2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben 3 günlükken verdım emzıgı.arada işime yarıyo.ama emzık delısı degıl.bızde uykuyu sıcaklar etkılemıyo.uyutup yerıne koydugum zaman hemen uyanıyo saatlerce uyutmaya calısıyorum.ama yavrumun yuzu kotu oldu isilik sivilce oldu.

slm anneler
sonunda ewimdeyim
çok şükür
annelerde kalmaktan fenalık geldi
artık oğluşumla başbaşayıssss

ben hala oğlumun tüm kıyafetlerini ütülüyorum
zaten küçücük oldukları için sorun olmuyoo

anneler selaam
nasılsınız bebişler nasıl??
bizde bayadır giremiyoruz
mevlüttü gelen gidendi kırktı çıktıydı çıkıcaktı
neyse hepsi geçti
nihayet çekirdek aile olarak kaldık : )))
dün evlilik yıldönümümüzdü
evimizde ve ilk yılımızda 3 kişi olarak çok mutluydukkkk : ))

ancak bir sıkıntımız var annecikler
bugün 3. günümüz kaka yapamadı rüzgar : (((
hergün 5-6 kez yapardı
44. günümüz bugün ama o sııkınıp ıkınıp yapamadıkça ben kahroluyorum bildiğiniz bişey varmı???
napmalıyım huuff : (14:

Yumuşatıcı kullanmıyorum canım yalnızca hacı şakir granürlü deterjan kullanıyorum.uzun bir süre kızımın giysilerini ütülemeyi düşünüyorum hem hijyen açısından hem de ütülemeyince kırış kırış iyi olmuyor ondan. Zaten el kadarlar kısa sürede bitiyor :)

mrb annecikler..10 gün önce oğlumun kilosunu doktor amcası 5400 ölçtü ve o zaman 45 günlük dük sanırım kilosu fazla beyimizi dedi her ağladığında meme verme dedi.dün tarttım bizimki 5800 olmuş bile.3 saatte bir emzirmeme rağmen .şimdi 56 günlüğüz sizce normal mi.sizlerin bebişlerinin kiloları nasıl?

Teşekkür ederim. süt sağma aleti almadım, nasıl kullanılır neden kullanılır mutlaka gerekli midir bilmiyorum da. onu da araştırdım ama sağdığım sütü yine biberonla vermeyecek miyim bebeğe? sağdığım sütleri nasıl saklayacağım? saklanan bekleyen süt anlık anne sütü gibi olur mu? aman ne bileyim kafam karışık işte. . .
kaka pek sık yapmıyor mama verdiğimde karnı doyduğunda da yapmayabiliyor.

aynı düşünceler benim de kafamı kemiriyor,ben de alıp almamak arasında gidip geliyorum.

Kizlar kg konusunu yazmis bi arkadas benimde kafam karisik bu konuda
ruzgar 3300 gr 49 cm dogdu 30. gun 4800 gr 56 cm olmustu ebe mamayi kes cok kgsu obez olacak dedi dru hastanede yattigi icin su kaybi olmamasi gerek mamada ver dedi gunde 50 gr alirmis bebekler 30 gunde 1500 gr ediyo zaten sizce cokmu kgsu

bide benim oglan hergun kaka yapmiyo niye ki bu zyagi falanda icirdim sonuc ayni kaka yapmiyo hergun en son ctesi gecesi fitille yaptirdim bakalim ne zaman yapicak tekrar

canım benim oğlumda 2 gün kaka yapmadı o kıvrandıkça ve elimden bişey gelmedikçe çok üzüldüm gaz masajları yaptım sıcak havlu koydum karnına zeytin y verdim baktım olacağı yok poposuna sürdüm zeytin y. birde netde araştırdım çoçukları şişe tutarlar ya kucakta zeytiny sürünce öyle tuttum ve anında bezi doldurdu o kadar çok yaptıki hemen yıkadık paşamı arkadan bi bez daha battı ama alışkanlık yaptı artık hep 2 günde 1 yapıyor hep uğraştırıyor bizi ilerde bağırsak tembelliği olan çoçuklarda bu durum görülürmüş sende dene istersen bizim yöntemleri inş işe yarar

canım bizde 51 günlüğüz 5300 kilomuz bizim paşaya da zayıf diyorlar :44: boyu nasıl

benım kızımda 2 gunde 1 yapıyo artık onceden hergun bı kac kez yapardı doktor huzursuz olmazsa normal dedı hatta 1 hafta ya kadar normalmıs.

