bana dr Gold diye bir fısfıs vermiş göbek temizliği için hijyenik mendili var berabernde onunla yapıyordum temizliği devam edeyim en iyisi.
göğüs içinse bebeğim yanıma gelir gelmez süt verebildim ama ilk önce soğan sürmüştüm göğüs ucum vardı bunların yanı sıra dr nas lanolin adında bi krem vermiş ben ameliyattayken alddırmış ilk emzirmede ve 2-3 gün kullandım ağızda pamukçuk olmasın ve göğüs ucu yara olmasın diyeymiş neye bağlı bilmiyorum ama yara olmadı çok şükür
aynen bazen gece kalkıp zorla uyandırıyorum babasıda kıskanıp kalkıp aramıza katılıyor Allah bizleri birbirimize bağışlasın başka türlü bi aşka düştü kalplerimiz
kızlar günaydın ben yan topiktenim)kasım anneleri grubundayım size bir sorum olacak en iyi pompa markası ve fiyatları hangisi yardımcı olursanız sevinirim düşünüyorumda yazın doğurmak mı yoksa benim gibi ekim kasım gibi olmak mı iyi tatil yapamamaktan korkuyordum h.sonu onuda yapmaya karar verdim sadece şu ayak ödemleri olmasa off nasıl gececek geri kalan süre
canım benım doktorumda 40 gün bekleyin dedi..40 ımız çıktıgındada eşim yurt dısında olacak bir on gün daha eklıcez :))) benim 26 gün oldu kanamam az az da olsa devam edıyor sizin ne zaman geçti..
yaaa ama ben bugün ewde olmaktan çok sıkıldım
sahil boyu gezesim var
pazar günü eşim anneme bıraktığından beri kapı dışarı adım atmadım
üüüüüffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar ben daha doğuramadım maalesef..
inatcı sıpamız gelmedi 40+4 deyiz.. cuma günü suni sancıyla doğumu baslatıcak insallah hayırlısıyla kendi imkanlarıyla gelir oğlum dua edin nolurrcok gerginim, stres bunalım hat safhada..
şu son 3 gündür resmen ölüyorum. karnımın alt kısmı öyle b catladı kiii resmen kesik gibiAllahım son günlerde hersey üst üste geliyor. wücudum da isilik gibi şeyler cıkmıs bacaklarımda yanlarımda kabarmıs kıpkırmızı kaşınıyo..
size sorumm ??
bu çatlakların acsını dindirmek icin napabilirim bilen warmı ? kaşımamak we yara yapmamak için zor tutuyorum kendimi. ama kendi kendine ellemeden bile cok acıyo..
o kadar lierac kullandım bi halta yaramadı, bari acısı dinsin
nolur aynı durumu yasayan warsa yazsın bana..
öpüyorum hepinizi..
insallah cumadan sonra bende doğuran annelerde olucam
selamlarr
bugün bizim 20miz
dün ilk gezmemizi yapıp ablama gittik sıkıntı olmadı
dönerken de yolda uyudu oğlum biz de avmye gittik eşimle
kendime bikaç parça kıyafet aldım
40 beden kot almak çok zoruma gitti valla önceden 34-36 giyerdim
38i denedim olmadı, çok bozuldum
güzel bir gündü
sanırım oğluma alışmaya başladım
artık ne için ağladığını az-çok kestirebiliyorum, bu çok güzel bir gelişme
bir de kızlar gece oğlum çok az emiyor benim
sizin de öyle mi yaa
içime sinmiyor sütümü sağıp zorla içirmeye çalışıyorum
dün gece 50 cc sütü yarım saatte zorla içirdim
sizler nasılsınız geceleri
selamlarr
bugün bizim 20miz
dün ilk gezmemizi yapıp ablama gittik sıkıntı olmadı
dönerken de yolda uyudu oğlum biz de avmye gittik eşimle
kendime bikaç parça kıyafet aldım
40 beden kot almak çok zoruma gitti valla önceden 34-36 giyerdim
38i denedim olmadı, çok bozuldum
güzel bir gündü
sanırım oğluma alışmaya başladım
artık ne için ağladığını az-çok kestirebiliyorum, bu çok güzel bir gelişme
bir de kızlar gece oğlum çok az emiyor benim
