2012 Haziran Anneleri Doğurdu

cnm evt kullanmaya devam et ne olur ne olmaz ben bılmedıgım ıcın kullanmadım Allah tan bısey olmadı cok sukur gobısımız ıyı bende ılk sarı sutumu verdım benım mınık cuk yapıstı bana daha da bırakmadı massallah
cnm bızımde gece uykularımız ıyıydı ılk ıkı hafta em uyu bı ıkı haftası dolsun baslıolar sapıtmaya ay dıodum ne kadar sessız suan bas bas bagırıo vallaa
dun bı basladı uyumamaya aksam saat 11 de yattı ama helak olduk sanırım karın agrısı vardı aksam da uyudu massallah ama bu seferde ben dellendım nıye uyanmıo emmıo dıye 5 saat uyudu sonra emzırdım oda burnunu sıka sıka aslında butun gun benı emmıstı gorsenız bı sapıttı yalancı memeyı almıo ılla sut cıkacak sureklı memedeydık ayıramıorum tam uyuyo ayırıyım yatırıyım dıorum bakıo agzında meme yok basıo cıglıgı

cnm yenıdoganlar cok hassas oldugu ıcın usutmemek gerekıo halıyle yaz daha ıyı hemen yıkıosun ortam zaten sıcak cok rahat oluosun ama dedıgın gıbı gezemıosun sureklı evde takılıosun

canım benım doktorumda 40 gün bekleyin dedi..40 ımız çıktıgındada eşim yurt dısında olacak bir on gün daha eklıcez :))) benim 26 gün oldu kanamam az az da olsa devam edıyor sizin ne zaman geçti..

canım benim 1.ayda kesildi inş bidaha gelmez

yaaa ama ben bugün ewde olmaktan çok sıkıldım
sahil boyu gezesim var
pazar günü eşim anneme bıraktığından beri kapı dışarı adım atmadım
üüüüüffffffffffffffffffffffffffffff

canım hadi seninle yine kordonda buluşalım güzel bi kahvaltı yapalım deniz havası alalım
aaahhh ne güzel olurdu
bende çok sıkıldım ilk defa dün akşamüzeri annemle bebişi arabasına koyduk dışarı çıktık
ama burnumdan getirdi nasıl eve döndüğümüzü bilemedim
kan ter içinde kaldım
çıkmadan emzirdim çıktık biraz geçti bastı çığlığı nasıl bağırıyor ama sanki etini kesiyorlar
neyse mağazanın birine girdik tekrar emzirdim çıktık yine aynı şey ağlamaya başladı
milletde b kadarcık çoçuk dışarımı çıkar çok bilmişler
hemen dönelim dedim anneme yol boyuncada yanımızda rezene çayı vardı onu bitirdi
sorun şu ki bebek arabasını hiç sevmedi
kızlar zaten şu bebek arabasını kullanmak ne zormuş yaa...
sanırım uzun süre dışarı çıkmaya cesaret edemicem

Canım madem daha doğum da yapmadın ılık tatlı badem yağını hem göbeğine hem göğüslerine bol bol sür. 9 ay sadece bunu kullandım. Ne göğsüm yara oldu ne çatlağım çıktı çok şükür. Bi dene sende canım. Allahtan ümit kesilmez.

becom 88 canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inş sağlıkla bebişini, kucağına alırsın

selamlarr
bugün bizim 20miz
dün ilk gezmemizi yapıp ablama gittik sıkıntı olmadı
dönerken de yolda uyudu oğlum biz de avmye gittik eşimle
kendime bikaç parça kıyafet aldım
40 beden kot almak çok zoruma gitti valla önceden 34-36 giyerdim
38i denedim olmadı, çok bozuldum
güzel bir gündü
sanırım oğluma alışmaya başladım
artık ne için ağladığını az-çok kestirebiliyorum, bu çok güzel bir gelişme

bir de kızlar gece oğlum çok az emiyor benim
sizin de öyle mi yaa
içime sinmiyor sütümü sağıp zorla içirmeye çalışıyorum
dün gece 50 cc sütü yarım saatte zorla içirdim
sizler nasılsınız geceleri

