- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
oba nasıl bir yer ki?
ben evde aile arasında bişe yapmayı planlıyorum.
hamileyken hatırlıyorum aramızda yurtdışı eğitimi aldırmayı düşünen vardı kimdi o ya
bilmiyorum senden mi duymuştum geçende kafama takıldı da
ne yapacaksın karar verdin mi
ilk sen çocuklar iki aylık filandı tranvayla alışverişe gidiyorum diyordun araban varsa neden tranvaya biniyordun kine?
kızlar sizleri sürekli cepten takip ediyorum.Adayı emziriken ya da sallarken.yazmayı cok istiyorum ama cevap yazmak zor oluyor ordan.
o uyuyunca da işlerle uğraştığımdan pc yi pek açamıyorum.bezlerden konuşulmuş.biz hala 4 e geçemedik.13 şubatta 7,5 kiloydu kızım.ek gıdayı pek sevmiyor.ama açlıktan da hiç ağlamıyor.sütüm çok azaldı.acaba yine de yetiyor mu ki sizce?karnını daha çok onunla doyuruyor çünkü.artık yoğurt ve meyve de yemiyor.umarım dişten dolayıdır.çünkü hala diş belirtisi yok,patlatamadı.25 inde 8 aylık oluyoruz.
Eki Görüntüle 640619
bu da benim minnoşum..
cevaplarınız için teşekkür ederim. topiğinizi bölmek istemiyorum ama benim kafam gerçekten çok karışık. arada böle tek tek bişiler sorsam olur mu. yoğun çalışıyorum. netten araştırma yapıyorum ama aklım daha çok karışıyor. çevremde yardımcı olabilecek pek kimse yok.
giysileri almayı en sona bıaktım. beş tane alttan çıt çıtlı kısa kollu badisi var hediye geldi. bi kaç kışlık büyük yaş için ben bişiler almıştım. kıyafeti gerekirse doğduktan sonra bile alırım diye düşünüorum. çok yakınımda civil var. olmadı ordan alırım. havuzluhana gittiğimde bi hastane çıkışı alıcam. kıyafeti , arabayı şimdilik erteledim o yüzden.
ilk olarak beşik almak istiyorum. sanırım ikea nın beşiğini alcam. yerim dar. yatak odasında durcak çocuk. ekstra bir odam yok. kayınvalidem de benle birlikte. onun yattığı oturma odası gibi bir odamız var. salon ve benim odam. oturma odası güneş almıyor, soğuk bir oda. ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama en az iki yaşına kadar kendi odamda kalır diye düşünüorum.
normal beşiklerden alcaktım ama yerim dar olduğu için 60*120 lik ikea beşiklerinden alırım diyorum. içinede ikeanın kendi yatağı daha uygunmuş öle dediler.
başlamışken yatak olayını komple halledeyim diyorum. en çok aklımın karıştığı şey yorganı. onu nasıl alcam. nerden almalıyım. silikon yorgan mı, elyaf yorgan mı, yün yorgan mı olmalı. sonra nevresimdir pikedir, battaniyedir ne lazım olur başka. cibinlikte almak istiyorum ama ikeadakini pek beğenmedim. bunla ilgili tavsiyeniz var mı. beşiğin kenarına koruyucu bişi almak gerekir mi mutlaka.
bana yatağın bütün nesneleri hakkında tavsiyede bulunur musunuzlütfenn
bilmiyorum senden mi duymuştum geçende kafama takıldı da
ne yapacaksın karar verdin mi
Dgünene daha karar veremedik ben diş buğdayını yaptım boğazda doğatepe restaurantta çok keyifliydi çok eğlendik süsler dekor hersey çok güzel olduooo sizde para gani belli
bende kıytırık bi c3e biniyorum
doğumgünleri yaklaşıyor nasıl bişe yapacaksınız:26:
Yurt disina gonderir miyim bilmiyorum ama robert college ya da dame de sion vb gibi yabanci okullarda okutacagim kesin.
Senelik 30-40 bin civari ucretleri var ama olsun feda olsun ogluma.
Alman lisesinde okusa da bi alman bakaloryasi alsa fena mi olur hem
Yurt disina gonderir miyim bilmiyorum ama robert college ya da dame de sion vb gibi yabanci okullarda okutacagim kesin.
Senelik 30-40 bin civari ucretleri var ama olsun feda olsun ogluma.
Alman lisesinde okusa da bi alman bakaloryasi alsa fena mi olur hem
Ben yollamam yurt disina.Ne isi var???
Suyumu cikti Turkiyedeki okullarin
Dün gittik sinemaya, 4te bebişleri emzirdim çıktık eve 9da geldik. Ben odaya girince bi gülüşleri vardıki bi daha gitmemeye karar verdim. :) Muzlarını yiyip 6da uyumuşlar 7buçukta kalkmışlar çorbalarını yemişler geldiğimde de tekrar emzirdim. Annem çok kolay yedirmiş mamaları hayret, demek bana naz yapıyorlarmış. Gelelim filme; kelebeğin rüyasına gittik, acıklı bir filmdi ama güzeldi tavsiye ederim. Kıvanç tatlıtuğ çok iyi oynamış zaten o kadar zayıflamasından belli rolünü ciddiye aldığı
merhaba kızlar. bebek arabasına binipte ağlamaktan kendini heder eden bir bebek varmıdır bilmiyorum. dün hava güzeldi çıklalım gülfem hanımıda gezdirelim dedik. gelin görün ki arabayı ben gezdirdim babasıda küçük hanımı. yaa ben bebek arabasını nasıl sevdirecem şu kıza bilmiyorum.:26::26:
hmonoglu noolmuş kız sana ne kadar değişmişsin bebişten sonra piyango falan mı vurduupaylaşmazdın sen böyle şeylerini nazar olucan söyleme bak biz söylüyomuyuz sen açınca yazdık yoksa fazla yaşamayız valla saruböceq bile tramwayla alışverişe gidiyorum sanıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?