2012 Haziran Anneleri Doğurdu

aynı benim bebeğimi tarif etmişsin bu gaz olayı geçsin artık ya bugün beni mahvetti birde ben tek başımayım, en son çareyi ayağımda sallamakta buldum nini falan söyledim uyuyor sıpa 3 saattir şimdi ağladı gittim emzirdim bikaç defa alttan gaz çıkardı uyumaya devam ediyor ama ben bitmiş vaziyetteyim, eşim gelsede bir banyo yapsam

dün sağlık ocağında aşımızı olduk, bebişimi tarttılar 1 ayda 1 kilo 430 gram almış ve 6 cm uzamış kuzuma maaşallah yarında kendi doktorumuzda kontrolümüz ve kalça ultrasonumuz var bakalım doktorumuz nasıl görecek bebişi.

hiç sorma ilkcim ya bak şimdi mızıldanmaya başladı...dün aptamil kutu göndermişti,içinde anneler için 2 adet sallama çay vardı birini şimdi yapıyor annem bana onu içeceğim...

humana still de iyi geliyormuş hem de sütü artırıyor ya onu da içeyim ara vermiştim 2 gündür...

canım ben kızımla doğduğundan beri 3 kere avm ye 2 kere ev gezmesine 1 kere kuaföre ve en son bombamız pazar günü sünnet düğününe gittim, benimkide sürekli emmek istiyor ama ben çözümü sütümü sağıp biberonla vermekte buldum, avmlerde emzirme odası var zaten orda altınıda alırsın(bu araad gittiğim tek bir avm var oda ataköy a plus evime çok yakın,çok nezih ve sakin), istediği zaman emziriyorum ve bu gibi durumlar için emzik verdim ağzına dışarda çok arandığı zaman emziriyorum, sende bu şekilde dışarı çıkabilirsin.

bende kimyon yedim 1 kaşık iyi geliyor dediler, humana bendede var dur bende onu yapayım şimdi kendime, Allahım ne yiyip içeceğimizi şaşırdık.

kızlar size komik bişey anlatayım dün sabah eşim gittikten sonra benim minnağı yanıma aldım neyse uyuduk bir ara uykusunda emmek istedi açtım mememi verdim yatarken ağzına yatar pozisyonda kendimde kalkmadım neyse emdi uykusuna devam etti, ben göğsümü kapatmadan uyumuşum 2 dk sonra yine emmek ister diye aradan yarım saat geçmiş benimki benden uzaktaydı bir baktım biri mememi emiyo yanıma nasıl gelmiş anlamadım kafasını sokmuş mememin ucunuda bulamamış kahverengi yerini emiyor şok oldum verdim ağzına emdi uyudu sonra. Allahım ne kadar çok güldüm eşime anneme herkese anlattım onlarda şok oldu kendim yaşamasam inanmam böyle birşeye ama benim bebeğim tam bir meme hastası olduğunu kanıtlamış oldu böylelikle.

zeynep yaren bunların hepsini yapıyor neyseki babacığımız doktorumuza sormuş bugün, zinco yu önermiş .eşim de almış bikaç saat önce içirdik sonra mışıl mışıl uykuya daldı kızım normalde bu saatlerde viyak viyak ağlardı kuzucum. inşallah iyi gelir yoksa sabah ve akşam aynı saatlerde basıyor yaygarayı

Kizlar bana doktorum gogs ucu yarasi icin fito kremi verdi, mucize gibi bir ilac bir iki gunde hic birseyim kalmadi.
Benim de gogus ucum duz oldugu icin basta slikon meme ucu kullandim ama gogus kanalllari tikaninca pompayla sagmaya basladik ve gogus ucum cikti. Gecen carsambadan beri slikon uc kullanmiyorum. Su anki sorunum fazla sut, kizim butun gun emdigi icin surekli sut uretimi var, gecelik sutyen carsaf yetistiremiyorum. Sagip biberonla versem rahat edicem ama biberona alismasin diye sadece gece ve sabah ilk uyandiginda biberon vermek istiyorum, uykuyla uyaniklik arasi cakmasin diye. Dunden beri biberon da almiyor, itiyor. Bu gece yine deniycem insallah alir yoksa saatbasi uyanip emiyor, en fazla 10 dk uyanik kalabildigi icin bir saat sonra tekrar uyaniyor.
Dun geceden beri acayip uykusuzum, bu akssm 8de banyosunu yaptirip uyuttuk nihayet, 11de uyandirip besliycem, simdiden stres basti nasil uyandiricam diye.

Bu arada bize hastanede her gun yikayin dediler, 13.gundeyiz hala gobegimiz dusmedi. Kuru tutuyoruz, alkol suruyoruz ama dusmuyor nedense.

Benim hala nisanim geliyor:44:
Lavaboya gidip sildikce peceteye geliyor o akinti kanli hala adet sonundaki renkte.
Bu kadar uzun surmesi normalmi:44:

zeynepcim hayırlısı normal doğum yapmadığım için bilemiyorum ama normaldir diye tahmin ediyorum...

oğlum uyuyalı 2 saati geçti,birazdan uyandırıp altına bakıp emzireceğim ama uyumayacak geri diye de çokkkkk korkuyorum uyandırmaya ((

Az once biberonla 85 cc sut verdim, 30 cc daha var biberonda belki uyanirsa onu da dayarim diye basucunda bekletiyorum.
Bu gece uzun uyumak istiyorum artik. Kuzum cok fena sisti, garip sesler cikariyor. Vicdansiz anne, bebegini catlatana kadar besledi diye 3.sayfa haberi olabiliriz.

85 cc miçok fazla deilmi ya ben günde 1 yada 2 kere veriyprum mama oda sarılığı yükselmesin die anne sütü yapıyo çünkü benim bazen 30 cc bazende 60 cc 85 bana çok fazla geldi maşallahh hepsini içiyosa

Selamlarrr...

19 haziranda zorunlu sezeryanla oglumu 41 haftalik olarak kucagima aldim sukurler olsun bugun 1 haftalik olduk artik bende araniza katilmaliyim deyip koptum geldim

bu arada zyagi yalatma isini yazandan allah razi olsun bugun hic gaz sancisi yasamadik

valal çocuk ıçıysa sorun yok bence.benım kız da en az 80 cc içiyo.hatta dun akşam sağdım 130 cc yi çaktı benım kı.

kızlar bu alttaki şeyi nasıl değiştirebilirim. lilypie da hazırladım ama buraya nasıl aktarcam. bi yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…