Canim benim de gögüs ucum yok emzirmeye calisiyorum ama doymuyo ben de sutumu sagip veriyorum. Sagma emzir diyolar alisir emer diyolar ama sadece emzirdigim zaman doymadigi icin bi sure sonra kiyameti koparircasina agliyor bu sefer sut sagmadigim icin mama vermek zorunda kaliyorum. Sen nasil alistirdin emmeye? Yani hem sut az hem gogus ucu yokjen bebek doymayip aglamadi mi? Agladiysa ne yaptin? Lutfen bana da yol goster cildirmak uzereyim
benim oğlum da 3 gündür elini emmeyi keşfetti
ben premium care kullanıyorum
prima turuncu paket aldım şimdi gündüz onu kullanıyorum
beğendim premium kare oğlumun bacağında iz yapıyor bu yapmıyor
tek sorun sıvı kakayı emmemesi
oğlumu bugünlerde sünnet ettirmeyi düşünüyorum
bebeğini sünnet ettirenler var mı önerileriniz?
kızlar bebişlere ve kendinize bayramlık aldınız mı??? bayramda nerelere gdiyorsunuz??
ben kendimi yavaş yavaş donatmaya başladım. her çıkışta bi parça alıyorum.. oğluma da mevlüt takımını giydireceğim babannesine giderken. babannesi daha hiç görmedi yakışıklı yakışıklı görsün diyezaten 20 günlükken giydirmiştim çok büyük olmuştu şimdi tam kıvamıdır ilk gün için :))
maşallah ogluşuna bizim paşalar aynı gün dogumlu edacıkslm kızlar nasılsınız? elini emmeden bahsetmişsiniz benim oğlumda 2-3 haftadır emiyo hem de nasıl büyük bi zevkle anlatamam, bir de gülmeye başladıki sormayın hatta son bir haftadır kahkaha atıyo çığlıklar atıyo çok şeker oldu yaAllah bizlere bağışlasın meleklerimizi, bu arada biz 2. ay aşımızı olalı 10 gün falan oluyo aşıdan hemen sonra paranox fitil yaptım yarım bir de gece calpol içirdim çeyrek kaşık hiç ateşide huysuzluğu da olmadı çok şükür, korkmayın kızlar büyütülecek bişey değilmiş.
ELAAYM canım çok geçmiş olsun Allah korumuş bebeğini.
cok geçmiş olsun bebişine cnmselam kizlar...
oglumun popo catlagi berbat bi hal aldi distakiler krem sayesinde iylesti ama icerdede varmis meger ilk in tavsiye ettigi yontemle kaka yaptirmaya calisirken fark ettim cerraha goturucez crs randevu bulabilirim isallah
benim oglanda emzigi birakip elini emiyo midesi bulanirmis gibi yapiyo emzik ve biberona( sanirim birakicak
iyi geceler anneler
bzm butun gun misafirimz vardı kızım bütün gün uyudu misafir kapıdan çıkarken ağlamaya başladı hala uyanık :105:
bi de bzm cimcime doktora bile gülüo bana o kadar gülmüo ya niye anlamıorum normalde en çok bana tepki vermesi gerekmio mu bana sadece acıktıgında aglıo. sizin bebekler en çok size tepki verio dimi?
bunlar da oğlumun resimleri
Eki Görüntüle 480447 Eki Görüntüle 480448 Eki Görüntüle 480449 Eki Görüntüle 480450
kızlar bebişlere ve kendinize bayramlık aldınız mı??? bayramda nerelere gdiyorsunuz??
ben kendimi yavaş yavaş donatmaya başladım. her çıkışta bi parça alıyorum.. oğluma da mevlüt takımını giydireceğim babannesine giderken. babannesi daha hiç görmedi yakışıklı yakışıklı görsün diyezaten 20 günlükken giydirmiştim çok büyük olmuştu şimdi tam kıvamıdır ilk gün için :))
selam kizlar...
oglumun popo catlagi berbat bi hal aldi distakiler krem sayesinde iylesti ama icerdede varmis meger ilk in tavsiye ettigi yontemle kaka yaptirmaya calisirken fark ettim cerraha goturucez crs randevu bulabilirim isallah
benim oglanda emzigi birakip elini emiyo midesi bulanirmis gibi yapiyo emzik ve biberona( sanirim birakicak
iyi geceler anneler
bzm butun gun misafirimz vardı kızım bütün gün uyudu misafir kapıdan çıkarken ağlamaya başladı hala uyanık :105:
bi de bzm cimcime doktora bile gülüo bana o kadar gülmüo ya niye anlamıorum normalde en çok bana tepki vermesi gerekmio mu bana sadece acıktıgında aglıo. sizin bebekler en çok size tepki verio dimi?
