kuzey de aynı şeyi yaptı
ben zorla denedim hergün 1hafta falan
sonra pes ettim almıyor dedim
ama çok aç değilmiş o yüzdenmiş
bigün cidden baya acıktı biberonu verdim lukur lukur içti
bazen 3-4 saat geçmesine rağmen bebeğimiz bizim düşündüğümüz kadar aç olmuyor
ben bisürü biberon denedim hiçbirini almadı o dönem
ama denemek istersen de anne memesi gibi biberonlardan alabilirsin
medela calma mesela, ya da chicco nuk
inşallah canım, şimdilik ateş vs yok şükür
yok canım olmaz öyle şey
sallaması lazım
bozulmuş olmasın?
bugün soru sorma günümdeyim galiba
geçenlerde yazmıştım, benden 1-2 damla kan geldi diye. devamı gelmedi,regl mi oldum ben şimdi? böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
bir de bizim oğluş uykusunda korkarak ağlayarak uyanıyor. normal ağlamasından farklı ağlıyor. ya dokunup konuşunca sakinleşiyor ya da kucağa alıyorum.
sizin bebeklerde de oluyor mu? neden olur acaba?
bugün soru sorma günümdeyim galiba
geçenlerde yazmıştım, benden 1-2 damla kan geldi diye. devamı gelmedi,regl mi oldum ben şimdi? böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
bir de bizim oğluş uykusunda korkarak ağlayarak uyanıyor. normal ağlamasından farklı ağlıyor. ya dokunup konuşunca sakinleşiyor ya da kucağa alıyorum.
Benimkide babasinin kucaginda agliyo ki ne aglamak ortalik yikiliyo ben alinca susuyo niye aglatiyon cocugu diye kiziyorum adama ben ne yaptim ki diyo bende niye susuyo o zaman diyorum sende meme var sut var bende yokta ondan agliyo diyo
saka bi yana ayni sorunu yasiyodum canim muska yazdirdik koruma icin ayni gun sak diye kesildi korkarak aglamalar sicramalar
benimki aşıdan sonra öyle olmuştu 3 gün boyunca bugün düzeldi korktukları zaman o şekilde oluyorlar canım.
bende şimdi oturdum yemek yaptım berenle ilgilendim ev silip süpürdüm çamaşır yıkadım derken geçti yine zaman şimdi yanımda beren uyanmış hiç ilgilenmiyorum kendi kendine gülüyopırtlıyo aman maaşallah yavruma inşallah bozulmaz iyi haftamızdayız sanırım ama birazdan bana seslenmeye başlar önce bir konuşurmuş gibi inga diyosobra daha sesli ingaaa ama ağlamak yok sanki konuşuyo 3.ye ingaaaaaaaaa eğer hala yoksam işte o zaman ağlamaya başlıyo çok komik bir çocuğum var benimm
benimki aşıdan sonra öyle olmuştu 3 gün boyunca bugün düzeldi korktukları zaman o şekilde oluyorlar canım.
bende şimdi oturdum yemek yaptım berenle ilgilendim ev silip süpürdüm çamaşır yıkadım derken geçti yine zaman şimdi yanımda beren uyanmış hiç ilgilenmiyorum kendi kendine gülüyopırtlıyo aman maaşallah yavruma inşallah bozulmaz iyi haftamızdayız sanırım ama birazdan bana seslenmeye başlar önce bir konuşurmuş gibi inga diyosobra daha sesli ingaaa ama ağlamak yok sanki konuşuyo 3.ye ingaaaaaaaaa eğer hala yoksam işte o zaman ağlamaya başlıyo çok komik bir çocuğum var benimm
Bugun 69 gunluk oldu oglum, kontrolunde 5.720 gram cikti, doktoru cok kilo almis dedi ama bence az bile, 37 gunde 1450 gram almis ki cok degil
Neyse asi oldu, zaten acti muayenede de agliyordu asi olunca daha cok agladi, ama doktorum eli hizliydi 10 saniyede yapti uc asiyi da
Sonra biberonu dayadik agzina hemen sustu yavrum, eve gelince de diklemesine ikiye bolunmus fitil ver dedi (poposunu zorlamasin diye sanirim) 6 saat sonra yine ver gece de 38 i asarsa ver daha da verme dedi
Eve gelince cok huysuzlandi gunduz pek aglamaz agladi, kucagimda uyuttum yavrumu
Bu arada aksam aglamalari tam gaz devam, doktora sordum gazdan dedi ama inanmadim, ne olsa gazdan diyorlar
3 ayini doldurdugu gun rota asisi var, hala kararsizim
Hastanede yeni dogmus 3 gunluk-7gunluk bebekler vardi, bizimki onlarin yaninda tosun gibi kaldi :)
Bende mutlu oldum "ne kadar yol almisiz, sukurler olsun" dedim
Benimkide ayni canim :)) ama ben cevap veriyorum bazende onunla agu gugu diyorum hem mutlu oluyo( adam yerine konuldugunu hissediyo sanirim) hemde konusma becerisini gelistirmesi icin iyi diye dusunuyorum
demek ki bizimki her gün korkuyor, neden acaba? :44:
sana ve kızına maşallah canım. bizde de öyle önce konuşur gibi ayy diyor, ikincisi ayyyy , üçüncüsünde de almazsam ağlamaya başlıyor
bilmiyorumki canım seninki hep böyle miydi yoksa ara ara mı oluyo?
