- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
cnm dikkat et belki biliyorsundur ama bu şekilde çalışıyor görünmek yasak cezası var sen yine de kimseye söyleme bence...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN ASLINDA BENİM DAHA ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR ASLINDA VARMIŞ SANIRIM SÜTÜM AZALIYOR DAHA DOĞRUSU AZALDI
BAŞKA BİR YERE YAZDIĞIM MESAJI AYNEN KOPYALIYORUM BELKİ BİR FİKRİ OLAN VARDIR(
kızım 1 aylık ilk andan beri sütüm geldi kızım emdi bu arada kızım göğsümü hep 5 en fazla 10 dk emdi hep memede uyudu fakat 2 haftadır akşamları hep meme istedi çok huysuzdu doktor sütün azdır mama ver dedi bende gece 1 kez verdim gündüzleride sürekli huysuzlaşmaya meme istemeye başladı dün sağmayı düşündüm ve sağdım sol göğsümden 1 tatlı kaşığı sağ göğsümden 1 çorba kaşığı süt çıktı 4 saat sonra sol göğsümden 10 sağ göğgümden 30cc çıktı . bu arada ben sütüm az diye çaylar soğan börülce bol su bilinen bir çok şeyi zaten yapıyordum lütfen yardım edin emzirebilmek için işi bıraktım biliyorum olmazsa dünyanın sonu değil stres yapmamaya çalışıyorum ama emzirmek istiyorum
kızlar slm herkese umarım herkes bebişler iidir bugun koldan bacaktan 3 aşımızı öğlen 3 te olduk ateş şuanlık yok ama mız mız gıbı yavrum kolunu kaldıramıo sankı sızlrınde bole oldumu bıde o kolun aşı yapıldıgı yer şişip kabuk tuttup iz kalması gerekıomuş tuttuğu öle anlaşılıomş tutmazssa teekrar vuruluomuş sızlerde ne durum
selam güzel anneler,
umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.
zeynep yaren 2-3 gündür parmağını emmeye çalışıyor,eldiven takıyorum artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum.çok sık da emziriyorum aslında...
hiç istemesem de mecburiyetten 1 aydır emzik veriyorum,dışardaysak emzik kurtarıcı olabiliyor. emzikten uzaklaştırmaya çalışacaktım ki parmak çıktı bide. parmak emmesin diye emzik veriyorum şimdi.
emzik konusunda siz neler yapıyosunuz.
aranızda bebişi parmağını emen var mı?
sütünün azaldıgını bence sagarak anlayamazsın. Ben hiç süt sagmadım şimdiye kadar ama bebegime süt vermeden önce kendim sıkıp etrafını temizliyorum kendi sütümle, ancak bi damla cıkıyo. Bebegim memeyi almaya başladıgında ise derinden ve yeterli geldigini anlıyorum yutkunmalarından. Bebek çektikçe süt gelir. Bir de mama tabiyki dünyanın sonu degil ama bezini günde 5-6 defa kirletecek kadar degiştiriyorsa ve kilo alımı ayda en az 600-700 gr kadar oluyorsa bence ikinci kez düşün derim. Evet gıdalar işe yarıyor belki kiminde yaramıyor ama bebegin sütü emmesi ve annenin su tüketimi anne sütünü en çok arttıran etken. Umarım en kısa zamanda sütlenirsin.
çok teşekkür ederim cvp lar için doktora gittik pzrts den beri 170 gr almış kızım kaka çiş olayıda normal bende bişey anlamadımelektrikli pompayla sağdıysan bu miktar çok az...emzirmeye devam et..zaman geçtikçe bebeğin ihtiyacına göre çoğalıyor süt..dinlenmekte çok önemli..bak geceleri hiç bir şey yiyip içmiyoruz ama sütler dolup taşıyor..uykuya dikkat..
selam güzel anneler,
zeynep yaren 2-3 gündür parmağını emmeye çalışıyor,eldiven takıyorum artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum.çok sık da emziriyorum aslında...
hiç istemesem de mecburiyetten 1 aydır emzik veriyorum,dışardaysak emzik kurtarıcı olabiliyor. emzikten uzaklaştırmaya çalışacaktım ki parmak çıktı bide. parmak emmesin diye emzik veriyorum şimdi.
canım benim kızda elini emiyo kendi kolunu emiyo bazen:) bende emzik veriyorum çocugum kendi uzuvlarını emmesin diye çünkü emziği bıraktırmak, parmağını bırkatırmaktan daha kolay. ama benimki uyku haricinde ağzında tutamıyor biraz emiyo sonra fırlatıyo ağzından.
merhaba canım, elini ve parmaklarını emmesi normal bir davranış. Doktorlar ilk oyuncakları olduğunu söyledi. Endişelenme yani. Eldiven falan da takma yani.
