kızlar 2 ağustosta benim kızın karma aşısı var bunu sağlık ocağında yaptırıcam, birde rota aşısı var bu özel bir aşı o gün doktor kontrolümüzde var siz yaptırmayı düşünüyomusunuz rota aşısını?
kızlar merhaba,öncelikle hepimizin gözü aydın olsun sagsalım aldık bebeklerımızı kucagımıza,ben yardımlarınızı beklıyorum sutumu nasıl artırabılırım ya bu aralar azaldı 28. gundeyız sız tarafında test edılıp onaylanmıs yıyecekler neler ??acıl yardım beklıyorum..
kahvaltıda bile kuru soğan ye...çay kahve içme..bol bol su iç...rezene ,anason çayı veya yağı iç...meyve ye...dinlen...bebeğinide sık sık emzir saatte bir mesela ...her emişte ikisinide ver bebeğe..
Kizlar bebeklerinizin gozleri ne renk, bizimki 48 gunluk, hala mavi,sizde durum ne?
Ben gunduz uyurken radyo aciyorum yaninda dinliyor ama gece dinletmiyorum bisey
Birde bebeklerinizi yaniniza aliyor musunuz, ben sabah emzirmesinden sonra yani saat 5-6 dan sonra beraber uyuyorum, cunku saat basi uyanabiliyor uykum bolunsun istemiyorum ve emzlrirken uyuyorum,hatta bazen gunduz bile uyuyorum emzirirken nasil uyku basiyor ama :)
Son olarak sivrisinek tableti zararlimi doktoruna soran oldumu, baska da sorum yok simdilik
slmlar hanımlar,çıldırmama az kaldıoğlum dün çok az uyudu,gece de bizi zorladı.bugün ise uyuyor kenarı bırakıyoruz uyanıyor.eşimin ya da benim gögsümde saatlerce uyuyor ama yatağa bırakırsak uyanıyor..niye böyle oldu anlamadım ya dün misafir vardı onlardan mı etkilendi kendini güvende hissedemedi mi ne..
kızlar 2 ağustosta benim kızın karma aşısı var bunu sağlık ocağında yaptırıcam, birde rota aşısı var bu özel bir aşı o gün doktor kontrolümüzde var siz yaptırmayı düşünüyomusunuz rota aşısını?
kızlar merhaba,öncelikle hepimizin gözü aydın olsun sagsalım aldık bebeklerımızı kucagımıza,ben yardımlarınızı beklıyorum sutumu nasıl artırabılırım ya bu aralar azaldı 28. gundeyız sız tarafında test edılıp onaylanmıs yıyecekler neler ??acıl yardım beklıyorum..
oğluşum annemin kucağındayken kısaca yazayım...
idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebişim...bu neydi şimdi,niye bizim başımıza geldi bilmem ama yapılan idrar tahlili ile birlikte verilen kültürün sonucu bu şekilde...
önümüze bakacağız mecbur,dr.antibiyotik toz verdi,kaynamış su ile sulandırıp yarım ölçek 12 saatte bir içireceğiz...içebilirse tabi...10 gün kullanıp sonrada tekrar tahlilleri yineleteceğiz...
şuncağız yavruda ne iltihabı bu yahu,neyse Rabbim beterinden korusun...
perşembe günü evde kuran okutacağım kuzuma...malum ramazan geliyor eee bizim 40'mız da pazar doluyor beklemeden yapacağım...
bugün de günümüz aynen senin de belirttiğin gibi ıkınıp sıkınmalarla geçti...kaç tane bez değiştirdim hatırlamıyorum artık...süreklide mıçıyor maşallah yapsın tabi...ama şu gazını çıkartmaya çalışırken çektiği sancının acısı geçsin artık lütfennnn...
ve yine kırmızıyla belirttiğim yerin aynısını yaşıyoruz bizde özellikle bu sabah saat 08:30 dan 10:30 a kadar öylece kah ağlamışız kah emişmişiz kah uyumuşuz...
işte sırf bu sebepten dolayı premium kullanmayı bıraktık biz...yeşil paket yeni bebek prima kullanıyoruz 2 no...geçen babamlar 3 no aktif bebek almışlar,denemek için boyutunu açıp kullandım...bence iyi beğendim ben...
pamukhelva chicco swing up salıncağı ben kullanıyorum son derece memnunum, sallanmayada henüz alışmadı yatakta kendi kendinede uykuya dalabiliyor ben bunun sayesinde nefes alabiliyorum
işte beren ve annesinin kucağı
Eki Görüntüle 465644
çok geçmiş olsun canm bebişine ya!!
ne olduda dr götürdün?? yani rutin bi kontroldemi ortaya cıktı?
teşekkür ederim canım ya
şu an uyuyor kuzum ama bu uykuya dalana kadar neler çekiyor bir bilsen...
aslında çoğumuzun şikayet ettiği şeylerdi dr.a söylediğim sıkıntımız...
durmuyor,uykusundan bile uyanıyor,memede dalıyor yatağa yatırınca başlıyor ağlamaya,gazı var vs. vs...
dr.muz dedi evet gazı var ancak bir de tam idrar tahlili yapalım...bazen idrar yolu enfeksiyonları da bebeklerde huzursuzluk yaparmış...yaptık az bir değer lökosit çıktı...arada bir değer kültür de isteyelim sonucu ona göre değerlendirelim demişti dr...
işte cuma günü kültür vermiştik...bugün sonucu aldık...maalesef idrar yolunda iltihap var...antibiyotik tedavisine başladık...
cnm cok gecmıs olsun...ıns kısa surede atlatır daha cok kucukler ınsan uzuluor bole olunca...sen sımdı bole soyleyınce ben daraldım benım mınıktede aynı sorunlar var yaaa napsak kı?
oğluşum annemin kucağındayken kısaca yazayım...
idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebişim...bu neydi şimdi,niye bizim başımıza geldi bilmem ama yapılan idrar tahlili ile birlikte verilen kültürün sonucu bu şekilde...
önümüze bakacağız mecbur,dr.antibiyotik toz verdi,kaynamış su ile sulandırıp yarım ölçek 12 saatte bir içireceğiz...içebilirse tabi...10 gün kullanıp sonrada tekrar tahlilleri yineleteceğiz...
şuncağız yavruda ne iltihabı bu yahu,neyse Rabbim beterinden korusun...
perşembe günü evde kuran okutacağım kuzuma...malum ramazan geliyor eee bizim 40'mız da pazar doluyor beklemeden yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?