2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dimi insan özlüo ya ne bilim ben işte olduğum için konuşamıom onla sanki sonra diom alıncak bana eşim her akşam yattığımızda konuşuo onla sanki duyup gelio gibi olyo bazen içim

Annesine alinir mi hic? O senin dusuncelerimi herseyini biliyor hissediyor. Ama cok onemli gercekten bazen ona zaman ayirip onunla iletisime gecmeye calismak.

Bazen acaba yasiyomu bucurum diye icime kusku dustugu zaman sanki bir sekilde bana varligini hissettirmeye calisiyormus gibi oluyor boyle hafif bir sanci sizi gibi birseyler oluyor alt gobegimde.

ne yani snra kizina 'yavrum ekmek almaya gitmistim gderkende bi hastaneye ugrayip dogurayim dedim al ekmek bu da kardesin' mi demis??

ben de lvaboya gidince konuşuom onla ne yapam ki geçen zate öle konuşurken patronla çarpıştım adam başladı gülmeye ben öle bi yandan da utandım ya

ALLAH iyiligini versinnnnn

kıızz allah nasip ederse amcamların yanına falan gelirsem uğrarım sana

aaa oylemi yaaa.ben dun ayva kompostosu ictimmm icindeki ayvalari yemedim ama bgn hemen gidince hepsini yicemmm

valla annem dedi bi tabak ayvayı koydu önüme ye die

Bende ayvayi eksik etmiyorum hergun kucuk bir dilimde olsa yimeye ozen gosteriyorum zaten peygamber efendimizde tavsiye etmis.

Bideeee cevizim eksik olmaz...

bende severim ama onu soymaya çok üşeniyorum

sus kııız öyle kınama allah korusun başına gelir töbe töbe de

yok ben Türkiyedeyim ama kendim Azerbaycanlıyım.
bebek geliyo, ıkınma mı demiş? nasıl yani? mal gibi nasıl uzanabiliriz ki? bi insan doğuyo sonuçta. bebeğim sen doğuma Türkiyeye gel en iyisi. olmazmı?

Yok cnm ben burda iyiyim turkiyede belki huzurlu doguracam ama sonra huzurum kalmiyacak eminim kaynanam sagolsun!!!

Burda iyi kotu dogururum ins kaynanam gelir kesin ama en fazla 1 ay kalir diye umit ediyorum. Oteki turlu bizi uc ay salmazlar turkiyede gecirin yazi filan diye.

Herseyime kurt takarlar yok sutun yetmiyo yok bebegi tutamiyorsun of... Dusunmesi bile yetiyor.

ben bu kaynanalrı anlamıom şuanlık baya sevinçli bizimki de sonrasını bilmiom zate doğuma yakın bi curcuna olcak benim annemle kaynanam arasında o bile beni sinir etmeye yetio geçen düşüdümde baş ağrısından duramadım yaa

ne yani snra kizina 'yavrum ekmek almaya gitmistim gderkende bi hastaneye ugrayip dogurayim dedim al ekmek bu da kardesin' mi demis??
Heralde, sana bide kardeş aldık demişler. Arkadaşımın kardeşine tepkisi de bu ne, ondansa bana bisiklet alsaydınız olmuş
sus kııız öyle kınama allah korusun başına gelir töbe töbe de

ayy Allah korusun!! töbe estağfirullah.

evet ben de öyle duydum, ama çok yemiştim 2.-3.ayımda. ben kısıtlamadım hiç kendimi. canım ne çekse yedim. tabi abartmadan

Zarari neymis ki? neden zararli anlamadim :s

Bende cok kismiyorum yani dikkat ediyorum ama asiri derece degil. Gecen gun esin nar almis ama icimde kusku olduguna nar bana ben nara bakiyorum. Asiriya kacmadan yiyecem ama napim.

Bende ayvayi eksik etmiyorum hergun kucuk bir dilimde olsa yimeye ozen gosteriyorum zaten peygamber efendimizde tavsiye etmis.

Bideeee cevizim eksik olmaz...

Ya ben hamile bkalmadan önce her gün 3-4 tane ceviz yerdim şimdi o kadar zor geliyoki yemek balıkta yemiyorum canım istemiyor acaba omega 3 ve 6 depolarım dolu ondan mı diyorum. Peygamber efendimiz hamile kadınlaramı tavsiye etmiş ayvayı canıom Benim de var hemde 2 yanağımda ama annem ayva hiç yememiş hatta kardeşimdede var. Gamze doku bozukluğu aslında biliyosunuz dimi:) Benim belimdede var 2 tane onları daha cok seviyorum kızım olursa onda olsun isterim cok seksiymiş:))

narın neresi zararlı ki gerçi ben ilk bulantım old zamanlar yemiştim zate yediğim gibi gitmişti sonra geçende aşure üstünde 2 tane aldım ama sizde duydum bende nar cennet meyvesidir ya

valla anacim bnde burda duydum bi telaselendimmm cnku ben yiyodum baya da yemistm snra oyle duyuncakorktum ama insan herseyden kararinca yicek.

hm, o konu. benim o konuda bi sorunum yok. meseleyi kökünden çözdüm zamanında. ben izmirdeyim, kaynanam kastamonuda. ama gelemez. en kötüsü, kastamonuyu çok sevmiştim, huzurlu güzel bi yer. ben de oraya gidemiyorum. istesek gideriz de, anılar depreşiyo.....

ben ayva da yiyorum nar da hepsini çokk seviyorum ben hertürlü meyveyi seviyommmmm bana meyve de sana kim olduğumu söyleyeyimmm ayyy gazmeli mi olcak bebeişim ablamda da var ya çok tatalı görünüyoo gamze benimde dudak uçlarımın kenarlarında var.Ama en güzeli yanaktaki gamze

Yerim ben o doku bozuklugunu...

Bende cok istiyorum yavrumda gamze olsun diye babasindada var belki tuttururuz. Esimin gamzeleri etkilemisti beni ilk goruste...

ALLAH hayirlisini versin.

Of Of... Bos ver cnm huzurun nerdeyse orasi guzel.

Izmirin neresindensin? benim esimde izmirli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…