2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Canim ben tatli elma yagiyla karnina msj yaptim 2 gun sabah aksam 2. gun kendiliginden azcik yapti bende bacaklari iktirerek yardimci oldum daha cok yapti bayagi bosaltti bagirsaklari sende dene istersen

merhaba anneler
utopya ogluma masllh ne guzel gülüo öyleNazar
bz bugun babasıyla kızıma yan yatırma yastıgı aldık geceleri kusuo bnde korkuodm artık içim rahat
bi de ana kucagımız teyzemzden kalma kemerinde bi problem var yeni ana kucagı mı alsak diye baktık salıncaklarda dikkatimi cekti salıncak kullananlar memnun msnz?
bu salıncakla diger ana kucagını begendm siz olsanz hangisini alırsnz?

Canim ben tatli elma yagiyla karnina msj yaptim 2 gun sabah aksam 2. gun kendiliginden azcik yapti bende bacaklari iktirerek yardimci oldum daha cok yapti bayagi bosaltti bagirsaklari sende dene istersen

tmm canım bi denym gaz için acı elma yagı aldım o da cok yogunmş cilde zarar verirmiş yogunlugunu neyle azaltacagımı bilemedm bu yagı direk mi kullanıoruz?

uyurken kesiyorum ben,rahat oluyor o zaman

tmm canım bi denym gaz için acı elma yagı aldım o da cok yogunmş cilde zarar verirmiş yogunlugunu neyle azaltacagımı bilemedm bu yagı direk mi kullanıoruz?

Direk kullaniyorum canim cok degil zaten en fazla 5 damla falan elime dokuyorum o sekilde karnina suruyorum

ben ana kucagı gibi olanı begendim haatta lamayı düşünüyodum öyle bişey ailemin yanına gidecem bayramda beşik niyetinede kulanırım sitenin adresinide yazarmısın ...

günaydın annişlerr
azıcık geçmişi okudum çok değil ama : ))
paşam azıcık okumamam fırsat verdi de : )))
neyse pişik sıkıntısı olan bebişler var : ((
biz hiç yaşamadık
ben bübchen kullanıyorum tüm ürünlerini
hiç pişik olmadı belki denemeniz gerekir
birde halis zeytinyağının asidinin alıınmış halini bebişe sürüyorum
kendini yolmaya gelince
burnumuz harita gibi oldu tırnaklarını kesiyorum törpülüyorum ama yinede yolmayı başarıyor tatlış : ))
ama elleriyle barışık olması ve el kaslarınını gelişimi için eldiveni 15 günlüktü çıkartmıştım ben
bu arada gaz içinde asidi alınmış zeytinyağından 1 çay kaşığı kadar içirin çok iyi geliyor
kakaya gelinceee 5 gün yapmadığını hatırlarmısınız bilmiyorum ama 5. gün maşalah 5 günlük kaka yaptı sıpacıkımm : )))
acele etmeyin sadece anne sütüde alsa mama+anne sütü yada sadece mamada alsa bebşlerin artık bell süreyle kaka yapması normalmiş
sabırla bekleyin
uyku durumları bizdede karmakarışık
düzen müzen yok henüz
zombi gibiyim
sabah en geç 6 da hortluyoruz gün içinde 15 dk fazla uykusu yok
o sıradada tuvalete gidersem şanslıyım
gecede uyku yok
canı isterse 1 saat aralıksız uyuyor
napcaz bilmiyorum

işte uyandı yinee
öptüm sizi annelerr

aa bu arada ferda bebişine kocaman maşallaaahhh

Son düzenleme:

günaydın zeynepcim.ben daha öncede bahs ettiğim gibi tekmele oyna kullanıyorum.ilk verdiğin linkteki.
çok memnunum iyiki almışım.
çok araştırarak aldım en çok tercih edilen ve önerilen buydu.
ama diğer linktekide çok güzel aralarında pek fark yok gibi sadece oyuncakları farklı görünüyor bence oda güzel.
fakat fiyatlar aynı ama tekmeleme kısmı yok bu çiftlik olanda.
benim aldığımda tekmele kısmıda var.hem sürekli mozart çalabiliyor hemde bebiş tekmeledikçe çalabiliyor.

Sagol canım bende tekmele kısmı işe yarıyor mu onu merak ediyordum

Bu arada zeynep yaren benim kızın adı benim adım Sibel canım, senin ki

Son düzenleme:
kızlar küçük prensesim cts günü tam 2 aylık oldu.

bebişime sarkılar söylüyorum.sürekli konuşuyorum.clasic müzik,doğa sesleri ve bebekler için hazırlanmış müzikler dinletiyorum.
aynaya baktırıyorum.evi gezdiriyorum.balkona çıkmayı çok seviyor balkona çıkartıryorum.bazen 5 dk. güneşlendiriyorum.kafasına şapka takarak tabii ki.
banyodan sonra vücut losyonu ile bebek masajı yapıyorum.
en az günde 30 dk. bazen daha fazla oyun halısıyla oynuyor. peluş dönencesini çok seviyor ben onu döndürüyorum oda acaip mutlu mutlu oynamaya çalışıyor.
burnuna,çenesine dokunuyorum hoşuna gidiyor.
bazen müzik çalınca dans ettiriyorum gibi yapıyorum kollarını çok hoşuna gidiyor.
artık hergün mutlaka yürüyüşede çıkarmayı planlıyorum en azından evin etrafında 1-2 tur atarız diyorum.

