selam kızlar ...kızım hazır uyumuşken bir göz atayım dedim:))Ankara rüzgarlı ve kapalı yağmur yagacak galiba....kapıyı pencereyi kapattım bizim bıdık üşüdü:))
onun harici kızım daha yüksek sesle ve canı acıyormuş gibi ağlamaya başladı beni gördüğü an hemen duruyor...sizin bebikler nasıl ...???
selam kızlar ...kızım hazır uyumuşken bir göz atayım dedim:))Ankara rüzgarlı ve kapalı yağmur yagacak galiba....kapıyı pencereyi kapattım bizim bıdık üşüdü:))
onun harici kızım daha yüksek sesle ve canı acıyormuş gibi ağlamaya başladı beni gördüğü an hemen duruyor...sizin bebikler nasıl ...???
beşiğin içine hasta bezi serdik,alt açma da olabilir.. üstüen de battaniyeyi mandalladıksağol canım inş biz de rahatça atlatırız
o zaman 4 no bez alayım ben de
peki ilk gece bez kullanmadıyan heryer batmadı mı?
canım raporu aynen yazıyorum. bizmiki yorum yapmamıştı.. "alfa açısı sağda 67,solda 66. beta açısı sağda 44,solda 51 olup tip2a gelişmekte olan matür kalça ile uyumludur" böyle yazıyo.. anlamlarını en de bilmiyorum :44::44:Canim sana bisey sormak istiyorum kalca usgsini yeni cektirmissin bizim 1. ay doldugunda cekildi sonuclar
sag kalca alfa acisi 65 beta acisi 42
sol kalca alfa acisi 63 beta acisi 40
cikti genis ara bezi ve gunes banyosu onerdiler kesinlikle kundak yapmicaksin sizin acilar nasil cikti drlar beni mi korkuttu
acı elma yağı diye biliyordum ben de onu..Canim ben tatli elma yagiyla karnina msj yaptim 2 gun sabah aksam 2. gun kendiliginden azcik yapti bende bacaklari iktirerek yardimci oldum daha cok yapti bayagi bosaltti bagirsaklari sende dene istersen
ayyy... aynı şeylere bakmışız canım.. tiny love otomatik sallanmıyo o yüzden salıncak düşündüm. ş yapamaz hale geldim beişk sallamaktan çünkü.. dün de salıncaklar için 5 aydan sonra kullanamazsınız dediler sorduğumuz yerlerde.. 3 ay için değer mi dedim bu sefer?? hem otomatik,sonra da manuel olacak bişey düşnüyorum şimdilik.. ama bi yandan da aklım oyun halısında...merhaba anneler
utopya ogluma masllh ne guzel gülüo öyleNazar
bz bugun babasıyla kızıma yan yatırma yastıgı aldık geceleri kusuo bnde korkuodm artık içim rahat
bi de ana kucagımız teyzemzden kalma kemerinde bi problem var yeni ana kucagı mı alsak diye baktık salıncaklarda dikkatimi cekti salıncak kullananlar memnun msnz?
bu salıncakla diger ana kucagını begendm siz olsanz hangisini alırsnz?
Eki Görüntüle 480644 Eki Görüntüle 480645
canım yaa şu asid alma işi kaynatarak mı oluyodu?? bizimki burnuyla iyi,şimdiye kdr 3-4 kere eldiveni çıkarttım ve hepsinde de göz kapağından neredeyse çeneye kdr kanayan yırtık oldu.. öyle bastırarak ovuşturuyor ki gözlerini eldiven olsa bile bazen tutuyorum.. tırnaklarını kesip kenarları düzeltmeye uğraşıyorum ama nafile.. kendi törpüsüyle yapmıştım şimdiye kdr.. benim törpüyü mü çıkartsam acep??günaydın annişlerr
birde halis zeytinyağının asidinin alıınmış halini bebişe sürüyorum
kendini yolmaya gelince
burnumuz harita gibi oldu tırnaklarını kesiyorum törpülüyorum ama yinede yolmayı başarıyor tatlış : ))
ama elleriyle barışık olması ve el kaslarınını gelişimi için eldiveni 15 günlüktü çıkartmıştım ben
canım ben de bakıyorum oyun halılarına.. ve en fazla yorum alan,satılan tiny love tekmele oyna araştırdığım kadarıyla.. sadece biraz daha tuzlu diğerlerine göre..
Günaydın güzel annişler,
Umarım herkesin gecesi iyi geçmiştir,biz 1 den 5.5 a kadar uyuduk
Oyun halısı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - e-bebek.com
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı Çiftlik - e-bebek.com
Tiny Love Gym Güneşli Gün Oyun Halısı - e-bebek.com
Bunlar arasında karar veremedim :44:
Tavsiyeler için şimdiden teşkHTML:
canım maşallah çok güzel ilgileniyorsun bebişinle.. ben müzikten daha çok Kuran dinletmeye çalışıyorum.. ebemiz tavsye etmişti bize..2 aydan sonra sanırım bebek egzersizlerine başlanıyormuş bunuda araştıracağım.
