim
Eki Görüntüle 306112 Eki Görüntüle 306113 Eki Görüntüle 306114 Eki Görüntüle 306115 Eki Görüntüle 306116
gene döktürmüşsüüün cok tatlılar
sen hangi markadan alıyorsun canım ?
özellikede önceki alışverişinde su tulum gibi vardı ya cıtı pıtı onu cok begenmıstım ?
Eki Görüntüle 306112 Eki Görüntüle 306113 Eki Görüntüle 306114 Eki Görüntüle 306115 Eki Görüntüle 306116
offf bunlar cok guzel yaa bade sultan gule gule gıysın hepsını
çok güzeller cnm ancak hep pembe alma arada başka renklerde al cıvıl cıvıl olsun...gelinimi renkli bir insan yap ona göre haaa
kızlar buna bayıldım
SARAYLI SEPET BEŞİK TAKIMI AHŞAP GittiGidiyor.com'da #47909239
fakat kullanışlı olurmu acaba
bebek büyüdükçede sığarmı yoksa sadece 3-5 aylık mı olur kullanım ömrü
3-5 aylık birşeyede para vermek istemem almışken mümkün olduğunca uzun süre kullanmak isterim.
birde erkek bebeğe olurmu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?