2012 Haziran Anneleri Doğurdu

doymazsa uyumaz bence canım, ama bir doktor mama yiyen çocuklar daha uzun süre uyur demişti.
ben de tam alıştım diyemem bu tempoya , severek yapıyorum ama özellikle çok sıcakta bana da fenalık geliyor

benimkide sürekli emmek istiyor süt gelmeyincede ağlıyor sütaş entegre tesisi gibi hissetmeye başldm hakketen psikoljm bozlcak bu gidişle hep aülıyoe uyyacağı zaman ya hıçkırık tutuyor yada gaz sancısı offf
ne yapacğmı şaşrdım

uyandğı zaman kaç saat uyanık kalıyor kızlar miniklerinizzz??

Gozun aydin, emzirdikten sonra kurulayip gogus pedi kullanmayi denedinmi. Ben boyle yapiyorum yara olmuyor...

göğüs pedi kalkanı her ikisinide kullanıyorum sadece hafifletiyor canım
eşim kantaron yağı aldı kk da okumuştum bide onu deneyeceğim

Selam anneler
Benim yine bir sorum var
Sabah nisanim geldi. Sabahdan beri lavaboya ciktikcada geliyor. Son adet gunundeki gibi kahverengimsi hafif taze kanda var. Suluk ztn sarimsi gibi.
Normal mi bu?

Selam anneler
Benim yine bir sorum var
Sabah nisanim geldi. Sabahdan beri lavaboya ciktikcada geliyor. Son adet gunundeki gibi kahverengimsi hafif taze kanda var. Suluk ztn sarimsi gibi.
Normal mi bu?

normal canım benimde nişanım geldikten sonra
kanama gibi sümüksü pembe pembe gelmeye devam etmişti
inşallah kısa zamanda az sancıyla kolay doğum yaparsın tatlım
doğum sırasında çok dua ettim inşallah Allah kabul eder.

canım benimde 5 tane dikişim var aynı dedigin gibi şişti benimde batmalar oluyodu kurudugu için durma batiodon süryodum yumuşasın diye 15 günlük olduk daha yeni geçiyo ama üstüne oturdugumda agrıyo azıcık

Saol canim insallahdort gozle sanci veya su gelse diye bekliyorum.
Gerci yuruyuse ciktim simdide camasir yikamak icin esimle cmasirhanedeyiz
Sanki iş yapinca sanci gelcek

Saol canim insallahdort gozle sanci veya su gelse diye bekliyorum.
Gerci yuruyuse ciktim simdide camasir yikamak icin esimle cmasirhanedeyiz
Sanki iş yapinca sanci gelcek

işin sırrı işte ise ben de yapayım
az evvel öğrencimle annesi geldi,rüyasında doğum yaptığımı görmüş merak etmişinşallah dedim

valla benımkı 2 gundur rekorda.dun akşam ustu 17.30 da uyandıo gece 11 de uyudu.bugun de sabah 7.45 de kalktı 1 gıbı flan uyudu.o da yıkadım emzırdım öyle yanı.

kızlar gaz sancısı için tavsiye edilen damlayı aldık biogaio
normalde doktor bize metsil yazmıştı onu kullanıyorduk hemen hemen gaz problemimizi geçirmişti
yani en azından her damladan sonra defalarca gazını çıkarıp kakasını kolayca yapıyordu

ama çoğu kişi biogaiodan memnun olunca bitkisel die onu aldık ve dün verdik 5 damla
aman allahım hiç daha oğlumu böyle görmedim nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor
apartmanı ayağa kaldırdı karnı inanılmaz şişti ve gurultusu dışardan duyuluyor
eşimle durduramadık annnemi çağırdık sabaha kadar ağladı elimi karnına koyuyorum
sakinliyor çekince çığlığı basıyor
sersem odum sersem
o ağladıkça ben ağladım
çenesi dudakları morardı ağlamaktan
ıkınıyor ıkınıyor ama yapamıyor
bu şekilde sabahı ettik