canım hiçbirimizin melek gb yavrusu yok.. illa ki huysuz/huzursuz oluyorlar zaman zaman.. ben yemek yapabiliyorum ama yiyemiyorum bi türlüBU ARADA KIZLAR
BNM MINIK KIZM BAZN AGLMA KRIZNE GRIO BELLI SAATTE HERGUN ELIM AYAGM BOSALIO
ARKADASM BNDN 1.5 AY ONDE ONUNDA AYNIYDI 3. AYA GIRDIGNDE AGLMALARI BITMİŞ UYKUSU HERSEYI DUZENE GIRMŞ ALLAHIM CABUKL GECSSE SU AYLAR YATIO YARM SAAT OLMADAN KALKIO HIÇ BIR İŞ YEMK YAPAMIORM YIYEMIORUMDA NE OLCK BOLE SZLERDE BOLE OLN VARMI ARTIK HAZIR PIZZALAR ELMA DILIMLLI PATATESLER ALDIM DOLDURDUM DOLABI MIKRO DALGAYA ATIORUM YAPCAK ZAMANIM YOK YEMEK BECERIKSIZMISIM GIBI GELIO ARTIK ONCEDEN HERGUN 3 ÇEŞİT YEMEK 1 ÇEŞİT TATLI YAPARDIM 2 KİŞİ OLDUMUZ HALDE ÖZENLE HAZIRLARDIM ŞİDİİ
eşim bugün sormuş otomatik salıncak için,abi 5 ay bitince getirip değiştirmek istiyolar,sallamıyo o zaman demişler..9kg yazıyo çoğunda.. bir tanesinde 11 kgya kdr görmüştüm bulursam yine ona bakayım olmazsa.. hiç değilse 7-8 aya kdr kurtarır..bende kararsz kaldım baktıgımz yerdeki kadın salıncak 18kgya kadar kullanılabilio demişti benimde aklıma yatmıştı 1,5yasına kadr kullanır diodum ama eve geldim internete baktım 9kgya kadar dio 2ay geçti zaten şimdiden cok az kullanılacak bende kararsz kaldım şimdi dediğin gibi biyandan da dusunuorum oyun halısımı alsam diye ben karar verene kadar cocuk buyuyup yurumeye baslayacak
saol canım da tüm gün yapabildiğim o kdr.. ütü mesela en son doğumdan önce saatlerce ütü yapmıştım.. şimdi zaten sıcak,bi de onun buharını kaldıramıyorum.. ütü odasında herşey duruyo.. lazım olanları ütüleyip giyiyor,giydiriyoruz.. oğlanın yine bi torba çamaşırı yıkandı.. bakalım ne zaman ütülenecekvalla seni okurken yoruluyorum ben
kocaman maşallah sana
bu tempoda bir de içli köfte yapacaksın demek
ben normal köfte yapamıyorum valla
bir de boş kalan zamanımda koştur koştur ev işi yemek fln uğraşmak yerine birazcık dinlenmeyi tercih ediyorum
haftanın 1 günü yapıyorum temizliği, arada bir gün sadece salon ve mutfağı makinayla alıp siliyorum vileda ile hızlıca
bugün hızlıca lavabo temizledim mesela (bunlara temizlik denirse tabi)
onun dışında haftada 2-3 çamaşır yıkıyorum
ütüyü bebişimin kıyafetlerini hemen ütülüyorum ama bizimkiler biraz birikince ütülüyorum
geri kalan işleri de sallıyorum valla
kendime öğlen yemeği hazırlamam lazım mesela şimdi
ama acayip üşeniyorum
canım walla kan konusunu ben dr uma sordum.. ultrasonla baktı içerisi temiz normal kabul edeceğiz dedi.. hergün çamaşır değiştiriyorum mutlaka..özür kanı kabul ediyorum ben onu.. sen de bi dr una danış istersen.. adet kanı daha fazla akması lazım sanki..bi de en azı 3 gündür..bugün soru sorma günümdeyim galiba
tatile giden arkadaşlar bebişlerinizi denize soktunuz mu??
doktora sormadım acaba bi skaıncası var mı çok mu küçük??
yaklaşık 10 gün sonra tatile gideceğiz..bide ben normal doğum yaptım bugün 43 gün oldu
havuza girebilirmiyim acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?