bizimkide 3 gündür elini emmeye başladı sanki süt geliyormuş gibi birde iştahlanıyor ki ..tatlı bıdığımm..bizim aşımız pazartesi ben aşıdan sonra ateş düşürücü vermeyi planlıyorum .benim bebişinde boynunu altı pişik oldu.pudra denedim pek fayda etmedi .poposu için ziflu kullunıyordum boynunada sürdüm bakalım popodaki etkiyi yapacak mı.bayram için de mersine gideceğim ailemin yanına son 10 günümüz bakalım bıdığım uçakta duracak mı.şimdiden stres yaptım.hiç uçak deneyimi yapan anneler var mı??
evet canım. ama bebek için değil,kendi bağırsaklarım için. zaten vücudun günlük ihtiyacı var.. fazlası da atılıyo günlük.. kuru kayısı,erik falan da yiyebilirsin.. kendimde olan değişiklik hemen bebişe yansıyo o yüzden tavsiye ettim..
kızlar yaa.. ben ki hayatta eldiven takmam diyen bi anneydim.. daha eldivenleri çıkaramadık( ne zaman çıkarsam gözünü yırtıyor.. kapatmaz da iç tabakaya da zarar verir diye korkudan çıkartamıyorum.. siz nasıl kestiniz tırnakları da hiç çizmiyo ??? kıyamadım da uzun mu kaldı acap bizimki??
uçak için de önceden okumuştum da kalkış da ve inişte basınçtan etklenmemesi için emzirmek gerekiyormuş..
çok geçmiş olsun canım...
Çok geçmiş olsun bebişine canım bakalım ne tavsiye edecek doktorun. Sonucu bizimle de paylaş lütfen. Benimki de emzikle midesi bulanıyormuş gibi yaptı veremedim.
Bizimki de bana ve babasına gülüyor en çok. Babaya biraz daha fazla gibi.
Ben uçağa bindim canım 45 günlükken ama çok dar geldi koltuk kalkışta ve inişte emzirmen gerekiyor ama bizimki kalkışta ve inişte uyudu. Diğer zamanlarda da kudurdu. Etrafı izlemek istedi. Eger emzik alıyorsa işin daha kolay emzikle kulak tıkanıklıgı pek yasanmıyor. Bi de bebekler kemer takmayı pek sevmiyor. Biz 2,5 saat yolculuk yaptık. Bitti gitti işte. Şimdiden iyi yolculuklar size.
Drun onerisini paylasirim mutlaka isallah ilacla atlatabilecegi birseydir
kızlar molfıx kullanan varmı ben kızıma prima care kullanıorum memnunum ama molfıxı dıger bezlere gore ınceltmişler hem bacak arasındakı mesafeyıde daraltmşlar kılot gıbı duruo bebek daha rahat edıyormış acaba kullananlarnz varsa memnun olanınz çekısı iimi bebek gercktn rahatmı bılgılendırırmsnz canlarım
canim senin oglunda cok seker ya bayildim maasallah pisik icinde gecmis olsun benim soyledigim yontemle bebisin gazini rahat cikartiyo mu?
Canim benim de gögüs ucum yok emzirmeye calisiyorum ama doymuyo ben de sutumu sagip veriyorum. Sagma emzir diyolar alisir emer diyolar ama sadece emzirdigim zaman doymadigi icin bi sure sonra kiyameti koparircasina agliyor bu sefer sut sagmadigim icin mama vermek zorunda kaliyorum. Sen nasil alistirdin emmeye? Yani hem sut az hem gogus ucu yokjen bebek doymayip aglamadi mi? Agladiysa ne yaptin? Lutfen bana da yol goster cildirmak uzereyim
canım benimde göğüs ucum yoktu ama hiç kalkan veya silikon göğüs ucu kullanmadım bebek ağladıkça emzir kendiliğinden çıkıyo ve bebek o şekilde emmeye alışıyo, silikon göğüs uçlarına bebek alışıyomuş ve bıraktırması zor oluyomuş bıkmadan emzir bak çıkacak ve bebek alışacaktır.
canım ben ettirdim sünnet ve çok memnunum biraz ağladı ilk gğn bi kaç saat ama sonra geçti herşey altınıda bağladım hep ama gevşek bi şekilde ilk gece sadece bez vardı çıtçıtlı badşnşn çıtçıtlarını bağlamadan uyuttuk sonra normale döndük büyük badilerini falan rahatça giydirdim kesnlikle tavsiye ediyorum büyüdükçe işin dahada zorlaşır.
kızlar molfıx kullanan varmı ben kızıma prima care kullanıorum memnunum ama molfıxı dıger bezlere gore ınceltmişler hem bacak arasındakı mesafeyıde daraltmşlar kılot gıbı duruo bebek daha rahat edıyormış acaba kullananlarnz varsa memnun olanınz çekısı iimi bebek gercktn rahatmı bılgılendırırmsnz canlarım
kızlar yaa.. ben ki hayatta eldiven takmam diyen bi anneydim.. daha eldivenleri çıkaramadık( ne zaman çıkarsam gözünü yırtıyor.. kapatmaz da iç tabakaya da zarar verir diye korkudan çıkartamıyorum.. siz nasıl kestiniz tırnakları da hiç çizmiyo ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?