çıngırak,puset oyuncakları,renkli peluş toplar,diş kaşıyıcıları falan aldım.şimdilik sadece puset oyuncaklarını oynuyoruz. başka nasıl oyuncaklar almalı.
neler ilgisini çeker. boşa parada vermek istemiyorum kullanışlı oyuncaklar almak istiyorum.
el ve ayaklara takılan çıngıraklar varmış onlardan almalı mı sizce.bugün çıkınca alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
geçmiş olsun canım.. geçenlerde bi arkadaş paylaşmıştı yeil de olabilir.. bu iyi beslendiğinin göstergesi diye.. bebek kakalarında renkten daha çok kıvm ve seedy denilen susamsı görüntünün önemli olduğunu okumuştum ben de.. bunlara bi bak istersen...kızlar oğlum dün akşamdan beri sümüksü yeşil kaka yapıyor
tahlile götürdük amipten şüphelenip bişey çıkmadı
ateş kusma halsizlik vs yok
şimdi yine kaka yaptı yine aynı formda
böyle bişey yaşayan var mı?
kızlar oğlum dün akşamdan beri sümüksü yeşil kaka yapıyor
ayyy... aynı şeylere bakmışız canım.. tiny love otomatik sallanmıyo o yüzden salıncak düşündüm. ş yapamaz hale geldim beişk sallamaktan çünkü.. dün de salıncaklar için 5 aydan sonra kullanamazsınız dediler sorduğumuz yerlerde.. 3 ay için değer mi dedim bu sefer?? hem otomatik,sonra da manuel olacak bişey düşnüyorum şimdilik.. ama bi yandan da aklım oyun halısında...
valla seni okurken yoruluyorum benslm kızlarrr... şükür totom yer yüzü gördü,midem de yemek.. birazdan fırlayıp diğer işleri yapmam lazım.. dün paris olayı yüzünden 12 de falan yattım. 1 de bebişe 2 de sahura kalktım,bi daha yatamadım.. paşacım da 6 da uyandı ve yarım saat öncesine kdr uyanıktı.. deli oldum artık.. uykusuzluk,dünki alışverişin yorgunluğu,açlık hepsi karıştı.. dün sofra kuruluyken bana hiç yemek yedirmedi.. yanımda biri yemezse ya da saatim geçerse de benim iştah kaçıyo,bekle ki gelsinsahurdan sona yatmadım,Ramazan ın yarısı geçti elime bari Kuran alayım dedim. bulaşıkları hallettim. 2 makine çamaşır yıkadım, astım,. öğlen ne oldu o çamaşırlara dersiniz?? üst kat komşumun kuzeni gelmiş iftar için yardıma.. hiç aşağı bakmadan köpürte köpürte teras yıkadı mis gb çamaşırlarımın üstüne alt kat da camları yeni silmiş.. o benden beter parladı.. Allahtan komşum iyi,özür diledi,kendisinin içeride iş yaptığını söyledi de kavgasız geçti bizim paşa da altına yaptı rahatladı.. saat 2 den sonra da duşumuzu aldık,şimdilik uyuyoruz annesi birazdan kalkacak,bugün içli köfte yapmaya niyetim var.. uzun zamandır yapmamıtım,geçende yaptım kalın oldu.. inat ettim bu sefer eski formuma döneceğim inş... kızlar topladığım cvpları da yazayım ben kaçar...
sümüksülük tedirgin etti beni debizim kız da koyu yeşil yapmıştı geçenlerde, dr olur öyle bazen bebeklerde dedi safrayla ilgiliymiş, normalmiş, bağırsaklardan hızlı geçtiği zaman rengini safradan alırmış ondan olurmuş. bizimkinde de bazen sümüksü gibi oluyo hafif yeşilimsi onu bilmiyorum ama.