Selam anneler.Bebek bezi olarak Molfix kullanıyorum.Bebeğim kakasını yaptığında sırtından çıkıyor bazen.Sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz? Diğer bebek bezleri nasıl acaba,sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Oruç tutmaya devam ediyorum ve çok şükür sütüm bebeğime yetiyor. Süt miktarı yenilenlerle pek alakalı değil bence.Her bünye farklı oluyor.Hepinizin bol sütü olsun inşallah.
Birşey daha sormak istiyorum benim kızım emdikten sonra emdiği sütün bir miktarını geri çıkarıyor.Kusmak gibi ama tam olarak kusma değil çünkü süt şeklinde.Bu normal mi acaba.sizde yaşıyor musunuz?

cnm en son dut kurusu çok çok süt yapıyormuş diye duydum
ben de aldım
sütten yana bi derdim yok
hatta büyüklüklerinden dertliyim...
ama olsun hiç bitmesin
bence pes etme
sırayla bi birini bi diğerini ver
humana stil tea iç
kuru börülceyi haşlayıp salata şeklinde ye...
aklıma bunlar geldi

ancak bir sıkıntımız var annecikler
bugün 3. günümüz kaka yapamadı rüzgar : (((
hergün 5-6 kez yapardı
44. günümüz bugün ama o sııkınıp ıkınıp yapamadıkça ben kahroluyorum bildiğiniz bişey varmı???
napmalıyım huuff : (14:[/QUOTE]

cnm ilk söylemişti
poposuna zeytinyağı sürüp
2 yana açıp kapatarak masaj yapıyomuş
belki işine yarar

birde zeytinyağını yarım çaykaşığı verenler var
onu da deneyebilirsin
sonrasında dikkatli ol
belinden falan çıkabiliyooo

arkadaşlar kaka konusunda bizde muzdaripdik
3 gün yapmamıştı ben hergün sık sık karnına zeytn yağıyla masağ yaptım kulak çubuğylada yağlayıp makatına sürdm
dizlerini kasıklarına ittirerek bacaklarına karnına sırtına masajlar yaptım
ayrıca bio gaia damla sadece gaz için değil aynızamanda bağarsak düzenleyici prebiyotik onu kullanmaya dewam ettim
biraz biraz yaptı kaka

54 günlük olduk
kilomuzda 5.400
ama doğum kilosu çok önemli
3.350 doğmuştu benim oğlum

bizde de sırtından çıkma olayı var
dışarı çıktığımısda ödüm kopuyo
geçen de bu şekilde batırdığında
optimum avm deydik
güneşi gördüm deki gibi çocuk havada
bebek bakım odasına koştuk
içerdeki kadının biri
büyük beden bez kullan dedi
prima 2 numara kullanıyorum
3 numara aldım o da çok büyük geldi
arada 2,5 olsaydı
tam olacaktı sanki?

canım bizde 51 günlüğüz 5300 kilomuz bizim paşaya da zayıf diyorlar :44: boyu nasıl[/QUOTE]

cnm sabiha paktunanın kitabında doğum kilosuna göre kilo takip tablosu var
ordan kontrol ediyorum
gayet normal bu kilo
çevrenizdekilere karşı ne kadar bilgili olduğunuzu gösterirseniz
çeneleri kapanıyoooo
özellikle bilmeden dırdır edenlerin!!!

kusma konusunda
eğer emdikten sonra uyuyakaldıysa
gazla beraber sütten de biraz çıkarıyoo
uyurken rahatsız olup kıpırdanmaya başladığında
kaldırıp dik tutarsam sadece gaz çıkarıyoo
böylece yakalamış oluyorummm

cnm humana bana çok iyi gelmişti.
bi de aktardan rezene al kaynar suya demle iç
hem gaz giderici hem de inanılmaz süt yapıyo..

Eki Görüntüle 470001 Eki Görüntüle 470002

tam olarak bunlar işte..kanguru ortopedik olmadığı için önerilmiyor..

hımm tşk ederim cnm
ama ben kanguru aldım fakat kısa mesafelerde çok mecbur kalırsam kullanıyorum..
kızım çok seviyo ne zaman koysam uyuyo içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…