Bizimki emzik almıyor ne yazık ki. Ama 2 elini bir güzel emiyor
selam güzel anneler,
selam güzel anneler,
Arkadaşlar dün doktora gittik. Sebebi bizim oğluşun maalesef fitilsiz kaka yapamaması.
Doktor bağırsak tembelliği teşhisi koydu. Ek gıdaya geçince düzelebilirmiş. :44:
Bu arada rota aşısını oldu. Doktor ishal yapabilir dedi. O sebepten mi bilmem akşam çok ağladı
Bugün iyi gibiyiz bakalım. Ayrıca dün kayınvalidemle uzun bir alışveriş merkezi turu yaptık. Sağolsun oğlum huysuzlanmadı. Uzun bir aradan sonra alışveriş yapmak iyi geldi
Bizim pişikle başımız hala dertteydi. Dün bi açtım altını kıpkırmızı yavrucagın üstelik fazla çiş de yapmamıştı. Desitini de burdaki eczanelerde bulamadım. Akşam eşimle baktık internetten sadece bi yerde vardı. Alalım sipariş edelim dedim ama bekleyecek zamanımız da yok kötü olmuştu yavrucak. Neyse bu ülkede en popüler pişik kremi sudocrem miş. Eşim biraz araştırayım kremin içerigini falan dedi bi baktım kadınlar klübünde forum okuyosonra bi koşu gidip aldı geldi. Çok hoş bi kokusu var süzme yogurt kıvamında. Tamamen geçmiş degil ama dünden beri çok çok iyiyiz.
Bizim pişikle başımız hala dertteydi. Dün bi açtım altını kıpkırmızı yavrucagın üstelik fazla çiş de yapmamıştı. Desitini de burdaki eczanelerde bulamadım. Akşam eşimle baktık internetten sadece bi yerde vardı. Alalım sipariş edelim dedim ama bekleyecek zamanımız da yok kötü olmuştu yavrucak. Neyse bu ülkede en popüler pişik kremi sudocrem miş. Eşim biraz araştırayım kremin içerigini falan dedi bi baktım kadınlar klübünde forum okuyosonra bi koşu gidip aldı geldi. Çok hoş bi kokusu var süzme yogurt kıvamında. Tamamen geçmiş degil ama dünden beri çok çok iyiyiz.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN ASLINDA BENİM DAHA ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR ASLINDA VARMIŞ SANIRIM SÜTÜM AZALIYOR DAHA DOĞRUSU AZALDI
BAŞKA BİR YERE YAZDIĞIM MESAJI AYNEN KOPYALIYORUM BELKİ BİR FİKRİ OLAN VARDIR(
kızım 1 aylık ilk andan beri sütüm geldi kızım emdi bu arada kızım göğsümü hep 5 en fazla 10 dk emdi hep memede uyudu fakat 2 haftadır akşamları hep meme istedi çok huysuzdu doktor sütün azdır mama ver dedi bende gece 1 kez verdim gündüzleride sürekli huysuzlaşmaya meme istemeye başladı dün sağmayı düşündüm ve sağdım sol göğsümden 1 tatlı kaşığı sağ göğsümden 1 çorba kaşığı süt çıktı 4 saat sonra sol göğsümden 10 sağ göğgümden 30cc çıktı . bu arada ben sütüm az diye çaylar soğan börülce bol su bilinen bir çok şeyi zaten yapıyordum lütfen yardım edin emzirebilmek için işi bıraktım biliyorum olmazsa dünyanın sonu değil stres yapmamaya çalışıyorum ama emzirmek istiyorum
Arkadaşlar dün doktora gittik. Sebebi bizim oğluşun maalesef fitilsiz kaka yapamaması.
Doktor bağırsak tembelliği teşhisi koydu. Ek gıdaya geçince düzelebilirmiş. :44:
Bu arada rota aşısını oldu. Doktor ishal yapabilir dedi. O sebepten mi bilmem akşam çok ağladı
Bugün iyi gibiyiz bakalım. Ayrıca dün kayınvalidemle uzun bir alışveriş merkezi turu yaptık. Sağolsun oğlum huysuzlanmadı. Uzun bir aradan sonra alışveriş yapmak iyi geldi
selam güzel anneler,
sudokremi ben de duydum epeyce methettiler
burda da mothercare mağazalarında satılıyormuş sanırım
bize desitin iyi geliyor
gerçi popo deliğinde hafif bir kızarıklık var ama o pişik değil heralde
hiç geçmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?