Ohh valla maaşallah oğluşuna. Çok istedim ama cesaretimi toplayamadım bi türlü. Hadi geçmiş olsun sana canım.
kızlar işitme testi yaptıran varmı
ben varım umutla doğumaryı bekleyen benoğlum çatıya girmemiş bile sıfır sancı
slm kızlar...hazır benim paşa emip azcıkta olsa gurklayıp üstten sepetinde şimdi sessizce durduğu için...hızlıca yazayım...
bu gaz olayı için zeytinyağı denilmiş...nedir o ??? bilen bir yazsın hele sevabına,sab simplex yazmıştı dr.muz ama sürekli onu da kullanmak istemiyorum ilaç sonuçta...doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum...
söyleyin bildiklerinizi ne olur yavrum salyangoz gibi kıvrılıyor kucağımdabaşladı huzursuzlanmaya işte sepetinde...2 dk. olmadı oysaki...koyalı oraya...
Kizlar bugun oglen gogsumu sagmadim uyaninca emsin diye uyandi iki gogsumude emdi sozde yatirdim aglamaktan katildi 90 cc mama verdim biberonla uyudu misil misil neyse ben 9da gogsumu sagdim 100 cc sut cikti acaba biberona alisti onun icin mi doymadi mememde cok uzuldum ya biberonu kesip bi sure hep meme versem duzelir mi diyorum ama o zamanda fazla sutum ne olacak offf bi akil verin kizlar
bizim bebişin cumartesi günü kırkını uçurduk
Darısı sizlerin başına güzel anneler...
Bu arada bizim bebeğin gözünde aşırı çapaklanma var, gözyaşı kanalı tıkalı olduğu içinmiş. Doktor damla verdi. Kullandık geçmedi. Masaj yapmak gerekiyormuş ama zor oluyor masaj bebeğin gözüneBu sorunu yaşayan var mı?
Ayrıca sebamed şampuan da oğluma alerji yaptı. Banyodan sonra kafası vücudu kızardı. şimdi sadece su ile yıkıyoruz. Bir de bübchen şampuan aldım denemek için. Bitkiselmiş. Siz neyle yıkıyorsunuz bebeklerinizi , alerji olan var mı??
Bu arada bizim bebeğin gözünde aşırı çapaklanma var, gözyaşı kanalı tıkalı olduğu içinmiş. Doktor damla verdi. Kullandık geçmedi. Masaj yapmak gerekiyormuş ama zor oluyor masaj bebeğin gözüneBu sorunu yaşayan var mı?
Ayrıca sebamed şampuan da oğluma alerji yaptı. Banyodan sonra kafası vücudu kızardı. şimdi sadece su ile yıkıyoruz. Bir de bübchen şampuan aldım denemek için. Bitkiselmiş. Siz neyle yıkıyorsunuz bebeklerinizi , alerji olan var mı??
canım kaç saatte bir veriyorsun sen 100 cc sütü
ilkcim, aşıdan sonra ateşlendi mi, 1 aylıkken yapılan aşı değil mi, bizde cumartesi yaptırıcaz ama ateş yapıyor dediler, bir sorayım dedim
kızlar işitme testi yaptıran varmı
canım kaç saatte bir veriyorsun sen 100 cc sütü
kızlar işitme testi yaptıran varmı[/QUO
Hastaneden çıkmadan önce yaptılar bizde de canım.
yok canım ateşlenmedi ağlamadı bile aşıdan sonra, hemşireye sordum bu aşı ateş yapmaz ama bundan sonraki bütün aşılar ateş yapacak dedi
canım doğumdan sonra hastaneden çıkmadan yaptılar ki zaten sağlık bakanlığınca hastanede doğumdan hemen sonra yapılması zorunlu.
benim kız 150cc sütü bitiriyo üstüne meme istiyor uyanıkken en geç 10 dk memesiz duruyor, süt danası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?