anason vermiyorum canımcnm bnmde öle oluo arada yedıklerınden baharatlı seyler sucuk faln oslu yemeklerden sute gectıgı için renkte fark yarata bılıyormuş gecen bır doktorun yazısnda okudum bıde bnm gıbı ıkı sefer anason verıosan oda öle yapıo aklında bulnsun cnm
BU ARADA KIZLAR
BNM MINIK KIZM BAZN AGLMA KRIZNE GRIO BELLI SAATTE HERGUN ELIM AYAGM BOSALIO
ARKADASM BNDN 1.5 AY ONDE ONUNDA AYNIYDI 3. AYA GIRDIGNDE AGLMALARI BITMİŞ UYKUSU HERSEYI DUZENE GIRMŞ ALLAHIM CABUKL GECSSE SU AYLAR YATIO YARM SAAT OLMADAN KALKIO HIÇ BIR İŞ YEMK YAPAMIORM YIYEMIORUMDA NE OLCK BOLE SZLERDE BOLE OLN VARMI ARTIK HAZIR PIZZALAR ELMA DILIMLLI PATATESLER ALDIM DOLDURDUM DOLABI MIKRO DALGAYA ATIORUM YAPCAK ZAMANIM YOK YEMEK BECERIKSIZMISIM GIBI GELIO ARTIK ONCEDEN HERGUN 3 ÇEŞİT YEMEK 1 ÇEŞİT TATLI YAPARDIM 2 KİŞİ OLDUMUZ HALDE ÖZENLE HAZIRLARDIM ŞİDİİ
bende kararsz kaldım baktıgımz yerdeki kadın salıncak 18kgya kadar kullanılabilio demişti benimde aklıma yatmıştı 1,5yasına kadr kullanır diodum ama eve geldim internete baktım 9kgya kadar dio 2ay geçti zaten şimdiden cok az kullanılacak bende kararsz kaldım şimdi dediğin gibi biyandan da dusunuorum oyun halısımı alsam diye ben karar verene kadar cocuk buyuyup yurumeye baslayacak
kuzey de aynı şeyi yaptıarkadaşlar bizim bebişe yaklaşık 1 aydır hiç biberon vermemiştik, başlarda içiyordu biberonla şimdi içmiyor. Unutmuş
tekrar nasıl alıştırabilirim, önerisi olan? bende avent var, başka marka mı denesem acaba?
dün dışarı çıktık eşimle kırk yılda bir, evdeki biberondaki sütü içmemiş. aç aç beklemiş, moralim de bozuldu
inşallah canım, şimdilik ateş vs yok şükürferdacım ben bir şey olduğunda önce anneme soruyorum o sebeple doktora gidemiyorum.bizimkiler doktor olayına pek sıck bakmazlar.
benim bebişte çok yapardı dediğin gibi annem olabilir normaldir dedi inceleme kakasını sil at dedi..bebek huzursuz değil kusmuyor ateşi yoksa inceleyip durma dedi bir güzel kızdı bana.internette araştırma yapmayıda yasakladı..şimdiler de altın sarısı kakaımız ama olurda arada yine öyle olursa aldırmıyorum..bizim eskiler bebek kulağını üşütmüş diyorlar yeşil kaka için..onlara inanmayı tercih ediyorum
yok canım olmaz öyle şeybu arada kraft dondy kullanan var mı? bebişi yatırdığımızda otomatik sallamıyor artık. acaba ağır mı geliyor anlamadım ki? :44:
merhaba anneler
utopya ogluma masllh ne guzel gülüo öyleNazar
bz bugun babasıyla kızıma yan yatırma yastıgı aldık geceleri kusuo bnde korkuodm artık içim rahat
bi de ana kucagımız teyzemzden kalma kemerinde bi problem var yeni ana kucagı mı alsak diye baktık salıncaklarda dikkatimi cekti salıncak kullananlar memnun msnz?
bu salıncakla diger ana kucagını begendm siz olsanz hangisini alırsnz?
Eki Görüntüle 480644 Eki Görüntüle 480645
cnm bnmde öle oluo arada yedıklerınden baharatlı seyler sucuk faln oslu yemeklerden sute gectıgı için renkte fark yarata bılıyormuş gecen bır doktorun yazısnda okudum bıde bnm gıbı ıkı sefer anason verıosan oda öle yapıo aklında bulnsun cnm
BU ARADA KIZLAR
BNM MINIK KIZM BAZN AGLMA KRIZNE GRIO BELLI SAATTE HERGUN ELIM AYAGM BOSALIO
ARKADASM BNDN 1.5 AY ONDE ONUNDA AYNIYDI 3. AYA GIRDIGNDE AGLMALARI BITMİŞ UYKUSU HERSEYI DUZENE GIRMŞ ALLAHIM CABUKL GECSSE SU AYLAR YATIO YARM SAAT OLMADAN KALKIO HIÇ BIR İŞ YEMK YAPAMIORM YIYEMIORUMDA NE OLCK BOLE SZLERDE BOLE OLN VARMI ARTIK HAZIR PIZZALAR ELMA DILIMLLI PATATESLER ALDIM DOLDURDUM DOLABI MIKRO DALGAYA ATIORUM YAPCAK ZAMANIM YOK YEMEK BECERIKSIZMISIM GIBI GELIO ARTIK ONCEDEN HERGUN 3 ÇEŞİT YEMEK 1 ÇEŞİT TATLI YAPARDIM 2 KİŞİ OLDUMUZ HALDE ÖZENLE HAZIRLARDIM ŞİDİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?