canım hadi seninle yine kordonda buluşalım güzel bi kahvaltı yapalım deniz havası alalım
aaahhh ne güzel olurdu
bende çok sıkıldım ilk defa dün akşamüzeri annemle bebişi arabasına koyduk dışarı çıktık
ama burnumdan getirdi nasıl eve döndüğümüzü bilemedim
kan ter içinde kaldım
çıkmadan emzirdim çıktık biraz geçti bastı çığlığı nasıl bağırıyor ama sanki etini kesiyorlar
neyse mağazanın birine girdik tekrar emzirdim çıktık yine aynı şey ağlamaya başladı
milletde b kadarcık çoçuk dışarımı çıkar çok bilmişler
hemen dönelim dedim anneme yol boyuncada yanımızda rezene çayı vardı onu bitirdi
sorun şu ki bebek arabasını hiç sevmedi
kızlar zaten şu bebek arabasını kullanmak ne zormuş yaa...
sanırım uzun süre dışarı çıkmaya cesaret edemicem[/QUOTE]

millete bakma canım, biz 10 günlükten beri nerdeyse hergün dışardayız, çıkmadığımız gün uyumuyor, huysuz oluyor oğlum, bazen arabasında da terliyor huysuzlanıyor 5 dk. kucağıma alıyorum yine koyuyorum uyuyor biberona alıştıysa yanına biberon alıp dışarda verebilirsin, bu sıcakta eve tıkılmak çok sıkıcı

gece uyku arasında olduğu için az emiyor hatta hemen uyuyakalıp 1 saat sonra ağlıyor oğlum, ben 11-1 arası 60 cc biberon, 3-4 gibi 30-40 cc biberon + 20 dk kadar emzirme sonra sabah 6-7 gibi 20 dk. emzirme şeklinde gittim şimdiye kadar, zaten sabah yanıma alıyorum, ağladıkça emzirip uyuyoruz beraber 8' e kadar falan memem ağzında :))

canım ben malesef süt sağma makines almadm
ilk günler bi arkadaştan almıştım
süt çok geldiği için sağıp gögüsleri boşaltmam gerekiyordu
sonra geri verdim
öyle olunca geceleri mızıldandıkça emziriyorum
ama rutine bağladı oğluş
her gece 1-1.30 gb mızıldanıyor 15-20 dk emziriyorum yatıyor
sonra 4 gb tekrar kalkıyor busefer altını alıyorum tekrar emziriyorum
artık ona sabah olmuş oluyor uyumuyor bakınıyor laf istiyor
bir daha 8 gb emim uyuyor
yani bakıyorum çoğu kişi sağıp biberonla veriyor bizim öyle bi şansımız olmadığı için kaç cc içti bilemiyorum
çok sıkışırsam dolaptaki stoklardan çıkarıyorum

çok fenayım kızlar ya.tam gectı derken göğüslerim gene çatladı.
ne fıtosu ne lansınohu ne başka bişey.kızım uçla emmek ıstemıyo bı kaç gundur.mecbur memeyı verdım.e bu sefer çatladı yıne( emzırmek ıstemıyorum.sabah kalkınca sağıp verdım demın de 60 cc mama verdım.bu gıdışle az olan sutum de gıdecek.ama öyle böyle değil acısı sabah ağladım resmen ağzına aldıgında.

avm lere bız de gıdıyoduk ama dun dr verem salgını var dedı.verem aşısı 2.ay aşı olmadan kapalı yerlere sokmayın bebeği açık havada dolaşın dedı.aklınızda bulunsun.

biberonu alıyorsa sıkıntı yok canım
benmki bugece biberondAN da zor içti
aç kaldı diye üzülüyorum ams aç olsa içer heralde
pompa işe yarıyor baya
ben de gece az emdiğinden gece sağıyorum çünkü dolu kalıyor
tıkanacak diye korkuyorum
önemli olan kaç cc içtiği de değil
memede enfazla 10 dk kalıyo benimki gece
o da ittire ittire

geçmiş olsun yaa ne çok çektin şu yaralARDAN
tahin yağını ya da garmestanı denedin mi

avmye gidemeyecek miyiz ne kötü
açık havada dolaşmak sorun değil de emzirmek sorun

Slmalr kizlar.
Ben arada girip burayi da takip ediyorum ama eskisi gibi olmuyo tabi. Dogumdan sonra hic pc yi acmadim.
Vakit olmuyo ki. Anca telden facedeki gruba bakiyorum bisiler yaziyorum.
Ama bnm telden buraya yazmak zor oluyo gecmisi okumak falan.

