2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben slingi unnadodan aldim
su an kampanya devam ediyor dusunen varsa
mei tai istiyordum ama bebisi yatarak tutamadigimiz icin wrap ve halkaya baktim
wrapin da baglanisi zor geldi
halka aldim ben de direk icine koyuluveriyor iste
memnun kalirsam 6 aydan sonra bi de mei tai alirim

süpermiş bende mei tai istiyordum..zaten eylül gibi anca çıkarız gezmeye bu sıcaklarda gezmem..çıkmak gerekirsede portbebeyle çıkıyoruz..
fiyat çok iyiymiş bende sipariş vereyim sağol canım

Selam anneler.Zeynep Ela 51 günlük oldu.3 numara bebek bezine başladık.1 aylıkken emziğe alıştırdım.İyimi ettim bilmiyorum ama çok rahat ediyorum.Başka emziğe alıştıran var mı?
Oruç tutuyorum 2 gündür zorlamadı çok şükür.Sütümde kesilmedi.
Ayvalığa gittik tatile.Bebeğim zorlamadı beni.Havuza da denize de girebildim.Akşam yemekleri öncesi ağlama krizlerini saymazsam rahat bir tatil geçirdik.
Sıcaklar yüzünden bebeğim uyumakta zorlanıyor.Sizde durumlar nasıl?Sıcaklar etkiliyor mu?

kızlar miniğinin kakası koyulaşan varmı ? benim kız sabahtan beri kaka yapmadı ağlıyodu normalde 2 kez yapardı şu saate kadar zorla masajla yatırdım bi baktım koyulaşmıs ondan yapamıyo eskisi gibi değil normalmi acaba sadece emiyo

kızlar miniğinin kakası koyulaşan varmı ? benim kız sabahtan beri kaka yapmadı ağlıyodu normalde 2 kez yapardı şu saate kadar zorla masajla yatırdım bi baktım koyulaşmıs ondan yapamıyo eskisi gibi değil normalmi acaba sadece emiyo

Anneler benim hic istahim yok ya.. Su iciyorum insallah sütümü etkilemez bu istahsizlik..Sadece kahvalti yapiyorum..Oda anca ögle vakti..

Biz ilk gunden beri veriyoruz emziği
bende cok rahat ettim özellikle biyere gittiğimiz zamanlarda mıkırdandımı hemen veriyorum susuyo:)
ztn gerçekten cok aç oldugu zamanlarda hiçbişeyi kabul etmiyo bizim velet

jang_bobo ben memnunum slingten açıkçası
tek sorun şimdilerde havalar cok sıcak oldugu için bebekle o kadar yapışık gezmek terletiyor
onun dısında kendini anneye yakın ve güvende hissettiği için benm oglum hemen uyuyo
gittigidiyordan aldım.. link atıcaktım ama ürün kapanmıştır diyo
sen bi bak istersen ama o fiyata mutlaka vardır..
biz kullanmaya başladıgımızda 50 gunluk flndık cnm ama dogumdan itibaren kullanılır yazıyodu kılavuzunda
ztn şimdi yatış pozisyonunda kullanıyoruz..

Selam guzel anneler...

ruzgar 32 gunluk oldu 1 ayda 1500 gr almis 7 cm uzamis masallah

hayatimizin kabusu gaz ne anason ne rezene ne biogaia ne zinco ne sab simplex sirada nurse harvey var deliricem artik Yavrum nasil aci cekiyo

emzik ilk gun alistirmistim bende cok rahatiz o konuda

spiral istiyorum ama koca ben korunurum olmaz diyo onada guvenemiyorum 1-2 korunacak 3. sallayacak eminim igne emzirirken yapiliyo mu ki

canım selam çapaklanma benim kızımdada oldu, anne sütüyle gözünü sildim o şekilde geçti. belki sizede faydası olabilir. bana da hastanede ki ebe hanım söylemişti.

Anneler benim hic istahim yok ya.. Su iciyorum insallah sütümü etkilemez bu istahsizlik..Sadece kahvalti yapiyorum..Oda anca ögle vakti..

ilk haftalar benim de öyleydi
hiç iştahım yoktu
şimdi bir açıldı pir açıldı
durmadan yemek istiyorum

maslllh ogluna
bizm kızda cok gazlı bizde de bi tek nurse harvey işe yarıo bende kaşık kaşık kimyon yiyorum
iğne yapıldıgını aile hekimi söyledi bana emzirdiğimi bilio ama fazla soru soramadm yanımda başkaları vardı

Son düzenleme:

Crs dra gittim hap olmaz dedi spiral dedim 2. ayin sonunda 1 ay esin korunsun dedi benim 40im haftaya cikiyo adam dort gozle bekliyo bende korkuyorum acikcasi en iyisi hafta ici aile hekimiyle bi goruseyim ben

nurse harveyi bi tanidik tavsiye etti kizi hep agliyomus gazdan bende ptesi alip baslicam kimyonu bende denedim ama bi faydasini gormedim acikcasi o yuzden yemiyorum artik

masallah oglusuna cnim nazar degmesin.. bu kilo benim hep kafama takik . benim oglanda bugun 37 gunluk oldu. 1 aylikken sadece 500 gr almis. anne sutuyle besliyorum hic mama vermedim sutum var oglumun emmeside cok iyi devamli ne zaman isterse emxiriyorum ama diyorum acaba kalitesiz sutum mu var. dr kilo alimi iyi ek besine gerek yok dedi ama benim icim hic rahat degil.acaba senin yaptigin ekstra bisi var mi canim kilo alimi icin..

ben gaz için nerdeyse bütün ilaçları bitkisel yöntemleri denedim kimyon cayı,zytinyagı, muskat fln bi tek nurse harvey işe yaradı her cocuga etki eden sey farklı oluo.
korunma konusunu kendi doktoruma soramıorum eylülde gelicekmiş tatilden 40geçeli 9 gün oldu ama dikişlerim problemli oldugu için biraz daha beklycez bu arada biçözüm bulmam lzm aile hekimi uygun bişey derse buraya da yazarmısın :)

emziğe nasıl alıştırdınız? ben bi türlü alıştıramadm iki tane emziği var kesinlikle kabul etmio

canim ben mamada kullaniyorum sma gold 1 gunde 1 yada 2 kere duruma gore benim sipa hastanede yatmadan kesmistim mamayi ama taburcu olurken mamada vermemi soylediler su kaybi olmasin diye ebe kes obez olucak dedi herkes bi degisik hala gunde 1 sefr gece veriyorum

tamam canim yazarim bakalim ne diycek bizim dr

nurse harvey benım kızımda kabızlık yaptı.

ben mei tai kullanıyorum cnm, aldığım site sanal bebek magazasi idi..ancak simdi adı değişmiş tuniko. com olmuş, link vermek yasak sanırım o yüzden virüs uyarısı çıkıyordur herhalde..

maşaAllah Ela'ya, benim bebeğim öğürüyor emziği verince, ben de zorlamak istemiyorum..
Allah kabul etsin, ben de kırkımız dolunca tutmak istiyorum.. sütünün etkilenmemesine sevindim, uzun süreli susuzluğa rağmen...
ilerleyen günlerde yine süt durumunu yazarsan sevinirim..
dr direkt; oruç tutma, sütün kesilir dediği için ikilemde kalmıştım...

ilk haftalar öyle oluyor cnm, yavaş yavaş açılır iştahın, eski yeme düzenine dönersin inşaAllah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…