şuanda yaptıklarım bunlar geldi aklıma.ilk bebeğim olduğu için tam ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. acaba eksik bir şey yapıyormuyum diye korkuyorum hep. siz nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerinizle.

2 aydan sonra sanırım bebek egzersizlerine başlanıyormuş bunuda araştıracağım.

çıngırak,puset oyuncakları,renkli peluş toplar,diş kaşıyıcıları falan aldım.şimdilik sadece puset oyuncaklarını oynuyoruz. başka nasıl oyuncaklar almalı.
neler ilgisini çeker. boşa parada vermek istemiyorum kullanışlı oyuncaklar almak istiyorum.
el ve ayaklara takılan çıngıraklar varmış onlardan almalı mı sizce.bugün çıkınca alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Sagol canım bende tekmele kısmı işe yarıyor mu onu merak ediyordum

Bu arada zeynep yaren benim kızın adı benim adım Sibel canım, senin ki

kusura bakma sibelcim ben senin ismin sandım.yarende bebişin sandım. bu arada bebişinin ismi çok hoşmuş. yaren çok sıcak bir isim zeynep zaten çok güzel
benim ismimde ezgi.
sibelcim malesef daha pil almadığımız için kullanamadık o kısmı.ama defne oynarken bayağ tekmeler savuruyor sanki çok işe yarayacak o kısım gibime geliyor.hele de tekmeledikçe müzik çaldığını keşfettikçe algısı daha da gelişir. yalnız 1 aylıkken benim bebiş pil takmıştık ozaman güzel tekmeler savuruyordu fakat gücü pek müzik çalmasına yetmemişti.ama artık müzik çalabilir diye düşünüyorum bu akşam mutlaka pil alıp deneyeceğim.
fiyatlar aynıysa tekmeleme kısmının olması artı bence canım.
birde tekmeleme yerini ters çevirince el yerleri var orayada eliyle vurunca ses çıkarıyor. tabii bu birazcık daha büyüyünce yapabilir sanırım.

#EE82EE"]
Canım tebrik ediyorum seni maşallah diyorum ben de senin kadar olmasa da oynamaya çalıyorum tepki verince daha bı güzel oluyor oynaması Bol bol klasik müzik dinlettiriyorum cogu zaman uykuya öyle dalıyor.babamiz başını tutma hareketleri yaptırıyor ,bol bol konuşuyorum gözlerine bakarak,bizde fırsat buldukça gezdiriyoruz temiz hava iyi geliyor

Bana kalırsa gelişimi için gayet güzel seyler yapıyorsun daha ne olsun diyorum.oyuncaklara gelince yeterli bence,ama farklı seyler almak istersen bebişle birlikte git birkaç dakika orda oynatmayı dene bakalım ilgisini cekecek gibiyse alırsın fazla pahalı seyler bakmazsın zatn şimdi oynamasa birkaç ay sonra oynar nasılsa

Estağfurullah canım ya ben tanışalım diye yazmıştım defne ismi de çok hoş,naif adıyla yasasın ins bende bugün halı siparişini vericem ins

günaydın güzel anneler

şu oyun halısını o kadar methettinizki benide heveslendirdiniz dün gittim aldım tiny love tekmele oyna benim kızı koydum akşam içine biraz huzursuzdu sanırım bu yüzden sıkıldı yatmaktan sadece biraz bakındı öyle sonra beni alın çığlığı attı bugün uyanınca yine koyucam bakalım ne tepki verecek hala uyuyo benim uykucu kızım.

dün mothercarede zıbınlarda kampanya vardı çoraplarda falan %20 indirimdeydi ben aldım kızıma 3-6 aylık olarak bilginiz olsun, benettonda da indirim var %70 bilginize.

eczanemizde sitesinde sebamed ürünlerinde ciddi indirim var, desitinde 16,90 tl bilginize. bugünün indirimcisi gibiyim kampanyacı ilk_ geldi hanııımmmm

sebamed

Geneli birbirine benziyor mühim olan renkli olması ki hepsi de öyle zaten. Bizimki begenmedi halıyı.İlgilenmiyor ara ara koyuyorum, sadece bi kere oynadı şimdiye kadar.

ilk cim güle güle mutlu günlerde kullanın. canım özellikle bebiş oyun modundayken koyarsan oyun halısına daha iyi olur. gazı yokken etrafa bakmaya çalışıyor falan bakıyorum uykusuda yok gibi o zaman koyuyorum ben.çok uzun süre oynuyor.
insallh sever senin bebişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…