cnm aşı tam 1 aylıkken mi olacak, 1 gün sonra 1 gün önce farkeder mi?
benim anlamadığım bebekleriniz emerken neden bi de sağıp ta veriyorsunuz?
ilk cim ben alıntı yaptım sorun olmaz di mi?
lastiği gevşek olan eldiven ve çoraplardan nefret ediyorum, artık çareyi paket lastiği geçirmekte buldum :)
peki biz ne zaman tırnakları kesebiliriz? bunda da adetler var mı? benim bildiğim babasının cebinden para avuçlattıryosun, değişik miktardaki paralardan hangisini tutarsa? sonra tuttuğu parayı da fakirlere ya da çocuklara bişiler alarak dağıtıyosun?
siz neler biliyosunuz?
Tunaydin annelerr...
Ufak capli bi kaynana krizi yasiyorum ama suan bebeimden onemli hic bisey yok, onu mu takicam kafama. Hih...
Bi bebegi emzirmek dunyanin en guzel seyiymis, hele emzirirken onun senin parmagini tutmasi gibisi yok...;-)
yanliz sanirim lohusaliktan biri gik dese gozlerim doluyo. Bi de geceleri korkutuyorlar beni.
Ya ziplayarak ya da aglayarak uyaniyorum.
Yarin konttolumuz var. Baktim siziznkiler de cagirmis iki kere ilk haftada bnm de icime sindi..
Ama kesinlikle degistircem dr unu. Bu seferde gideyim de.
Bn tirnaklarini uc gunlukken kestim kendim. Bi prosedur uyguluamadim ama. Oyle seylere cok merakim yok bnm sanjrim
Tunaydin annelerr...
Ufak capli bi kaynana krizi yasiyorum ama suan bebeimden onemli hic bisey yok, onu mu takicam kafama. Hih...
Bi bebegi emzirmek dunyanin en guzel seyiymis, hele emzirirken onun senin parmagini tutmasi gibisi yok...;-)
yanliz sanirim lohusaliktan biri gik dese gozlerim doluyo. Bi de geceleri korkutuyorlar beni.
Yarin konttolumuz var. Baktim siziznkiler de cagirmis iki kere ilk haftada bnm de icime sindi..
Bn tirnaklarini uc gunlukken kestim kendim. Bi prosedur uyguluamadim ama. Oyle seylere cok merakim yok bnm sanjrim
biz tirnaklarini ee gelir gelmez kestik cunku cok uzundu
dun yine kestik
biz eldiven sapka vs takmiyoruz hic
dun gaz sancilari basladi
doktor rezene cayini onermisti
humananinkini aldik sabah
30cc hazirladim 10unu icirdim 20sini de gece yatmadan vericem
rezene veren var mi gaz icin?
bende stilltee iciyorum
dun yine kestik
bende stilltee iciyorum
dun yine kestik
bende stilltee iciyorum
Tunaydin annelerr...
kızlar dışarı çıkarken sağdığınız anne sütünü nasıl muhafaza ediyorsunuz? sıcakta bozulmaz mı?
kızlar benim oğlum da sürekli emmek isteyenlerden. uyanık olduğu zamanların yüzde 95'i emerek geçiyor. ayrıca son günlerde nerdeyse tüm günü uyanık geçiriyoruzbu nedenle ben artı süt sağamıyorum. sizler hem bebeği besleyip hem nasıl sağıyorsunuz. dışarı çıkmaya korkuyorum bebeğimin bu huyu yüzünden, bu yüzden süt sağıp biriktirmek istiyorum ama mümkün olmuyor. sizler nasıl yapıyorsunuz?
kızlar dışarı çıkarken sağdığınız anne sütünü nasıl muhafaza ediyorsunuz? sıcakta bozulmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?