2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bu arada sezon alışverşi yapmayı düşünen arkadaşlar trendyolda inanılmaz güzel sezonluk şeyler var oturduğunuz yerden bi tıkla alıyosunuz

bilmiyorum senden mi duymuştum geçende kafama takıldı da
ne yapacaksın karar verdin mi

organizasyon şirketiyle anlaşıcam kapının girişinde berenin resmi olan hoşgeldin bannerları olacak heryer 1 yaş dekoruyla süslenecek balonlar peçeteler şekerlemeler su şişeleri herşey 1 yaş temalı olacak misafirlerimize yemek vericez arkasından pasta ve doğuş arkadaşımız o da gelecek belki birkaç parça söyleyecek.

ilk sen çocuklar iki aylık filandı tranvayla alışverişe gidiyorum diyordun araban varsa neden tranvaya biniyordun kine?

ilk sen çocuklar iki aylık filandı tranvayla alışverişe gidiyorum diyordun araban varsa neden tranvaya biniyordun kine?

hayır canım ben tramwayla alışverişe gitmedim sadece eşimin yanına gitmem gerekiyordu onu sormuştum ki o zaman bile binmedim taksiyle gittim,çemberlitaşa arabayla gidemiyorum çook karışık otoparkı falanda aynı şekilde ama beren 2 aylııkken arabam yoktu zaten tatilden sonra aldık.

nazar değmesin çok güzel bebeğin Allah sağlık versin.. bizim oğlanda da diş yok henüz, ablası 9. ayda çıkartmştı ilk dişini, bu da öyle gelecek galiba..

yorgan gerekli olmuyor peluş battaniyeyi nevresime geçirip kullanabilirsin evin sıcak oluyorsa ona da gerek kalmıyor ben kadife battaniye ile yatırıyorum çok terliyor çünkü..
yatak başı koruyucusunu almalısın mutlaka; alacağın beşiğin parmaklıklarına, ayağı eli çarpar, hareketlendikçe sıkıştırabilir ellerini oraya vs..ikeada alacağın yatağa uygun kenar koruması da var galiba..
kıyafet konusunda yazın da doğsa ilk üç ay kadar ince penye tulumlar giydirdim ben hep, dışarı çıkarırken de; penye sapka ve ince hırkalar gerekli oluyor...bol bol da çıtçıtlı badilerden lazım oluyor, sürekli terliyorlar çiş geçiyor vs..sık sık değiştirmen gerekiyor..ilk aylar için gerekenleri al sonrasında bebeğinin boyuna kilosuna göre alırsın..
sağlıkla kucağına al insallah yavrunu

Son düzenleme:
Herkese gunaydin masallah bugun topikte pek bi kalabalik anlastiniz mi yoksa? Bebislerinizede masallah pek bir becerikliler mis

hayela ben bakınıyodum ama tanıdık göremiyordum bi yazim dedim ayağım bereketli geldi herhalde tek tek döküldü eski arkadaşlar bi çocuğunu hatırlamıyorum ama ya allahım kimyam bozuldu herhal

bilmiyorum senden mi duymuştum geçende kafama takıldı da
ne yapacaksın karar verdin mi

Yurt disina gonderir miyim bilmiyorum ama robert college ya da dame de sion vb gibi yabanci okullarda okutacagim kesin.
Senelik 30-40 bin civari ucretleri var ama olsun feda olsun ogluma.
Alman lisesinde okusa da bi alman bakaloryasi alsa fena mi olur hem

kızım 3 aylık emekledi 6 aylık kek yaptı 8 aylık oldu hala konuşamıyor sacma değil mi ? ben ingilizce falan konuşmasını bekliyorum halbuki en azından anne meme hanba dışında bişeyler diyebilir hiç olmazsa ingilizce food demeliydi bilemedim şimdi :26::26:

Ben yollamam yurt disina.Ne isi var???
Suyumu cikti Turkiyedeki okullarin

hmonoglu noolmuş kız sana ne kadar değişmişsin bebişten sonra piyango falan mı vurduu paylaşmazdın sen böyle şeylerini nazar olucan söyleme bak biz söylüyomuyuz sen açınca yazdık yoksa fazla yaşamayız valla saruböceq bile tramwayla alışverişe gidiyorum sanıyomuş

ne iyi etmişsiniz bebişleri bırakmak içimizi burksa da anne babanın da başbaşa olmaya ihtiyacı var, anneciğin de bakmış sağolsun..
uzun müddet göremeyince gördükleri andaki sevinçleri çok güzel oluyor, gözlerinin içi parlıyor böyle..
evet, yemekleri benim elimden yememe bizimkinde de var, annem ne verse yiyor, benden meme istiyor sürekli..

arabaya binmeyi benim kızım da sevmezdi, doğru düzgün binmeden boş boş araba sürdük biz de çoğunlukla, sırf uyuduğunda yatırmak için taşıyorduk yanımızda...
ama bu bebeğim biniyor, sesi çıkmıyor arabasında.. ablaya göre daha uyumlu bir bebek çok şükür
arabayı sevdirmek için, arabasına ilgisini çekecek renklerde bir oyuncak asabilirsin, hışırtılı çıngıraklı vs.. yine de hiç binmiyorsa kucaklıyorsun mecbur, ikinci hamileliğime kadar kucaklıyordum ben bizim prensesi, asla binmedi arabaya cadı..

ben hmonoğlunu hatırlıyorum durumu iyiydi onunda yazmazdı içinde nasıl saklıyodun ki hmonoğlu ama maşallah valla varsa yiceksin arkadaşım

Ne var ki canim, ben de saint joseph mezunuyum.
Eski arkadaslari gorunce bi acildim. Sizler yaziyorsunuz ben de yazayim dedim ayip bisey yazmiyoruz ya olani yaziyoruz cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…