ben slingi unnadodan aldim
su an kampanya devam ediyor dusunen varsa
mei tai istiyordum ama bebisi yatarak tutamadigimiz icin wrap ve halkaya baktim
wrapin da baglanisi zor geldi
halka aldim ben de direk icine koyuluveriyor iste
memnun kalirsam 6 aydan sonra bi de mei tai alirim
Selam anneler.Zeynep Ela 51 günlük oldu.3 numara bebek bezine başladık.1 aylıkken emziğe alıştırdım.İyimi ettim bilmiyorum ama çok rahat ediyorum.Başka emziğe alıştıran var mı?
Oruç tutuyorum 2 gündür zorlamadı çok şükür.Sütümde kesilmedi.
Ayvalığa gittik tatile.Bebeğim zorlamadı beni.Havuza da denize de girebildim.Akşam yemekleri öncesi ağlama krizlerini saymazsam rahat bir tatil geçirdik.
Sıcaklar yüzünden bebeğim uyumakta zorlanıyor.Sizde durumlar nasıl?Sıcaklar etkiliyor mu?
herkese hayırlı ramazanlar bu sene bize oruç yok, sürede çok uzun Allah eşimin ve tüm tutanların yardımcısı olsun gerçi sabrını veriyordur tabii. ben daha yeni oturdum evi temizledim camları sildim yemekleri yaptım bereni yıkadım bakımını doyurması uyuması kakası derken sabah 6 dan bu saati etmişim farkında olmadan banyo yapmaya halim bile kalmadı biraz takılıyım beroş kalkmassa banyo yapıp yatıcam.
bu arada berenin sol gözünden 1 kere yaş aktı ve kirpkleri hafiften çapaklanmış kaynatılıp ılınmış pamuklu suyla sildim geçmezse doktora götürücem. dün dermobakımdan vermiş olduğum babe bebek güneş kremi bugün elime ulaştı, elinin üstüne sıktım alerjik olabilir diye çok şükür tenine yaradı güvenle alabilirsiniz.
Anneler benim hic istahim yok ya.. Su iciyorum insallah sütümü etkilemez bu istahsizlik..Sadece kahvalti yapiyorum..Oda anca ögle vakti..
Anneler benim hic istahim yok ya.. Su iciyorum insallah sütümü etkilemez bu istahsizlik..Sadece kahvalti yapiyorum..Oda anca ögle vakti..
Selam guzel anneler...
ruzgar 32 gunluk oldu 1 ayda 1500 gr almis 7 cm uzamis masallah
hayatimizin kabusu gaz ne anason ne rezene ne biogaia ne zinco ne sab simplex sirada nurse harvey var deliricem artik Yavrum nasil aci cekiyo
emzik ilk gun alistirmistim bende cok rahatiz o konuda
spiral istiyorum ama koca ben korunurum olmaz diyo onada guvenemiyorum 1-2 korunacak 3. sallayacak eminim igne emzirirken yapiliyo mu ki
maslllh ogluna
bizm kızda cok gazlı bizde de bi tek nurse harvey işe yarıo bende kaşık kaşık kimyon yiyorum
iğne yapıldıgını aile hekimi söyledi bana emzirdiğimi bilio ama fazla soru soramadm yanımda başkaları vardı
masallah oglusuna cnim nazar degmesin..Selam guzel anneler...
ruzgar 32 gunluk oldu 1 ayda 1500 gr almis 7 cm uzamis masallah
hayatimizin kabusu gaz ne anason ne rezene ne biogaia ne zinco ne sab simplex sirada nurse harvey var deliricem artik Yavrum nasil aci cekiyo
emzik ilk gun alistirmistim bende cok rahatiz o konuda
spiral istiyorum ama koca ben korunurum olmaz diyo onada guvenemiyorum 1-2 korunacak 3. sallayacak eminim igne emzirirken yapiliyo mu ki
Crs dra gittim hap olmaz dedi spiral dedim 2. ayin sonunda 1 ay esin korunsun dedi benim 40im haftaya cikiyo adam dort gozle bekliyo bende korkuyorum acikcasi en iyisi hafta ici aile hekimiyle bi goruseyim ben
nurse harveyi bi tanidik tavsiye etti kizi hep agliyomus gazdan bende ptesi alip baslicam kimyonu bende denedim ama bi faydasini gormedim acikcasi o yuzden yemiyorum artik
Biz ilk gunden beri veriyoruz emziği
bende cok rahat ettim özellikle biyere gittiğimiz zamanlarda mıkırdandımı hemen veriyorum susuyo:)
ztn gerçekten cok aç oldugu zamanlarda hiçbişeyi kabul etmiyo bizim velet
jang_bobo ben memnunum slingten açıkçası
tek sorun şimdilerde havalar cok sıcak oldugu için bebekle o kadar yapışık gezmek terletiyor
onun dısında kendini anneye yakın ve güvende hissettiği için benm oglum hemen uyuyo
gittigidiyordan aldım.. link atıcaktım ama ürün kapanmıştır diyo
sen bi bak istersen ama o fiyata mutlaka vardır..
