2012 Haziran Anneleri Doğurdu

cnm aşı tam 1 aylıkken mi olacak, 1 gün sonra 1 gün önce farkeder mi?

benim anlamadığım bebekleriniz emerken neden bi de sağıp ta veriyorsunuz?

1 aylık olunca vuruluyo canım benimkinin 24 ü pazara geliyodu 25inde oldu 1 gün sonra olması farketmiyor bence. sütüm fazla olduğu için bebiş uyurken sağıyorum göğüslerim bayağ acıyo onu veriyorum dışarı çıkarkende sağıyorum olur olmaz yerlerde emzirmemek için.

lastiği gevşek olan eldiven ve çoraplardan nefret ediyorum, artık çareyi paket lastiği geçirmekte buldum :)
peki biz ne zaman tırnakları kesebiliriz? bunda da adetler var mı? benim bildiğim babasının cebinden para avuçlattıryosun, değişik miktardaki paralardan hangisini tutarsa? sonra tuttuğu parayı da fakirlere ya da çocuklara bişiler alarak dağıtıyosun?

siz neler biliyosunuz?

canım 40ında kesiliyor babasının cebine konuyor ve para çektiriliyor çekilen parayla bebişe bişeyler alınıyor bizdede.

Tunaydin annelerr...
Ufak capli bi kaynana krizi yasiyorum ama suan bebeimden onemli hic bisey yok, onu mu takicam kafama. Hih...
Bi bebegi emzirmek dunyanin en guzel seyiymis, hele emzirirken onun senin parmagini tutmasi gibisi yok...;-)
yanliz sanirim lohusaliktan biri gik dese gozlerim doluyo. Bi de geceleri korkutuyorlar beni.
Ya ziplayarak ya da aglayarak uyaniyorum.

Yarin konttolumuz var. Baktim siziznkiler de cagirmis iki kere ilk haftada bnm de icime sindi..
Ama kesinlikle degistircem dr unu. Bu seferde gideyim de.

Bn tirnaklarini uc gunlukken kestim kendim. Bi prosedur uyguluamadim ama. Oyle seylere cok merakim yok bnm sanjrim

canım ilk hafta benıde cok korkuttular ben lohusa fln ama dua okuyup yatıyorum çok şükür sorun yok eşinde okusun seni yanında kayınvaliden mi kalıyor ((( oda okusun

bence ayetell kürsi okumalısın
eşine de okut öyle yat

biz tirnaklarini ee gelir gelmez kestik cunku cok uzundu
dun yine kestik
biz eldiven sapka vs takmiyoruz hic

dun gaz sancilari basladi
doktor rezene cayini onermisti
humananinkini aldik sabah
30cc hazirladim 10unu icirdim 20sini de gece yatmadan vericem
rezene veren var mi gaz icin?
bende stilltee iciyorum

kızlar bildiğim kadarıyla birkaçınız marshmallowdan şeker hamurlu kurabiye yaptınız....
bende dün yaptım doğuma 15 günüm var...
siz bu kurabiyeleri nerde sakladınız?
nasıl muhafaza ettiniz?
kaç gün durabiliyorlar bu kurabiyeler ,yapanlar bilir çooook yorucu bi iş mahv olsun istemem...

ben rezeneyi günde en az 2 bardak kendim içiyorum,
bakıyorum ıkınıyo yapamıyo hemen içiyorum,
çocukta farkediyo hemen

gaz sancısı için biz de rezene çayı veriyoruz, sancısı çok olduğu zaman veriyoruz ama her zaman içmek istemiyor bizimki. hazırladıysan çayı 2 saatte vermen lazım.
ben de still tea, rezene içiyorum. biogaia da veriyoruz akşamları ama bizimki hala zorlanıyor çok.
bir de kakasını müdahale olmadan yapmıyor ne yazık ki. bugün 3 gün oldu kaka yapmadı. masaj, karnını sıcak tutma, zeytinyağı içirme, popoyu uyarma hepsini yaptık, bekliyoruz..

canım benimde doktorum rezene önerdi şimdi aldım eczaneden verdim minnağa 20cc hazırlayıp verdim akşamda bir 20cc çakar benimki hepsini içti ben milupanınkini aldım kendimde içtim 1 bardak.

kızlar dışarı çıkarken sağdığınız anne sütünü nasıl muhafaza ediyorsunuz? sıcakta bozulmaz mı?

kızlar benim oğlum da sürekli emmek isteyenlerden. uyanık olduğu zamanların yüzde 95'i emerek geçiyor. ayrıca son günlerde nerdeyse tüm günü uyanık geçiriyoruz bu nedenle ben artı süt sağamıyorum. sizler hem bebeği besleyip hem nasıl sağıyorsunuz. dışarı çıkmaya korkuyorum bebeğimin bu huyu yüzünden, bu yüzden süt sağıp biriktirmek istiyorum ama mümkün olmuyor. sizler nasıl yapıyorsunuz?

doktorun kim canım, medical park ta mı, benimki mine okutan, neden değiştireceksin??

kızlar dışarı çıkarken sağdığınız anne sütünü nasıl muhafaza ediyorsunuz? sıcakta bozulmaz mı?

çıkarken sağıyorum veya dolaptan alıp çıkıyorum, dışarda ısınıyor, çantada bişey olmuyor, zaten 1-2 saat sonra veriyorum ama sonra dışarda içmezse bile eve gelince hemen onu içiriyorum

emzik veriyor musun canım, belki biraz onunla oyalanırken sağabilirsin, tok olunca alabilir

herkese merhaba.
bugün 15. gün kontrolümüze gittik. oğlum 5. gün 3650 kgdı. şimdi 4290 olmuş. doktorumuz napmışın sen. çok emzirmişin, çok kilo almış dedi. çok kilo aldı diye azar işittik yani. boyumuz da 51 cm den 51,5 a çıkmış. işitme testimiz de iyi çıktı. Allah a şükür her şey yolunda.

ilk bebişin çok tatlı maşallah. Nazar Allah bağışlasın.

canım ben çok sıcakta kalmadım arabayla çıkıyorum ve kapalı mekanlarda bulundum hep ama dışarda 1 gün dayanıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…