sizin de öyle mi yaa
içime sinmiyor sütümü sağıp zorla içirmeye çalışıyorum
dün gece 50 cc sütü yarım saatte zorla içirdim
sizler nasılsınız geceleri
biberonu alıyorsa sıkıntı yok canımmillete bakma canım, biz 10 günlükten beri nerdeyse hergün dışardayız, çıkmadığımız gün uyumuyor, huysuz oluyor oğlum, bazen arabasında da terliyor huysuzlanıyor 5 dk. kucağıma alıyorum yine koyuyorum uyuyor biberona alıştıysa yanına biberon alıp dışarda verebilirsin, bu sıcakta eve tıkılmak çok sıkıcı
gece uyku arasında olduğu için az emiyor hatta hemen uyuyakalıp 1 saat sonra ağlıyor oğlum, ben 11-1 arası 60 cc biberon, 3-4 gibi 30-40 cc biberon + 20 dk kadar emzirme sonra sabah 6-7 gibi 20 dk. emzirme şeklinde gittim şimdiye kadar, zaten sabah yanıma alıyorum, ağladıkça emzirip uyuyoruz beraber 8' e kadar falan memem ağzında :))
pompa işe yarıyor bayacanım ben malesef süt sağma makines almadm
ilk günler bi arkadaştan almıştım
süt çok geldiği için sağıp gögüsleri boşaltmam gerekiyordu
sonra geri verdim
öyle olunca geceleri mızıldandıkça emziriyorum
ama rutine bağladı oğluş
her gece 1-1.30 gb mızıldanıyor 15-20 dk emziriyorum yatıyor
sonra 4 gb tekrar kalkıyor busefer altını alıyorum tekrar emziriyorum
artık ona sabah olmuş oluyor uyumuyor bakınıyor laf istiyor
bir daha 8 gb emim uyuyor
yani bakıyorum çoğu kişi sağıp biberonla veriyor bizim öyle bi şansımız olmadığı için kaç cc içti bilemiyorum
çok sıkışırsam dolaptaki stoklardan çıkarıyorum
geçmiş olsun yaa ne çok çektin şu yaralARDANçok fenayım kızlar ya.tam gectı derken göğüslerim gene çatladı.
ne fıtosu ne lansınohu ne başka bişey.kızım uçla emmek ıstemıyo bı kaç gundur.mecbur memeyı verdım.e bu sefer çatladı yıne( emzırmek ıstemıyorum.sabah kalkınca sağıp verdım demın de 60 cc mama verdım.bu gıdışle az olan sutum de gıdecek.ama öyle böyle değil acısı sabah ağladım resmen ağzına aldıgında.
avm lere bız de gıdıyoduk ama dun dr verem salgını var dedı.verem aşısı 2.ay aşı olmadan kapalı yerlere sokmayın bebeği açık havada dolaşın dedı.aklınızda bulunsun.
kızlar oğlum ev tipi anakucağına yatınca mışıl mışıl uyuyor
sanırım adı gibi anakucağında hissediyor kendini
günün belli saatlerinde ona yatırıyorum bende
kanepede yatağında falan yatınca kuş uykusunda gibi hemen açıyor gözlerini
slm kızlar.
biz bugün 22 günlük olduk.
ananemizin evindeyiz.
oğlum gündüzleri çok uslu. ama 9dan sonra yattığı yerde durmuyor. kucakta dolaşıyoruz. yatırdıkmı basıyor çığlığı. gazı oluyor sanırım.
bi de 2 gündür akşam memeyi almıyor. direniyor ağlıyor. sağıp veriyorum biberonla kıtlıktan çıkmış gibi içiyor. neden olduğunu anlamadım. bileniniz var mı? gece uyanınca emiyor yine ama akşam bikaç saat direniyor memede.
slm kızlar.
biz bugün 22 günlük olduk.
ananemizin evindeyiz.
oğlum gündüzleri çok uslu. ama 9dan sonra yattığı yerde durmuyor. kucakta dolaşıyoruz. yatırdıkmı basıyor çığlığı. gazı oluyor sanırım.
bi de 2 gündür akşam memeyi almıyor. direniyor ağlıyor. sağıp veriyorum biberonla kıtlıktan çıkmış gibi içiyor. neden olduğunu anlamadım. bileniniz var mı? gece uyanınca emiyor yine ama akşam bikaç saat direniyor memede.
kızlar rezeneyi nasıl veriyosunuz ve kaç cc ?
kızlar rezeneyi nasıl veriyosunuz ve kaç cc ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?