biz kullanmaya başladıgımızda 50 gunluk flndık cnm ama dogumdan itibaren kullanılır yazıyodu kılavuzunda
ztn şimdi yatış pozisyonunda kullanıyoruz..
masallah oglusuna cnim nazar degmesin..bu kilo benim hep kafama takik . benim oglanda bugun 37 gunluk oldu. 1 aylikken sadece 500 gr almis. anne sutuyle besliyorum hic mama vermedim sutum var oglumun emmeside cok iyi devamli ne zaman isterse emxiriyorum ama diyorum acaba kalitesiz sutum mu var. dr kilo alimi iyi ek besine gerek yok dedi ama benim icim hic rahat degil.acaba senin yaptigin ekstra bisi var mi canim kilo alimi icin..
ben gaz için nerdeyse bütün ilaçları bitkisel yöntemleri denedim kimyon cayı,zytinyagı, muskat fln bi tek nurse harvey işe yaradı her cocuga etki eden sey farklı oluo.
korunma konusunu kendi doktoruma soramıorum eylülde gelicekmiş tatilden 40geçeli 9 gün oldu ama dikişlerim problemli oldugu için biraz daha beklycez bu arada biçözüm bulmam lzm aile hekimi uygun bişey derse buraya da yazarmısın :)
Crs dra gittim hap olmaz dedi spiral dedim 2. ayin sonunda 1 ay esin korunsun dedi benim 40im haftaya cikiyo adam dort gozle bekliyo bende korkuyorum acikcasi en iyisi hafta ici aile hekimiyle bi goruseyim ben
nurse harveyi bi tanidik tavsiye etti kizi hep agliyomus gazdan bende ptesi alip baslicam kimyonu bende denedim ama bi faydasini gormedim acikcasi o yuzden yemiyorum artik
nurse harvey benım kızımda kabızlık yaptı.
slm arkadaşlar.. en erken kalkan bugün biziz galibagece 1de,sahurda,sabah namazında bi de ekstra bi öğün yaptık. biraz gaz çıkrdık. babanın eline işedik ve şimdi yeni daldık bakalım bu seferki kaç dk sürecek ? gazdan uyuyamıyo da minnağım.. yaramaz annesi dün mercimek yemiş de
utopya ve ilk menüler güzelmiş
_ilk ben de dün niyetliydim sarmaya da oğluşun canı istemedi babasına yedirmek,yapamadık vakit bulupyalnız şeftalili sütlaç nasılmış merak ettim doğrusu :44::44:
pelloshe halka sling almışsın canım hayırlı olsun,nasıl kullanışlı mı? yenidoğandan itibaren mi başladın? bi de çok uyguna almışsın,nereden aldın öğrenebilir mym?
ütopya,pamuk helva kızlar siz de sling almışsınız galiba yalnız site linkine tıkladığımda virüs uyarısı çıkıyo. hangi site olduğunu bi daha yazar msnz?
elfidat çatladıktan sonra lierac kullandınız mı demişsin canım. 35. haftamda tatile çıktım karma yağımı totoma sürememiştim. dönüşte baktım totom hafif çatlamış. geçirir umuduyla doğuma kdr lierac kullandım. hatta doğumdan sonra da 10 gün kdr düzenli kullandım ama nafile.. geçeceğine arttı çatlaklar.. şimdi totom harita oldu,dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum haftaya( iki kutu lierac duruyo bakalım
sarıbeybi hoşgeldin yeniden. geçmişler olsn sana da babana da..
adaer üzüldüm canım yaa size de geçmiş olsun.. inş bir daha tekrarlamaz.
Selam anneler.Zeynep Ela 51 günlük oldu.3 numara bebek bezine başladık.1 aylıkken emziğe alıştırdım.İyimi ettim bilmiyorum ama çok rahat ediyorum.Başka emziğe alıştıran var mı?
Oruç tutuyorum 2 gündür zorlamadı çok şükür.Sütümde kesilmedi.
Ayvalığa gittik tatile.Bebeğim zorlamadı beni.Havuza da denize de girebildim.Akşam yemekleri öncesi ağlama krizlerini saymazsam rahat bir tatil geçirdik.
Sıcaklar yüzünden bebeğim uyumakta zorlanıyor.Sizde durumlar nasıl?Sıcaklar etkiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?