- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
tatlım 1 haftalık olduğumuzda çağırmıştı bizi ondan sonra da bir şey demedi hastanedeki dr.
sağlık ocağındaki ebemiz 1 aylık olduğumuzda gelmemizi söyledi...o zaman gideceğiz bir daha...
bu arada slm arkadaşlar...oğluşumun anladığım kadarıyla gaz sancısı var,hiç durmuyor sabahın 07:00 sinden beri...ne yapacağımızı bilemedik annemle...bir de okuldan öğrt. arkadaşlarım geldiler neyseki fazla oturmadı kızlar halimizi görüpnasıl oldu bilmiyorum ama son 40 dk.dır uyuyor beyefendi,ne iyi geldi bilmem,nasıl geçti bu gaz onu hiç anlamadım ama bu geceyi de uykusuz geçirmek istemiyorum artık ((
bebeğinizde gaz sancısı var mı yok mu şöyle anlayabilirmişsiniz...
Peki gazı iyi çıkmayan çocuk ne yapar?
Gazı çıkmayan çocuk annesine üç tane haberci gönderir. Çok hıçkırık tutar, emerken karnından gurul gurul sesler gelir ve aşağıdan çok gaz çıkarır. Rahatsız olan bebek, ağlayarak annesinden intikamını alır.
ben mama hiç vermedim. hatta 2 gün sütüm gelmedi o zaman bile doktorum izin vermedi bırak bebek memeyi çeksin gelir sütün dedi. çok şükür sütüm iyi şimdi ama kızımda çok emmek istiyor memeyi veriyorum 1 2 dk sonra yine ağzı açık bir şekilde meme arıyor. fenalık geçirdiğim şeylerden biride emzirirken uyuyor yatağına bıraktığım an uyanıyor. kızım sabrımı deniyor bazendoğum yaptığımdan beri evden dışarı çıkmadım acayip sıkılıyorum. içimde bir korkuda dışarı çıktığımda kızımla ne yapacağım. sürekli meme istiyor. ev gezmeleri neysede dışarı eşimle beraber çıkacağımız gezmelerden korkuyorum ve hiç beceremeyecekmişim gibi geliyorrrr Allahım lohusa psikolojisi bu olsa gerek bunalıma girmeden atlassam çok iyi olacak şuan için ışık bile görmüyorum:26:
hiç sorma ilkcim ya bak şimdi mızıldanmaya başladı...dün aptamil kutu göndermişti,içinde anneler için 2 adet sallama çay vardı birini şimdi yapıyor annem bana onu içeceğim...
humana still de iyi geliyormuş hem de sütü artırıyor ya onu da içeyim ara vermiştim 2 gündür...
olipssssssssssss doğurdun mu canım???
malesef hayırkeyfi gelmedi paşanın
tatlım 1 haftalık olduğumuzda çağırmıştı bizi ondan sonra da bir şey demedi hastanedeki dr.
sağlık ocağındaki ebemiz 1 aylık olduğumuzda gelmemizi söyledi...o zaman gideceğiz bir daha...
bu arada slm arkadaşlar...oğluşumun anladığım kadarıyla gaz sancısı var,hiç durmuyor sabahın 07:00 sinden beri...ne yapacağımızı bilemedik annemle...bir de okuldan öğrt. arkadaşlarım geldiler neyseki fazla oturmadı kızlar halimizi görüpnasıl oldu bilmiyorum ama son 40 dk.dır uyuyor beyefendi,ne iyi geldi bilmem,nasıl geçti bu gaz onu hiç anlamadım ama bu geceyi de uykusuz geçirmek istemiyorum artık ((
bebeğinizde gaz sancısı var mı yok mu şöyle anlayabilirmişsiniz...
Peki gazı iyi çıkmayan çocuk ne yapar?
Gazı çıkmayan çocuk annesine üç tane haberci gönderir. Çok hıçkırık tutar, emerken karnından gurul gurul sesler gelir ve aşağıdan çok gaz çıkarır. Rahatsız olan bebek, ağlayarak annesinden intikamını alır.
gunaydın canlarım gunlerdır gıremıyordum can acısı dersındeyım
14 gun gobegımız dustu ve kızım ogn emmeye basladı ama 2 gundur aglayarak emıdırmeye calısıyorum halımı gorsenız kasılıp kalıyorum goguslerımın ucu resmen yarık olustu pancar gıbı rengı eger ana yuregı olmasa kızı fırlatcak kadar can acım var
zeytın yagı surdum sogan cucugu koydum kudret narı denedım lansınoh hep kullanıyorum banamısın demedı
kızım aglıyor ben aglıyorum esımde gorunce aglıyor
gogus ucu ıcın fıkrı olan varmı hıc ıyı deılım ben
Az once biberonla 85 cc sut verdim, 30 cc daha var biberonda belki uyanirsa onu da dayarim diye basucunda bekletiyorum.
Bu gece uzun uyumak istiyorum artik. Kuzum cok fena sisti, garip sesler cikariyor. Vicdansiz anne, bebegini catlatana kadar besledi diye 3.sayfa haberi olabiliriz.
kızlar bu alttaki şeyi nasıl değiştirebilirim. lilypie da hazırladım ama buraya nasıl aktarcam. bi yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?