bugün tekrar kendi damlasını verdim çok şükür damladan sonra gazını çıkardı kakasını yaptı
bütün gecenin sersemliğiyle bayılır vaziyetde uykuya daldı çok şükür

buarada bugün milupadan hoşgeldin bebek seti geldi
için de milupanın emziren anneler için olan çayından var
bende onu merak ediyordum gaz için iyimiş
deneyelim bakalım memnun kalırsam alırım artık
daha önce arkadaşlar tavsiye etmişti
ama şu damla olayından sonra anladım ki herkese aynı şey iyi gelcek die bişey yok

slm anneler ben herkesin bebişi aynı durumda demekki benimkide 14 günlük oldu gece hiç uyumuyo meme emerken uyuyo gazını çıkartırken uyanıyo göğsüme koyuyorum dalıyo yatağına köyuyorum uyanıyo böyle ne zamana kadar devam edicek bana herkes 40 çıkana kadar böyle olur diyolar artık uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum böyle olan varmı?anneler bide 40 ında banyo suyuna neden taş yüzük konuluyo bende pek bilmiyorum yardım edin lütfenn

bizim bugun 20.gunumuz.yarı 40 yapıcaz.suyuna 40 taş 1 altın yuzuk 1 iğne bı de yaprak konuyo.bunun dışında değişik bişey var mı yapılan?

canım aynı gün doğum yaptık senle bizimde yarı kırkımız bugün annem geldi kızım için tuzlu su yaptık koltuk altlarına ayak parmaklarının aralarına apış arasına yani terleyen yerlerine sürdük sonra bir güzel banyo yaptırdık o kadar (tuzlama bu oluyomuş)
sonra kendim yıkandım annem mercanköşk nane vs. birsürü ot getirmiş bide 20 tane taş bi kovada ben yıkanana kadar suda durdular en son yıkanmam bitince annem otlu suyu üzerimden döktü sonrada taşları kafama döktü eliyle adete göre kafanda kaç tane taş kalırsa o kadar çocuk sahibi olurmuşsun benim iki kaldı ben şimdi bi daha mı doğurcam ya dedim:18::18::18::18::18::18::18:

ben mama hiç vermedim. hatta 2 gün sütüm gelmedi o zaman bile doktorum izin vermedi bırak bebek memeyi çeksin gelir sütün dedi. çok şükür sütüm iyi şimdi ama kızımda çok emmek istiyor memeyi veriyorum 1 2 dk sonra yine ağzı açık bir şekilde meme arıyor. fenalık geçirdiğim şeylerden biride emzirirken uyuyor yatağına bıraktığım an uyanıyor. kızım sabrımı deniyor bazen doğum yaptığımdan beri evden dışarı çıkmadım acayip sıkılıyorum. içimde bir korkuda dışarı çıktığımda kızımla ne yapacağım. sürekli meme istiyor. ev gezmeleri neysede dışarı eşimle beraber çıkacağımız gezmelerden korkuyorum ve hiç beceremeyecekmişim gibi geliyorrrr Allahım lohusa psikolojisi bu olsa gerek bunalıma girmeden atlassam çok iyi olacak şuan için ışık bile görmüyorum:26:

cnm bizde suya tespih atıllır kovaya o suyla abdest alınır

canim annem bana susam yagi getirdi bana cok iyi geldi. istersen birde onu dene. benim hic yara olmadi. ama lansinohuda kullaniyorum arada..

ben şöyle yaptım.altın yuzuk koydum 40 taş kydum bı ıgne bı de yaprak.yıkadım.yıkadıktan sonra da şöyle dedım.kızımı kırkladım 41iyle pakladım.sudakı taşlar ve iğne gıbı sağlam güçlü olsun.altın gıbı değerlı çiçekler gıbı mis kksun.sonra kalan suyla bende durulandım abdest aldıktan sonra.tuzlamayı unuttum bak olmazsa 40 banyosunda yaparım.akşam da babamız gelsın 40 uçurmaya gıdıcez.hoş bizimkı 20 uçurması olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…