Biz bugun 13 gunluk olduk ve herkesdeki sorunlar bizde de var tabi.
Uykusuzluk gaz problemi ve uf kusilik hayata alismanin zorluklari.
Annem bende.
Hic eaki duzenim yok. Esim desen zaten gec geliyo oturup iki muhabbet etmek hayql oldu yani.
Dr haric daha hic disari cikamadim.
Bi de geceleri cok kqbus goruyorum.
İnss 40 indqn sonra dqha gazlq adapte olmus olurum.
Ama herseye rqgmen bebegimi cok seviyorum. Dunyalari verseler sacinin teline degismem yavrumun.

benimde bugün kaynanam baktı 2 saat bankaya gıttım gıtmısken sacımı kestırdım bıseyler aldım eve o bile iyi geldi valla

kızlar oğlum ev tipi anakucağına yatınca mışıl mışıl uyuyor
sanırım adı gibi anakucağında hissediyor kendini
günün belli saatlerinde ona yatırıyorum bende
kanepede yatağında falan yatınca kuş uykusunda gibi hemen açıyor gözlerini

maşallah diyelim. bizimki önceleri gündüz uyuduğu zaman 2-3 saat uyurdu. Şimdi 1 saat zor uyutuyorum, o da sallanarak. kraft dondy iyi ki almışız. allahtan gece uykusunda problem yok.
bugün evde yalnız 5.günümüz. 1 saat uyuyunca hızlı hızlı bişeyler yiyorum, yatağı topluyorum. çamaşır varsa atıyorum ama ütü bekliyor ne yapiyim bugün yemek de yok, stoklar tükendi. artık dışardan yiyeceğiz.

en çok nasıl yıkarım diye korkuyordum. eşim su döküyor ben yıkıyorum. artık korkum geçti.

bu arada ben her gün sitenin bahçesinde gezdiriyordum arabayla, 2 gün önce bir ağlamaya başladı. katıldı resmen. yanımda arkadaşım vardı, onun da bebeği var. kız bizim bebek arabasını eve kadar getirdi. ben bizimkini kucağımda zor susturdum. şimdi tırsıyorum dışarı çıkmaya çıkmadan önce emzirmiştim ama bizim tosbik acıkmış

slm kızlar.
biz bugün 22 günlük olduk.
ananemizin evindeyiz.
oğlum gündüzleri çok uslu. ama 9dan sonra yattığı yerde durmuyor. kucakta dolaşıyoruz. yatırdıkmı basıyor çığlığı. gazı oluyor sanırım.
bi de 2 gündür akşam memeyi almıyor. direniyor ağlıyor. sağıp veriyorum biberonla kıtlıktan çıkmış gibi içiyor. neden olduğunu anlamadım. bileniniz var mı? gece uyanınca emiyor yine ama akşam bikaç saat direniyor memede.

gazi olunca emmiyorlar genelde
o yuzden diye dusunuyorum

aman gaz demeyın yaa.gece 4:30 da bı uyandı 6 15 de zor uyuttum çıkardı d ama çıkarana kadar yırtındı çocuk.hortlak gıbıyım bugun.

siz kaç dk emzırıyosunuz?dun dr bana 15 dk dan fazla tutma memede.fazlası meme dokusuna zarar verır.zaten o 15 dk da alır alacağını dedı.ben de öyle yapıyorum bugun.nılgunun şu fıtoyu suruyorum sabahtan berı lansınohla karıştırıp suruyorum.iyi gelecek ınşallah.yoksa pompayla sağsam da gıdecek sutum.

Biberonun delikleri fazla ise daha kolayına geliyor. Çabucak bitirip yemek istiyor olabilir. Benimki de mememden fışkıran sütü asla içmiyor. İlla kendi çektiğini içecek. Ötekini püskürtüyor bikaç dakka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…