sabah emmiyor mu canim nasil sagiyosunki
uyuyunca doluyo direk gogusler
hatta en cok uyku ise yariyor bence
ben emecek diye gun icinde sagmiyorum hic
simdi gogusler sis
ama sagsam da 50-60 cikar
kac dakika sagiyosun sen cift gogus
bir de pompan hangisi
Hep okuyodum kendimi annem de okur. Soyleyeyim esim de okusin artik yatmadan once.
kızlar bende ilk günler sütü sağıp buzluğa stok yapmıştım
birden inanılmaz süt üretimi olmuştu da napacağımızı şaşırmıştık
en başta glen o sarı önemli olan sütten
şimdi arada onlardan çıkarıp veriyorum
hem içerik açısından faydalı die ama benim paşa öğürmekten içmiyo
zorluyorum çok az içiyo
geçen gün tv de bi doktor dediki yeni doğanlarda büyümesine göre onun ihtiyacına göre farklı süt üretilirmiş
yani yeni doğum yapan bi kadın 3- 4 aylık çoçuğu emzirmek istese çoçuk emmez dedi yeni doğan bebkte da o çoçuğun annesini emmez süt ağır gellir dedi
e şimdi bu doğruysa ben o stoktaki sütleri nasıl emzircem acaba ondan mı öğürüyor benim paşa
birde ilk günlerde gelen sütüm inanılmaz yağlıydı şimdi öyle değil tabi
nerdeyse son 4 saattir sürekli emziriyorum.her bırakmaya kalktığımda ağlamaya başladı.
memeyi emzik yaptı diye düşündüm ama annem ve kayınvalidenin aç o çocuk demelerine daha fazla dayanamadım
60cc mama verdim.şimdi sakinleşti paşam.açmış bebeğim
çok moralim bozuluyo yetmiyo demekki sütüm :2::2:
içtiğim suyum still teanin kompostonun adı var hesabı yok
yok artmıyo sütüm psikolojim bozuldu.
ne kadar mama vermicem desemde mamaya başladık çok moralim bozuk
gaz sancısı için biz de rezene çayı veriyoruz, sancısı çok olduğu zaman veriyoruz ama her zaman içmek istemiyor bizimki. hazırladıysan çayı 2 saatte vermen lazım.
ben de still tea, rezene içiyorum. biogaia da veriyoruz akşamları ama bizimki hala zorlanıyor çok.
bir de kakasını müdahale olmadan yapmıyor ne yazık ki. bugün 3 gün oldu kaka yapmadı. masaj, karnını sıcak tutma, zeytinyağı içirme, popoyu uyarma hepsini yaptık, bekliyoruz..
canım ben çok sıcakta kalmadım arabayla çıkıyorum ve kapalı mekanlarda bulundum hep ama dışarda 1 gün dayanıyor diye biliyorum.
selam kizlar. bugun 9 gun oldu ama ne dogum hikayesi yazabildim ne sizlerin ne yaptigina bakabildim. hepinizi merak ediyorum umarim herkes + bebisleriniz iyidir.
bizde dun gece kabus yasadik 7.30dan gece 1 e kadar emdi. annem tutturmus yatir diyo. elimden alip gazi var diyo. doymadi diyo. diyo da diyo. halbuki ne gazi var ve ac. sadece meme de uyumak istiyor cunku ben kucagima alinca susuyor ve uyuyor. meme agzinda olmasina bile gerek yok kafasini yaslamak istiyor. ama anlatamadim. ac bu bebek o yuzdne agliyor diyenlere bakmayin bence. cisini kakasini yapiyorsa ve memede uyuyorsa bence ac degildir. sadece annesini istiyordur.
valla skilmadan emzirelere hayranim
bana sıkıntı basiyor yaa
yalanci meme veriyorum arada kisa sureli de olsa sakinliyor
doymasa o kadar cis kaka yapmaz
resmen surekli agzinda istiyor memeyi
cok bunaliyorum bazen
ama cok sukur tabi sutum geliyor oglum emiyor
su ruhsal bunalim hali ne zaman gciyor yaa
herseye aglayasim var
cnm korkutmak istemem ama 3 gün uzun bi süre değil mi?
doyduğuna emin misin?
merak ettim bak şimdi
günde en fazla kaç kere kaka yapabileceklerini biliyorus
ama yapmadan kaç gün durmaları normal
onu bilmiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?